Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό το έκανε ο Βιλτόζα με μεγάλη επιτυχία.tokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Αύγ 11, 2025 3:15 pmΝαι αλλά είναι ο κατάλληλος παίκτης να κατεβάζει την μπάλα με ασφάλεια και να την πασάρει γρήγορα δίπλα του.
-
Dakotas

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
;;;τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Αύγ 11, 2025 2:01 pmοι φιλανδοι ειναι συγγενικος λαος με του ουγγρουςnikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Αύγ 11, 2025 1:37 pm
Φινλανδία δεν ήσουν; Άσχετο ιστορικό σημείωμα αλλά η Φινλανδία δεν θεωρείται μέρος της Σκανδιναβίας.
1. Η Φινλανδία δεν είναι στη Σκανδιναβική χερσόνησο
2. Σουηδία, Δανία και Νορβηγία θεωρούνται παραδοσιακά Σκανδιναβικές. Έχουν μεγάλη ιστορία μεταξύ τους και μιλούν βόρειες Germanic γλώσσες. Ειδικά τα νορβηγικά είναι πολύ παρόμοια με τα δανέζικα. Στη Φινλανδία μιλάνε φινλανδικά τα οποία είναι άλλη γλώσσα άλλης οικογένειας.
Γενικά ο όρος που χρησιμοποιείται είναι «Βόρειες χώρες» (Nordics) που περιλαμβάνει και την Ισλανδία.
Με τους Εσθονούς ηξερα
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ζερβας και γιουροχουπς λενε δεν ενδιαφερθηκαμε ποτε και εχει κλεισει μπαγιερν..παιζουν με τον πονο μας να παρουν κανα κλικ..για μενα ο ψιλοπουλους εχει γινει μεγαλυτερος παπατζης και απο μελαγιες πλεον ειναι ο αρχηγος τους.
ενωμεταξυ κραζουμε για μερικους που ακουγονται αλλα οσο περναει το καλοκαιρι τελικα λεμε μακαρι να χαν κλεισει εκεινοι τελικα..δεν το χω τοσο σιγουρο οτι θα παρουμε καλυτερο του λιθουανου
ενωμεταξυ κραζουμε για μερικους που ακουγονται αλλα οσο περναει το καλοκαιρι τελικα λεμε μακαρι να χαν κλεισει εκεινοι τελικα..δεν το χω τοσο σιγουρο οτι θα παρουμε καλυτερο του λιθουανου
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εκεί καταντήσαμε;shaq7 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 11, 2025 4:10 pmζερβας και γιουροχουπς λενε δεν ενδιαφερθηκαμε ποτε και εχει κλεισει μπαγιερν..παιζουν με τον πονο μας να παρουν κανα κλικ..για μενα ο ψιλοπουλους εχει γινει μεγαλυτερος παπατζης και απο μελαγιες πλεον ειναι ο αρχηγος τους.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εσυ δεν ησουν που προτεινες τον γιοκουμπαιτις?θυμαμαι να χουμε τετοια κουβεντα..Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Αύγ 11, 2025 4:52 pmΕκεί καταντήσαμε;shaq7 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 11, 2025 4:10 pmζερβας και γιουροχουπς λενε δεν ενδιαφερθηκαμε ποτε και εχει κλεισει μπαγιερν..παιζουν με τον πονο μας να παρουν κανα κλικ..για μενα ο ψιλοπουλους εχει γινει μεγαλυτερος παπατζης και απο μελαγιες πλεον ειναι ο αρχηγος τους.
ε δεν φαινεται να πηγαινει καλα το πραγμα με τα γκαρντ,πλεον δεν ξερουμε καν αν ψαχνουμε για παικτες..τοσοι αξιολογοι κλεισαν αλλου..εγω πχ ειχα αντιρρηση για τον μπαμπ για βασικο τοτε και τωρα αν εκλεινε θα τραβαγαμε ολοι τα βυζια μας
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι εγώ τον είχα προτείνει ως καλή back up λύση. Είδα και το βιντεάκι που πόσταρε ο Χριστοφής, και για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται ότι μπορεί να εξελιχθεί καλύτερος από Γκός στην επίθεση, και να ταΐσει αρκετά τον Χολ.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 11, 2025 5:48 pmεσυ δεν ησουν που προτεινες τον γιοκουμπαιτις?θυμαμαι να χουμε τετοια κουβεντα..
ε δεν φαινεται να πηγαινει καλα το πραγμα με τα γκαρντ,πλεον δεν ξερουμε καν αν ψαχνουμε για παικτες..τοσοι αξιολογοι κλεισαν αλλου..εγω πχ ειχα αντιρρηση για τον μπαμπ για βασικο τοτε και τωρα αν εκλεινε θα τραβαγαμε ολοι τα βυζια μας![]()
Το πρόβλημα και η ένσταση μου είναι ότι εδώ που φτάσαμε, θα θεωρήσω τεράστια αποτυχία τέτοια μεταγραφή. Αν τον είχαμε κλείσει όταν το συζητούσαμε δεν θα είχα πρόβλημα. Θα μου έβγαζε ότι η ομάδα ξέρει τι θέλει και πήγε και τον πήρε: μια back up λύση των 15 λεπτών πίσω από Έβανς.
Άμα τον πάρουμε τώρα (ή άλλο αντίστοιχο από Ευρώπη) θα μου φανεί ότι πάμε να φάμε από τα αποφάγια, όταν τόσοι παικταράδες έχουν κλείσει σε άλλες ομάδες. Και γενικά τρομερά αποτυχημένη μεταγραφική πολιτική.
Δεν γίνεται ομάδες όπως η Βίρτους και ο Ερυθρός να κινούνται πιο δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι από εμάς. Εκτός και αν ο Μπι το έχει χάσει τελείως και έχει πετάξει λευκή πετσέτα.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ε καλα αν ξεψαχνισαμε ολη την αμερικη για να παρουμε τελικα τον χολ και κανα γιοκομπαιτις η φρανσισκο δειχνει οτι αποταν αποφασισε ο μπαρτζωκας να παιρνει μονο ευρωλιγκατους κανει τραγικους σχεδιασμους...Ενα απο τα ατου του ηταν τα λαβρακια που βρισκε..μετα το γυρισε να κοιταει να παρει τον λαιτι της βιλερμπαν..δεν ξερω τι φαση.Εχει και αυτη την κουλαμαρα οτι αν δεν μεγαλωσε ο παικτης με αφισα τομιτς δεν μας κανει..
ασχετο αλλα ο κωτσοκουμπος αποταν εκλεισε σε μας εχει ξεκινησει τις πασες
ασχετο αλλα ο κωτσοκουμπος αποταν εκλεισε σε μας εχει ξεκινησει τις πασες
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
ειχα πει πως δεν θα ξαναγραψω αλλά με καποια πραγματα δεν μπορεις να μενεις απαθης...φιλε συγγνωμη που θα στο πω αλλά μπορεις να το γυρισεις στο γκολφ ή στο μπειζμπολ...δεν ειναι δυνατον εναν παικτη που τον ηθελες και τον παρουσιαζες ως εξαιρετικη επιλογη και να τρεξουμε να τον κλεισουμε μην μας τον παρουν ως μπακ απ επιλογη πλεον να τον χαρακτηριζεις καταντια.ενας παικτης ειτε σου κανει ειτε οχι και δεν εχει σχεση με την καραμελα που αναπαραγεται απο δημοσιογραφους αν υπαρχουν παικτες ή οχι.καθε χρονο βγαινουν παικτες στην αγορα και καθε χρονο υπαρχουν ευκαιριες.σκεψου στο μυαλο σου τι σου ταιριαζει στην ομαδα ως λυση και μετα εξεφρασε την αποψη σου για το τι παικτη θελουμε συμφωνα με σενα.και στο λεω φιλικα επειδη εχω δει πολλα ποστ σου να εισαι αρκετα επιθετικος με άλλα ποστ συμφορουμιτων και να υποστηριζεις με σθενος μια αποψη που ελεγε δεν θελουμε πρωτοκλασσατο γκαρντ.αποφασισε πρωτα τι θελεις εσυ και μετα υποστηριξε το...γιατι αυτοαναιρεισαι μονος σου.παντα φιλικα και συγγνωμη για την παρεμβασηDimmitz έγραψε: ↑Δευ Αύγ 11, 2025 6:14 pmΝαι εγώ τον είχα προτείνει ως καλή back up λύση. Είδα και το βιντεάκι που πόσταρε ο Χριστοφής, και για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται ότι μπορεί να εξελιχθεί καλύτερος από Γκός στην επίθεση, και να ταΐσει αρκετά τον Χολ.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 11, 2025 5:48 pm
εσυ δεν ησουν που προτεινες τον γιοκουμπαιτις?θυμαμαι να χουμε τετοια κουβεντα..
ε δεν φαινεται να πηγαινει καλα το πραγμα με τα γκαρντ,πλεον δεν ξερουμε καν αν ψαχνουμε για παικτες..τοσοι αξιολογοι κλεισαν αλλου..εγω πχ ειχα αντιρρηση για τον μπαμπ για βασικο τοτε και τωρα αν εκλεινε θα τραβαγαμε ολοι τα βυζια μας![]()
Το πρόβλημα και η ένσταση μου είναι ότι εδώ που φτάσαμε, θα θεωρήσω τεράστια αποτυχία τέτοια μεταγραφή. Αν τον είχαμε κλείσει όταν το συζητούσαμε δεν θα είχα πρόβλημα. Θα μου έβγαζε ότι η ομάδα ξέρει τι θέλει και πήγε και τον πήρε: μια back up λύση των 15 λεπτών πίσω από Έβανς.
Άμα τον πάρουμε τώρα (ή άλλο αντίστοιχο από Ευρώπη) θα μου φανεί ότι πάμε να φάμε από τα αποφάγια, όταν τόσοι παικταράδες έχουν κλείσει σε άλλες ομάδες. Και γενικά τρομερά αποτυχημένη μεταγραφική πολιτική.
Δεν γίνεται ομάδες όπως η Βίρτους και ο Ερυθρός να κινούνται πιο δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι από εμάς. Εκτός και αν ο Μπι το έχει χάσει τελείως και έχει πετάξει λευκή πετσέτα.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι άλλο πράγμα να κλείνεις Μπαμπ, Φρανσίσκο, Γιοκουμπάιτις και σια Ιούνιο μήνα, και είναι τελείως διαφορετικό να καταλήγεις σε τέτοιου είδους παίκτη τέλη Αυγούστου ή αρχές Σεπτέμβρη.
Το πρώτο σενάριο δείχνει ότι ξέρεις τι θέλεις, πας και το παίρνεις. Όπως έγινε πέρυσι με τον Βιλτόζα δλδ. Τώρα αν σου κάνει ή σου βγει η μεταγραφή θα κριθεί στο τέλος της σεζόν.
Στο δεύτερο σενάριο, όταν έρχονται με το τσουβάλι πρώτο καλοκαίρι Αμερικανοί NBAers τύπου Μπόστον, Μίλτον, Γκράχαμ, Λονι και πάει λέγοντας, και εσύ δήθεν δεν βρήκες αυτό που έψαχνες ή αυτοί που ήθελες σου έριξαν άκυρο είτε για να μείνουν Αμερική είτε για να πάνε σε άλλες ομάδες, και καταλήξεις τελικά να παρειά παίκτη τύπου Γιοκουμπάιτις, ε τοτε συγγνώμη αλλά εχεις κάνει τραγικό μεταγραφικό σχεδιασμό.
Αν δεν καταλαβαίνεις το παραπάνω σκεπτικό, τότε όχι για μπεισμπολ, ούτε για τάβλι δεν κάνεις
.
Το πρώτο σενάριο δείχνει ότι ξέρεις τι θέλεις, πας και το παίρνεις. Όπως έγινε πέρυσι με τον Βιλτόζα δλδ. Τώρα αν σου κάνει ή σου βγει η μεταγραφή θα κριθεί στο τέλος της σεζόν.
Στο δεύτερο σενάριο, όταν έρχονται με το τσουβάλι πρώτο καλοκαίρι Αμερικανοί NBAers τύπου Μπόστον, Μίλτον, Γκράχαμ, Λονι και πάει λέγοντας, και εσύ δήθεν δεν βρήκες αυτό που έψαχνες ή αυτοί που ήθελες σου έριξαν άκυρο είτε για να μείνουν Αμερική είτε για να πάνε σε άλλες ομάδες, και καταλήξεις τελικά να παρειά παίκτη τύπου Γιοκουμπάιτις, ε τοτε συγγνώμη αλλά εχεις κάνει τραγικό μεταγραφικό σχεδιασμό.
Αν δεν καταλαβαίνεις το παραπάνω σκεπτικό, τότε όχι για μπεισμπολ, ούτε για τάβλι δεν κάνεις
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
Ο λογος που αρκετοι ζηταμε πρωτοκλασσατο ασσο ειναι ο εξης και μοναδικος...εαν ο εβανς δεν μπορεσει να ειναι ο ασσος ηγετης που θα ειναι καλυτερος ακομα και απο το πως ηταν στην ζαλγκιρις δεν υπαρχει πραγματικα σχεδον καμια πιθανοτητα να κατακτησουμε την ευρωλιγκα[σκεφτειτε ολοι εσεις που θελετε συμπληρωματικο παικτη τι πιθανοτητες εχει ο εβανς οχι απλως να παιξει καλα αλλά να ηγηθει πραγματικα διπλα στον φουρνιε?]...για μενα δεν ειναι πολλες.δεν ειναι κριμα να πεταξουμε μια χρονια επειδη πονταραμε σε εναν παικτη που εχει να παιξει 1.5 χρονο,ολη μας την επιτυχια?γιατι αυτο κανουμε για να μιλησουμε ρεαλιστικα...σε συγκριση πχ με παναθηναικο που θα εχει σορτς,ναν,σλουκα,γκραντ σε εμας αν ο εβανς δεν βγει στο τοπ επιπεδο τα πραγματα θα ειναι για φουντο.και δεν υπαρχει κανενα απολυτως νοημα αν ο εβανς δεν βγει να αρχισουμε να κραζουμε τον μπαρτζωκα και να λεμε οτι εκανε λαθος κλπ.τα λαθη τα προλαμβανεις πρεπει να κοιτας τι ερχεται και να κανεις αναλογες κινησεις...οχι να το παιξουμε ολοι μετα χριστον προφητες.μετα δεν θα σωζεται τιποτα.αν ερθει ο μεγαλος παικτης και να μην βγει ο εβανς,οταν εχει φουρνιε+ντορσει θα το παλεψεις για την ευρωλιγκα.ειναι τραγικο να παιζεις ενα μπατζετ 20εκ σε μια ζαρια για το αν θα σου βγει ενας παικτης με τετοιο ιστορικο τραυματισμου

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο