Φίλε τρομερή κίνηση αν γίνειτουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 7:34 pmοπως ειχα γραψει και οταν ανακοινωθηκε οτι θα μεινει μου κανει εντυπωση πως ο ιδιος δεχτηκε τον ρολο του τριτου σεντερ δηλαδη να παιζει το πολυ 5 λεπταGiannis14 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 7:08 pm
Ούτε εμένα, αλλά ότι μπορεί να σκάσει μια πρόταση της Φενερ να πάρει έναν Τούρκο παίχτη που χρειάζεται και το διαβατήριο είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί, όπως και να πάρουμε παίχτη από την βαλενθια είναι κάτι που μπορεί να γίνει. Εγω θα έλεγα πολύ καλό για να είναι αληθινό
επισης δεν συμφερει και την ομαδα γιατι ειναι πολυ ακριβος για αυτον τον ρολο
πιο λογκο θα εβλεπα τον κοστελο για τριτο σεντερ παντως
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Dakotas

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- DarkWolf13

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλησπέρα σε όλους!!! Πρώτο μου σχόλιο!!! Πως θα σας φαινόταν αν η Εφές αντιδρούσε στο ενδιαφέρον Φενέρ για Γιουρτσέβεν και πρότεινε ανταλλαγή με Παπαγιάννη??? Ελληνικό διαβατήριο!!! 8 ξένοι ύστερα και από την παραμονή Γκριγκόνις!!! Ξέρω ότι κάποιοι δεν θέλουν να ακούν καν, το όνομα του!!! Αλλά θα μπορούσε να προσφέρει και στην GBL, κυρίως κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ ο Γιουρτσέβεν ή ο Κσστέλο θα ήταν, αν ήταν όλοι υγιείς, εκτός ρόστερ για την GBL!!! Απόψεις??? 
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
θα διωξουμε τον τουρκο που θα ειναι ο τριτος σεντερ με 1.2 και θα φερουμε παπαγιαννη για τριτο σεντερ με 1.6 τον χρονο?DarkWolf13 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 11, 2025 8:57 pmΚαλησπέρα σε όλους!!! Πρώτο μου σχόλιο!!! Πως θα σας φαινόταν αν η Εφές αντιδρούσε στο ενδιαφέρον Φενέρ για Γιουρτσέβεν και πρότεινε ανταλλαγή με Παπαγιάννη??? Ελληνικό διαβατήριο!!! 8 ξένοι ύστερα και από την παραμονή Γκριγκόνις!!! Ξέρω ότι κάποιοι δεν θέλουν να ακούν καν, το όνομα του!!! Αλλά θα μπορούσε να προσφέρει και στην GBL, κυρίως κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ ο Γιουρτσέβεν ή ο Κσστέλο θα ήταν, αν ήταν όλοι υγιείς, εκτός ρόστερ για την GBL!!! Απόψεις???![]()
- DarkWolf13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι, 1.2, αλλά, θα παίζει τα μισά παιχνίδια!!! 1.6 ο Παπαγιάννης, αλλά, θα έχει δικαίωμα να παίξει σε όλες τις διοργανώσεις!!! Οι ξένοι για το ελληνικό πρωτάθλημα, τελικά, θα παραμείνουν 6+1??? Οπότε???τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Αύγ 11, 2025 9:17 pmθα διωξουμε τον τουρκο που θα ειναι ο τριτος σεντερ με 1.2 και θα φερουμε παπαγιαννη για τριτο σεντερ με 1.6 τον χρονο?DarkWolf13 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 11, 2025 8:57 pmΚαλησπέρα σε όλους!!! Πρώτο μου σχόλιο!!! Πως θα σας φαινόταν αν η Εφές αντιδρούσε στο ενδιαφέρον Φενέρ για Γιουρτσέβεν και πρότεινε ανταλλαγή με Παπαγιάννη??? Ελληνικό διαβατήριο!!! 8 ξένοι ύστερα και από την παραμονή Γκριγκόνις!!! Ξέρω ότι κάποιοι δεν θέλουν να ακούν καν, το όνομα του!!! Αλλά θα μπορούσε να προσφέρει και στην GBL, κυρίως κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ ο Γιουρτσέβεν ή ο Κσστέλο θα ήταν, αν ήταν όλοι υγιείς, εκτός ρόστερ για την GBL!!! Απόψεις???![]()
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και να του δίναμε όσα η Εφές(που παίρνει πάνω από 1,6),και η Εφές να θέλει τον Γιουρτσεβέν, ο Παπαγιάννης γιατί να έρθει;DarkWolf13 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 11, 2025 9:32 pmΝαι, 1.2, αλλά, θα παίζει τα μισά παιχνίδια!!! 1.6 ο Παπαγιάννης, αλλά, θα έχει δικαίωμα να παίξει σε όλες τις διοργανώσεις!!! Οι ξένοι για το ελληνικό πρωτάθλημα, τελικά, θα παραμείνουν 6+1??? Οπότε???
Στην Εφές θα μοιράζεται τον χρόνο στην Ευρωλίγκα με τον Πουαριέ, εδώ στην Ευρωλίγκα θα παίζει σκόρπια πεντάλεπτα και θα παίζει πολύ με τον Κολοσσό και το Περιστέρι. Δεν ακούγεται πολύ ελκυστικό.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Θα διαφωνήσω μαζί σου και θα συμφωνήσω με τον τουλούμπα. Μπορεί ο Παπαγιάννης να έχει ελληνικό διαβατήριο, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για να πούμε ότι αξίζει να τον πάρουμε αντί του Γιουρτσεβέν. Και όπως λέει και ο pan24, δε νομίζω ο Παπαγιάννης να ερχόταν σε μας για να είναι 3ος σέντερ, από τη στιγμή που στην Εφές θα έχει σημαντικότερο ρόλο.DarkWolf13 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 11, 2025 9:32 pmΝαι, 1.2, αλλά, θα παίζει τα μισά παιχνίδια!!! 1.6 ο Παπαγιάννης, αλλά, θα έχει δικαίωμα να παίξει σε όλες τις διοργανώσεις!!! Οι ξένοι για το ελληνικό πρωτάθλημα, τελικά, θα παραμείνουν 6+1??? Οπότε???
- DarkWolf13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
pan24 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 11, 2025 9:36 pmΚαι να του δίναμε όσα η Εφές(που παίρνει πάνω από 1,6),και η Εφές να θέλει τον Γιουρτσεβέν, ο Παπαγιάννης γιατί να έρθει;DarkWolf13 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 11, 2025 9:32 pm
Ναι, 1.2, αλλά, θα παίζει τα μισά παιχνίδια!!! 1.6 ο Παπαγιάννης, αλλά, θα έχει δικαίωμα να παίξει σε όλες τις διοργανώσεις!!! Οι ξένοι για το ελληνικό πρωτάθλημα, τελικά, θα παραμείνουν 6+1??? Οπότε???
Στην Εφές θα μοιράζεται τον χρόνο στην Ευρωλίγκα με τον Πουαριέ, εδώ στην Ευρωλίγκα θα παίζει σκόρπια πεντάλεπτα και θα παίζει πολύ με τον Κολοσσό και το Περιστέρι. Δεν ακούγεται πολύ ελκυστικό.
[/q Εμένα το δίδυμο Πουαριέ - Παπαγιάννης δεν με καλύπτει, δεν με γεμίζει!!! Πιστεύω δεν θα ικανοποιήσει ούτε και τον Κοκόσκοφ, ούτε την Εφές!!! Δεν θα θέλει να παραγκωνιστεί από προπονητή, ακόμα μια φορά!!!Θα θέλει σταθερότητα αφού υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο!!! Γι' αυτό θα θέλει να έρθει!!! Επίσης θα παίζει στην καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας, αν είναι όλοι υγιείς και δέσουν!!! Υλικό υπάρχει!!! Θα το δούμε!!!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο