Eθνική ομάδα Φιλικά 2025: vs BEL, Tournament Cyprus, vs MNE, Acropolis Tournament OAKA, vs FRA
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η ανακοίνωση για την αποστολή. Στο τέλος αναφέρεται πως δεν θα παίξει ο Γιάννης.
https://www.basket.gr/main-slider/ethni ... lo/147260/
https://www.basket.gr/main-slider/ethni ... lo/147260/

-
kostas1978

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επίσημα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση κι ο καθένας γραφει ότι θελειtokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Αύγ 13, 2025 4:49 pmΔεν γραφανε πριν λίγες μέρες ότι δεν έχει καλυφθεί η ασφάλιση του από την ομοσπονδία απέναντι στους Μπακς; Κάτι τέτοιο θυμάμαι.
Τώρα το γιατί δεν ξέρω. Ίσως είναι περισσότερα χρήματα και προσπαθούν να κόψουν κάνα φιλικό; Ξέρω γω, όπως και να χει τραγικά πράγματα.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Είμαι Παναθηναϊκός; Είμαι.
Σιχαίνομαι τον Λιόλιο (κυρίως) για οπαδικούς λόγους; Ναι.
Είμαι αντικειμενικός και ουδέτερος 'οπαδός της επίσημης αγαπημένης; Προσπαθώ.
Αλλά πραγματικά αυτό που ζούμε με την εθνική αυτό το καλοκαίρι είναι αδιανόητο. Από τις κλήσεις του Σπανούλη μέχρι το μπάχαλο με την ασφάλεια του Γιάννη και όλα τα ενδιάμεσα, συν φυσικά την αγωνιστική εικόνα, εγώ προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί Και φυσικά μια διοίκηση ΕΟΚ που όχι μόνο δεν οχύρωσε την ομάδα από τα οπαδικά αλλά εξώφθαλμα τα έβαλε μέσα για δικούς της λόγους.
Η δική μου ανάγνωση, χωρίς κάποια εσωτερική πληροφόρηση, είναι ότι ο Λιόλιος είναι απωθητικός για τον Γιάννη ακόμα περισσότερο και από τον Βασιλακόπουλο. Αν ο δεύτερος ήταν ένας (......)ο πρώτος (......)που έχει κάνει κυνικά monetized τον Γιάννη και περιμένει κάθε καλοκαίρι να τον αρμέξει εμπορικά για να επιπλεύσει οικονομικά. Και για ανθρώπους σαν τον Γιάννη αυτή η εξώφθαλμη λογική να τον βλέπουν σαν εμπόρευμα είναι προσβλήτικη περισσότερο και από τον casual ρατσισμό του μέσου ταρίφα ή θαμώνα καφενείου. Τι πιο λογικό λοιπόν αν ο Γιάννης δεν παίξει να είναι επειδή τα χάλασαν στην μοιρασιά - και πολύ καλά θα κάνει ο Γιάννης από την μεριά του.
Προσωπικά πιστεύω ότι με τα χίλια ζόρια στο τέλος ο Γιάννης θα παίξει (αν μη τι άλλο θα μπει στην μέση ο αθλητικός εγωισμός του την ώρα που οι άλλοι σταρ του ΝΒΑ θα πάνε) αλλά πραγματικά αμφιβάλλω αν θα τον ξαναδούμε μετά τα φετινά. Και εκ των πραγμάτων άλλωστε μπορεί να μην τεθεί τέτοιο δίλημμα αφού αν κρίνουμε από την εικόνα των αναπληρωματικών αυτό το καλοκαίρι, στα μελλοντικά παράθυρα θα τίθεται ζήτημα πρόκρισης όχι μόνο σε Μουντομπάσκετ αλλά και σε Ευρωμπάσκετ - εδώ φέτος λείπει η Κροατία για παράδειγμα.
ΥΓ. Το sdna τελικά κάτι κάνει από ρεπορτάζ, ήταν το πρώτο μεσο που είπε για την ασφάλεια όταν όλοι μας παραπληροφορουσαν για μικροτραυματισμο.
Λόγος επεξεργασίας. Χαρακτηρισμοί
Αλλά πραγματικά αυτό που ζούμε με την εθνική αυτό το καλοκαίρι είναι αδιανόητο. Από τις κλήσεις του Σπανούλη μέχρι το μπάχαλο με την ασφάλεια του Γιάννη και όλα τα ενδιάμεσα, συν φυσικά την αγωνιστική εικόνα, εγώ προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί Και φυσικά μια διοίκηση ΕΟΚ που όχι μόνο δεν οχύρωσε την ομάδα από τα οπαδικά αλλά εξώφθαλμα τα έβαλε μέσα για δικούς της λόγους.
Η δική μου ανάγνωση, χωρίς κάποια εσωτερική πληροφόρηση, είναι ότι ο Λιόλιος είναι απωθητικός για τον Γιάννη ακόμα περισσότερο και από τον Βασιλακόπουλο. Αν ο δεύτερος ήταν ένας (......)ο πρώτος (......)που έχει κάνει κυνικά monetized τον Γιάννη και περιμένει κάθε καλοκαίρι να τον αρμέξει εμπορικά για να επιπλεύσει οικονομικά. Και για ανθρώπους σαν τον Γιάννη αυτή η εξώφθαλμη λογική να τον βλέπουν σαν εμπόρευμα είναι προσβλήτικη περισσότερο και από τον casual ρατσισμό του μέσου ταρίφα ή θαμώνα καφενείου. Τι πιο λογικό λοιπόν αν ο Γιάννης δεν παίξει να είναι επειδή τα χάλασαν στην μοιρασιά - και πολύ καλά θα κάνει ο Γιάννης από την μεριά του.
Προσωπικά πιστεύω ότι με τα χίλια ζόρια στο τέλος ο Γιάννης θα παίξει (αν μη τι άλλο θα μπει στην μέση ο αθλητικός εγωισμός του την ώρα που οι άλλοι σταρ του ΝΒΑ θα πάνε) αλλά πραγματικά αμφιβάλλω αν θα τον ξαναδούμε μετά τα φετινά. Και εκ των πραγμάτων άλλωστε μπορεί να μην τεθεί τέτοιο δίλημμα αφού αν κρίνουμε από την εικόνα των αναπληρωματικών αυτό το καλοκαίρι, στα μελλοντικά παράθυρα θα τίθεται ζήτημα πρόκρισης όχι μόνο σε Μουντομπάσκετ αλλά και σε Ευρωμπάσκετ - εδώ φέτος λείπει η Κροατία για παράδειγμα.
ΥΓ. Το sdna τελικά κάτι κάνει από ρεπορτάζ, ήταν το πρώτο μεσο που είπε για την ασφάλεια όταν όλοι μας παραπληροφορουσαν για μικροτραυματισμο.
Λόγος επεξεργασίας. Χαρακτηρισμοί
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
H Eθνική ομάδα δεν έχει σχέση με τους οπαδικούς λόγους αυτής της χώρας.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Αύγ 13, 2025 6:52 pmΕίμαι Παναθηναϊκός; Είμαι.
Η δική μου ανάγνωση, χωρίς κάποια εσωτερική πληροφόρηση, είναι ότι ο Λιόλιος είναι απωθητικός για τον Γιάννη ακόμα περισσότερο και από τον Βασιλακόπουλο. Αν ο δεύτερος ήταν ένας....ο πρώτος ....που έχει κάνει κυνικά monetized τον Γιάννη και περιμένει κάθε καλοκαίρι να τον αρμέξει εμπορικά για να επιπλεύσει οικονομικά. Και για ανθρώπους σαν τον Γιάννη αυτή η εξώφθαλμη λογική να τον βλέπουν σαν εμπόρευμα είναι προσβλήτικη περισσότερο και από τον casual ρατσισμό του μέσου ταρίφα ή θαμώνα καφενείου. Τι πιο λογικό λοιπόν αν ο Γιάννης δεν παίξει να είναι επειδή τα χάλασαν στην μοιρασιά - και πολύ καλά θα κάνει ο Γιάννης από την μεριά του.
Η Εθνική ομάδα δεν είναι ο Λιόλιος.
Να τα ξεκαθαρίσουμε λίγο.
Το οπαδικό σύστημα έχει όντως άμεση σχέση με τον Λιόλιο για τα θέματα διαιτησίας και ελέγχου του ΕΣΑΚΕ, της ΕΟΚ , της ΚΕΔ και όλων των υπολοίπων που ταλαιπωρούν το σύστημα καλαθοσφαίρισης της χώρας. Ας κάτσουν να τα βρουν μεταξύ τους πρασινοκόκκινοι με τον Λιόλιο , αν μπορούν βέβαια σε τέτοιο σημείο που φτάσαμε. Πρόοδο σε σχέση με τον Βασιλακόπουλο σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει.
Μπάχαλο με τις κλήσεις δε βλέπω. Μόνο άρνηση 2 παικτών που δεν θυσιάζουν το εγώ τους στην ομάδα. Κυρίως του Ρογκαβόπουλου. Ο Παπαγιάννης μέχρι και ταξί πήρε να παίξει με την Εθνική την ημέρα που είχε Euroleague αγώνα. Ο προπονητής της Εθνικής δήλωσε ότι τους ήθελε. Οι αθλητές δεν απάντησαν μέχρι τώρα οπότε έχουν το 100% της ευθύνης. Και θα ήθελα όταν θα απαντήσουν οι ερωτήσεις να είναι "δύσκολες" για την αποκάλυψη της αλήθειας.
Θέμα με τον Γιάννη:
Αντίστοιχα δύσκολες ερωτήσεις θα ήθελα προς την ΕΟΚ για το θέμα Γιάννη. Αν δεν παίξει θα δικαιωθεί το SDNA. Αν παίξει τότε το αφήγημα καταρρέει. Θέμα με την ασφάλεια του θεωρώ και εγώ ότι υπάρχει αλλά σε διαφορετικό σημείο από ότι παρουσιάζεται. Στην τελική πόσα λεφτά να κόπηκαν με το να μην παίξει 2 φιλικά;; 100.000; 50.000; Αυτό ήταν το πρόβλημα χρημάτων;;
Ο Σταύρου με το δικό του ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχει θέμα με τους Μπακς. Αμφιβάλλω ότι λόγω επικείμενου τρέιντ ο Γιάννης δε παίζει Εθνική ούτε ότι υπάρχει μικροτραυματισμός. Σύντομα θα παίξει και θα δούμε ποια ρεπορτάζ θα επιβεβαιώσει. Η δημιοσιογραφική αξιοπιστία θα τεσταριστεί.
https://www.sport24.gr/basket/i-alithei ... -ethnikis/
Ο Γιάννης δήλωσε ότι θέλει μετάλλιο με την Εθνική και ότι θα βρίσκεται για αρκετά χρόνια ακόμα μαζί της. Δεν τον έχω για άτομο που αναιρεί αυτά που λέει. Αν δεν έρθει θα δικαιωθείς ως προς αυτόν τον χαρακτηρισμό.
Στο τελευταίο που αναφέρεις για κινδύνους μη πρόκρισης σε τελικές φάσεις από τα παράθυρα, οι λόγοι είναι όντως σοβαροί και γιατί η Ευρωλίγκα είναι πάνω στα παράθυρα και γιατί το παραγωγικό μοντέλο είναι προβληματικό. Αλλά ακόμα και αν είχαμε 2 δωδεκάδες από ικανούς αθλητές για την Εθνική, αν αυτοί ήταν στο τοπ επίπεδο συλλογικού αθλητισμού στην Ευρώπη δεν θα τους είχαμε στα παράθυρα. Ας φτιάξουμε βέβαια για αρχή μία κανονική 12άδα με αθλητές που δεν σκουπίζουν πάγκους στα 20 τους στους αιώνιους γιατί αυτή η γενικά των 90άρηδων τελειώνει .
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο