Guard poll. Olympiacos new addition
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο εξουμ υπεγραψε εγγυημενο αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει περιπτωση..ο scary terry προφανως ειναι η καλυτερη επιλογη αν τυχον και τον διωξουν απο το ΝΒΑ για το στοιχημα..που και αυτο παιζει να χει 1% ξερω γω.
Στις ρεαλιστικες περιπτωσεις τωρα ,χειζ μορρις και φρανσισκο,βεβαια αν ειναι να δωσουμε 1.5εκ στην ζαλγκιρις προφανως και ειναι οχι.
τον χαιλαντ εγω θα τον ηθελα με χιλια αλλα ο μπαρτζωκας θα παθει εγκεφαλικο..
χειζ φρανσισκο ειναι οι λιγοτερο ρισκο επιλογες..το προβλημα με αυτους ειναι οτι μπορει να μην ειναι ετοιμοι ακομα και να θελουν μια χρονια προσαρμογη..βεβαια λογικα το ιδιο ισχυει στους περισσοτερους της λιστας.
Στις ρεαλιστικες περιπτωσεις τωρα ,χειζ μορρις και φρανσισκο,βεβαια αν ειναι να δωσουμε 1.5εκ στην ζαλγκιρις προφανως και ειναι οχι.
χειζ φρανσισκο ειναι οι λιγοτερο ρισκο επιλογες..το προβλημα με αυτους ειναι οτι μπορει να μην ειναι ετοιμοι ακομα και να θελουν μια χρονια προσαρμογη..βεβαια λογικα το ιδιο ισχυει στους περισσοτερους της λιστας.
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακομα ελεύθερος ειναι ο Εξουμshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 09, 2025 1:15 amο εξουμ υπεγραψε εγγυημενο αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει περιπτωση..ο scary terry προφανως ειναι η καλυτερη επιλογη αν τυχον και τον διωξουν απο το ΝΒΑ για το στοιχημα..που και αυτο παιζει να χει 1% ξερω γω.

- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Australian guard Dante Exum and the Dallas Mavericks have continued their partnership, with Exum signing a $3.3M (USD) one-year deal to stay with the team.
Exum will compete D'Angelo Russell, who signed a two-year deal with the Mavs, as a back-up for Kyrie Irving, who sustained an ACL injury last season.
εγω τελειωμενη υποθεση το βλεπω παντως.
Exum will compete D'Angelo Russell, who signed a two-year deal with the Mavs, as a back-up for Kyrie Irving, who sustained an ACL injury last season.
εγω τελειωμενη υποθεση το βλεπω παντως.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0