Το αναπαραγουν και αλλα αξιοπιστα σαιτς.
Σκεψου να ξαναπιασουν οι ζεστες τι θα διαβασουμε
Συντονιστής: Captains

Από βδομάδα νομίζω θα έχει ζέστη. Ευτυχώς φυσάει και κάτι γίνεται...Christofis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 07, 2025 6:04 pmhttps://www.to10.gr/basket/euroleague/3 ... aims-vids/
Το αναπαραγουν και αλλα αξιοπιστα σαιτς.![]()
Σκεψου να ξαναπιασουν οι ζεστες τι θα διαβασουμε

Με έχεις δει πολλές φορές να γράφω για παίκτες και αντίστοιχες φήμες; Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου και περιμένω να ανακαλέσεις άμεσα.FabrizioOberto έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 07, 2025 5:56 pmΤο "άκουσα" τι σημαίνει; Από τον περιπτερά; Τον ταξιτζή; Το θρυλοθυρα7καμίνιατελεία.τζιάρ; Υπάρχει κάποια σοβαρή πηγή πίσω από το "άκουσα" ή γράφουμε για να γράφουμε;Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 07, 2025 5:21 pm
Δυστυχώς μάγκες ετοιμαστείτε για παλτό γούνινο. Ούτε Χαιλάντερ ούτε παίκτη από NBA.
Άκουσα ότι εντείνουμε τις προσπάθειες για γκάρντ από την Ευρωπαϊκή αγορά..με πιθανότερους Φόρεστ ή Φρανσίσκο.
Μετριότητες δλδ. Και μην σπάσουμε και την συνήθεια να πληρώσουμε buy out.

Οκ. Με συγχωρείς και το λέω ειλικρινά. Πάντως να ξέρεις αν είχα ύφος είναι από αντίδραση στην τάση που έχουμε όλοι να κινδυνολογούμε ή αποθεώνουμε με βάση το τι λέει ο κάθε δημοσιογράφος, πολύ πριν να φανεί πως αυτό είναι πιθανότατα και είδηση.Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 07, 2025 6:11 pmΜε έχεις δει πολλές φορές να γράφω για παίκτες και αντίστοιχες φήμες; Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου και περιμένω να ανακαλέσεις άμεσα.FabrizioOberto έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 07, 2025 5:56 pm
Το "άκουσα" τι σημαίνει; Από τον περιπτερά; Τον ταξιτζή; Το θρυλοθυρα7καμίνιατελεία.τζιάρ; Υπάρχει κάποια σοβαρή πηγή πίσω από το "άκουσα" ή γράφουμε για να γράφουμε;
Τι είμαστε δημοσιογράφοι για να πρέπει να κάτσουμε να λέμε τις πήγες μας ή γράφουμε καμία διπλωματική εργασία;
Προφανώς για να το γράφω το είπε κάποιος δημοσιογράφος δημόσια που είναι κοντά στον Ολυμπιακό.

Δεν εχω καποια νε πληροφορηση. Ουτε η πηγη μου εχει κατι καινουργιο. Τον πηρα τωρα τηλεφωνο.Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 07, 2025 6:13 pmδεν υπαρχει καμια ενδειξη για γκαρντ απο την ευρωπη.καμια ομως.
edit. αυτο που μου ηρθε πριν λιγο για την νο 1 επιλογη απο τους 3 και με μπερδεψε ακομα περισσοτερο
(για το τι ζηταμε 1-2 ή 2-3? πραγματικα ομως) ειναι οτι κοιταμε σοβαρα ενα κομπο γκαρντ στο 1-2 σκορερ και με καλα ποσοστα στο τριποντο και που αρεσει στον Κοουτς και ειναι καλος παικτης. ειναι μαλλον αυτος που θα χρειαστει να περιμενουμε.
Christophis εχεις καμια ιδεα?