shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 16, 2025 1:17 pm
basilis_.kts έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 16, 2025 11:50 am
ενας παικτης που μ αρεσε αρκετα και θα τον ηθελα στην ομαδα ως ασσο αν δεν θελαμε παικτη απο νβα και θελαμε κατι καλυτερο απο φρανσισκο,φορεστ κλπ ειναι ο αβραμοβιτς που πηγε ντουμπαι απο τσσκα.και στην παρτιζαν μ αρεσε και δεν καταλαβα γιατι ο ομπραντοβιτς τον ειχε αφησει να φυγει
για πειθαρχικα θεματα τον εδιωξε ο ζοτς..το θεμα ειναι οτι ο αβραμοβιτς δεν ταιριαζει με το προφιλ παικτη που θες τοσο καιρο,δηλαδη εναν να την βαζει στο καλαθι...ο σερβος ειναι κατι σαν ντιλικινα η ενας χειροτερος γουοκαπ..καλυτερος απο φρανσισκο σιγουρα δεν ειναι ενω ουτε απο τον φορεστ θα λεγα..τουλαχιστον ο φορεστ ειναι αθλητικος.
σεντερ θα παρουμε 2 λενε τωρα για την προετοιμασια..λογικα ο ενας θα μεινει κιολας.
οχι ρε ηγετη και χειροτερος του γουοκαπ...
ο αβραμοβιτς οταν εφυγε απο παρτιζαν ειχε σε 24 αγωνες ευρωλιγκας μεσο ορο 18.6 λεπτα με 10.2 ποντους
φυσικα οπως εχω πει θα ηθελα εναν παικτη να ηγηθει στον ασσο αλλά λεω απο τους υπολοιπους ευρωλιγκατους που ακουγονται τον προτιμουσα[με την σερβια τον θυμαμαι ειχε κανει πολυ ωραια παιχνιδια]
για να ειμαι ειλικρινης θελω ασσο βαρβατο οπως εχω πει,απλα αν δεν ερθει και φερουμε εναν αλλον φοβαμαι πως θα παει 3ος ιεραρχικα αν δεν ειναι μεγαλο ονομα,πισω απο εβανς και γουοκαπ.προτιμω ειτε φρανσισκο ειτε φορεστ ειτε πολλους αλλους χιλιες φορες συγκριτικα με τον γουοκαπ αλλά κυνηγαω το μεγαλο ονομα μπας και προσπερασει ιεραρχικα τον γουοκαπ στα ματια μπαρτζωκα και ανανεωθει η ομαδα στον ασσο περιοριζοντας οσο γινεται τον χρονο του γουοκαπ
και για τον χολ που εχω πει δεν μ αρεσει.δεν μ αρεσει γιατι περιμενα κατι καλυτερο
παρολα αυτα η αναβαθμιση σε σχεση με φαλ ειναι δεδομενη και σημαντικη.δεν το συζηταμε αυτο.απλα μπορουσες να παρεις κατι ακομα πιο αναβαθμισμενο για μενα.θα βγουν 5αρια στην αγορα τον σεπτεμβρη-οκτωβρη καλυτερα του χολ