Αυτό θα είναι πολύ καλό νέο! Μακάρι! Οχι τόσο για τον Κοστέλο όσο για την φυγή γιορτσεβε
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Giannis14

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
3
https://newspao.gr/basket/671537_senari ... naiko.html
Αυτό θα είναι πολύ καλό νέο! Μακάρι! Οχι τόσο για τον Κοστέλο όσο για την φυγή γιορτσεβε
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Δεν μου φαίνεται και πολύ εμπιστο. Ο δπγ είπε πως κλείσαμε για φέτος.Giannis14 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 6:46 pmhttps://newspao.gr/basket/671537_senari ... naiko.html
-
Giannis14

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
3
Ούτε εμένα, αλλά ότι μπορεί να σκάσει μια πρόταση της Φενερ να πάρει έναν Τούρκο παίχτη που χρειάζεται και το διαβατήριο είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί, όπως και να πάρουμε παίχτη από την βαλενθια είναι κάτι που μπορεί να γίνει. Εγω θα έλεγα πολύ καλό για να είναι αληθινόJohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 6:51 pmΔεν μου φαίνεται και πολύ εμπιστο. Ο δπγ είπε πως κλείσαμε για φέτος.Giannis14 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 6:46 pmhttps://newspao.gr/basket/671537_senari ... naiko.html
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μην αρχίζετε από τώρα να υπολογίζετε ποιος θα κριθεί ποιος θα είναι υπόλογος και ποιος θα φταει … αν φταίει, από τις αρχές Αυγούστου. Είναι πολλοί παράγοντες που θα κρίνουν αποτελέσματα. Αρχικά ο κυριότερος είναι οι τραυματισμοί. Αν δεν έχουμε σοβαρούς, οι πιθανότητες είναι προς το καλό σενάριο. Αν έχουμε είναι άλλη ιστορία, δηλαδή βλέποντας και κάνοντας. Δεν ανησυχώ για αγωνιστικά θέματα. Η διοίκηση έχει βάλει στόχο το 8ο φέτος και αν δει ότι κάποια προσθήκη δεν αποδίδει δεν θα έχει θέμα να κάνει κίνηση το χειμώνα.
Σαν επίλογο θα έλεγα ότι φέτος είμαι πιο αισιόδοξος. Ίσως είναι καιρός να μας χαμογελάσει λίγο η τύχη και να δούμε και καλό μπάσκετ και ουσία.
Σαν επίλογο θα έλεγα ότι φέτος είμαι πιο αισιόδοξος. Ίσως είναι καιρός να μας χαμογελάσει λίγο η τύχη και να δούμε και καλό μπάσκετ και ουσία.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
οπως ειχα γραψει και οταν ανακοινωθηκε οτι θα μεινει μου κανει εντυπωση πως ο ιδιος δεχτηκε τον ρολο του τριτου σεντερ δηλαδη να παιζει το πολυ 5 λεπταGiannis14 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 7:08 pmΟύτε εμένα, αλλά ότι μπορεί να σκάσει μια πρόταση της Φενερ να πάρει έναν Τούρκο παίχτη που χρειάζεται και το διαβατήριο είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί, όπως και να πάρουμε παίχτη από την βαλενθια είναι κάτι που μπορεί να γίνει. Εγω θα έλεγα πολύ καλό για να είναι αληθινό
επισης δεν συμφερει και την ομαδα γιατι ειναι πολυ ακριβος για αυτον τον ρολο
πιο λογκο θα εβλεπα τον κοστελο για τριτο σεντερ παντως
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν καταφέρουμε να πάρουμε και 600 χιλιάρικα για πάρτη του,μαγκιά.Giannis14 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 6:46 pmhttps://newspao.gr/basket/671537_senari ... naiko.html
Ο Κοστέλο ταιριάζει καλύτερα για 5ος ψηλός γιατί είναι στο στυλ του Μήτογλου, παίζει και στο 4 αν υπάρξει ανάγκη εκεί οπότε θα βρίσκει και περισσότερο χρόνο. Ο Γιουρτσεβέν για να παίξει θα πρέπει να περιμένει τραυματισμό στο 5.
Ο Κοστέλο σε οποιοδήποτε τραυματισμό ψηλού ή μεγάλο ντεφορμάρισμα όπως ο Μήτογλου πέρσι ή ο Χουάντσο στο πρώτο μισό του 2023-2024 θα μπορεί να δώσει καλά λεπτά.
Ο Γιουρτσεβέν που λογικά θα τον θέλει η Φενέρ αν φύγει ο Σανλί και θα βρίσκει πιο εύκολα χρόνο έχοντας να παλέψει με Μπίρτς και Μπάνγκο και ταιριάζει καλύτερα. Έχουν πολλές αμυντικές 5αδες που μπορούν να καλύψουν αμυντική τρύπα στο 5.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Ο Κοστέλο κι αυτός περίπου με 1 εκατ ετησίως αμείβεται, τα ίδια λεφτά δηλαδή με Ομέρ και θα πρέπει να δώσουμε και μεγάλο buy out στη Βαλενθια για να τον πάρουμε. Πολύ ακριβή επιλογή για 5ος ψηλός.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 7:34 pmοπως ειχα γραψει και οταν ανακοινωθηκε οτι θα μεινει μου κανει εντυπωση πως ο ιδιος δεχτηκε τον ρολο του τριτου σεντερ δηλαδη να παιζει το πολυ 5 λεπταGiannis14 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 7:08 pm
Ούτε εμένα, αλλά ότι μπορεί να σκάσει μια πρόταση της Φενερ να πάρει έναν Τούρκο παίχτη που χρειάζεται και το διαβατήριο είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί, όπως και να πάρουμε παίχτη από την βαλενθια είναι κάτι που μπορεί να γίνει. Εγω θα έλεγα πολύ καλό για να είναι αληθινό
Έχει δίκιο βέβαια ο παν ότι ταιριάζει καλύτερα γιατί είναι tweener. Μια φτηνή λύση βετεράνου πάντως θα ήταν ο Ιμπακα.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν ηξερα οτι παιρνει τοσα για κανα 500ρικο τον εκοβαJohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 7:45 pmΟ Κοστέλο κι αυτός περίπου με 1 εκατ ετησίως αμείβεται, τα ίδια λεφτά δηλαδή με Ομέρ και θα πρέπει να δώσουμε και μεγάλο buy out στη Βαλενθια για να τον πάρουμε. Πολύ ακριβή επιλογή για 5ος ψηλός.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 7:34 pm
οπως ειχα γραψει και οταν ανακοινωθηκε οτι θα μεινει μου κανει εντυπωση πως ο ιδιος δεχτηκε τον ρολο του τριτου σεντερ δηλαδη να παιζει το πολυ 5 λεπτα
Έχει δίκιο βέβαια ο παν ότι ταιριάζει καλύτερα γιατί είναι tweener. Μια φτηνή λύση βετεράνου πάντως θα ήταν ο Ιμπακα.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε ξέρω τι κάνουν στη Βαλένθια αλλά βλέπω και πέρσι 18 λεπτά τον έβαζαν στο Eurocup δε νομίζω φέτος να τον υπολογίζουν για βασικό.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 7:45 pmΟ Κοστέλο κι αυτός περίπου με 1 εκατ ετησίως αμείβεται, τα ίδια λεφτά δηλαδή με Ομέρ και θα πρέπει να δώσουμε και μεγάλο buy out στη Βαλενθια για να τον πάρουμε. Πολύ ακριβή επιλογή για 5ος ψηλός.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 7:34 pm
οπως ειχα γραψει και οταν ανακοινωθηκε οτι θα μεινει μου κανει εντυπωση πως ο ιδιος δεχτηκε τον ρολο του τριτου σεντερ δηλαδη να παιζει το πολυ 5 λεπτα
Πιστεύω σαν ανταλλαγή θα ήταν, με τα 600 που θα πάρουμε από τον Γιουρτσεβέν θα τον έδιναν αν θέλει και ο ίδιος και θα έπαιρνε παρόμοιο συμβόλαιο με τον Τούρκο.
Το κακό με αυτόν θα είναι ότι ο Σαμοντούροφ δεν πρόκειται να δει παρκέ στην Ευρωλίγκα. Χωρίς αυτόν σε οποιαδήποτε απουσία 4αριου θα έπαιρνε λεπτά.
Αν ισχύουν όλα αυτά βέβαια.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Προτιμώ να πάμε με ενα εθελουσιο κενό στο 4 για να βρίσκει χρόνο όπως λες ο Σαμο. Να δούμε βέβαια και την εικόνα του Ντίνου στο ευρωμπασκετ πρώτα. Αν είναι να δώσουμε τον Ομέρ, θα ήθελα στην θέση του έναν πιο φθηνό βετεράνο στυλ Ιμπακα, ίσα ίσα για να είμαστε εντάξει στην αρχή χωρίς Λεσσορ. Μπορεί και ο Μήτογλου να παίξει στο 5, δεν χρειαζομαστε σούπερ τρίτο 5αρι. Όχι ότι είμαι λογιστής αλλά δεν θέλω η ομάδα να πληρώνει υπεραξίες, μου έχει μείνει από παλιά αυτό το χούι.pan24 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 7:48 pmΔε ξέρω τι κάνουν στη Βαλένθια αλλά βλέπω και πέρσι 18 λεπτά τον έβαζαν στο Eurocup δε νομίζω φέτος να τον υπολογίζουν για βασικό.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 7:45 pm
Ο Κοστέλο κι αυτός περίπου με 1 εκατ ετησίως αμείβεται, τα ίδια λεφτά δηλαδή με Ομέρ και θα πρέπει να δώσουμε και μεγάλο buy out στη Βαλενθια για να τον πάρουμε. Πολύ ακριβή επιλογή για 5ος ψηλός.
Πιστεύω σαν ανταλλαγή θα ήταν, με τα 600 που θα πάρουμε από τον Γιουρτσεβέν θα τον έδιναν αν θέλει και ο ίδιος και θα έπαιρνε παρόμοιο συμβόλαιο με τον Τούρκο.
Το κακό με αυτόν θα είναι ότι ο Σαμοντούροφ δεν πρόκειται να δει παρκέ στην Ευρωλίγκα. Χωρίς αυτόν σε οποιαδήποτε απουσία 4αριου θα έπαιρνε λεπτά.
Αν ισχύουν όλα αυτά βέβαια.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Φάσκεις και αντιφάσκεις στο ποστ σου. Λες ότι θέλουμε έναν φθηνό και αθλητικό παίκτη, και ταυτόχρονα ότι ο Κοστέλο σου κάνει. Το θέμα είναι πως ο Κοστέλο ούτε αθλητικός είναι, ούτε και φθηνότερος από τον Γιουρτσεβέν (γιατί θα έπρεπε να υπολογίσουμε και το buy out που θα δίναμε στη Βαλένθια). Άσε που από πουθενά δεν προκύπτει ότι η Βαλένθια θέλει να τον αποδεσμεύσει.
-
Giannis14

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
3
Αν έρθει πρόταση καλή για τον γιορτσεβε και μείς μπορούμε να πάρουμε Κοστέλο, το κάνουμε γιατί ταιριάζει καλύτερα στο ρόστερ. Παίζει και 4 και 5 και έχει μακρινό σουτ. Αμυντικά είναι ανώτερος από γιορτσεβεBillyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 8:25 pmΦάσκεις και αντιφάσκεις στο ποστ σου. Λες ότι θέλουμε έναν φθηνό και αθλητικό παίκτη, και ταυτόχρονα ότι ο Κοστέλο σου κάνει. Το θέμα είναι πως ο Κοστέλο ούτε αθλητικός είναι, ούτε και φθηνότερος από τον Γιουρτσεβέν (γιατί θα έπρεπε να υπολογίσουμε και το buy out που θα δίναμε στη Βαλένθια). Άσε που από πουθενά δεν προκύπτει ότι η Βαλένθια θέλει να τον αποδεσμεύσει.
https://www.sportime.gr/featured/i-fene ... ourtseven/
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Κάτσε να δούμε πρώτα αν έχει βάση το δημοσίευμα, γιατί οι τουρκικές πηγές δεν είναι πάντα αξιόπιστες.Giannis14 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 9:04 pmΑν έρθει πρόταση καλή για τον γιορτσεβε και μείς μπορούμε να πάρουμε Κοστέλο, το κάνουμε γιατί ταιριάζει καλύτερα στο ρόστερ. Παίζει και 4 και 5 και έχει μακρινό σουτ. Αμυντικά είναι ανώτερος από γιορτσεβεBillyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 8:25 pm
Φάσκεις και αντιφάσκεις στο ποστ σου. Λες ότι θέλουμε έναν φθηνό και αθλητικό παίκτη, και ταυτόχρονα ότι ο Κοστέλο σου κάνει. Το θέμα είναι πως ο Κοστέλο ούτε αθλητικός είναι, ούτε και φθηνότερος από τον Γιουρτσεβέν (γιατί θα έπρεπε να υπολογίσουμε και το buy out που θα δίναμε στη Βαλένθια). Άσε που από πουθενά δεν προκύπτει ότι η Βαλένθια θέλει να τον αποδεσμεύσει.
-
Giannis14

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
3
Φιλολογικά συζητάμε βάση του άρθρου αν έχει βάση. Θα διουμεBillyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 9:07 pmΚάτσε να δούμε πρώτα αν έχει βάση το δημοσίευμα, γιατί οι τουρκικές πηγές δεν είναι πάντα αξιόπιστες.Giannis14 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 9:04 pm
Αν έρθει πρόταση καλή για τον γιορτσεβε και μείς μπορούμε να πάρουμε Κοστέλο, το κάνουμε γιατί ταιριάζει καλύτερα στο ρόστερ. Παίζει και 4 και 5 και έχει μακρινό σουτ. Αμυντικά είναι ανώτερος από γιορτσεβε

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο