Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Christofis

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 09, 2025 2:30 pm

Βασιλης Το να λες οτι η τετραδα Φουρνιε, Εβανς, Γουοκαπ και Ντορσει δεν μου κανει απεναντι στη τετραδα του Παο ενω πριν ουτε δυο μηνες πηραν το πρωταθλημα πανηγυρικα ο Γουοκαπ, ο Φουρνιε, ο Ντορσει και ο Μακκισικ απεναντι σε Ναν, Γκραντ , Σλουκα και Μπραουν ε το λες και ιεροσυλια. Ο εβανς επουδενι δεν ειναι υπολείπεται του Σορτς ισα ισα ειναι και πιο ολοκληρωμενος σαν παικτης.

Το προβλημα μας στο οτι ζηταμε εναν γκαρντ επιπεδου ακομη γιατι ο Ρομποκοπ εως περυσι Γουοκαπ εμφανισε ενα προβλημα που γινεται στο 99% χρονιο, που ο εβανς προερχεται απο δυο σοβαρους τραυματισμους σε 3 χρονια και ο Ντορσει μπορει να παιξει στο 200% απο οσονπεριμενεις αλλα και στο -100%.

Οι διαφορες σε τετοιο επιπεδο ειναι μικρες οποτε η ομαδα χρειαζεται εναν γκαρντ με playmaking skills( ο μακκισικ ειναι τετοιος και ας μην ειναι ασσος) οχι γιατι υπολειπεται σε ταλεντο αλλα γιατι ειναι θεμα πιθανοτητων αν θα τους πετυχεις οπως πρεπει. Η ομαδα χρειαζεται και εναν ψηλο που μπορει να δεκτει να ειναι 3ος αλλα να εχει προοπτικη να παιξει εως και πρωτος. Ο ραιτ ας πουμε ηταν ιδανικος οταν ηρθε.

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 09, 2025 2:34 pm

basilis_.kts έγραψε:
Σάβ Αύγ 09, 2025 12:52 pm
Καθε χρονο βγαινουν στην αγορα παρα πολυ παικτες...το να φερουμε εναν φορεστ ή εναν φρανσισκο ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω.οπως δεν μπορω να καταλαβω την προσθηκη χολ.εισαι ολυμπιακος δεν εισαι στα σουρμενα.δηλαδη σε ολοκληρη αμερικη+το οτι εκανες ενα 10ημερο ταξιδι.λοιπον δεν μπορεσες να εντοπισεις 4-5 περιπτωσεις καλυτερων παικτων του χολ και αν χρειαστει να περιμενεις κιολας σεπτεμβρη?εγω αυτο δεν μπορω να το χωρεσω στο νου μου.δεν απτεται της λογικης
Ο φρανσισκο και ο Φορεστ θα ηταν μια χαρα λυσεις αν ηταν ελευθεροι και δεν χρειαζοταν να πληρωσεις λεφτα για buyout και ο εβανς ειχε κλεισει με αγωνες την περσινη χρονια

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 09, 2025 2:36 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Αύγ 09, 2025 12:38 pm
shaq7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 09, 2025 11:22 am
εντωμεταξυ θα ναι πολυ αστειο να παρουμε με κανα 1,5εκ τον φρανσισκο ενω η ζαλγκιρις εδωσε 1.3 για τον γκος..μετα θα χουν 2εκ+ να φερουνε βαρβατο ΝΒΑερ που θα μας τον χρυσοπουλησουν του χρονου :roofl:

Εγω ξεκινημα της μεταγραφικης περιοδου ειχα πει μισιτς-τζειμς αλλιως γκος γιατι δεν προκειται να βρουμε καλυτερο..παροτι φαν του γκος δεν ειμαι..για εκει παει η φαση..ειμαι σιγουρος οτι αν ηταν ελευθερος ο γκος ακομα ανετα θα του διναμε 2εκ συμβολαιο να μεινει.
Το δεν πρόκειται να βρούμε καλύτερο έχει καταρριφθεί προ πολού όταν έχουν έρθει ήδη τόσες πολλές περιπτώσεις πρωτοκλασάτων Αμερικάνων από το NBA (και έπεται και συνέχεια).

Το δεν πρόκειται να βρούμε καλύτερο που να μπορεί να εξυπηρετήσει το μπάσκετ του κόουτς το ακούω. Η ένσταση μου είναι ότι μετά από τέσσερα χρόνια πρέπει να πάρεις το γαμημενο ρίσκο και να φέρεις έναν παίκτη τύπου Μπόστον, και αν σου βγει σου βγήκε.
Αν εφερνε παικτες που εξυπηρετουν μονο το μπασκετ του δεν θα εφερνε εβανς, φουρνιε η Χολ. Ειδικα ο Χολ ειναι το ακιρβως αντιθετο απο μπασκετ μπαρτζωκα. Ειναι για μπασκετ Σφαιροπουλου

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 09, 2025 2:45 pm

O Oscar tshiebwe βρηκε ομαδα;

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάβ Αύγ 09, 2025 2:53 pm

Όχι αλλα κανείς δεν θα ρθει με δίμηνο συμβόλαιο

Αν ισχύουν αυτες οι μπούρδες

Γιατι αν ισχύουν το χουν χάσει τελείως

Εικόνα
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Σάβ Αύγ 09, 2025 3:32 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 09, 2025 11:22 am
εντωμεταξυ θα ναι πολυ αστειο να παρουμε με κανα 1,5εκ τον φρανσισκο ενω η ζαλγκιρις εδωσε 1.3 για τον γκος..μετα θα χουν 2εκ+ να φερουνε βαρβατο ΝΒΑερ που θα μας τον χρυσοπουλησουν του χρονου :roofl:

Εγω ξεκινημα της μεταγραφικης περιοδου ειχα πει μισιτς-τζειμς αλλιως γκος γιατι δεν προκειται να βρουμε καλυτερο..παροτι φαν του γκος δεν ειμαι..για εκει παει η φαση..ειμαι σιγουρος οτι αν ηταν ελευθερος ο γκος ακομα ανετα θα του διναμε 2εκ συμβολαιο να μεινει.
Εγω που ειμαι φαν του Γκος δεν ηθελα να μεινει αλλο, διοτι εχει συχνα προβληματα τραυματισμων και εχουμε γεμισει την ομαδα με παικτες που τραυματιζονται κ στν υπνο τους. Ευτυχως που βιαστηκε να κλεισει στη Ζαλγκιρις γιατι πιστευω ο Μπαρτζωκας θα τον ανανεωνε.

Rivers15

nba
Reactions:

Σάβ Αύγ 09, 2025 3:33 pm

berry έγραψε:

Δεν εχει λογικη εν τω μεταξυ να δινεις διμηνο συμβολαιο σε ευρωλιγκατο. Αν θελουν παικτη για τις προπονησεις ας βαλουν ενα παιδι απο την δευτερη ομαδα ή ας βρουν εναν Μενσα.

Rivers15

nba
Reactions:

Σάβ Αύγ 09, 2025 3:38 pm

Jeight έγραψε:
Σάβ Αύγ 09, 2025 2:36 pm
Dimmitz έγραψε:
Σάβ Αύγ 09, 2025 12:38 pm

Το δεν πρόκειται να βρούμε καλύτερο έχει καταρριφθεί προ πολού όταν έχουν έρθει ήδη τόσες πολλές περιπτώσεις πρωτοκλασάτων Αμερικάνων από το NBA (και έπεται και συνέχεια).

Το δεν πρόκειται να βρούμε καλύτερο που να μπορεί να εξυπηρετήσει το μπάσκετ του κόουτς το ακούω. Η ένσταση μου είναι ότι μετά από τέσσερα χρόνια πρέπει να πάρεις το γαμημενο ρίσκο και να φέρεις έναν παίκτη τύπου Μπόστον, και αν σου βγει σου βγήκε.
Αν εφερνε παικτες που εξυπηρετουν μονο το μπασκετ του δεν θα εφερνε εβανς, φουρνιε η Χολ. Ειδικα ο Χολ ειναι το ακιρβως αντιθετο απο μπασκετ μπαρτζωκα. Ειναι για μπασκετ Σφαιροπουλου
Ποιος διαθεσιμος ψηλος εξυπηρετουσε το μπασκετ Μπαρτζωκα; Δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι διαθεσιμοι εκει εξω.. Νομιζω ο Χολ ηταν απλα μια safe (και ισως καπως βεβιασμενη) επιλογη την οποια εκανε νωρις γιατι ειχαμε ουσιαστικα μονο ενα σεντερ. Ο Παναθηναικος ειχε ηδη Λεσορ και Γιουρτσεβεν οποτε νομιζω τον επαιρνε να περιμενει ακομα και Σεπτεμβρη-Οκτωβρη. Ο Ολυμπιακος θεωρω θα ηταν εγκληματικο να περιμενε ειδικα αν δεν ειχε απεριοριστο μπατζετ στη διαθεση του.

Rivers15

nba
Reactions:

Σάβ Αύγ 09, 2025 3:40 pm

Christofis έγραψε:
Σάβ Αύγ 09, 2025 2:34 pm
basilis_.kts έγραψε:
Σάβ Αύγ 09, 2025 12:52 pm
Καθε χρονο βγαινουν στην αγορα παρα πολυ παικτες...το να φερουμε εναν φορεστ ή εναν φρανσισκο ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω.οπως δεν μπορω να καταλαβω την προσθηκη χολ.εισαι ολυμπιακος δεν εισαι στα σουρμενα.δηλαδη σε ολοκληρη αμερικη+το οτι εκανες ενα 10ημερο ταξιδι.λοιπον δεν μπορεσες να εντοπισεις 4-5 περιπτωσεις καλυτερων παικτων του χολ και αν χρειαστει να περιμενεις κιολας σεπτεμβρη?εγω αυτο δεν μπορω να το χωρεσω στο νου μου.δεν απτεται της λογικης
Ο φρανσισκο και ο Φορεστ θα ηταν μια χαρα λυσεις αν ηταν ελευθεροι και δεν χρειαζοταν να πληρωσεις λεφτα για buyout και ο εβανς ειχε κλεισει με αγωνες την περσινη χρονια
Ο φορεστ ειναι παικταρας και πιστευω φετος θα ειναι ακομα καλυτερος. Αλλα πιστευω στη μπασκονια θα ζητανε τη μανα τους κ τον πατερα τους κ γι αυτο δεν προχωρησε η υποθεση του. Κατι παρομοιο υποψιαζομαι κ για Φρανσισκο αν κ προσωπικα ο Φορεστ μου αρεσει περισσοτερο.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Σάβ Αύγ 09, 2025 4:15 pm

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Αύγ 09, 2025 3:33 pm
berry έγραψε:

Δεν εχει λογικη εν τω μεταξυ να δινεις διμηνο συμβολαιο σε ευρωλιγκατο. Αν θελουν παικτη για τις προπονησεις ας βαλουν ενα παιδι απο την δευτερη ομαδα ή ας βρουν εναν Μενσα.
Συμφωνώ. Δεν έχει νόημα το δίμηνο συμβόλαιο στην αρχή της σεζόν μόνο για την προετοιμασία γενικότερα, εκτός αν μιλάμε για κανέναν ημιπαλαίμαχο ή ημιεπαγγελματία rookie. Καλά έκανε λοιπόν ο Μακκόρμακ και έριξε άκυρο, όπως θα έκανε και ο κάθε σοβαρός παίχτης στη θέση του.

Θα πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουμε ψηλό ή όχι. Ή που θα έρθει παίχτης κανονικός να μπορεί να σταθεί ή που θα παρακαλάμε να είναι ο Μιλού Χαλκέντερος και ο κωστάκης στοιχειωδώς σοβαρός και διαθέσιμος. Για τον Χολ δεν έχω αμφιβολία ότι τα συγκεκριμένα πράγματα που μπορεί να προσφέρει, θα τα δώσει.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Σάβ Αύγ 09, 2025 4:34 pm

berry έγραψε:

και ο παο πηρε παιχτη για την προετοιμασια
τον μουρατο :hoho:

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 09, 2025 4:50 pm

Είναι λογικό να επικρατεί κατήφεια και μιζέρια στα μεταγραφικά της ομάδας. Λίγο το πρόσφατο παρελθόν στις επιλογές παικτών, λίγο οι μεταγραφικές βόμβες των απέναντι, λίγο ότι ομάδες του μεσαίου tier της Ευρωλίγκας έχουν κάνει ωραίες και ποιοτικές προσθήκες.

Όσο κολλημένος μπορεί να είναι ο Μπι με μερικά πράγματα, το θεωρώ απίθανο να παίξει κορώνα-γράμματα όλη την (τελευταία) του χρονιά στην ομάδα.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την επιλογή των ψηλών. Πρόπερσι είχαμε τεράστιο πρόβλημα με το δίδυμο Φαλ-Μίλου, ο Μίλου έσπασε τον αστράγαλο του και αναγκαστήκαμε να πάρουμε Ράιτ και Πετρούσεφ. Πέρυσι πάλι είχαμε τεράστιο πρόβλημα στο πέντε και αναγκαστήκαμε να παίξουμε πάρα πολλά παιχνίδια με πεντάρι τον Πίτερς.

Να τρελάθηκε ξαφνικά ο κόουτς και να θεωρεί ότι μπορεί να βγει η σεζόν με τον γυάλινο Κώστα για τρίτο;

Το αποκλείω. Είναι 100% σίγουρο ότι θα πάρουμε πεντάρι. Το πρόβλημα είναι κατά την άποψη μου ότι δεν θέλουν (ή δεν μπορούν) να διαθέσουν πάρα πολλά λεφτά για πεντάρι για να πάρουν ψηλό τύπου Μπάσει από Αμερική. Γι αυτό εξετάζονται περιπτώσεις τύπου Μακορμακ. Όχι επειδή έχει Ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά επειδή είναι φτηνός.

Ο Μπάσει ή αντίστοιχος για να περάσει τον Ατλαντικό θα ζητήσει δυο χαρτιά. Δεν τα δίνεις για το δευτερό-τρίτο Σέντερ σου.

Αυτό έχει λογική. Ταυτόχρονα έπρεπε να κλείσουμε τον Χολ, αφού παρουσιάστηκε η ευκαιρία. Με Μίλου στο Ευρωμπάσκετ, θα είχαμε μηδέν ψηλούς στην προετοιμασία. Ο Μπάσει και όλοι αυτοί θα δίνουν διαθέσιμοι Οκτώβρη μήνα.

Έχω την αίσθηση ότι φέτος αν δεν προκύψει αυτό που ψάχνουν, θα ξεκινήσουμε έτσι την σεζόν και θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις τύπου Πετρούσεφ-Ράιτ μέσα στην σεζόν.

Giannis14

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Αύγ 09, 2025 6:15 pm

https://www.novasports.gr/sport/mpasket ... -partizan/

Έναν ντιλικινα νομίζω μπορείτε να χτυπήσετε

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Σάβ Αύγ 09, 2025 6:26 pm

Giannis14 έγραψε:
Σάβ Αύγ 09, 2025 6:15 pm
https://www.novasports.gr/sport/mpasket ... -partizan/

Έναν ντιλικινα νομίζω μπορείτε να χτυπήσετε
Θα μπορούσε να τον μεταμορφώσει ο Μπαρτζώκας; Είναι παίκτης του στυλ του πάντως. Πέρσι στην Παρτιζάν είχε αρκετά μέτρια έως κακή σεζόν. Επίσης είναι κακός σουτέρ (επιπέδου Walkup).

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Αύγ 09, 2025 6:28 pm

ειναι ασσος μπαρτζωκα..ενας χειροτερος γουοκαπ..απο το να μετατρεπει τον λι σε γουοκαπ τον παιρνεις ετοιμο..βεβαια ο φορεστ δεν ηταν στοχος αλλα ισως επειδη ηθελε ρητρα

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”