'Ετερον εκάτερον. Ναι μεν δεν υπάρχουν ταλαντούχοι Έλληνες γκαρντ , αλλά από την άλλη πως θα γίνουν τουλάχιστον τίμιοι αν οι πιο καλές περιπτώσεις εξ αυτών χαντακώνονται στις ομάδες τους (για τους δύο μεγάλους της ευρωλίγκας λέω) μην παίρνοντας ούτε τα βασικά λεπτά για να ψηθούν στο υψηλό επίπεδο.Jeight έγραψε: ↑Τρί Αύγ 12, 2025 2:01 pmΜεταξυ μας εγω ειμαι με τον Μπαρτζωκα. Εβλεπα προχθες τον κατσιβελη που ζοριζοταν να οερασει το γηπεδο και ειναι η ακριβης απεικονιση της καταστασης των ελληνων γκαρντ την τελευταια 15 ετι. Νισαφι πια με τους μαχητικους ελληνες που φοβουνται να παρουν ελευθερα σουτsteph.larry έγραψε: ↑Τρί Αύγ 12, 2025 1:49 pm
Το ακούω, αλλά η προϊστορία έχει δείξει πως και όταν υπάρχουν αυτοί οι παίχτες, ο b δε τους εμπιστεύεται, προτιμά να ξεζουμίσει τους βασικούς (κατ'εμέ μέγα λάθος και φάουλ εκ μέρους του). Κατά τα άλλα με το ρόστερ όπως είναι τώρα, λογικά ο Λι θα παιρνει αυτά τα λεπτά, πίσω από Γουόκαπ που λόγω διαβατηρίου είναι σίγουρος πρώτος στην Α1.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Αμυντικός είναι σούπερ και ειδικά στις αλλαγές, έχει τρομερά πλάγια βήματα, είναι μακρύς και προσέχει πολύ πως χρησιμοποιεί τα χέρια του για να μην κάνει φάουλ. Είναι 5/4αρι με ύψος 2'02 οπότε προφανώς από καλούς post up centers θα σπρωχνεται, αλλά για τέτοια κορμιά έχετε τον Milutinov. Ουσιαστικά ο Earl μπορεί να είναι το stretch 5αρι σας σε κοντά σχήματα που παίζει τέλεια άμυνα σε αλλαγές ή το βαρύ 4αρι σας σε πιο ψηλά σχήματα που βοηθάει στο ριμπάουντ και στο παιχνίδι κάτω απτη ρακέτα.
- Gino_Bill

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πόσο μάστιγα και αυτό. Επίσης η άλλη γενικοπαπάτζα που λένε απλά για να γεμίσουν το 5λεπτό τους: "κοίταξε να δεις Τάκη, απασχολεί το θέμα του γκαρντ του ανθρώπους του τάδε, υπάρχουν ονόματα στην λίστα, σκαννάρεται η αγορά, γίνονται επαφές, αλλά ψάχνει κάτι πολύ συγκεκριμένο ο κόουτς που δεν έχει βρεθεί ακόμα. Από βδομάδα θα έχουμε εξελίξεις".
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ελπίζω όλη αυτή η κατάσταση με τις φετινές μεταγραφές της ομάδας φέτος, που φαίνεται ότι κυριολεκτικά κάθε 8 ώρες άλλο να χρειαζόμαστε, άλλο να θέλουμε και άλλο να ψάχνουμε είτε πρόκειτα για θέσεις είτε για χαραχτηριστικά παίκτη να οφείλεται στο ότι η ομάδα έχει γραμμένους τους "δημοσιογράφους" αναγκάζοντας τους να πετάνε ότι πατάτα τους κατέβει και όχι επειδή έτσι όντως λειτουργεί η ομάδα.
Γιατί αν είναι έτσι ο τρόπος που λειτουργούμε μεταγραφικά κλάφτα Χαράλαμπε.
Και αν είμαστε έτσι στα μεταγραφικά πραγματικά δεν θέλω να ξέρω πως χειριζόμαστε τα άλλα τμήματα όπως το ιατρικό ή τα του γηπεδου.
Γιατί αν είναι έτσι ο τρόπος που λειτουργούμε μεταγραφικά κλάφτα Χαράλαμπε.
Και αν είμαστε έτσι στα μεταγραφικά πραγματικά δεν θέλω να ξέρω πως χειριζόμαστε τα άλλα τμήματα όπως το ιατρικό ή τα του γηπεδου.
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βρήκαμε το guard το καλό
https://www.sport24.gr/basket/olimpiako ... as-4-eton/
Καλή τύχη στο παιδί, αν και Ολυμπιακός είμαστε σιγά μην παίξει ποτέ