Kώστας Σλούκας - Ο αρχηγός του ΠΑΟ

Συντονιστής: Captains

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Δεκ 13, 2024 6:51 am

Ο Γιάννης είναι με διαφορά ο καλύτερος παίχτης που έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος!
Ο Σπανούλης αν τα καταφέρει και προπονητικά θα είναι ο μύθος του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 11, 2025 8:35 pm

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε πριν το Final Four στο Άμπου Ντάμπι και αναφέρθηκε στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Όμερ Γιούρτσεβεν, στη σχέση του με τον Εργκίν Αταμάν και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αλλά και το πόσο βλέπει ακόμα τον εαυτό του στα παρκέ.
Μεταξύ άλλων ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ανέφερε στη συνέντευξή του στο Eurohoops...

Για τον Λεσόρ και την αντίδραση του Παναθηναϊκού: «Φέτος, με τον τραυματισμό του Λεσόρ άρχισα να ανησυχώ. Ο Ματίας έλειψε και από τα αποδυτήρια και από το γήπεδο γιατί είναι ο καλύτερος ψηλός στην Ευρώπη. Έκανε step up ο Γιούρτσεβεν, η απόκτηση του Γκάμπριελ ήταν σωστή. Και η άνοδος του Ντίνου βοήθησε πολύ».

Για το πόσο θα παίζει ακόμα: «Επειδή είμαι συνειδητοποιημένος θα παίξω ακόμα έναν χρόνο, μαξ δύο το πολύ. Δε θα το τραβήξω πολύ ακόμα όπως έχω πει».

Για το συμβάν με τον Γιούρτσεβεν: «Ηταν μια λάθος κίνηση. Στην ένταση πάνω έχεις 300 παλμούς. Ήταν πάρα πολύ λάθος, έχω μιλήσει με τον Ομερ και το έχει καταλάβει. Ηταν μια σημαντική φάση και ήταν ακόμα δύο φάσεις νωρίτερα που του έχω μιλήσει. Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες. Ένα-δύο λάθη είναι πολύ σημαντικά σε τέτοια παιχνίδια μπορεί να κρίνουν το αποτέλεσμα. Ο Ομερ είναι εξαιρετικό παιδί. Η αντίδρασή μου μέσα στο γήπεδο ήταν πολύ ωμή και απότομη, ήταν πολύ μεγάλο λάθος. Του ζήτησα συγνώμη, όπως και στην ομάδα».

Για πιθανό ελληνικό τελικό στη Euroelague: «Δε με νοιάζει. Βασικός στόχος της ομάδας είναι να βρεθεί στον τελικό. Εκεί ας βρεθεί όποιος έρθει και το ποιος είναι αντίπαλος λίγο ενδιαφέρει. Οποιος κατακτήσει την Ευρωλίγκα θα είναι η κορυφαία ομάδα. Τι σημασία έχει ότι ο αντίπαλος θα είναι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός ή η Ρεάλ Μαδρίτης. Πέρσι υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν η καλύτερη ομάδα;».

Για τον Αταμάν: «Είναι μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης, αλληλοσεβασμού. Έχουμε και μια προσωπική σχέση, εκτός γηπέδου χωρίς να σημαίνει ότι είμαστε πολύ κοντά, είμαστε τόσο όσο. Συζητάμε για το παιχνίδι, με εμπιστεύεται και τον εμπιστεύομαι στο 100% και είναι ο προπονητής των επιτυχιών. Είναι ευθύς, ότι έχει να πει το λέει και στα αποδυτήρια. Το ότι το λέει και δημόσια, είναι της τακτικής να ιντριγκάρει τον κάθε παίκτη και να είναι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι. Αυτή είναι η τακτική του».

Για τον Γιαννακόπουλο: «Έχω απεριόριστο σεβασμό για τον κ. Γιαννακόπουλο, έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, οι απόψεις του συμβαδίζουν απόλυτα με τις δικές μου απόψεις για την ομάδα. Αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα, είναι ειλικρινής και ότι έχει υποσχεθεί το έχει κάνει.

Για την τοξικότητα στην εποχή μας με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: Η τοξικότητα και πέρσι ήταν εκεί. Πάντα υπάρχει, δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν με επηρεάζει καθόλου, αν με επηρέαζε δε θα έκανα αυτή τη μετακίνηση. Στην ουσία μπήκα στο βαρέλι με την τοξικότητα με το κεφάλι από πέρσι. Αυτό που με νοιάζει είναι η άποψη των δικών μου ανθρώπων και των μελών της ομάδας Η τοξικότητα φέρνει εχθρότητα, βία και όλοι σαν οικογενειάρχες και σαν πρότυπα να κατευνάζουμε τα πνεύματα».

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Ιουν 05, 2025 12:58 pm

Ένα ωραίο 8λεπτο αφιέρωμα από την Ευρωλίγκα για τον Σλούκα και τις παρουσίες του στο Φ4:

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Αύγ 10, 2025 7:14 am

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Αύγ 10, 2025 3:02 am
basilis_.kts έγραψε:
Κυρ Αύγ 10, 2025 12:21 am

δεν υπερβαλλουμε καθολου...και ο στραζελ και ο οκομπο ειναι καλυτεροι και του γουοκαπ και γκος
ρε μαγκες ειλικρινα δεν σας κανει εντυπωση που με τοση λειψανδρια ο γκος κατεληξε να υπογραψει στην ζαλγκιρις?σε μια ομαδα εκτος 10αδας...φενερ,μονακο,εφες,ρεαλ,μπαρτσα,μπασκονια,παρι,μπαγερν,ερυθρος ολοι εψαχναν γκαρντ και κανεις δεν ασχοληθηκε μαζι του.το επιπεδο του γκος ειναι για την ζαλγκιρις,το επιπεδο του γουοκαπ ειναι για ακομα πιο κατω και εμεις θελουμε με το ζορι να τους βαφτισουμε παικταραδες και να μας φερουν την ευρωλιγκα.
σε ενα πραγμα εχεις δικιο οτι μπηκαν χεσμ...οπως ετσι μπηκαν το 24 το 23 το 22[βλεπε φαλ,γουοκαπ]
ο μισιτς γιατι ποτε δεν εμπαινε χεσμ?ο λαρκιν γιατι δεν εμπαινε χεσμ?ο ναν γιατι δεν εμπαινε χεσμ και στον τελικο με την ρεαλ τους ξεσκισε?
Ή ΦΕΡΝΕΙΣ παικτη που να κανει την διαφορα ή για αλλη μια χρονια στα κρισιμα μονα παιχνιδια θα βουλιαξεις γιατι πολυ απλα ο φουρνιε και βεζενκοφ δεν φτανουν...χρειαζονται κι αλλοι,ο εβανς ποιοτικα ειναι ενας τετοιος αλλά το να σου βγει για το επιπεδο που τον θες και να κερδισεις μαζι του την ευρωλιγκα μετα απο 1,5 χρονο εκτος μπασκετ ειναι σαν να λες πιστευω θα πιασω το τζοκερ
Ο Γκος στο μεταξύ έχει πάρει ευρωλιγκα ως μπακαπ άσος της Ρεαλ, κατά τα άλλα είναι για ομάδες μεσαίου επιπέδου... Δεν ξέρω γιατί βιάστηκε να υπογράψει στη Ζαλγκιρις και δεν ψαχτηκε παραπάνω αλλά μην τα ισοπεδωνουμε και όλα. Επίσης αυτός που διέλυσε τη Ρεαλ στο τελικό του 2024 ήταν ο Σλουκας, όχι ο Ναν.
Ναι μωρέ. Τι διέλυσε ο Ναν; Μόνο 21 ποντακια εβαλε. Τα 8-9 στο τελευταίο δεκάλεπτο που κρίθηκε το ματς. Σιγά. O Σλουκας κουβάλησε στα δύσκολα σημεία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι ότι δε βγήκε μπροστά και ο Ναν. Μαζί έκριναν το ματς. Ο Ναν είχε χαμηλό PIR επειδή εκτέλεσε πολλά περισσότερα άστοχα σουτ.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Αύγ 10, 2025 8:04 am

Erether έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Αύγ 10, 2025 3:02 am

Ο Γκος στο μεταξύ έχει πάρει ευρωλιγκα ως μπακαπ άσος της Ρεαλ, κατά τα άλλα είναι για ομάδες μεσαίου επιπέδου... Δεν ξέρω γιατί βιάστηκε να υπογράψει στη Ζαλγκιρις και δεν ψαχτηκε παραπάνω αλλά μην τα ισοπεδωνουμε και όλα. Επίσης αυτός που διέλυσε τη Ρεαλ στο τελικό του 2024 ήταν ο Σλουκας, όχι ο Ναν.
Ναι μωρέ. Τι διέλυσε ο Ναν; Μόνο 21 ποντακια εβαλε. Τα 8-9 στο τελευταίο δεκάλεπτο που κρίθηκε το ματς. Σιγά. O Σλουκας κουβάλησε στα δύσκολα σημεία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι ότι δε βγήκε μπροστά και ο Ναν. Μαζί έκριναν το ματς. Ο Ναν είχε χαμηλό PIR επειδή εκτέλεσε πολλά περισσότερα άστοχα σουτ.
Αυτός που είχε τα ψυχικά αποθέματα να βγει μπροστά και να κάνει εξωπραγματικη εμφάνιση για τα δεδομένα του στο τελικό της γιουρολιγκ με 25 πόντους, τρίποντα απτα 10 μέτρα κλπ ήταν ο Σλούκας (όπως και στον 5ο τελικό με τον οσφπ που έβαλε 30). Οι υπόλοιποι έκαναν απλά τη δουλειά τους, δεν είπε κανείς ότι ο καν δεν βοήθησε αλλά οι 21 πόντοι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο για αυτόν.

Νομίζω κολλάει σε αυτό που λεγατε ότι για να βγει κανείς κερδισμένος από ένα φαιναλ 4 θέλει παίχτες να μην είναι χεσμενοι και γκαρντ με προσωπικότητα που μπορούν να φτιάξουν μόνοι τους φάσεις.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Κυρ Αύγ 10, 2025 10:28 am

JohnnyPao έγραψε:
Erether έγραψε:

Αυτός που είχε τα ψυχικά αποθέματα να βγει μπροστά και να κάνει εξωπραγματικη εμφάνιση για τα δεδομένα του στο τελικό της γιουρολιγκ με 25 πόντους, τρίποντα απτα 10 μέτρα κλπ ήταν ο Σλούκας (όπως και στον 5ο τελικό με τον οσφπ που έβαλε 30). Οι υπόλοιποι έκαναν απλά τη δουλειά τους, δεν είπε κανείς ότι ο καν δεν βοήθησε αλλά οι 21 πόντοι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο για αυτόν.

Νομίζω κολλάει σε αυτό που λεγατε ότι για να βγει κανείς κερδισμένος από ένα φαιναλ 4 θέλει παίχτες να μην είναι χεσμενοι και γκαρντ με προσωπικότητα που μπορούν να φτιάξουν μόνοι τους φάσεις.
Και στα υπολοιπα φ4 ο Σλουκας τι εκανε? Φετος με Φενερ τι εκανε? 2 ποντους....

Giannis14

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Αύγ 10, 2025 10:33 am

Jeight έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Και μια κούπα που μας έφερε, μας είναι αρκετή. Το τριετές είναι λίγο. Πρέπει να ανανεώσει με καλό ρόλο στην ομάδα.

JohnnyPao

champion
Reactions:

Κυρ Αύγ 10, 2025 1:29 pm

FabrizioOberto έγραψε:
Κυρ Αύγ 10, 2025 8:19 am
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνουμε την ίδια συζήτηση, πάλι, απομονώνοντας παιχνίδια. Το γκαρντ με προσωπικότητα που λέτε στον ημιτελικό με Μονακό που πήραμε με 27-2 στην 3η περίοδο ήταν εξαφανισμένο. Στην κρίσιμη περίοδο δεν έπαιξε δευτερόλεπτο ενώ έπαιξε 10 λεπτά ο Θωμάς. Στον δε τελικό με τη Ρεάλ ο ηγέτης είχε 0/2 βολές κι έχασε το μπάζερ.

Σημαίνουν όλα αυτά πως είναι κακός παίκτης; Όχι, φυσικά. Αλλά σίγουρα σημαίνουν πως ο καθένας μπορεί να απομονώσει παιχνίδια και να βγάλει αφηγήματα.

Βεζένκοφ με Ρεάλ 29 πόντους (=ηγέτης). Με Μονακό φέτος έτρεμαν τα χεράκια (=χέστης). Τι από τα 2 είναι τελικά;

Οι παίκτες δεν κρίνονται από ένα ματς. Ο Θωμάς έχει αποδειχθεί σε τέσσερα φ4 πως δεν είναι ο παίκτης που μόνος του θα κουβαλήσει μια περιφέρεια, αν δε λειτουργήσουν κι άλλα πράγματα/παίκτες. Από την άλλη το "δεν είναι παίκτης για ομάδα 8άδας" το απαντάνε τα τέσσερα φ4. Τα 3 μάλιστα ως αουτσάιντερ (βάση μπάτζετ).
Δεν ξέρω σε ποιον ακριβώς απαντάς, ωστόσο εγώ δεν είπα ποτέ πως οι παίχτες κρίνονται από έναν αγώνα. Από τη μια δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις την ανάγκη (κι εσύ και οι υπόλοιποι φίλοι του οσφπ) να μειώσεις την αξία του Σλουκα σαν παίχτη, πατώντας σε δύο κακά του ματς (γιατί δεν αναφέρεις και το τρίποντο με τη φενερ ας πουμε), ενώ είναι δεδομένο πως μιλάμε για ηγέτη, παίχτη κλατς, που έχει αποδείξει την αξία του και δεν μπορεί πλέον να αμφισβητηθεί από κανέναν. Γιατί ο Σπανουλης δεν είχε τέτοια άσχημα ματς όπως αυτά που περιγράφεις για τον Σλουκα? Πάρα πολλά, εε και? Από την άλλη εννοείται πως έχεις δίκιο για το ότι οι παίχτες δεν γίνεται να κρίνονται από ένα ματς (αντιφάσκεις λίγο) και εννοείται πως ο Βεζενκοφ είναι ποιοτικός παίχτης που κι αυτός ανά καιρούς έχει βάλει σημαντικά καλάθια, απλά ακόμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ηγέτης γιατί δεν έχει σηκώσει τρόπαιο. Εδώ που τα λέμε βέβαια το μπάσκετ πλέον κρίνεται από τα γκαρντ, οπότε και 40 να βάλει ο Σάσα σε έναν ημιτελικό, ίσως και να μην αρκούν για τη νίκη. Έχει να κάνει και με τον προπονητή, πως καταφέρνει να παίρνει το 100% από τους παιχτες του, πως τους δίνει ψυχολογία και ελευθερία να αγγίξουν το ταβάνι τους. Έχουμε δει πολλούς παίχτες υπο έναν προπονητή να παίζουν χάλια και υπό έναν άλλον να γίνονται σταρς. Εδώ έχουμε δει τον Χειζ-Ντειβις με διαφορετικά πρόσωπα υπο τον ίδιο προπονητή. Τέλος, να πω πως ο Γουοκαπ είναι καλός παίχτης και εννοείται για ομάδα τετράδας αλλά δεν κάνει κατά τη γνώμη μου για βασικός, κακώς κάποτε ήταν στο rotation πάνω απτον (πιο νέο τοτε) Σλουκα και θα είναι τεράστιο λάθος να πάρει και φέτος τη θέση βασικού από τον Έβανς. Εγώ πάντως είμαι από αυτούς που απτην αρχή του καλοκαιριού λέω πως πιστεύω πάρα πολύ στον Κιναν και πως δεν είναι απαραίτητο να πάρετε άλλο γκαρντ (τότε μου την πέφτανε βέβαια ότι θα πάρετε Μισιτς και θα έχετε για για τρίτο τον Γουοκαπ - τώρα το τουμπαρουν κάποιοι), πιο σημαντικό είναι για μένα να πάρετε ένα καλό 5/4αρι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Κυρ Αύγ 10, 2025 1:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
JohnnyPao

champion
Reactions:

Κυρ Αύγ 10, 2025 1:32 pm

Jeight έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Άρχισες το αφήγημα παλι εσύ, καλό απόγευμα!

FabrizioOberto

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Κυρ Αύγ 10, 2025 1:38 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Αύγ 10, 2025 1:29 pm
FabrizioOberto έγραψε:
Κυρ Αύγ 10, 2025 8:19 am
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνουμε την ίδια συζήτηση, πάλι, απομονώνοντας παιχνίδια. Το γκαρντ με προσωπικότητα που λέτε στον ημιτελικό με Μονακό που πήραμε με 27-2 στην 3η περίοδο ήταν εξαφανισμένο. Στην κρίσιμη περίοδο δεν έπαιξε δευτερόλεπτο ενώ έπαιξε 10 λεπτά ο Θωμάς. Στον δε τελικό με τη Ρεάλ ο ηγέτης είχε 0/2 βολές κι έχασε το μπάζερ.

Σημαίνουν όλα αυτά πως είναι κακός παίκτης; Όχι, φυσικά. Αλλά σίγουρα σημαίνουν πως ο καθένας μπορεί να απομονώσει παιχνίδια και να βγάλει αφηγήματα.

Βεζένκοφ με Ρεάλ 29 πόντους (=ηγέτης). Με Μονακό φέτος έτρεμαν τα χεράκια (=χέστης). Τι από τα 2 είναι τελικά;

Οι παίκτες δεν κρίνονται από ένα ματς. Ο Θωμάς έχει αποδειχθεί σε τέσσερα φ4 πως δεν είναι ο παίκτης που μόνος του θα κουβαλήσει μια περιφέρεια, αν δε λειτουργήσουν κι άλλα πράγματα/παίκτες. Από την άλλη το "δεν είναι παίκτης για ομάδα 8άδας" το απαντάνε τα τέσσερα φ4. Τα 3 μάλιστα ως αουτσάιντερ (βάση μπάτζετ).
Δεν ξέρω σε ποιον ακριβώς απαντάς, ωστόσο εγώ δεν είπα ποτέ πως οι παίχτες κρίνονται από έναν αγώνα. Από τη μια δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις την ανάγκη (κι εσύ και οι υπόλοιποι φίλοι του οσφπ) να μειώσεις την αξία του Σλουκα σαν παίχτη, πατώντας σε δύο κακά του ματς (γιατί δεν αναφέρεις και το τρίποντο με τη φενερ ας πουμε), ενώ είναι δεδομένο πως μιλάμε για ηγέτη, παίχτη κλατς, που έχει αποδείξει την αξία του και δεν μπορεί πλέον να αμφισβητηθεί από κανέναν. Γιατί ο Σπανουλης δεν είχε τέτοια άσχημα ματς όπως αυτά που περιγράφεις για τον Σλουκα? Πάρα πολλά, εε και? Από την άλλη εννοείται πως έχεις δίκιο για το ότι οι παίχτες δεν γίνεται να κρίνονται από ένα ματς (αντιφάσκεις λίγο) και εννοείται πως ο Βεζενκοφ είναι ποιοτικός παίχτης που κι αυτός ανά καιρούς έχει βάλει σημαντικά καλάθια, απλά ακόμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ηγέτης γιατί δεν έχει σηκώσει τρόπαιο. Εδώ που τα λέμε βέβαια το μπάσκετ πλέον κρίνεται από τα γκαρντ, οπότε και 40 να βάλει ο Σάσα σε έναν ημιτελικό, ίσως και να μην αρκούν για τη νίκη. Έχει να κάνει και με τον προπονητή, πως καταφέρνει να παίρνει το 100% από τους παιχτες του, πως τους δίνει ψυχολογία και ελευθερία να αγγίξουν το ταβάνι τους. Έχουμε δει πολλούς παίχτες υπο έναν προπονητή να παίζουν χάλια και υπό έναν άλλον να γίνονται σταρς. Εδώ έχουμε δει τον Χειζ-Ντειβις με διαφορετικά πρόσωπα υπο τον ίδιο προπονητή. Τέλος, να πω πως ο Γουοκαπ είναι καλός παίχτης και εννοείται για ομάδα τετράδας αλλά δεν κάνει κατά τη γνώμη μου για βασικός, κακώς κάποτε ήταν στο rotation πάνω απτον (πιο νέο τοτε) Σλουκα και θα είναι τεράστιο λάθος να πάρει και φέτος τη θέση βασικού από τον Έβανς. Εγώ πάντως είμαι από αυτούς που απτην αρχή του καλοκαιριού λέω πως πιστεύω πάρα πολύ στον Κιναν και πως δεν είναι απαραίτητο να πάρετε άλλο γκαρντ (τότε μου την πέφτανε βέβαια ότι θα πάρετε Μισιτς και θα έχετε για για τρίτο τον Γουοκαπ - τώρα το τουμπαρουν κάποιοι), πιο σημαντικό είναι για μένα να πάρετε ένα καλό 5/4αρι.
Μα ακριβώς αυτό λέω. Δεν κρίνεις έναν παίκτη από ένα ματς. Ούτε καν από 3 η 4. Κακώς θεωρείς πως αντιφάσκω ή έγραψα συγκεκριμένα για να πω για τον Σλούκα.

Δε γράφω παραπάνω γιατί είμαστε ξεκάθαρα off topic.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Κυρ Αύγ 10, 2025 1:49 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Αύγ 10, 2025 1:32 pm
Jeight έγραψε:

Άρχισες το αφήγημα παλι εσύ, καλό απόγευμα!
Κανενα αφηγημα δεν ειναι οτι ο Σλουκας στην πλειονοτητα των φ4 ειναι μετριος προς κακος. Μπορουν να στο πουν οι οπαδοι της Φενερ και του Ολυμπιακου. Εσυ απομονωσε ενα αγωνα και κανε τα στραβα ματια και στους πριν και στους μετα. Δεν αλλαζει την πραγματικοτητα

basilis_.kts

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Αύγ 10, 2025 2:08 pm

Για να μην βγω οφφ τοπικ και να συνδεσω τα μεταγραφικα με τον σλουκα επειδη λεγονται πολλα...ο σλουκας δεν ειναι ηγετης.ο σλουκας ειναι ενας παρα πολυ καλος παικτης τον οποιο θα επιζητουσαμε ολοι να ειχαμε στην ομαδα διπλα απο τον ηγετη μας.ηγετες ειναι ο φουρνιε,ο ναν,ο λαρκιν,ο μισιτς,παλαιοτερα ο σπανουλης,ο διαμαντιδης.ειναι ο ιδανικος παικτης διπλα στο μεγαλο σου ονομα.στον ολυμπιακο οσο ειχαμε σλουκα δεν ειχαμε ηγετη,και πλεον που εχουμε ηγετη[φουρνιε] δεν εχουμε σλουκα και εχουμε πολυ υποδεεστερους.οσες φορες ο σλουκας κληθηκε να τραβηξει το καρο και να βγει μπροστα ως 1ος σε μας απετυχε.αυτην ειναι η αληθεια χωρις κομπλεξικους και παναθηναικο-ολυμπιακομετρα.μακαρι φετος διπλα στον φουρνιε να ειχαμε τον σλουκα.απο την στιγμη που δεν γινεται η ομαδα θελει μια μεταφραφη τετοιου επιπεδου και πανω για να πουμε ειμαστε καλα.μπαμπ και φρανσισκο και φορεστ ουτε κατα διανοια δεν αγγιζουν το επιπεδο του σλουκα.απο την ευρωπαικη αγορα δεν βλεπω κατι τετοιου επιπεδου.ο μισιτς οχι απλως μας εκανε αλλά μας παραεκανε αλλά δυστυχως...αναγκαστικα αναμενουμε τον παικτη απο την αμερικη.αν φερουμε παικτη μετριο απο ευρωλιγκα η ευρωλιγκα θα καταληξει παλι αλλου

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Κυρ Αύγ 10, 2025 2:32 pm

Μεταγραφικα νέα δεν υπάρχουν, σε διακοπικο μουντ είμαστε ολοι και τηρώντας στάση αναμονης οπότε παρακολουθώ τα νέα καπως πιο χαλαρά.

Και επειδή το καλοκαίρι είναι μεν ευκαιρία για reset αλλά κάποιοι δε λένε να ξεμπλοκαρουν με τπτ, ας πούμε μια αλήθεια σε έναν παλιό μας γνώριμο να τον βοηθήσουμε όσο μπορουμε.

Κώστα Σλουκα, έχεις κουράσει ρε μάγκα.

Έχεις κουράσει πάρα πολύ.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Αύγ 10, 2025 2:35 pm

redcard έγραψε:

Ας μην είχατε ξεκινήσει όλη αυτή την εκστρατεία μηδενισμού και αποδόμησης του παίκτη από πρόπερσι το καλοκαίρι, και δε θα ασχολούταν με εσάς ο Σλούκας.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 10, 2025 2:53 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Αύγ 10, 2025 2:35 pm
redcard έγραψε:

Ας μην είχατε ξεκινήσει όλη αυτή την εκστρατεία μηδενισμού και αποδόμησης του παίκτη από πρόπερσι το καλοκαίρι, και δε θα ασχολούταν με εσάς ο Σλούκας.
Αυτό ακριβώς είναι, δράση και αντίδραση. Δεν σταματάει αυτό τώρα, όπως και σε άλλες περιπτώσεις ανάλογες, τα πράγματα θα γρεμίσουν όταν αποσυρθεί ο παίχτης.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”