Μπα, ο Σπανουλης τα περισσοτερα χρονια της καριερας του ειχε Ιβκοβιτς, Σφαιρο και Ζοτς και Μπαρτζωκα. Κανενας τους δεν ηταν ζεν. Ετσαι εχει μαθει σαν στυλ προπονητικης, εντασηKnoxville έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 12:01 amΓενικά ο προπονητής Σπανούλης δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη Σπανούλη.ssoulliss έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 09, 2025 11:23 pmΤο να ζητήσει ανταλλαγή εν μέσω EuroBasket ο Γιάννης το θεωρώ απίθανο, επίσης απίθανο είναι οι Bucks να θέλουν να αυτοκτονήσουν ως franchise και να πουν στις υπόλοιπες ομάδες "παιδιά αποφασίσαμε στα μέσα του Αυγούστου, ότι πάμε για rebuilt ώστε να χτυπήσουμε έναν Dybantsa για το επόμενο draft".![]()
Αν παρελπίδα γίνει κάτι τέτοιο, τότε ναι ο Γιάννης δε θα αγωνιστεί. Οι λόγοι δεν είναι του παρώντος τόπικ, όμως το ίδιο θα συνέβαινε με οποιονδήποτε διεθνή παίκτη σε οποιαδήποτε εθνική ομάδα.
Μετά το σημερινό όπως το βλέπω στο επόμενο σύντομο διάστημα , οι Όμηρος, Μπαζίνας, Καραγιαννίδης, Ζούγρης και Χουγκάζ θα είναι οι πρώτοι που θα χαιρετήσουν. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Σπανούλης, σίγουρα θα γνωρίζει κάτι παραπάνω από εμάς, όμως το να κόβεις τον Χουγκάζ μου φαίνεται λάθος. Εκτός και αν το παιδί είναι ένα μάτσο χάλια. Γενικά ο Σπνούλης δεν είναι ήρεμος, ούτε στη media day, ούτε στις δηλώσεις του σήμερα (για κοψίματα παικτών και για τον Γιάννη). Εύχομαι να μην παίξουμε πάλι την Πυθία και να βρεθούμε προ εκπλήξεως μετά το τέλος της διοργάνωσης.
Σήμερα η Σερβία έπαιξε στο ρελαντί (χωρίς τον βασικό της οργανωτή). Πιο σβηστά δε γίνεται και μας έπνιξε με ένα 15λεπτάκι στην άμυνα. Δε γίνεται δουλειά έτσι όμως και χρειαζόμαστε όποιονδήποτε σουτάρει καλά.
Είναι λες και βλέπεις έναν διαφορετικό άνθρωπο που απλά φοράει στολή.
Διαφορετική γλώσσα σώματος, πολλά νεύρα, πολλές φωνές... και δεν το λέω εξαιτίας της Εθνικής καθώς ακριβώς το ίδιο είχα παρατηρήσει απο τότε που έκανε την εμφάνιση του ως προπονητής στο Περιστέρι.
Eθνική ομάδα Φιλικά 2025: vs BEL, Tournament Cyprus, vs MNE, Acropolis Tournament OAKA, vs FRA
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ, η εικόνα του έχει διαφορά ακόμη και με το περυσινό προολυμπιακό. Τότε ήταν και πρωτάρης, υπήρχε και μια προσμονή για την επιστροφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, φέτος υπάρχει η εμπειρία.Knoxville έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 12:01 amΓενικά ο προπονητής Σπανούλης δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη Σπανούλη.
Διαφορετική γλώσσα σώματος, πολλά νεύρα, πολλές φωνές... και δεν το λέω εξαιτίας της Εθνικής καθώς ακριβώς το ίδιο είχα παρατηρήσει απο τότε που έκανε την εμφάνιση του ως προπονητής στο Περιστέρι.
Πιθανότατα να έχεις δίκαιο. Εμένα το χθεσινό - με ροτέισον 10 παικτών - με 4 παίκτες να παίζουν από 25 έως 31 λεπτά μου δείχνει τελική δωδεκάδα και φόβο (για εχθές) μη διασυρθούμαι (λες και θα ερχόταν η καταστροφή). Αν είναι να παίζουν ο Παπανικολάου, ο Dorsey και ο Σλούκας από τώρα τριαντάλεπτα φέξε μου και γλύτρησε.pan24 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 12:01 am
Ξεχνάς Λιοτόπουλο και Νικολαΐδη.
Θα έλεγα ότι αυτοί οι 2 μαζί με τον Νετζήλογλου θα είναι οι 3 που θα κοπούν μετά την Κύπρο για να πάμε στους 16 παίκτες.
Θα έβαζα και τον Μπαζίνα αλλά επειδή ο Τολιόπουλος έχει θέμα μάλλον θέλει έναν γκαρντ ακόμα τουλάχιστον μέχρι να σιγουρευτεί ότι όλα είναι οκ εκει.
Τώρα στους ψηλούς δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα κοπεί ο Χουγκάζ.
Δηλαδή ναι μεν ο Θανάσης με την ενέργεια του και τα σχετικά αλλά αρχικά δεν είχε κληθεί στην προετοιμασία, μπήκε όταν ο Αβδάλας ενημέρωσε ότι δεν θα είναι.
Ούτε και για τον Σαμοντούροφ είμαι σίγουρος. Φαίνεται σε αυτή τη φάση να έχει πάρει ένα προβάδισμα αλλά πιστεύω θα δούμε και παιχνίδι που θα είναι αυτός dnp για να πάρει αρκετό χρόνο ο Χουγκάζ να δείξει και αυτός τι κάνει.
Θεωρώ σωστό που χρησιμοποίησε σήμερα ροτέισον 10 παικτών για να έχουν αρκετό χρόνο όσοι έπαιξαν από το να χρησιμοποιούσε και τους 14 και να έπαιζαν πεντάλεπτα.
Για το 5 πράγματι σε αυτή τη φάση φαίνεται το πιθανότερο σενάριο να κοπούν Ζούγρης-Καραγιαννίδης, χρειαζόμαστε την αθλητικότητα του Κώστα. Όμως κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι ο Κώστας δεν θα εμφανίσει κάποιο πρόβλημα μέσα στις επόμενες 15-20 μέρες.
Εύλογη και η απορία σου για τον Κώστα, που λογικά προορίζεται για πενταδάτος, ωστόσο εγώ έχω ακριβώς την ίδια σκέψη και για τον έτερο Κώστα τον Σλούκα ότι (φτου-φτου) που είναι και αυτός επιρρεπής.
Αν κοιτάξουμε τα ρόστερ είμαστε η μοναδική εθνική που έχει αυτήν την περίοδο, 16+ παίκτες για να προπονείται. Οι περισσότερες είναι μεταξύ 14-15 παικτών, αυτό ως στατιστικό στοιχείο μόνο.
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Μετά το χθεσινό ο Σπανούλης είπε ότι σήμερα θα παίξουν αρκετά όσοι δεν πήραν καθόλου χρόνο χθες.ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 12:14 pmΠιθανότατα να έχεις δίκαιο. Εμένα το χθεσινό - με ροτέισον 10 παικτών - με 4 παίκτες να παίζουν από 25 έως 31 λεπτά μου δείχνει τελική δωδεκάδα και φόβο (για εχθές) μη διασυρθούμαι (λες και θα ερχόταν η καταστροφή). Αν είναι να παίζουν ο Παπανικολάου, ο Dorsey και ο Σλούκας από τώρα τριαντάλεπτα φέξε μου και γλύτρησε.
Εύλογη και η απορία σου για τον Κώστα, που λογικά προορίζεται για πενταδάτος, ωστόσο εγώ έχω ακριβώς την ίδια σκέψη και για τον έτερο Κώστα τον Σλούκα ότι (φτου-φτου) που είναι και αυτός επιρρεπής.
Αν κοιτάξουμε τα ρόστερ είμαστε η μοναδική εθνική που έχει αυτήν την περίοδο, 16+ παίκτες για να προπονείται. Οι περισσότερες είναι μεταξύ 14-15 παικτών, αυτό ως στατιστικό στοιχείο μόνο.
Όσον αφορά το ποιοι θα "κοπούν" μετά το τουρνουά της Κύπρου, δεν νομίζω ότι θέλει ιδιαίτερη σκέψη. Λιωτόπουλος, Νετζήπογλου, Νικολαϊδης και πιθανότατα Καραγιαννίδης. Οι θέσεις στην περιφέρεια είναι μετρημένες και, στο μυαλό του προπονητή, "κλεισμένες" πριν ακόμα ξεκινήσει η προετοιμασία. Κάποιοι από τους κοντούς κλήθηκαν μόνο και μόνο για να βοηθήσουν στις προπονήσεις.
Στους ψηλούς υπάρχουν διλήμματα. Τον Θανάση τον θέλουν στην ομάδα οι πάντες, ο Κώστας χθες έδειξε να πατάει καλά, ο Σαμοντούροφ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην προετοιμασία, ο Ζούγρης έμεινε λίγο πίσω με τον τραυματισμό του. Σήμερα πρέπει να δούμε και τον Χουγκάζ.
Η εμφάνιση χθες ήταν αρκετά καλή, απέναντι σε μια εμφανώς ανώτερη ομάδα. Αν αποφεύγαμε κάποια αβίαστα λάθη απέναντι στην πίεση των Σέρβων και ελέγχαμε λίγο καλύτερα το αμυντικό ριμπάουντ, θα είχαμε καλύτερες πιθανότητες για νίκη. Αυτοί είναι τομείς που πρέπει και μπορούν να βελτιωθούν.
Οι Σέρβοι φάνηκαν να είναι λίγο πιο πίσω στην προετοιμασία σε σχέση με εμάς. Jokic και Milutinov δεν είναι σε ιδανική σωματική κατάσταση, μάλλον πέρασαν πολύ καλά τον Ιούλιο παρέα
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Συγνωμη ο Γιοκιτς ποτε ειναι σε ιδανικη σωματικη κατασταση?GK_23 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 12:32 pmΜετά το χθεσινό ο Σπανούλης είπε ότι σήμερα θα παίξουν αρκετά όσοι δεν πήραν καθόλου χρόνο χθες.ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 12:14 pmΠιθανότατα να έχεις δίκαιο. Εμένα το χθεσινό - με ροτέισον 10 παικτών - με 4 παίκτες να παίζουν από 25 έως 31 λεπτά μου δείχνει τελική δωδεκάδα και φόβο (για εχθές) μη διασυρθούμαι (λες και θα ερχόταν η καταστροφή). Αν είναι να παίζουν ο Παπανικολάου, ο Dorsey και ο Σλούκας από τώρα τριαντάλεπτα φέξε μου και γλύτρησε.
Όσον αφορά το ποιοι θα "κοπούν" μετά το τουρνουά της Κύπρου, δεν νομίζω ότι θέλει ιδιαίτερη σκέψη. Λιωτόπουλος, Νετζήπογλου, Νικολαϊδης και πιθανότατα Καραγιαννίδης. Οι θέσεις στην περιφέρεια είναι μετρημένες και, στο μυαλό του προπονητή, "κλεισμένες" πριν ακόμα ξεκινήσει η προετοιμασία. Κάποιοι από τους κοντούς κλήθηκαν μόνο και μόνο για να βοηθήσουν στις προπονήσεις.
Στους ψηλούς υπάρχουν διλήμματα. Τον Θανάση τον θέλουν στην ομάδα οι πάντες, ο Κώστας χθες έδειξε να πατάει καλά, ο Σαμοντούροφ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην προετοιμασία, ο Ζούγρης έμεινε λίγο πίσω με τον τραυματισμό του. Σήμερα πρέπει να δούμε και τον Χουγκάζ.
Η εμφάνιση χθες ήταν αρκετά καλή, απέναντι σε μια εμφανώς ανώτερη ομάδα. Αν αποφεύγαμε κάποια αβίαστα λάθη απέναντι στην πίεση των Σέρβων και ελέγχαμε λίγο καλύτερα το αμυντικό ριμπάουντ, θα είχαμε καλύτερες πιθανότητες για νίκη. Αυτοί είναι τομείς που πρέπει και μπορούν να βελτιωθούν.
Οι Σέρβοι φάνηκαν να είναι λίγο πιο πίσω στην προετοιμασία σε σχέση με εμάς. Jokic και Milutinov δεν είναι σε ιδανική σωματική κατάσταση, μάλλον πέρασαν πολύ καλά τον Ιούλιο παρέα![]()
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Ιδιος Συριγος που ελεγε οτι ο Εβανς εχει βγαλει ματια στις πρπονησεις τον Φεβρουαριο και βγηκε 3 μερες Μπαρτζωκας και ειπε οτι ο Εβανς δεν εχει μπει καν στις προπονησεις?JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 09, 2025 10:45 pmΤο απάντησα και προηγουμένως, ο Συριγος το είπε.SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 09, 2025 10:41 pm
Έχουμε κάποια πηγή για το " ο Γιάννης ακούγεται ότι δεν θα κατέβει " ;
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
kostas1978

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Του σπανουλη, πιστεύω, του εκανε κακο η μονακο..ιδιως το διμηνο μετα το φαναλ φορ..μαλωσε με παπαγιαννη, τζειμς,.καλαθη, εχασε ενα δικο του πρωταθλημα..ισως η απουσια στο εξωτερικό με την οικογένεια αθηνα δεν ειναι ο,τι καλύτερο
Βγαζει για πρωτη φορα εναν τρομερο εκνευρισμο, στις δηλώσεις του, στις μπηχτες που αφηνει, στο κοουτσαρισμα..
Αφηνει τολιοπουλο, βασικο γραναζι του στα παράθυρα, εκτός αποστολης για 2ο τουρνουά για υποτιθέμενο τραυματισμο ( ποτε τραυματιστηκε;; 1η μερα της προετοιμασίας;;;;)
Παιζει χθες φιλικο με ροτεσιον 10 παικτων με τους βασικους να παιζουν 30 λεπτα,.λες και ηταν ο αγωνας για εισοδο στην 4αδα
Σε καθε ερωτηση δημοσιογράφου εχεις την αισθηση θα μαλώσουν..
Πρεπει να χαλαρωσει λιγο
Βγαζει για πρωτη φορα εναν τρομερο εκνευρισμο, στις δηλώσεις του, στις μπηχτες που αφηνει, στο κοουτσαρισμα..
Αφηνει τολιοπουλο, βασικο γραναζι του στα παράθυρα, εκτός αποστολης για 2ο τουρνουά για υποτιθέμενο τραυματισμο ( ποτε τραυματιστηκε;; 1η μερα της προετοιμασίας;;;;)
Παιζει χθες φιλικο με ροτεσιον 10 παικτων με τους βασικους να παιζουν 30 λεπτα,.λες και ηταν ο αγωνας για εισοδο στην 4αδα
Πρεπει να χαλαρωσει λιγο
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο πρωταθλητισμος δημιουργει πιεση και αλλαζει τους ανθρωπουςkostas1978 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 1:02 pmΤου σπανουλη, πιστεύω, του εκανε κακο η μονακο..ιδιως το διμηνο μετα το φαναλ φορ..μαλωσε με παπαγιαννη, τζειμς,.καλαθη, εχασε ενα δικο του πρωταθλημα..ισως η απουσια στο εξωτερικό με την οικογένεια αθηνα δεν ειναι ο,τι καλύτερο
Πρεπει να χαλαρωσει λιγο
περιμενε να τον δεις οταν θα παει στον οσφπ
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτο τωρα πως προεκυψε ; Αντι να χασει 3-0 εχασε 3-2 και με τους τρεις αμιγκος να χορευουν παρις λατινο .kostas1978 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 1:02 pmΤου σπανουλη, πιστεύω, του εκανε κακο η μονακο..ιδιως το διμηνο μετα το φαναλ φορ..μαλωσε με παπαγιαννη, τζειμς,.καλαθη, εχασε ενα δικο του πρωταθλημα..ισως η απουσια στο εξωτερικό με την οικογένεια αθηνα δεν ειναι ο,τι καλύτερο
Πρεπει να χαλαρωσει λιγο
Χωρις τζειμς ταις και τον μπλοσομγκειμ στο πεμπτο ματς να παιζει 3-4 λεπτα .
Τωρα για το φιλικο . Παιζει με σερβια . Ενα ιδανικο παιχνιδι για να βγαλει συμπερασματα . Γιατι να παει με 14+ παικτες ;
Στο ευρωμπασκετ ουτε με 10 δεν θα παιξει . 8-9 παικτες ειναι το ροτεισον αυτης της ομαδας ( με αντετοκουμπο μεσα ) και με τετοια ελλειψη ταλεντου και ποιοτητας ο μονος τροπος να κανουν κατι ειναι να βρεθουν οσο γινεται πιο γρηγορα .
Πριν λιγα χρονια στο φιλικο με σερβια στο βελιγραδι κατεβηκαμε σαν να ηταν τελικος παγκοσμιου . Δυστηχως δεν εχουμε την πολυτελεια να ξεκιναμε τα τουρνουα χαλαρα .
Οσον αφορα τα νευρα του σπανουλη , την πιεση προς τους παικτες κλπ κλπ .Με ομπραντοβιτς και ιβκοβιτς εχει κανει . Ακριβως τα ισια εκαναν κι αυτοι .
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για τον Σπανούλη πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι είναι ρούκι προπονητής ουσιαστικά.
Έχει προπονήσει δυο χρονιές στο Περιστέρι χωρίς καμία πίεση.
Σε τοπ επίπεδο έχει μισή σεζόν στην Μονακό και ένα καλοκαίρι στην Εθνική. Έχει αρκετά να μάθει ακόμα.
Σλούκας, Ντόρσει, Παπανικολάου, Γιάννης, Μήτογλου συν Λαρεντζάκης, Τολιόπουλος, Κώστας αντε και λίγο Καλαιτζάκη ή Κατσίβελη ή λίγα λεπτά ένα 4αρι ακόμα.
Οπότε πιστεύω με τους Σέρβους δοκίμασε αυτό έστω χωρίς Γιάννη και σήμερα θα δει τι κάνει το δεύτερο ροτέισον με πιο εύκολο αντίπαλο. Προσωπικά θα ήθελα να μην παίξουν καθόλου σήμερα όσοι έπαιξαν 25+ λεπτά χτες.
Σχετικά με τον Γιάννη ενώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να μην παίξει με προβλημάτισε λίγο η δήλωση Σπανούλη ότι δεν ξέρουμε αν θα παίξει με το Μαυροβούνιο.
Θεωρώ φυσιολογικό να μην μπει τώρα ή και με το Μαυροβούνιο και να μπει κατευθείαν στο Ακρόπολις. Την περασμένη Δευτέρα ενσωματώθηκε στην προετοιμασία και έχει να παίξει από τον Απρίλιο οπότε θα θέλει κάποιο χρόνο να βρει ρυθμό και δεν έχουμε λόγο να το πιέσουμε και να ρισκάρουμε οτιδήποτε.
Όμως τι σημαίνει δεν ξέρουμε; Αν έχουμε κάποιο πλάνο να πάει συντηρητικά ξέρουμε πότε σκοπεύουμε να μπει. Γιατί δεν ξέρουμε;
Περιμένουμε κάτι από τα εργομετρικά, έχει κάποιο πρόβλημα και περιμένουμε να γίνει καλά, περιμένουμε να πει ο ίδιος ότι είναι έτοιμος, περιμένουμε να δώσουν οι Μπακς το οκ, τι;
Έχει προπονήσει δυο χρονιές στο Περιστέρι χωρίς καμία πίεση.
Σε τοπ επίπεδο έχει μισή σεζόν στην Μονακό και ένα καλοκαίρι στην Εθνική. Έχει αρκετά να μάθει ακόμα.
Ρεαλιστικά στο ευρωμπάσκετ σε όποιο παιχνίδι δεν έχουμε διαφορά 15+ πόντων το ροτέισον θα είναι 8-9 παίκτες.ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 12:14 pmΣυμφωνώ, η εικόνα του έχει διαφορά ακόμη και με το περυσινό προολυμπιακό. Τότε ήταν και πρωτάρης, υπήρχε και μια προσμονή για την επιστροφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, φέτος υπάρχει η εμπειρία.Knoxville έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 12:01 amΓενικά ο προπονητής Σπανούλης δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη Σπανούλη.
Διαφορετική γλώσσα σώματος, πολλά νεύρα, πολλές φωνές... και δεν το λέω εξαιτίας της Εθνικής καθώς ακριβώς το ίδιο είχα παρατηρήσει απο τότε που έκανε την εμφάνιση του ως προπονητής στο Περιστέρι.Πιθανότατα να έχεις δίκαιο. Εμένα το χθεσινό - με ροτέισον 10 παικτών - με 4 παίκτες να παίζουν από 25 έως 31 λεπτά μου δείχνει τελική δωδεκάδα και φόβο (για εχθές) μη διασυρθούμαι (λες και θα ερχόταν η καταστροφή). Αν είναι να παίζουν ο Παπανικολάου, ο Dorsey και ο Σλούκας από τώρα τριαντάλεπτα φέξε μου και γλύτρησε.pan24 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 12:01 am
Ξεχνάς Λιοτόπουλο και Νικολαΐδη.
Θα έλεγα ότι αυτοί οι 2 μαζί με τον Νετζήλογλου θα είναι οι 3 που θα κοπούν μετά την Κύπρο για να πάμε στους 16 παίκτες.
Θα έβαζα και τον Μπαζίνα αλλά επειδή ο Τολιόπουλος έχει θέμα μάλλον θέλει έναν γκαρντ ακόμα τουλάχιστον μέχρι να σιγουρευτεί ότι όλα είναι οκ εκει.
Τώρα στους ψηλούς δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα κοπεί ο Χουγκάζ.
Δηλαδή ναι μεν ο Θανάσης με την ενέργεια του και τα σχετικά αλλά αρχικά δεν είχε κληθεί στην προετοιμασία, μπήκε όταν ο Αβδάλας ενημέρωσε ότι δεν θα είναι.
Ούτε και για τον Σαμοντούροφ είμαι σίγουρος. Φαίνεται σε αυτή τη φάση να έχει πάρει ένα προβάδισμα αλλά πιστεύω θα δούμε και παιχνίδι που θα είναι αυτός dnp για να πάρει αρκετό χρόνο ο Χουγκάζ να δείξει και αυτός τι κάνει.
Θεωρώ σωστό που χρησιμοποίησε σήμερα ροτέισον 10 παικτών για να έχουν αρκετό χρόνο όσοι έπαιξαν από το να χρησιμοποιούσε και τους 14 και να έπαιζαν πεντάλεπτα.
Για το 5 πράγματι σε αυτή τη φάση φαίνεται το πιθανότερο σενάριο να κοπούν Ζούγρης-Καραγιαννίδης, χρειαζόμαστε την αθλητικότητα του Κώστα. Όμως κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι ο Κώστας δεν θα εμφανίσει κάποιο πρόβλημα μέσα στις επόμενες 15-20 μέρες.
Σλούκας, Ντόρσει, Παπανικολάου, Γιάννης, Μήτογλου συν Λαρεντζάκης, Τολιόπουλος, Κώστας αντε και λίγο Καλαιτζάκη ή Κατσίβελη ή λίγα λεπτά ένα 4αρι ακόμα.
Οπότε πιστεύω με τους Σέρβους δοκίμασε αυτό έστω χωρίς Γιάννη και σήμερα θα δει τι κάνει το δεύτερο ροτέισον με πιο εύκολο αντίπαλο. Προσωπικά θα ήθελα να μην παίξουν καθόλου σήμερα όσοι έπαιξαν 25+ λεπτά χτες.
Σχετικά με τον Γιάννη ενώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να μην παίξει με προβλημάτισε λίγο η δήλωση Σπανούλη ότι δεν ξέρουμε αν θα παίξει με το Μαυροβούνιο.
Θεωρώ φυσιολογικό να μην μπει τώρα ή και με το Μαυροβούνιο και να μπει κατευθείαν στο Ακρόπολις. Την περασμένη Δευτέρα ενσωματώθηκε στην προετοιμασία και έχει να παίξει από τον Απρίλιο οπότε θα θέλει κάποιο χρόνο να βρει ρυθμό και δεν έχουμε λόγο να το πιέσουμε και να ρισκάρουμε οτιδήποτε.
Όμως τι σημαίνει δεν ξέρουμε; Αν έχουμε κάποιο πλάνο να πάει συντηρητικά ξέρουμε πότε σκοπεύουμε να μπει. Γιατί δεν ξέρουμε;
Περιμένουμε κάτι από τα εργομετρικά, έχει κάποιο πρόβλημα και περιμένουμε να γίνει καλά, περιμένουμε να πει ο ίδιος ότι είναι έτοιμος, περιμένουμε να δώσουν οι Μπακς το οκ, τι;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο