Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 09, 2025 10:45 am

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Αύγ 09, 2025 9:52 am
Rivers15 έγραψε:
Σάβ Αύγ 09, 2025 6:17 am

Δεν μπορουμε να κλεισουμε Μπαμπ και Μακορμακ και ονειρευομασταν κ Μισιτς τρομαρα μας!
Αν αληθεύουν αυτά που ακούγονται ότι κοιτάμε πάλι την Ευρωπαϊκή αγορά για γκάρντ (Φρανσίσκο), πρέπει να έχουμε φάει πάρα πολλές χυλόπιτες από παίκτες το φετινό καλοκαίρι.

Κάτι κάνει λάθος το recruiting team. Σίγουρα οι προσφορές που κάνουμε είναι μικρές σε σε σχέση με τις άλλες ομάδες.

Μακάρι να μην ισχύει και να πάμε έτσι στην αρχή της σεζόν με σκοπό να χτυπήσουμε παίκτες από τα κοψήματα.
Αυτό που νομίζω παει λάθος δεν είναι τα λεφτά αλλά ότι ο ρόλος που τους προσφέρετε είναι αναντίστοιχος του status τους.

Κάθε παίκτης με μια φιλοδοξία ενδιαφέρεται και για τον ρόλο που θα έχει οχι μόνο για τα λεφτά.

Όταν στον Babb του λες ουσιαστικά οτι τον θες για την περίπτωση που δεν είναι καλά ο Evans και αν είναι καλά θα παλεύει με τον Walkup για τα 15 λεπτά πίσω από τον Evans δεν θα του φανεί ελκυστικό και θα πάει στην Efes που θα έχει στάνταρ τα 15 λεπτά και θα μπορεί να παλέψει για περισσότερα.

Αντίστοιχα όταν στον McCormak στα 26 του μετά από μια καλή χρονιά στην Ευρωλίγκα έστω σε κακή ομάδα του λες έλα για δυο μήνες και μετά ίσως σε κρατήσω για να παίζεις όταν τραυματιστεί κάποιος από τους άλλους θα σε προτιμήσει μόνο αν δεν βρει κάτι άλλο.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Αύγ 09, 2025 11:15 am

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Αύγ 09, 2025 9:52 am
Rivers15 έγραψε:
Σάβ Αύγ 09, 2025 6:17 am

Δεν μπορουμε να κλεισουμε Μπαμπ και Μακορμακ και ονειρευομασταν κ Μισιτς τρομαρα μας!
Αν αληθεύουν αυτά που ακούγονται ότι κοιτάμε πάλι την Ευρωπαϊκή αγορά για γκάρντ (Φρανσίσκο), πρέπει να έχουμε φάει πάρα πολλές χυλόπιτες από παίκτες το φετινό καλοκαίρι.

Κάτι κάνει λάθος το recruiting team. Σίγουρα οι προσφορές που κάνουμε είναι μικρές σε σε σχέση με τις άλλες ομάδες.

Μακάρι να μην ισχύει και να πάμε έτσι στην αρχή της σεζόν με σκοπό να χτυπήσουμε παίκτες από τα κοψήματα.
αν κοιταμε παλι να σπασουμε το συμβολαιο του φρανσισκο τοτε απλα εχει πιει θαλασσα ο μπαρτζωκας με τους αμερικανους και το γυριζει στο παπουτσι απο τον τοπο σου..Ειδικα σε αυτην την περιπτωση δεν φαινεται να ειναι θεμα χρηματων μιας και η ζαλγκιρις θα θελει μινιμουμ 1εκ + 800χιλ με 1εκ ο γαλλος.

μονο τον χουπφελας παντως ακουσα να το λεει αυτο για το ξανα ζεσταμα με φρανσισκο οποτε ας κρατησουμε μικρο καλαθι.

Καλα το οτι καναμε προταση σε παικτη που επαιζε ευρωλιγκα για 2 μηνες λες και ειναι ρουκας η παλαιμαχος της Α1 δεν ξερω τι φαση..Αμα την δεχοταν θα ταν πολυ ανησυχητικο..

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Αύγ 09, 2025 11:18 am

θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος γιατι το σεναριο "ο Μιλου με σωστη διαχειρηση ,δεν θα λειψει με τραυματισμους ,κι αν ναι θα ειναι για μικρα διστηματα " ειναι wishful thinking και το σεναριο "ο λεσορ θα γυρισει πιο δυνατος απο πριν και θα μασαει σιδερα ,ενω προερχεται απο σπασιμο που υποτροπιασε " δεν ειναι, ενω παραλληλα το "ο εβανς δεν ξερουμε πως θα επιστρεψει και ο γουοκαπ δεν ξερουμε πως θα ειναι " εχει γινει καραμελα . σε καμια περιπτωση δεν θελω να ξεκινησω "καυγα" αλλα καπου οταν βλεπω να γραφονται πραγματα με δυο μετρα και δυο σταθμα οσο και να προσπαθω να κανω σκρολ νταουν καποια στιγμη μπουχτιζω.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
basilis_.kts

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Αύγ 09, 2025 11:21 am

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Αύγ 09, 2025 4:44 am
basilis_.kts έγραψε:
Σάβ Αύγ 09, 2025 1:16 am

εσενα στα γκαρντ το εβανς,γουοκαπ,ντορσει,φουρνιε σε καλυπτει?εμενα προσωπικα καθολου οταν απεναντι θα εχεις ναν,γκραντ,σλουκα,σορτς...χρειαζεσαι οπωσδηποτε γκαρντ βαρβατο για να μπορεσεις να τους κοντραρεις.οποτε εκλεισε ο ξενος για τα γκαρντ.και πας στα 4-5αρια...σιγουροι οι βεζε,μιλου,κωτσος και εχεις την δυνατοτητα να βαλεις αλλον εναν ξενο...
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ή θα πας με πιτερς,βεζε,μιλου,κωτσο
ή θα πας με βεζε,μιλου,κωτσο,χολ και στο 4 θα καλυπτει ο παπ[κακο σεναριο για μενα γιατι θα εχεις μονο ενα
κανονικο 4αρι
ή θα πας με βεζε,μιλου,κωτσο και θα παρεις 4-5αρι μεταγραφη-ξενο αλλά ετσι θα αφησεις εκτος και χολ και
και πιτερς[ακραιο σεναριο]
Επιλεγω το 1ο σεναριο προσωπικα γιατι θελω γκαρντ-ξενο στους βασικους της 6αδας
Ειμαστε σιγουροι πως θα ειναι στην 6αδα και οι 3 εκ των γκραντ, ναν, σορτς? Και ποιος θα κοπει ο Χουαντσο για να παιζει 4 ο Σαμοντουροβ με τον Μητογλου ή ο Οσμαν για να κατεβει με μοναδικο 3αρι τον ρογκα; Και οι 2 ομαδες θεωρω θα εχουν δυσκολιες στην 6αδα των ξενων. Και δεν ειμαι τοσο βεβαιος πως θα μεινει εξω ο πιτερς. Αν και σιγουρα θα παιξει ρολο κ η κατασταση των παικτων, πιθανοι τραυματισμοι κλπ.
απο ναν,σορτς θα ξεκιναει η βασικη 6αδα ξενων του παο...χαριτολογωντας θα πω πως να κατεβουν χωρις 5αρι μπορει αλλά να ειναι χωρις ναν,σορτς στους 6 ξενες απλα δεν υφισταται.ας δουμε τι εχει ο παναθηναικος απο ξενους-σορτς,ναν,γκραντ,οσμαν,χουαντσο,χολμς,λεσορτ.αρα 7+γιουρσεβεν+γκριγκονις που αυτοι οι 2 θα ειναι σιγουρα εκτος α1.στην αρχη της σεζον θεωρω δεδομενο πως αυτος που θα κοπει απο 6αδα ξενων θα ειναι ο λεσορτ και βλεπουμε για την κατασταση του.θεωρω τον γκραντ απο τους πιο κομβικους παικτες του παο,ο γκραντ θα ειναι η πρωτη αλλαγη στα γκαρντ θα ειναι ο 3ος γκαρντ πισω απο ναν,σορτς που θα ξεκινανε,παιζει αμυνα και ειναι και πολυ καλος επιθετικα.two way παικτης σχεδον αδυνατον να κοπει απο την 6αδα.
εγω δεν αποκλειω στους τελικους να παει ο παναθηναικος με 1 σεντερ και να παιζει δευτερος ο μητογλου γιατι ναν το βασικο 2αρι,σορτς ο βασικος ασσος,γκραντ δεν κοβεται,οσμαν το βασικο 3αρι,χουαντσο το βασικο 4αρι.δεν γινεται ευκολα να κοψεις καποιον απο αυτους τους 5...επομενως μενει 1 θεση ξενου αυτη του 5αριου.ή θα ειναι ο λεσορτ ή θα ειναι ο χολμς.μπορει να φτασουμε σε σημειο ατυπης συμφωνιας για να βγαινουν τα μαρκαρισματα μεταξυ οσφπ-παο οτι βaζουμε τον μιλου,βαζετε ή τον λεσορτ ή τον χολμς και οποιος αντεξει στο 1vs1

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Αύγ 09, 2025 11:22 am

εντωμεταξυ θα ναι πολυ αστειο να παρουμε με κανα 1,5εκ τον φρανσισκο ενω η ζαλγκιρις εδωσε 1.3 για τον γκος..μετα θα χουν 2εκ+ να φερουνε βαρβατο ΝΒΑερ που θα μας τον χρυσοπουλησουν του χρονου :roofl:

Εγω ξεκινημα της μεταγραφικης περιοδου ειχα πει μισιτς-τζειμς αλλιως γκος γιατι δεν προκειται να βρουμε καλυτερο..παροτι φαν του γκος δεν ειμαι..για εκει παει η φαση..ειμαι σιγουρος οτι αν ηταν ελευθερος ο γκος ακομα ανετα θα του διναμε 2εκ συμβολαιο να μεινει.

basilis_.kts

senior
Reactions:

Σάβ Αύγ 09, 2025 11:29 am

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Αύγ 09, 2025 9:58 am
basilis_.kts έγραψε:
Σάβ Αύγ 09, 2025 1:48 am

απλα σε αυτο το σεναριο θες τον μιλου να παιζει 28-30λ βαρβατα και να βαλλεις τον κωτσο 5-7λεπτα στην 2η περιοδο και άλλα 5λεπτα στα τελη 3ης περιοδου και αρχες 4ης περιοδου ισα ισα να σου παιξει καποια πραγματακια...απλα να μην ειναι εντελως τρυπα,βασικα πραγματακια ζηταω :roulette:
δεν ξερω απο παπανικολαου στο 4 και κατι 4-5αρια αμφιβολου αξιας που μπορει να προκυψουν το προτιμω ειλικρινα...
βεζε-πιτερς στο 4
μιλου-κωτσος στο 5
ξεκαθαροι ρολοι και δεν ζηταω υπερβολες απο τον κωτσο...εναν ρολο 10-12 λεπτων να κανει 2-3 βασικα πραγματα ισα ισα να αντεξουμε να ξεκουραζεται ο μιλου
Οι τελικοί της Α1 είναι σειρά πέντε αγώνων. Δεν μπορείς να πας με Μίλου ως μοναδικό Σέντερ, ο οποίος ακόμα και να μπορεί να παίξει 25 λεπτά στα δυο πρώτα παιχνίδια, μετά μπορεί να βγάλει τραυματισμό ή κόπωση και ουσιαστικά να πετάξεις λευκή πετσέτα.

Ο Αντετοκούμπο θα έχει ρόλο μόνο στην κανονική περίοδο της Α1 για να ξεκουράζει τον Μίλου. Την ίδια χρησιμότητα που θα έχει και ο Τολιοπούλος στον ΠΑΟ, να ξεκουράζει Ναν και Shorts.

Αν πείσει με την απόδοση του μπορεί να πάρει καμία ευκαιρία Ευρωλίγκα στα πολύ εύκολα ματς. Είναι μια λύση ασφάλειας σε περίπτωση τραυματισμού, για να μην ψάχνεις παίκτη μέσα στην σεζόν για 1-2 μήνες όπως έγινε με Μενσά πέρυσι.
φιλε εχω εξηγησει τα σεναρια παραπανω για το πως μπορει να διαμορφωθει η 6αδα ξενων μας...νομιζεις μ αρεσει να ειναι το 2ο 5αρι μας ο αντετοκουνμπο?φυσικα και οχι...αλλά απο το να παρκαρω την μεταγραφη μας στα γκαρντ εκτος 6αδας ξενων γιατι εκει περιπου καταληγουμε,προτιμω να ρισκαρω στο 5
Εμενα το γουοκαπ,εβανς,ντορσει,φουρνιε δεν με καλυπτει στα γκαρντ απεναντι στον παναθηναικο.θελεις κι αλλο γκαρντ εκει το οποιο αναγκαστικα θα ειναι ξενο αλλά απο καπου πρεπει να κλεψεις αυτην την θεση.με δεδομενο πως ο γουορντ θα ειναι το βασικο 3αρι και ο πιτερς δυσκολα θα κοπει απο την 6αδα για μενα[ειναι unfair,και αν γινει αυτο ο πιτερς στο τελος της σεζον θα πει φευγω χωρις συζητηση] πρεπει η θεση αυτη να κλαπει απο τα σεντερ.με δεδομενο πως ισως και ο παο αναγκαστει να κανει το ιδιο δηλαδη να παει με εναν σεντερ[το εξηγησα σε μηνυμα] δεν ειναι τοσο ουτοπικο σεναριο.θελω να βασιστω στα γκαρντ μου γιατι αυτα παιρνουν τα τροπαια και ας χρειαστει να ρισκαρω στα σεντερ

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Αύγ 09, 2025 11:50 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος γιατι το σεναριο "ο Μιλου με σωστη διαχειρηση ,δεν θα λειψει με τραυματισμους ,κι αν ναι θα ειναι για μικρα διστηματα " ειναι wishful thinking και το σεναριο "ο λεσορ θα γυρισει πιο δυνατος απο πριν και θα μασαει σιδερα ,ενω προερχεται απο σπασιμο που υποτροπιασε " δεν ειναι, ενω παραλληλα το "ο εβανς δεν ξερουμε πως θα επιστρεψει και ο γουοκαπ δεν ξερουμε πως θα ειναι " εχει γινει καραμελα . σε καμια περιπτωση δεν θελω να ξεκινησω "καυγα" αλλα καπου οταν βλεπω να γραφονται πραγματα με δυο μετρα και δυο σταθμα οσο και να προσπαθω να κανω σκρολ νταουν καποια στιγμη μπουχτιζω.
Για τους ψηλούς συμφωνώ ο ΠΑΟ όμως πίσω από το λεσορ πήρε και Χολμς και έχει και γιουρτσεβεν, εμείς μόνο χολ αν κι από το διάβασα πάμε και για 4ο σέντερ.. Στους κοντούς αν μείνουμε όπως είμαστε, αν Έβανς και γουοκαπ δεν είναι 100% καλά κινδυνεύουμε να μείνουμε με το Λι στον άσο

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Αύγ 09, 2025 12:02 pm

oτι ο μιλου θα βγαλει σεζον με 25+ λεπτα και δεν θα λειψει πανω απο μηνα ειναι wishful thinking γιατι δεν πρεπει να το χει κανει ποτε..ουτε ο χολ εχει δειξει οτι μπορει να αναλαβει βασικος με τον κωτσο δευτερο..Δεν γινεται να μην παρουμε και αλλο σεντερ,τωρα αν αυτο θα γινει τωρα η οταν τραυματιστει ο μιλου δεν ξερω.

και ο εβανς με τον γουοκαπ δεν εχουμε ιδεα πως θα ειναι..δεν ειναι κατι παραλογο αυτο να λεγεται..ο μπαρτζωκας βαζει το κεφαλι του στην φωτια οτι θα ναι οποτε ελπιζουμε να πεσει μεσα.

καλα ουτε για τον λεσορ ξερουμε απλα αυτουνου επειδη ηταν σπασιμο δειχνει να εχει καλες πιθανοτητες να επανελθει σε καλο επιπεδο μετα τα χριστουγεννα τουλαχιστον.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Αύγ 09, 2025 12:08 pm

Κοίτα για τον Μιλου είναι κυρίως θέμα conditioning και προσωπικής δουλειάς-κινήτρου αλλά συμφωνώ πως με καλή διαχείριση δε βλέπω γτ να έχει πρόβλημα

Σε ότι αφορά τους 2 τραυματισμους όμως κι ως σχετικός (φθ με μεταπτυχιακά σε αθλητικη αποκατάσταση ειμαι) αυτό που μπορώ μετά βεβαιότητας να σ πω είναι πως τενοντια ρηξη με οστικο οιδημα είναι 2 τελείως διαφορετικοί τραυματισμοι ως προς το (πιθανό) αποτέλεσμα /επιρροη στην αθλητικη απόδοση.Οι ρήξεις τενόντων (ειδικά αχίλλειου κι ακόμα περισσότερο επιγονατιδικου συνδεσμου) φαίνεται να έχουν πτώση αποδοσης(σε κάποια ποσοσστα ε,όχι γενικα).Τα οστικα οιδηματα σε καμία περίπτωση.

Το tricky με τα bone bruises είναι ο χρόνος.Δεν είναι καθορισμένος.Μπορει να ίδιο οστικο οιδημα απεικονιστικα να ιαθει σε 2 μήνες σε κάποιον και σε κάποιον άλλο σε 6.

basilis_.kts

senior
Reactions:

Σάβ Αύγ 09, 2025 12:11 pm

φιλε φωτη απλα ο καθενας θελει να παρουσιαζει τα δεδομενα απο την ομαδα του αλλά τα πραγματα ειναι απλα...ο μιλουτινοφ φετος με τον χρονο που θα εχει λογικα μπορει να ειναι στους 2-3 καλυτερους σεντερ της ευρωλιγκας...βασικος σεντερ της εθνικης σερβιας ειναι.εγω πιστευω φετος θα προσεχει και το σωμα του περισσοτερο και το γεγονος πως θα παιζει ειναι περισσοτερο θετικο παρα αρνητικο για να διατηρει φυσικη κατασταση.οι λεσορτ και εβανς ειναι ερωτηματικα τεραστια με μεγαλυτερο τον εβανς καθως σιγουρα θα μπει πιο νωρις απο τον λεσορτ αλλά παραδειγματα αθλητων με τετοιο τραυματισμο δυσκολα επανερχονται στο επιπεδο που ηταν.ο γουοκαπ ειναι αλλη περιπτωση.μπορει να ξεκινησει να παιξει καποια παιχνιδια και ξαφνικα να αρχισει να ποναει και αντε παλι απο την αρχη.παρολα αυτα ειτε παιζει ειτε οχι οι αρετες του ειναι λιγες και δεν κατανοω τον λογο που δινεται τοσο μεγαλη σημασια στο πως θα ειναι ο γουοκαπ.ποτε δεν ηταν κομβικος,ποτε δεν θα γινει κομβικος και η πορεια του ολυμπιακου δεν προκειται να διαφοροποιηθει αν ο γουοκαπ παιξει ή οχι.
κομβικος παικτης για να δωσω παραδειγμα ηταν φετος ο τραυματισμος του λεσορτ,που καταστραφηκε η χρονια του παναθηναικου απο αυτο.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Αύγ 09, 2025 12:15 pm

big_lebowski έγραψε:
Σάβ Αύγ 09, 2025 12:08 pm
Κοίτα για τον Μιλου είναι κυρίως θέμα conditioning και προσωπικής δουλειάς-κινήτρου αλλά συμφωνώ πως με καλή διαχείριση δε βλέπω γτ να έχει πρόβλημα

Σε ότι αφορά τους 2 τραυματισμους όμως κι ως σχετικός (φθ με μεταπτυχιακά σε αθλητικη αποκατάσταση ειμαι) αυτό που μπορώ μετά βεβαιότητας να σ πω είναι πως τενοντια ρηξη με οστικο οιδημα είναι 2 τελείως διαφορετικοί τραυματισμοι ως προς το (πιθανό) αποτέλεσμα /επιρροη στην αθλητικη απόδοση.Οι ρήξεις τενόντων (ειδικά αχίλλειου κι ακόμα περισσότερο επιγονατιδικου συνδεσμου) φαίνεται να έχουν πτώση αποδοσης(σε κάποια ποσοσστα ε,όχι γενικα).Τα οστικα οιδηματα σε καμία περίπτωση.

Το tricky με τα bone bruises είναι ο χρόνος.Δεν είναι καθορισμένος.Μπορει να ίδιο οστικο οιδημα απεικονιστικα να ιαθει σε 2 μήνες σε κάποιον και σε κάποιον άλλο σε 6.
ναι αλλα ο λεσορ δεν εχει μονο το οστικο οιδημα..δεν ξερουμε και τι εγινε με τον αρχικο τραυματισμο ετσι που τον βιασαν να μπει νωριτερα..θα χει και αυτος να παιξει 1χρονο μπασκετ και ειναι και 2.06 110 κιλα(υποθετω δεν τον μετρησα). Ναι μεν σε σχεση με εβανς ειναι σε καλυτερη μοιρα αλλα και αυτουνου δεν ξερουμε πως θα παει με σιγουρια.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Αύγ 09, 2025 12:16 pm

Δεν υπάρχει καταγμα πλέον είναι πωρωμένο

Μετατραυματικο οστικο οιδημα έχει

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 09, 2025 12:38 pm

shaq7 έγραψε:
εντωμεταξυ θα ναι πολυ αστειο να παρουμε με κανα 1,5εκ τον φρανσισκο ενω η ζαλγκιρις εδωσε 1.3 για τον γκος..μετα θα χουν 2εκ+ να φερουνε βαρβατο ΝΒΑερ που θα μας τον χρυσοπουλησουν του χρονου :roofl:

Εγω ξεκινημα της μεταγραφικης περιοδου ειχα πει μισιτς-τζειμς αλλιως γκος γιατι δεν προκειται να βρουμε καλυτερο..παροτι φαν του γκος δεν ειμαι..για εκει παει η φαση..ειμαι σιγουρος οτι αν ηταν ελευθερος ο γκος ακομα ανετα θα του διναμε 2εκ συμβολαιο να μεινει.
Το δεν πρόκειται να βρούμε καλύτερο έχει καταρριφθεί προ πολού όταν έχουν έρθει ήδη τόσες πολλές περιπτώσεις πρωτοκλασάτων Αμερικάνων από το NBA (και έπεται και συνέχεια).

Το δεν πρόκειται να βρούμε καλύτερο που να μπορεί να εξυπηρετήσει το μπάσκετ του κόουτς το ακούω. Η ένσταση μου είναι ότι μετά από τέσσερα χρόνια πρέπει να πάρεις το γαμημενο ρίσκο και να φέρεις έναν παίκτη τύπου Μπόστον, και αν σου βγει σου βγήκε.

basilis_.kts

senior
Reactions:

Σάβ Αύγ 09, 2025 12:52 pm

Καθε χρονο βγαινουν στην αγορα παρα πολυ παικτες...το να φερουμε εναν φορεστ ή εναν φρανσισκο ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω.οπως δεν μπορω να καταλαβω την προσθηκη χολ.εισαι ολυμπιακος δεν εισαι στα σουρμενα.δηλαδη σε ολοκληρη αμερικη+το οτι εκανες ενα 10ημερο ταξιδι.λοιπον δεν μπορεσες να εντοπισεις 4-5 περιπτωσεις καλυτερων παικτων του χολ και αν χρειαστει να περιμενεις κιολας σεπτεμβρη?εγω αυτο δεν μπορω να το χωρεσω στο νου μου.δεν απτεται της λογικης

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Αύγ 09, 2025 1:04 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Αύγ 09, 2025 12:38 pm
shaq7 έγραψε:

Το δεν πρόκειται να βρούμε καλύτερο έχει καταρριφθεί προ πολού όταν έχουν έρθει ήδη τόσες πολλές περιπτώσεις πρωτοκλασάτων Αμερικάνων από το NBA (και έπεται και συνέχεια).

Το δεν πρόκειται να βρούμε καλύτερο που να μπορεί να εξυπηρετήσει το μπάσκετ του κόουτς το ακούω. Η ένσταση μου είναι ότι μετά από τέσσερα χρόνια πρέπει να πάρεις το γαμημενο ρίσκο και να φέρεις έναν παίκτη τύπου Μπόστον, και αν σου βγει σου βγήκε.
Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν ειπα ότι ο μπαρτζωκας δεν πρόκειται να τον φέρει … τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν του είναι εύκολο να φέρει κάποιον χωρίς εμπειρία από Ευρωλίγκα

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”