Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Αύγ 11, 2025 9:19 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Αύγ 11, 2025 9:11 pm
Αυτο παντως που ο Εβανς δεν εχει δοκιμαστει σε υψηλο επιπεδο αλλα ο Σορτς λες και ειναι ο Καλαθης ξερω γω με μια χρονια στην Ευρωλιγκα ειναι ο ορισμος του recency bias...
Εντελώς όμως.
Εδώ αρκετοί πιστεύουν ότι όταν προσθέτεις ταλέντο σε μια ομάδα αυτομάτως δημιουργείται και ομάδα. Ακούμε εδώ ότι χρειάζεται επειγόντως γκαρντ ο Ολυμπιακός και μάλιστα πρωτοκλασσάτο, έχοντας διαγράψει από το μυαλό μας τον Εβανς, το Ντορσευ, το Φουρνιε ακόμα και τον Λι. Καθόμαστε συζητάμε για παίκτες από το NBA που δεν τους έχουμε δει καν στη Euroleague και τους θεωρούμε και χαμένες ευκαρίες ενώ επί της ουσίας είχαν χειρότερες επιδόσεις στο NBA από τον Λι. Αν διαβάσει κανείς το forum θα νομίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει γκαρντ αυτή τη στιγμή!!!!
Το μόνο που ενδιαφέρει είναι το μεταγραφικό μπαμ και να δούμε τη novibet να δίνει τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί για την κατάκτηση πάνω από τον Παναθηναικό!!!Έλεος....

basilis_.kts

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Αύγ 11, 2025 9:23 pm

kraftf έγραψε:
Δευ Αύγ 11, 2025 9:08 pm
basilis_.kts έγραψε:
Δευ Αύγ 11, 2025 7:40 pm
Ο λογος που αρκετοι ζηταμε πρωτοκλασσατο ασσο ειναι ο εξης και μοναδικος...εαν ο εβανς δεν μπορεσει να ειναι ο ασσος ηγετης που θα ειναι καλυτερος ακομα και απο το πως ηταν στην ζαλγκιρις δεν υπαρχει πραγματικα σχεδον καμια πιθανοτητα να κατακτησουμε την ευρωλιγκα[σκεφτειτε ολοι εσεις που θελετε συμπληρωματικο παικτη τι πιθανοτητες εχει ο εβανς οχι απλως να παιξει καλα αλλά να ηγηθει πραγματικα διπλα στον φουρνιε?]...για μενα δεν ειναι πολλες.δεν ειναι κριμα να πεταξουμε μια χρονια επειδη πονταραμε σε εναν παικτη που εχει να παιξει 1.5 χρονο,ολη μας την επιτυχια?γιατι αυτο κανουμε για να μιλησουμε ρεαλιστικα...σε συγκριση πχ με παναθηναικο που θα εχει σορτς,ναν,σλουκα,γκραντ σε εμας αν ο εβανς δεν βγει στο τοπ επιπεδο τα πραγματα θα ειναι για φουντο.και δεν υπαρχει κανενα απολυτως νοημα αν ο εβανς δεν βγει να αρχισουμε να κραζουμε τον μπαρτζωκα και να λεμε οτι εκανε λαθος κλπ.τα λαθη τα προλαμβανεις πρεπει να κοιτας τι ερχεται και να κανεις αναλογες κινησεις...οχι να το παιξουμε ολοι μετα χριστον προφητες.μετα δεν θα σωζεται τιποτα.αν ερθει ο μεγαλος παικτης και να μην βγει ο εβανς,οταν εχει φουρνιε+ντορσει θα το παλεψεις για την ευρωλιγκα.ειναι τραγικο να παιζεις ενα μπατζετ 20εκ σε μια ζαρια για το αν θα σου βγει ενας παικτης με τετοιο ιστορικο τραυματισμου
Δηλαδή μας λες ότι στην περίπτωση που δεν βγει ο Εβανς πρέπει να πάρουμε άλλον έναν Έβανς. Αρα δηλαδή να πάρουμε και άλλον έναν Μιλουτινοφ επειδή υπάρχει περίπτωση να τραυματιστεί. Να πάρουμε και άλλον ένα Γουοκαπ γιατί μπορεί και αυτός να μην είναι αυτός που περιμένουμε. Δεν παίρνουμε και ακόμα έναν Παπανικολάου γιατί αυτός γέρασε? Μήπως να πάρουμε και έναν ακόμα σαν το ΦΟυρνιε μήπως τραυματιστεί και αυτός??
Σε σχέση με τον Παναθηναικό τι γκαρντ είχαμε πέρυσι? Είχαμε καλύτερα? Ρωτάω γιατί από ότι θυμάμαι τους περάσαμε και στην Ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα.
Άρα διώξαμε όλους τους παικταράδες γκαρντ φέτος και κρατήσαμε τον κουλό Έβανς? Παίζουν μια ζαριά λες οι του Ολυμπιακού με τον Έβανς!!! Δηλαδή τα δεδομένα που έχουν στην ομάδα είναι ότι είναι 50-50 να παίξει ο Εβανς? Δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί ε? παίζουν κόρωνα γράμματα το μέλλον της ομάδας!!! Ένα μάτσο ερασιτέχνες που αποτυγχάνουν κάθε χρονο πηγαίνοντας f4 και δεν παίρνουν την Ευρωλίγκα ε?
Όλο αυτό μου θυμίζει Τσιφόρο!!
δεν λεω προκαταβολικα να παρουμε καποιον στην θεση του φουρνιε και των υπολοιπων...ο εβανς εχει εναν τραυματισμο που συμφωνα με καποια δεδομενα που ειχα δει σε ενα βιντεο με αθλητες που ειχαν τον ιδιο τραυματισμο...απο τους 10 αθλητες που τον επαθαν οι 2 επεστραψαν σε παρομοιο επιπεδο,οι 6 σε κατωτερο επιπεδο και οι 2 σταματησαν εντελως το μπασκετ. δεν ειναι μια θλαση ή ενα διαστρεμμα.ο τραυματισμος αυτος κοβει καριερες.προσωπικα και σε προπονησεις να εκανε παπαδες παλι θα ειχα επιφυλαξεις.εχω την χειροτερη αποψη για το σταφ καθως θεωρω πως θα μπορουσαν βαση δεδομενων να ειχαμε 2 ευρωλιγκες και εχουμε 0 και γι αυτο εχουν την μεγαλυτερη ευθυνη δινοντας τεραστιο χρονο συμμετοχης σε ανεπαρκεις παικτες.ειμαστε οφφ τοπικ οποτε το αφηνω εδω

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Αύγ 11, 2025 9:25 pm

Η μόνη ένσταση μου για τον Γιοκουμπάιτις είναι ότι δεν είναι αθλητικός και δεν βγάζει σκληράδα στην άμυνα. Επιθετικά μια χαρά μου κάνει. Και όντως έκανε καταπληκτική σεζόν πέρυσι στην Μακάμπι. Απλά δεν θέλω άλλους λευκογαμπήτες στην ομάδα.

Η ένσταση μου με την μεταγραφική πολιτική της ομάδας αν ισχύουν αυτά που ακούγονται ότι έχουμε στραφεί στην Ευρωπαϊκή αγορά είναι ότι δεν μπορώ άλλες safe επιλογές τύπου Χολ, Βιλτόζα, Φρανσίσκο, Φόρεστ, Μπραζτεικις και πάει λέγοντας.

Θέλω παίκτες τύπου Λι ακόμα και αν δεν βγήκε ως μεταγραφή ακόμα. Παίκτες νέους, αθλητικούς, με επιθετικό ταλέντο και προοπτική. Και τέτοιοι υπάρχουν πολλοί στην αγορά, τουλάχιστον φέτος.

Safe επιλογές = Μέτριες επιλογές.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Αύγ 11, 2025 10:01 pm

Μπαρτζωκα δεν θελατε;

Μπαρτζωκικο παικτη θα πάρετε. Καλά να πάθετε

Αγγελο πάρτε το πανω σας ρε !

Φέρτε τον Καβαλαρη Φαντασμα να τους θερίσει ολους

Με διαρκειας στο Γκάρντεν που χατε , εσείς και οι Τσακοι μην επιτρέψετε τετοιο μιασμα

Φέρτε ΤΟΝ

Εικόνα
kraftf

junior
Reactions:

Δευ Αύγ 11, 2025 10:06 pm

basilis_.kts έγραψε:
Δευ Αύγ 11, 2025 9:23 pm
kraftf έγραψε:
Δευ Αύγ 11, 2025 9:08 pm

Δηλαδή μας λες ότι στην περίπτωση που δεν βγει ο Εβανς πρέπει να πάρουμε άλλον έναν Έβανς. Αρα δηλαδή να πάρουμε και άλλον έναν Μιλουτινοφ επειδή υπάρχει περίπτωση να τραυματιστεί. Να πάρουμε και άλλον ένα Γουοκαπ γιατί μπορεί και αυτός να μην είναι αυτός που περιμένουμε. Δεν παίρνουμε και ακόμα έναν Παπανικολάου γιατί αυτός γέρασε? Μήπως να πάρουμε και έναν ακόμα σαν το ΦΟυρνιε μήπως τραυματιστεί και αυτός??
Σε σχέση με τον Παναθηναικό τι γκαρντ είχαμε πέρυσι? Είχαμε καλύτερα? Ρωτάω γιατί από ότι θυμάμαι τους περάσαμε και στην Ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα.
Άρα διώξαμε όλους τους παικταράδες γκαρντ φέτος και κρατήσαμε τον κουλό Έβανς? Παίζουν μια ζαριά λες οι του Ολυμπιακού με τον Έβανς!!! Δηλαδή τα δεδομένα που έχουν στην ομάδα είναι ότι είναι 50-50 να παίξει ο Εβανς? Δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί ε? παίζουν κόρωνα γράμματα το μέλλον της ομάδας!!! Ένα μάτσο ερασιτέχνες που αποτυγχάνουν κάθε χρονο πηγαίνοντας f4 και δεν παίρνουν την Ευρωλίγκα ε?
Όλο αυτό μου θυμίζει Τσιφόρο!!
δεν λεω προκαταβολικα να παρουμε καποιον στην θεση του φουρνιε και των υπολοιπων...ο εβανς εχει εναν τραυματισμο που συμφωνα με καποια δεδομενα που ειχα δει σε ενα βιντεο με αθλητες που ειχαν τον ιδιο τραυματισμο...απο τους 10 αθλητες που τον επαθαν οι 2 επεστραψαν σε παρομοιο επιπεδο,οι 6 σε κατωτερο επιπεδο και οι 2 σταματησαν εντελως το μπασκετ. δεν ειναι μια θλαση ή ενα διαστρεμμα.ο τραυματισμος αυτος κοβει καριερες.προσωπικα και σε προπονησεις να εκανε παπαδες παλι θα ειχα επιφυλαξεις.εχω την χειροτερη αποψη για το σταφ καθως θεωρω πως θα μπορουσαν βαση δεδομενων να ειχαμε 2 ευρωλιγκες και εχουμε 0 και γι αυτο εχουν την μεγαλυτερη ευθυνη δινοντας τεραστιο χρονο συμμετοχης σε ανεπαρκεις παικτες.ειμαστε οφφ τοπικ οποτε το αφηνω εδω
Αλλά λες να πάρουμε στη θέση του Έβανς χωρίς να τον δούμε γιατί άκουσες κάπου, κάποια στατιστικά για όλων των ειδών τα αθλήματα, ηλικίες και πρότερους βίους!!!
Επιφυλάξεις υπάρχουν για όλους. Αν δεν εμπιστεύεσαι το προπονητικό σταφ δε θα έπρεπε να εμπιστεύεσαι ούτε την επιλογή Μιλουτίνοφ πχ και δυστυχώς έχασες γιατί συνεχίζουν να παραμένουν σταφ. Όταν αλλάξει αυτό τότε ενδεχομένως να γίνουν και τα όνειρα σου πραγματικότητα. Δηλαδή πχ να επιστρέψουμε στην εποχή του Μπλατ. Τώρα θα πρέπει να μάθεις να αρκείσαι σε αυτά που επιλέγει το τωρινό σταφ είτε τα επικροτείς είτε όχι.
Τώρα, πως βάση δεδομένων θα έπρεπε να έχουμε 2 ευρωλίγκες(ακόμη εννοείς, γιατί έχουμε ήδη 3) μάλλον μόνο εσύ το καταλαβαίνεις. Εγώ ξέρω ότι οι ομάδες που πάνε f4 έχουν από 25% πιθανότητα να το κατακτήσουν. Αν είναι και φαβορί άντε να έχουν 30-35% δηλαδή λίγο παραπάνω από τις άλλες. Τώρα πως εσύ αντιλαμβάνεσαι ότι μας ανήκαν 2 ευρωλίγκες που τις χάσαμε μέσα από τα χέρια μας δεδομένων των ποσοστών που ισχύουν για όλους, μόνο εσύ μπορείς να μας το εξηγήσεις..
Οφφ τοπικ δεν είμαστε γιατί συζητάμε για προσθήκες στο ροστερ. Απλά διαφωνούμε ξεκάθαρα στο τι χρειαζόμαστε.

kraftf

junior
Reactions:

Δευ Αύγ 11, 2025 10:10 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Αύγ 11, 2025 9:25 pm
Η μόνη ένσταση μου για τον Γιοκουμπάιτις είναι ότι δεν είναι αθλητικός και δεν βγάζει σκληράδα στην άμυνα. Επιθετικά μια χαρά μου κάνει. Και όντως έκανε καταπληκτική σεζόν πέρυσι στην Μακάμπι. Απλά δεν θέλω άλλους λευκογαμπήτες στην ομάδα.

Η ένσταση μου με την μεταγραφική πολιτική της ομάδας αν ισχύουν αυτά που ακούγονται ότι έχουμε στραφεί στην Ευρωπαϊκή αγορά είναι ότι δεν μπορώ άλλες safe επιλογές τύπου Χολ, Βιλτόζα, Φρανσίσκο, Φόρεστ, Μπραζτεικις και πάει λέγοντας.

Θέλω παίκτες τύπου Λι ακόμα και αν δεν βγήκε ως μεταγραφή ακόμα. Παίκτες νέους, αθλητικούς, με επιθετικό ταλέντο και προοπτική. Και τέτοιοι υπάρχουν πολλοί στην αγορά, τουλάχιστον φέτος.

Safe επιλογές = Μέτριες επιλογές.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και είναι αυτό που καταλογίζω κι εγώ στον κοουτς. Δεν ξέρω αν είναι αποτέλεσμα της φιλοσοφίας που έχει διαμορφώσει τα τελευταία χρόνια ή είναι απότοκο της πίεσης που έχει για την επιτυχία.
Διαφωνώ όμως για τον Χολ που τον θεωρώ μια χαρά επιλογή 2ου σέντερ αν υποθέσουμε ότι ο 1ος είναι αυτό που θέλεις τελικά.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Αύγ 12, 2025 12:31 am

Δεν χρειαζεσαι υπερπαικτες στα γκαρντ . Απλα να εχουν ικανοτητα και εμπιστοσυνη στο σουτ τους για να μην τολμουν οι αντιπαλοι να τους παιζουν αμυνα στα δυο μετρα .

Τοτε θα σταματησουν να πεφτουν ολοι επανω στον φουρνιε και στον βεζενκοφ .

Εχεις την λοξα να μην απειλουν καθολου απο μακρια τα σεντερ σου . Αν εχεις δυο τετοιους και στα γκαρντ αντιο ζωη .

Οτι βλεπουμε τα τελευταια χρονια .

basilis_.kts

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Αύγ 12, 2025 2:01 am

Rivers15 έγραψε:
Τρί Αύγ 12, 2025 1:35 am
basilis_.kts έγραψε:
Τρί Αύγ 12, 2025 12:46 am

απλα το οτι χανουμε ξανα και ξανα με τον ιδιο τροπο κανει τον κοσμο να εχει αγανακτησει και απαιτει να ερθει ενας παικταρας.ασπαζομαι κι εγω αυτη την φιλοσοφια και λεω το πολυ λαικο ''φερτε επιτελους 2-3 γκαρντ που να τα βαζουν χωρις συστηματα χωρις κοψιματα χωρις πλανο''.απλα χρειαζονται 2-3 που να τα σταξουν επιτελους.να εχουμε σε εναν ρημαδι τελικο ενα 45% τριποντο και θα σου πω εγω μετα αν θα χασουμε την κουπα ή οχι
Παντως ο Ολυμπιακος βρεθηκε στο F4 και ομαδες με guards θεωρητικως καλυτερα του Ολυμπιακου εμειναν εξω ενω την κουπα τη σηκωσε ομαδα με ασσους Μπαλντγουιν, Μακολουμ, Χολ. Τελος η ομαδα δεν χανει συνεχως ευρωλιγκες με τον ιδιο τροπο οπως γραφτηκε. Τη μονη χρονια που αξιζε να το παρει ηταν η χρονια με το Γιουλ, περυσι ηταν οσο φαβορι ηταν και οι αλλες 3 ενω τις υπολοιπες χρονιες και στο F4 που βρεθηκε ηταν απο μονο του επιτυχια.
Πολυ κλαμα απο Αυγουστο μηνα χωρις κανενα απολυτως λογο.
ΥΓ: Αν φερεις 2-3 γκαρντ που θα τα βαζουν... χωρις συστηματα και χωρις πλανο σε βλεπω να μενεις εκτος F4 οποτε δεν θα χρειαστει να βαλουν 45% τριποντο στον τελικο για να σηκωσεις κουπα, και μετα θα φταιει ο κακος μπαρτζωκας που δεν μπορει να διαχειριστει τους παικταραδες. Και ο Ναν δεινος σκορερ ειναι, αλλα στο final four δεν ειχε 45% στα τριποντα αλλα 0%!!
ΟΣΟΙ θελετε να παραδειγματιστειτε απο την φετινη φενερ καντε το κανενα προβλημα.οντως πηρε ευρωλιγκα με τον χολ και τον μακκολουμ και στα 5αρια με τον μπιρτς και τον σανλι...η χειροτερη πρωταθλητρια ευρωπης τα τελευταια 15 χρονια.μην βλεπετε τις ομαδαρες του ολυμπιακου με σπανουλη χαινς την ομαδαρα της φενερ με μπογκντανοβιτς ουντο,την ομαδαρα της ρεαλ με ρουντι,γιουλ,σερχι,νοτσιονι κλπ το 2015,την ομαδαρα της εφες με λαρκιν,μισιτς κλπ.δειτε εσεις που μια φορα το πηρε μια κακη ομαδα και πειτε θα το παρουμε κι εμεις οντας μετριοι.δεν μπορειτε να το αντιληφθειτε οτι αυτο εγινε φετος μια φορα και δεν γινεται καθε χρονο?εγινε γιατι και ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος εκαναν τραγικες εμφανισεις και ο τζειμς στον τελικο στο τελος εκανε παλι τις ποικιλιες του.η φενερ φετος αν επαιζε με την περσινη ρεαλ θα διασυροταν αλλά οκ δειτε αυτο που θελετε εσεις...
ΥΓ-φερε εσυ τους παικταραδες στα γκαρντ και ασε τον μπαρτζωκα να σκουζει οσο θελει...θα τον γραψουν κανονικα οπως τον γραφει ο φουρνιε και οπως τον εγραψε στους τελικους ο ντορσει και εκανε το παιχνιδι του
εγω παντως ξερω πως και η εφες με τις 2 ευρωλιγκες και ο παο με την περσινη ευρωλιγκα δεν ειχε κανενα πλανο.το πλανο ηταν η μπαλα στον λαρκιν,στον μισιτς,στον ναν και ξερουν αυτοι.αυτο ηταν το πλανο

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Αύγ 12, 2025 2:46 am

Εγω ειχα γραψει μετα το φαιναλ φορ αν ηταν στο χερι μου το ροστερ του χρονου θα ηταν:

1. Μισιτς, Γκος, Γουοκαπ,
2. Εβανς, Λι, Ντορσει ή Λαρεντζακης
3. Φουρνιε, Γουορντ, Παπανικολαου
4. Σασα, Πιτερς, Χουγκαζ
5. Μιλουτινοφ, Φαλ, Ραιτ και αν εδιωχνα καποιον θα ηταν ο Φαλ για Ταιρικ Τζοουνς

Ο ντορσει τοτε ηταν ατην κερκιδα, ο Μακκισικ ηθελε να σταματησει και ο Φαλ δεν ειχε τραυματιστει.

Με Γουοκαπ με χρονιο προβλημα τον εβανς να εχει ψυχολογικα και να μην εχει παιξει 1,5 χρονο θα ηθελα αυτη τη συνθεση. Μισιτς ως leading guard που προτιμηθηκε να δωθει στον εβανς(κακως για εμενα)Ως αντι Γκος προτιμηθηκε να μεινει ο Λι που εγω θα τον ηθελα ως ασφαλεια για τον εβανς. Ο μακκισικ εμεινε. Ο ντορσει θυμισε το τι μπορει να κανει και εφυγε απο το στατους του Λαρεντζακη αλλα για αυτη τι θεση ηταν τελος Μαιου.

Ο παπανικολαου ειναι για εκτος δωδεκαδας και συνεχιζω να το λεω.

Αλλα και παλι
Με τα σημερινα δεδομενα ποσο πολύ θα ηθελα να καναμε αυτα που ειχα γραψει τοτε. Χιλιες φορες παρα να ερθει παικτης σαν το γιοκουμπαιτις.

Τωρα για το αν εχω ακρες πραγματικα ιδρωσε το δεξι μου αυτι αν θα με πιστεψει ο οποιοσδηποτε.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Αύγ 12, 2025 2:53 am

ο παπ και να ηταν για εκτος 12δας (που δεν συμφωνω) και παλι δεν μπορεις να τον βγαλεις λες και ειναι ο λαρετζακης..Αλλο να τυχει μερικα ματς οπως και με τον πριντεζη αλλα σαν σχεδιασμο καλυτερα κοφτου την καριερα παρα να τον υποτιμησεις ετσι.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Αύγ 12, 2025 3:30 am

Το 5/4αρι που περιγράφω θα μπορούσε να είναι ο 25χρονος Jeremiah Robinson-Earl και να κλείσει έτσι το ροστερ σας, νομίζω τον είχε αναφέρει και ο berry.

Άβαταρ μέλους
CptHarlock

sophomore
Reactions:

Τρί Αύγ 12, 2025 1:20 pm

Μία - δευτερεύουσα μεν, υπαρκτή δε - έλλειψη που βλέπω στο ρόστερ, είναι η θέση ενός έλληνα που θα βοηθάει στο κατέβασμα και μοίρασμα της μπάλας στην Α1, και θα παίρνει 15'-20' σε αυτά τα αδιάφορα παιχνίδια. Τα προηγούμενα χρόνια για αυτόν τον ρόλο υπήρχαν ο Λούντζης, ο Μήτρου-Λονγκ, ο Νικολαΐδης κτλ. Τώρα ποιος; Θα μοιράζονται τον χρόνο σε όλες τις διοργανώσεις οι Έβανς, Γουόκαπ και Λι;

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Τρί Αύγ 12, 2025 1:49 pm

CptHarlock έγραψε:
Μία - δευτερεύουσα μεν, υπαρκτή δε - έλλειψη που βλέπω στο ρόστερ, είναι η θέση ενός έλληνα που θα βοηθάει στο κατέβασμα και μοίρασμα της μπάλας στην Α1, και θα παίρνει 15'-20' σε αυτά τα αδιάφορα παιχνίδια. Τα προηγούμενα χρόνια για αυτόν τον ρόλο υπήρχαν ο Λούντζης, ο Μήτρου-Λονγκ, ο Νικολαΐδης κτλ. Τώρα ποιος; Θα μοιράζονται τον χρόνο σε όλες τις διοργανώσεις οι Έβανς, Γουόκαπ και Λι;
Το ακούω, αλλά η προϊστορία έχει δείξει πως και όταν υπάρχουν αυτοί οι παίχτες, ο b δε τους εμπιστεύεται, προτιμά να ξεζουμίσει τους βασικούς (κατ'εμέ μέγα λάθος και φάουλ εκ μέρους του). Κατά τα άλλα με το ρόστερ όπως είναι τώρα, λογικά ο Λι θα παιρνει αυτά τα λεπτά, πίσω από Γουόκαπ που λόγω διαβατηρίου είναι σίγουρος πρώτος στην Α1.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 12, 2025 2:01 pm

steph.larry έγραψε:
Τρί Αύγ 12, 2025 1:49 pm
CptHarlock έγραψε:
Το ακούω, αλλά η προϊστορία έχει δείξει πως και όταν υπάρχουν αυτοί οι παίχτες, ο b δε τους εμπιστεύεται, προτιμά να ξεζουμίσει τους βασικούς (κατ'εμέ μέγα λάθος και φάουλ εκ μέρους του). Κατά τα άλλα με το ρόστερ όπως είναι τώρα, λογικά ο Λι θα παιρνει αυτά τα λεπτά, πίσω από Γουόκαπ που λόγω διαβατηρίου είναι σίγουρος πρώτος στην Α1.
Μεταξυ μας εγω ειμαι με τον Μπαρτζωκα. Εβλεπα προχθες τον κατσιβελη που ζοριζοταν να οερασει το γηπεδο και ειναι η ακριβης απεικονιση της καταστασης των ελληνων γκαρντ την τελευταια 15 ετι. Νισαφι πια με τους μαχητικους ελληνες που φοβουνται να παρουν ελευθερα σουτ

FabrizioOberto

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Τρί Αύγ 12, 2025 2:16 pm

Αρχικά να πω πως ο Γιοκουμπάιτις έκλεισε Μπάγερν (αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά άσκοπη τη σπέκουλα με αφορμή "πληροφορίες" του Πρωταθλητή).

Θα ήθελα κι εγώ να τοποθετηθώ συμφωνόντας σε γενικές γραμμές με τον Larry στο θέμα Christofis. Επίσης, αν και συμφωνώ με Asteri στο ότι δεν είναι καλό το να δημιουργούμε echo chambers, πιστεύω πως το να μπαίνεις στα τσατ της άλλης ομάδας για να σιγοντάρεις φίλους των αντιπάλων που αμφισβητούν πχ τον προπονητή (ναι, αναφέρομαι στον Johnny) μπορεί να διαβαστεί και ως "λέω τη γνώμη μου" (=θετικό) και ως "αβαντάρω την γκρίνια στο αντίπαλο στρατόπεδο" (=κατανοητό μεν, μη θεμιτό δε). Ας με συγχωρήσει ο Johnny αν τον αδικώ.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”