Οσον αφορα τον Γιαννη η σιγη ιχθυος της ΕΟΚ καθε καλοκαιρι με το ανεκδιηγητο κρυφτουλι του 23 που μια βδομαδα πριν την εναρξη δεν ξεραμε αν θα παιξει πρεπει να σταματησει. Αφου τρεμουν καθε ειδους κριτικη να βγουν και να πουν οτι ειναι διαδικαστικο το θεμα και θεμα χρονου να λυθει.
Eθνική ομάδα Φιλικά 2025: vs BEL, Tournament Cyprus, vs MNE, Acropolis Tournament OAKA, vs FRA
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Θα ηθελα να αναλυθουν οι οπαδικοι λογοι που καποιοι σιχαινονται τον Λιολιο και ειμαι σιγουρος οτι δεν σιχαινονταν τον Βασιλακοπουλο καλη του ωρα. Αλλα ξερω τι θα γινει στο thread οποτε το αφηνω στην ακρη.
Οσον αφορα τον Γιαννη η σιγη ιχθυος της ΕΟΚ καθε καλοκαιρι με το ανεκδιηγητο κρυφτουλι του 23 που μια βδομαδα πριν την εναρξη δεν ξεραμε αν θα παιξει πρεπει να σταματησει. Αφου τρεμουν καθε ειδους κριτικη να βγουν και να πουν οτι ειναι διαδικαστικο το θεμα και θεμα χρονου να λυθει.
-
kostas1978

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ιστορικο χαμηλο ενω πηγαιναμε με προπονητη τον μισσα σιγουρα δεν εχουμε φτασει..εγω δεν βλεπω και τι ειναι το τραγικο φετος σε σχεση με αλλες χρονιες..αυτο με τον γιαννη δεν ειναι πρωτη φορα που συμβαινει..αν οντως δεν παιξει να κραξουμε..αλλα τωρα που ειναι το προβλημα?με τις κλησεις πχ που φταιει η εοκ που δεν ηρθαν ο παπατζον με τον ρογκα..Απλα πρεπει να φτιαχτει ενα αφηγημα να πληξει την εθνικη..Αμα πετυχει καποιοι θα στεναχωρηθουν πολυ..Το μονο τραγικο που βλεπω να συμβαινει ειναι ο πολεμος προς την εθνικη πριν ισως της σημαντικοτερης ευκαιριας μας για καποια επιτυχια.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
εχει σφιξειςkostas1978 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 13, 2025 10:16 pmπως μπορεσε και επαθε τραυματισμο καταπονησης?
αυτος προκυπτει μεσα στη σεζον συνηθως..
ο τολιοπουλος δεν εχει συμμετασχει καθολου, λες και ηρθε τραυματιας απ τις καλοκαιρινες διακοπες
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι παραπάνω από ένας οι λόγοι αποτυχίας. Άρα ο ένας δεν αναιρεί τον άλλον. Το θέμα είναι να γίνει κάτι επιτέλους.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Αν κάτσεις να το σκεφτείς λίγο, είμαι σίγουρος πως θα τη βρεις την απάντηση, και μάλιστα χωρίς να πάρει κάποιος φάουλ.Jeight έγραψε: ↑Τετ Αύγ 13, 2025 8:27 pmΘα ηθελα να αναλυθουν οι οπαδικοι λογοι που καποιοι σιχαινονται τον Λιολιο και ειμαι σιγουρος οτι δεν σιχαινονταν τον Βασιλακοπουλο καλη του ωρα. Αλλα ξερω τι θα γινει στο thread οποτε το αφηνω στην ακρη.
Στη δεύτερη παράγραφο σου συμφωνώ.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Κι εγώ άμα σκεφτώ τα πράγματα λίγο πιο νηφάλια μπορώ να πω ότι δεν διαφωνώ στη πλειοψηφία όσων λες. Μπάχαλο με τις κλήσεις πάντως εννοείται πως υπάρχει, πέρα από κάποιους διαθέσιμους (πχ Λούντζη, Μωραΐτη, κλπ) που δεν κλήθηκαν για ακατονητους λόγους, οι δύο μεγάλες κλήσεις είναι πολύ ηχηρές, για τον έναν απόντα που όπως λες κι εσύ έχει δώσει τα πάντα στην εθνική φταίει όπως φαίνεται ο κόουτς, για τον άλλον μάλλον ο Λιόλιος αλλά αυτό είναι μια εικασία. Όπως και να έχει η ΕΟΚ έχει την ευθύνη να συμφιλιώσει τον Παπαγιάννη με τον Σπανουλη και να πείσει τον Ρογκα να μην σνομπάρει την εθνική, μια νορμάλ διοίκηση θα προσπαθούσε επίσης να πείσει τον Παπαπέτρου να αποσυρθεί μετά το Ευρωμπάσκετ, αλλά το πάω μακριά τώρα... Επίσης το ότι ο Θανάσης ήταν εκτός αρχικής κλήσης και τώρα πάει να μπει 12αδα κάτι λέει. Εμένα γενικά με εκνευρίζει που μας τον πετάνε σαν υποκατάστατο του Γιάννη. Δηλαδή παιδιά δεν ξέρουμε αν θα ρθει ο Γιάννης, μέχρι να το βρούμε πάρτε να παίξετε λίγο με τον Θανάση και την ενέργεια του (δεν φταίει το παιδί για αυτο εννοείται).SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Αύγ 13, 2025 7:30 pmH Eθνική ομάδα δεν έχει σχέση με τους οπαδικούς λόγους αυτής της χώρας.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Αύγ 13, 2025 6:52 pmΕίμαι Παναθηναϊκός; Είμαι.
Σιχαίνομαι τον Λιόλιο (κυρίως) για οπαδικούς λόγους; Ναι.
Είμαι αντικειμενικός και ουδέτερος 'οπαδός της επίσημης αγαπημένης; Προσπαθώ.
Αλλά πραγματικά αυτό που ζούμε με την εθνική αυτό το καλοκαίρι είναι αδιανόητο. Από τις κλήσεις του Σπανούλη μέχρι το μπάχαλο με την ασφάλεια του Γιάννη και όλα τα ενδιάμεσα, συν φυσικά την αγωνιστική εικόνα, εγώ προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί Και φυσικά μια διοίκηση ΕΟΚ που όχι μόνο δεν οχύρωσε την ομάδα από τα οπαδικά αλλά εξώφθαλμα τα έβαλε μέσα για δικούς της λόγους.
Η δική μου ανάγνωση, χωρίς κάποια εσωτερική πληροφόρηση, είναι ότι ο Λιόλιος είναι απωθητικός για τον Γιάννη ακόμα περισσότερο και από τον Βασιλακόπουλο. Αν ο δεύτερος ήταν ένας....ο πρώτος ....που έχει κάνει κυνικά monetized τον Γιάννη και περιμένει κάθε καλοκαίρι να τον αρμέξει εμπορικά για να επιπλεύσει οικονομικά. Και για ανθρώπους σαν τον Γιάννη αυτή η εξώφθαλμη λογική να τον βλέπουν σαν εμπόρευμα είναι προσβλήτικη περισσότερο και από τον casual ρατσισμό του μέσου ταρίφα ή θαμώνα καφενείου. Τι πιο λογικό λοιπόν αν ο Γιάννης δεν παίξει να είναι επειδή τα χάλασαν στην μοιρασιά - και πολύ καλά θα κάνει ο Γιάννης από την μεριά του.
Προσωπικά πιστεύω ότι με τα χίλια ζόρια στο τέλος ο Γιάννης θα παίξει (αν μη τι άλλο θα μπει στην μέση ο αθλητικός εγωισμός του την ώρα που οι άλλοι σταρ του ΝΒΑ θα πάνε) αλλά πραγματικά αμφιβάλλω αν θα τον ξαναδούμε μετά τα φετινά. Και εκ των πραγμάτων άλλωστε μπορεί να μην τεθεί τέτοιο δίλημμα αφού αν κρίνουμε από την εικόνα των αναπληρωματικών αυτό το καλοκαίρι, στα μελλοντικά παράθυρα θα τίθεται ζήτημα πρόκρισης όχι μόνο σε Μουντομπάσκετ αλλά και σε Ευρωμπάσκετ - εδώ φέτος λείπει η Κροατία για παράδειγμα.
ΥΓ. Το sdna τελικά κάτι κάνει από ρεπορτάζ, ήταν το πρώτο μεσο που είπε για την ασφάλεια όταν όλοι μας παραπληροφορουσαν για μικροτραυματισμο.
Η Εθνική ομάδα δεν είναι ο Λιόλιος.
Να τα ξεκαθαρίσουμε λίγο.
Το οπαδικό σύστημα έχει όντως άμεση σχέση με τον Λιόλιο για τα θέματα διαιτησίας και ελέγχου του ΕΣΑΚΕ, της ΕΟΚ , της ΚΕΔ και όλων των υπολοίπων που ταλαιπωρούν το σύστημα καλαθοσφαίρισης της χώρας. Ας κάτσουν να τα βρουν μεταξύ τους πρασινοκόκκινοι με τον Λιόλιο , αν μπορούν βέβαια σε τέτοιο σημείο που φτάσαμε. Πρόοδο σε σχέση με τον Βασιλακόπουλο σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει.
Μπάχαλο με τις κλήσεις δε βλέπω. Μόνο άρνηση 2 παικτών που δεν θυσιάζουν το εγώ τους στην ομάδα. Κυρίως του Ρογκαβόπουλου. Ο Παπαγιάννης μέχρι και ταξί πήρε να παίξει με την Εθνική την ημέρα που είχε Euroleague αγώνα. Ο προπονητής της Εθνικής δήλωσε ότι τους ήθελε. Οι αθλητές δεν απάντησαν μέχρι τώρα οπότε έχουν το 100% της ευθύνης. Και θα ήθελα όταν θα απαντήσουν οι ερωτήσεις να είναι "δύσκολες" για την αποκάλυψη της αλήθειας.
Θέμα με τον Γιάννη:
Αντίστοιχα δύσκολες ερωτήσεις θα ήθελα προς την ΕΟΚ για το θέμα Γιάννη. Αν δεν παίξει θα δικαιωθεί το SDNA. Αν παίξει τότε το αφήγημα καταρρέει. Θέμα με την ασφάλεια του θεωρώ και εγώ ότι υπάρχει αλλά σε διαφορετικό σημείο από ότι παρουσιάζεται. Στην τελική πόσα λεφτά να κόπηκαν με το να μην παίξει 2 φιλικά;; 100.000; 50.000; Αυτό ήταν το πρόβλημα χρημάτων;;
Ο Σταύρου με το δικό του ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχει θέμα με τους Μπακς. Αμφιβάλλω ότι λόγω επικείμενου τρέιντ ο Γιάννης δε παίζει Εθνική ούτε ότι υπάρχει μικροτραυματισμός. Σύντομα θα παίξει και θα δούμε ποια ρεπορτάζ θα επιβεβαιώσει. Η δημιοσιογραφική αξιοπιστία θα τεσταριστεί.
https://www.sport24.gr/basket/i-alithei ... -ethnikis/
Ο Γιάννης δήλωσε ότι θέλει μετάλλιο με την Εθνική και ότι θα βρίσκεται για αρκετά χρόνια ακόμα μαζί της. Δεν τον έχω για άτομο που αναιρεί αυτά που λέει. Αν δεν έρθει θα δικαιωθείς ως προς αυτόν τον χαρακτηρισμό.
Στο τελευταίο που αναφέρεις για κινδύνους μη πρόκρισης σε τελικές φάσεις από τα παράθυρα, οι λόγοι είναι όντως σοβαροί και γιατί η Ευρωλίγκα είναι πάνω στα παράθυρα και γιατί το παραγωγικό μοντέλο είναι προβληματικό. Αλλά ακόμα και αν είχαμε 2 δωδεκάδες από ικανούς αθλητές για την Εθνική, αν αυτοί ήταν στο τοπ επίπεδο συλλογικού αθλητισμού στην Ευρώπη δεν θα τους είχαμε στα παράθυρα. Ας φτιάξουμε βέβαια για αρχή μία κανονική 12άδα με αθλητές που δεν σκουπίζουν πάγκους στα 20 τους στους αιώνιους γιατί αυτή η γενικά των 90άρηδων τελειώνει .
Η ΕΟΚ τόσο καιρό όπως και η πλειοψηφία των ΜΜΕ άφηναν να εννοηθεί ότι ο Γιάννης δεν εμπαινε στη προετοιμασία για λόγους υγείας. Τώρα ξαφνικά βγήκε αυτό με την ασφάλεια, ο ένας λέει φταίνε οι Μπακς, ο άλλος λέει φταίει η ΕΟΚ που δεν έχει πληρώσει, ο Συριγος έλεγε πως περιμένουμε trade με Νικς. Ταυτόχρονα ο κόσμος πληρώνει εισιτήρια για Γιάννη, τελικά γιαννη δεν βλέπει και όλοι αναρωτιομαστε χωρίς να μην υπάρχει καμία επίσημη απάντηση. Νομίζετε ότι δεν θα έχει αποτύπωση στη χημεία και στο πόσο καλά παίζουμε το ότι θα έχουμε τις λιγότερες προπονήσεις και φιλικά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ από οποιαδήποτε άλλη εθνική? Η ΕΟΚ τι κανει για να λύσει το θέμα Μπακς αν έχει δίκιο ο Σταυρου που γενικά δεν έχει καμία εγκυρότητα ο συγκεκριμένος. Εννοείται ότι ο Γιάννης θέλει μετάλλιο, δεν τον κατηγορώ για κάτι.
Εντάξει ας είχαμε 10 ευρωλιγκατους και το συζητούσαμε όπως λες το τι θα γίνει στα παράθυρα, στη τελικη θα πηγαιναν οσοι ειναι με ταξι πχ. Το θεμα ειναι πως από του χρόνου οι καλύτεροι μας παίχτες θα είναι ο Καλαϊτζάκης και ο Μήτογλου. Καθόλου δεδομένες δεν θα είναι οι προκρίσεις. Τέλος, όσο κράζω τον Λιολιο, άλλο τόσο έκραζα τον Βασιλακοπουλο στη τελευταία του 5ετια και δεν ξέρω και ποιος θα μπορούσε να βγει για να φτιάξουν τα πράγματα. Πάντως σίγουρα οι τωρινοι ΔΕΝ κάνουν.
-
Redoctor_33

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Redoctor_33 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 14, 2025 12:44 amΕμείς καλέσαμε την Μακάμπι για τον εορτασμό του Πρίντεζη, η εθνική πάει και παίζει φιλικά με το Ισραήλ. Πάρα πολύ ωραία
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κανείς δεν ξέρει.
Η μια θεωρία λέει ότι δεν γουστάρει τον Λιόλιο από όταν έπαιζε στον Προμηθέα και μετά από μπουνιές με τον Αγραβάνη έφυγε αυτός αντι ο Αγραβάνης.
Αυτή η θεωρία πάσχει στο ότι έχει παίξει αρκετές φορές στην Εθνική με Λιόλιο πρόεδρο από τότε, εκτός αν τότε ένιωθε ότι την χρειαζόταν ενω τώρα δεν την χρειάζεται και θυμήθηκε αυτά.
Η άλλη θεωρία είναι ότι τα έχει σπάσει με τον Σπανούλη επειδή ήθελε παραπάνω χρόνο από όσο τον έβαζε. Θα μπορούσε αν και μου φαίνεται τραβηγμένο εκτός πια αν πλακώθηκαν και δεν είναι μόνο δυσαρέσκεια.
Η άλλη θεωρία είναι ότι σε αυτή την φάση της καριέρας του προτιμάει τα καλοκαίρια να ξεκουράζεται ή να κάνει ατομικές.
Πιστεύω ένας συνδυασμός τον τριών. Χωρίς να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με τον Σπανούλη ή τον Λιόλιο δεν τρελαίνεται κιόλας για αυτούς, ιδεολογικά μάλλον δεν του λέει κάτι η διάκριση ως εκπρόσωπος της χώρας ούτε βλέπει σαν κάποια τιμή την συμμετοχή με την Εθνική οπότε κάθεται να δουλέψει ατομικά. Τουλάχιστον αυτός έχει δείξει ότι δουλεύει και βελτιώνεται σημαντικά κάθε χρόνο, δεν κάθεται για να πάει Μύκονο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο