Ολυμπιακός Off Topic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 15, 2025 8:45 pm

Δεν εχουν βγει ακομα ουτε φιλικα..ενω δεν εχουμε παρει καν σεντερς για την προετοιμασια..ε τουλαχιστον σε καμια 20ρια μερες θα δουμε κανα βιντεακι απο εσωτερικο διπλο η κανα ξεμουδιασμα με κανα καφενειο.

basilis_.kts

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Αύγ 15, 2025 8:50 pm

Ας ξεκινησουμε απο τα βασικα του βιντεο...βαζει τα σουτ,υπαρχει μια στοιχειωδης ευστοχια,εστω και ελευθερος.καλο αυτο προχωραμε και βλεπουμε

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρ Αύγ 15, 2025 9:10 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 15, 2025 8:45 pm
Δεν εχουν βγει ακομα ουτε φιλικα..ενω δεν εχουμε παρει καν σεντερς για την προετοιμασια..ε τουλαχιστον σε καμια 20ρια μερες θα δουμε κανα βιντεακι απο εσωτερικο διπλο η κανα ξεμουδιασμα με κανα καφενειο.
https://www.in.gr/2025/07/25/sports/bas ... andriotis/

Εικόνα
Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 15, 2025 9:13 pm

basilis_.kts έγραψε:
Παρ Αύγ 15, 2025 5:40 pm
ankostas333 έγραψε:
Παρ Αύγ 15, 2025 4:45 pm

1. 12 Ιανουαρίου 2024 – Ήττες από Μπαρτσελόνα & Μπασκόνια (EuroLeague)

Μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα στην Ισπανία, περίπου 100 οπαδοί υποδέχθηκαν την αποστολή στο αεροδρόμιο.

Ο Μπαρτζώκας τους ευχαρίστησε για την στήριξη και, προς έκπληξη όλων, ζήτησε συγγνώμη για τις ήττες.

2. 12 Φεβρουαρίου 2024 – Κακή εμφάνιση κόντρα στο Μαρούσι (Basket League)

Μετά από απογοητευτική αμυντική εμφάνιση ενώ βρέθηκαν στο γήπεδο 3 000–4 000 οπαδοί, ο Μπαρτζώκας είπε:

«Απολογούμαι για την εμφάνισή μας, γιατί ήρθατε να δείτε την ομάδα κι εμείς παρουσιάσαμε απαράδεκτη εικόνα.»

3. 31 Μαΐου 2025 – Ήττα από Παναθηναϊκό (Game 1 Τελικού Basket League)

Κατά την άφιξη της αποστολής στο ΣΕΦ, περίπου 15–20 οπαδοί περίμεναν την ομάδα.

Ο Μπαρτζώκας τους είπε:

«Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη. Συγγνώμη για την ήττα. Πάμε με διαφορετική νοοτροπία την Κυριακή.»
οχι σε τετοια ματς που δεν κρινεται τιποτα...ζητησε λεει συγγνωμη μετα απο κακη εμφανιση με το μαρουσι.χαχα γελαω.ακομα και αν εχανε δεν θα το θυμοταν κανεις.εχασε 2 ματς στην ισπανια συνεχομενα...ε και?σιγα
Να παρει ευθυνες οταν εχανε στα φαιναλ φορ και να βγει μετα στις συνεντευξεις τυπου επισημα μπροστα σε τοσους δημοσιογραφους και να παρει ευθυνες.
Να βγει μετα το περσινο πρωταθλημα στην συνεντευξη τυπου που μας εκαναν reverse sweep και να πει τι εκανα λαθος...και οχι να μιλαει για αστρα και να προσπαθει να την πει σε δημοσιογραφους του παναθηναικου.φυσικα εκεινοι ειναι εκει για επιτελεσουν εναν σκοπο αλλά εκεινος προτιμαει να ασχολειται μαζι τους και ετσι να βγαινει ο θιγμενος της υποθεσης οτι και καλα μου κανουν πολεμο.ετσι τα πραγματικα προβληματα και τα λαθη του κρυβονται κατω απο το χαλακι.
Στα ματς που κρινουν τιτλους και βγαζουν πρωταθλητες θελω να βγαινει μπροστα και να εξηγει γιατι απετυχε.οχι να ζηταει συγγνωμες για εμφανισεις σε παιχνιδια ΄΄της σειρας΄΄
Δεν θες να βγαινει μετα απο τετοια ματς, θες να φυγει. Δεν χρεαιζεται να το πηγαινεις απ εξω απ εξω, ολοι το εχουν καταλ;βει. Και να εβαγινε να κανει αυτα που λες παλι δεν θα ησουν ικανοποιημενος

basilis_.kts

senior
Reactions:

Παρ Αύγ 15, 2025 9:30 pm

Jeight έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:
Παρ Αύγ 15, 2025 5:40 pm

οχι σε τετοια ματς που δεν κρινεται τιποτα...ζητησε λεει συγγνωμη μετα απο κακη εμφανιση με το μαρουσι.χαχα γελαω.ακομα και αν εχανε δεν θα το θυμοταν κανεις.εχασε 2 ματς στην ισπανια συνεχομενα...ε και?σιγα
Να παρει ευθυνες οταν εχανε στα φαιναλ φορ και να βγει μετα στις συνεντευξεις τυπου επισημα μπροστα σε τοσους δημοσιογραφους και να παρει ευθυνες.
Να βγει μετα το περσινο πρωταθλημα στην συνεντευξη τυπου που μας εκαναν reverse sweep και να πει τι εκανα λαθος...και οχι να μιλαει για αστρα και να προσπαθει να την πει σε δημοσιογραφους του παναθηναικου.φυσικα εκεινοι ειναι εκει για επιτελεσουν εναν σκοπο αλλά εκεινος προτιμαει να ασχολειται μαζι τους και ετσι να βγαινει ο θιγμενος της υποθεσης οτι και καλα μου κανουν πολεμο.ετσι τα πραγματικα προβληματα και τα λαθη του κρυβονται κατω απο το χαλακι.
Στα ματς που κρινουν τιτλους και βγαζουν πρωταθλητες θελω να βγαινει μπροστα και να εξηγει γιατι απετυχε.οχι να ζηταει συγγνωμες για εμφανισεις σε παιχνιδια ΄΄της σειρας΄΄
Δεν θες να βγαινει μετα απο τετοια ματς, θες να φυγει. Δεν χρεαιζεται να το πηγαινεις απ εξω απ εξω, ολοι το εχουν καταλ;βει. Και να εβαγινε να κανει αυτα που λες παλι δεν θα ησουν ικανοποιημενος
ας επαιρνε κανα παικτη της προκοπης να μπορουμε να βαζουμε κανα καλαθι και να μην πηγαινουμε με το στανιο σε καθε φαιναλ φορ και ας εμενε 20 χρονια.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Παρ Αύγ 15, 2025 11:06 pm

basilis_.kts έγραψε:
Jeight έγραψε:

ας επαιρνε κανα παικτη της προκοπης να μπορουμε να βαζουμε κανα καλαθι και να μην πηγαινουμε με το στανιο σε καθε φαιναλ φορ και ας εμενε 20 χρονια.
Παικτες της προκοπης που να βαζουν κανα καλαθι εχει αρκετους ο Ολυμπιακους, θες να τους γραψω?

Επισης η παραπανω φραση οχι μονο δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα αλλα συμπαθα μα ειναι καφενειακη αναλυση ανθρωπου στα κατω μουδιανα που φωναζει ακομα εσκεμμενο το αντιαθλητικο. Επισης ο Μπαρτζωκας μενει ακομα στον Ολυμπιακο γιατι ειναι ΣΥΝΟΛΙΚΑ επιτυχημενος. Ολοι ξερουν οτι το μονο τροπαιο που λειπει στην δευτερη θητεια ειναι η ευρωλιγκα, αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει παρει αλλους.

basilis_.kts

senior
Reactions:

Παρ Αύγ 15, 2025 11:47 pm

Jeight έγραψε:
Παρ Αύγ 15, 2025 11:06 pm
basilis_.kts έγραψε:

Παικτες της προκοπης που να βαζουν κανα καλαθι εχει αρκετους ο Ολυμπιακους, θες να τους γραψω?

Επισης η παραπανω φραση οχι μονο δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα αλλα συμπαθα μα ειναι καφενειακη αναλυση ανθρωπου στα κατω μουδιανα που φωναζει ακομα εσκεμμενο το αντιαθλητικο. Επισης ο Μπαρτζωκας μενει ακομα στον Ολυμπιακο γιατι ειναι ΣΥΝΟΛΙΚΑ επιτυχημενος. Ολοι ξερουν οτι το μονο τροπαιο που λειπει στην δευτερη θητεια ειναι η ευρωλιγκα, αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει παρει αλλους.
σορρυ αν σου χαλαω το ονειρο αλλά ο μονος σοβαρος τιτλος απο αποψη αξιας αντιπαλου ηταν το φετινο πρωταθλημα.τα κυπελλα και πρωταθληματα του 22 και του 23 ηταν απεναντι σε εναν παναθηναικο που ηταν 17ος στην ευρωλιγκα και ετρωγε 35ποντους απο την αλμπα.συμπαθα με αλλά αν βαζαμε την βιλερμπαν απεναντι στον τοτε παναθηναικο κι αυτη πρωταθλημα θα επαιρνε.δεν μιλαμε για επιτυχια της ομαδας τα τοτε πρωταθληματα αλλά για αυτονοητα πραγματα βαση δυναμικης αντιπαλου.παρουσιαζεις την ευρωλιγκα σαν το σουπερ καπ.το μονο κυπελλο που λειπει λες ειναι η ευρωλιγκα.δηλαδη το πιο βασικο λειπει.με βαση το ποιος ηταν ο παναθηναικο το 22 και το 23 εμενα να εβαζες προπονητη με βαση τα ροστερ των ομαδων πρωταθλημα θα επαιρνα.δεν χρειαζοταν προπονητης για να κερδισει ο κανααν,ο σλουκας,ο ντορσει τον μποχωριδη,τον κασελακη και τον σαντ-ρος.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Αύγ 15, 2025 11:58 pm

Ο Μπαρτζώκας έχει μερικά επιτεύγματα στον Ολυμπιακό που τον καθιστούν ίσως τον πιο πετυχημένο κοουτς της ομάδας.
Σε 7,5 χρόνια (και στις 2 θητείες) έχει:
1 Ευρωλίγκα
5 φάιναλ φορ
1 διηπειρωτικό
3 πρωταθλήματα
3 κύπελλα
3 σούπερ καπ
Έπαιξε το καταπληκτικό μπάσκετ του 23.
Έπαιξε το τέλειο μπάσκετ στο φάιναλ φορ του 13.
Έχει κάνει τεράστιες νίκες και προκρίσεις.
Έχει βγάλει 2 φορές την ομάδα πρώτη στην ρεγκιουλαρ.
Έχει πάρει πόσες χρονιές πλεονέκτημα έδρας.
Είχε ένα εκπληκτικό ρεκόρ με τον παο που δεν ξέρω πότε θα σπάσει.
Έφτιαξε παίκτες κλπ κλπ.

Εννοείται ότι έχει ευθύνες για πάρα πολλά πράγματα, για την σειρά στο πρωτάθλημα πέρυσι, για τον χαμένο τελικό με την Ρεάλ, έχει εμμονές και κολλήματα, λαθη στις μεταγραφές, αλλά κατά την γνώμη μου το πρόσημο είναι σίγουρα θετικό.
Αν είχε πάρει την Ευρωλίγκα του 23 η την πάρει πχ φέτος, θα ολοκληρώσει τον μύθο του στην ομάδα.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Αύγ 16, 2025 12:06 am

shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 15, 2025 8:37 pm
Η λογικη λεει οτι απλα χαζολογαει στο βιντεο.
Το πρόβλημα έγκειται στο ότι η λογική του να "χαζολογάει στα βιντεάκια" που τραβάει τον εαυτό του ωστέ να κάνει σόουκεϊς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται για τα σόσιαλ του δεν έχει λογική.

Δεν λέω οτί αποκλείεται να είναι έτσι, λέω οτι δεν βγάζει νόημα. Συνήθως σε αυτά τα μικρά βιντεάκια βάζεις τα δυνατά σου για να ηρεμήσεις/καθησυχάσεις το κοινό και τους ακόλουθους σου.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάβ Αύγ 16, 2025 12:20 am

Μπορεί αυτά να ειναι τα δυνατά του στην παρούσα φάση

Ωχ...

Εικόνα
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Σάβ Αύγ 16, 2025 12:38 am

basilis_.kts έγραψε:
Παρ Αύγ 15, 2025 7:35 pm
Rivers15 έγραψε:
Παρ Αύγ 15, 2025 7:03 pm

Ο Γουοκαπ ειναι εξαιρετικος τοσα χρονια. Και προσωπικα χαιρομαι που υπαρχει στην ομαδα ο Γουοκαπ για ρολο 20+ λεπτων. Ο Φαλ περυσι ηταν πολυ κακος αλλα επισης μεχρι τον τραυματισμο του (καταγμα κοπωσης) ηταν αξιολογος και γι αυτο αλλωστε θυμαμαι οι περισσοτεροι ηταν υπερ-ικανοποιημενοι απο την ανανεωση του Φαλ πριν 2 χρονια. Επισης, φετος αλλαξε ο Φαλ με τον Χολ παλι δυσαρεστημενοι ειστε. Δεν ξερω τι πενταρι περιμενατε να ερθει γιατι εγω δεν βλεπω και πολλα πενταρια υψηλου επιπεδου διαθεσιμα στην αγορα.
Τελος, αγαπητε, προσωπικα δεν θεωρω αποτυχια τη μη κατακτηση της ευρωλιγκα. Οπως εχω ξαναπει με ΟΤΙ υλικο και με ΟΠΟΙΟΝ προπονητη κι αν φτασεις F4 οι πιθανοτητες ειναι ΠΑΝΤΑ 25%. Και με την πολιτικη του Ολυμπιακου σε μπατζετ και γενικοτερο τροπο λειτουργιας καλη τυχη να βρεις καλυτερο του Μπαρτζωκα ωστε να φτανεις F4 (γιατι αν δεν φτασεις F4 ουτε 25% πιθανοτητες δεν θα εχεις!). Βεβαια αν εισαι απο αυτους που ονειρευονται ευρωλιγκες με τον ανερχομενο προπονητη Σπανουλη, καλη μας τυχη εις το τετραγωνο!
Καλα να ειμαστε να ειμαστε εδω να τα λεμε κ να διαχειριζομαστε την ιδια γκρινια και με τον επομενο του Μπαρτζωκα! :mrgreen:
πολυ επιφανειακα θελω να σε ρωτησω κατι
Πρακτικα εχουμε παει σε 4 φαιναλ φορ,στα οποια ο βασικος σου ασσος γουοκαπ και το βασικο σου 5αρι φαλ ειναι σχεδον αποντοι στα παιχνιδια[βαζουν 2-4 ποντους μεσο ορο]
εγω λοιπον θεωρω κοινο παρονομαστη της μη κατακτησης της ευρωλιγκας οτι-στην επιθεση παιζαμε ουσιαστικα με -2 παικτες...επειδη λοιπον εγω το 23 δεν μπορω να ριξω ευυθυνες στον καναν με 21 ποντους,στον βεζενκοφ με 29 ή ακομα και στον σλουκα που εκανε κακο παιχνιδι αλλά μεσα στην χρονια σε πολλα παιχνιδια ειχε κουβαλησει την ομαδα.επισης το 25 φετος δεν μπορω να ριξω ευθυνες στον φουρνιε που εβαλε 31 και δεν μπορω να ριξω ευθυνες στον βεζενκοφ που ηταν κακος αλλά πολλα παιχνιδια τα επαιρνε μονος του μεσα στην σεζον.
ΕΝ κατακλειδι δεν γινεται να παιζουν 5vs5 και σε μια ομαδα να απαιτεις για να κερδισεις οι 3 σου παικτες να βαζουν 25+ ποντους για να κερδισεις επειδη οι αλλοι 2 δεν ξερουν τι παει να πει καλαθι.γιατι εκει καταληγουμε.αν πεις πως επιθετικα εχω 2 παικτες που δεν σκοραρουν ντεφακτο,πρεπει για να φτασω 80 ποντους στοιχειωδως οι 3 να βαρανε 25+ποντους.
Σε μια ομαδα ολοι συμμετεχουν στην επιθεση και ολοι συμμετεχουν στην αμυνα.συμφωνω πως καποιοι ειναι καλυτεροι σε καποιο κομματι και αλλοι σε αλλο.απλα η κατασταση με γουοκαπ-φαλ ειδικα τα 2 τελευταια χρονια εχει ξεφυγει με τον γουοκαπ να τον παιζουν αντερ στα 3 μετρα και τον φαλ να πεταει την μπαλα εξω και να μην μπορει να ποσταρει ουτε τον καμπατσο.εγω λοιπον πιστευω πως ο βασικος λογος που αποτυγχαναμε ειναι πως 2 βασικοι μας παικτες δεν σκοραρουν.
Οποτε ερχομαι να ρωτησω εσενα.εσυ τι πιστευεις πως φταιει και χασαμε και τα 4 φαιναλ φορ?εκτος αν πιστευεις πως δεν φταιει κατι και απλα σε ολα ηταν θεμα τυχης.
Δεν θεωρεις αδικο για τον βεζενκοφ,για τον σλουκα,για τον κανααν το 23,για τον φουρνιε να εχουν διπλα τους παικτες που λενε οτι ξερετε παιδια φροντιστε να βαλετε ο καθενας απο 25-30 ποντους γιατι εγω[γουοκαπ-φαλ] δεν μπορω να σκοραρω.εγω μονο αμυνα παιζω και φροντιστε εσεις να κανετε οτι καταλαβαινετε γιατι εγω δεν μπορω να βοηθησω.δεν μπορω να κανω ντραιβ[γουοκαπ],δεν μπορω να ποσταρω[φαλ] οποτε στην επιθεση παιζαμε μονιμως 3vs5
Μου λες οτι το προβλημα ειναι στα F4 αλλα δεν μπορεις να κρινεις την αποδοση του Σασα στο F4...γιατι μας κουβαλησε στην main season και φτασαμε στο F4. Τον Μπαρτζωκα που σε πηγε F4 ομως τον κρινεις.
Μου λες οτι παιζουμε 3 vs 5 στην επιθεση ομως η Εφες με 3 παικτες πηρε ευρωλιγκα το 2021-22. 52 στους 58 ποντους απο 3 παικτες στον εναν αγωνα και 64 απο 77 ποντους απο 4 παικτες στο δευτερο αγωνα. Ο Παναθηναικος το 2024 ειχε στον τελικο 62 απο τους 95 ποντους απο 3 παικτες επισης. Οποτε μια χαρα γινεται η δουλεια.
Οσον αφορα το τι εφταιξε στα F4 θα σου πω. Στα 3 απο τα 4 F4 απλα δεν ειχες την καλυτερη ομαδα για να το κατακτησεις και δεν σταθηκες τυχερος παρ ολα αυτα ωστε να κατακτησεις καποιο. Σε ενα F4 το εχασες πιθανοτατα απο λαθος κοουτσαρισμα στο πιο κρισιμο σημειο του αγωνα πιθανον κ απο υπερβολικο αγχος την πιο κρισιμη στιγμη.
Αυτο δεν κανει την ομαδα αποτυχημενη ουτε τους παικτες και τον προπονητη της.

basilis_.kts

senior
Reactions:

Σάβ Αύγ 16, 2025 12:59 am

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Αύγ 16, 2025 12:38 am
basilis_.kts έγραψε:
Παρ Αύγ 15, 2025 7:35 pm

πολυ επιφανειακα θελω να σε ρωτησω κατι
Πρακτικα εχουμε παει σε 4 φαιναλ φορ,στα οποια ο βασικος σου ασσος γουοκαπ και το βασικο σου 5αρι φαλ ειναι σχεδον αποντοι στα παιχνιδια[βαζουν 2-4 ποντους μεσο ορο]
εγω λοιπον θεωρω κοινο παρονομαστη της μη κατακτησης της ευρωλιγκας οτι-στην επιθεση παιζαμε ουσιαστικα με -2 παικτες...επειδη λοιπον εγω το 23 δεν μπορω να ριξω ευυθυνες στον καναν με 21 ποντους,στον βεζενκοφ με 29 ή ακομα και στον σλουκα που εκανε κακο παιχνιδι αλλά μεσα στην χρονια σε πολλα παιχνιδια ειχε κουβαλησει την ομαδα.επισης το 25 φετος δεν μπορω να ριξω ευθυνες στον φουρνιε που εβαλε 31 και δεν μπορω να ριξω ευθυνες στον βεζενκοφ που ηταν κακος αλλά πολλα παιχνιδια τα επαιρνε μονος του μεσα στην σεζον.
ΕΝ κατακλειδι δεν γινεται να παιζουν 5vs5 και σε μια ομαδα να απαιτεις για να κερδισεις οι 3 σου παικτες να βαζουν 25+ ποντους για να κερδισεις επειδη οι αλλοι 2 δεν ξερουν τι παει να πει καλαθι.γιατι εκει καταληγουμε.αν πεις πως επιθετικα εχω 2 παικτες που δεν σκοραρουν ντεφακτο,πρεπει για να φτασω 80 ποντους στοιχειωδως οι 3 να βαρανε 25+ποντους.
Σε μια ομαδα ολοι συμμετεχουν στην επιθεση και ολοι συμμετεχουν στην αμυνα.συμφωνω πως καποιοι ειναι καλυτεροι σε καποιο κομματι και αλλοι σε αλλο.απλα η κατασταση με γουοκαπ-φαλ ειδικα τα 2 τελευταια χρονια εχει ξεφυγει με τον γουοκαπ να τον παιζουν αντερ στα 3 μετρα και τον φαλ να πεταει την μπαλα εξω και να μην μπορει να ποσταρει ουτε τον καμπατσο.εγω λοιπον πιστευω πως ο βασικος λογος που αποτυγχαναμε ειναι πως 2 βασικοι μας παικτες δεν σκοραρουν.
Οποτε ερχομαι να ρωτησω εσενα.εσυ τι πιστευεις πως φταιει και χασαμε και τα 4 φαιναλ φορ?εκτος αν πιστευεις πως δεν φταιει κατι και απλα σε ολα ηταν θεμα τυχης.
Δεν θεωρεις αδικο για τον βεζενκοφ,για τον σλουκα,για τον κανααν το 23,για τον φουρνιε να εχουν διπλα τους παικτες που λενε οτι ξερετε παιδια φροντιστε να βαλετε ο καθενας απο 25-30 ποντους γιατι εγω[γουοκαπ-φαλ] δεν μπορω να σκοραρω.εγω μονο αμυνα παιζω και φροντιστε εσεις να κανετε οτι καταλαβαινετε γιατι εγω δεν μπορω να βοηθησω.δεν μπορω να κανω ντραιβ[γουοκαπ],δεν μπορω να ποσταρω[φαλ] οποτε στην επιθεση παιζαμε μονιμως 3vs5
Μου λες οτι το προβλημα ειναι στα F4 αλλα δεν μπορεις να κρινεις την αποδοση του Σασα στο F4...γιατι μας κουβαλησε στην main season και φτασαμε στο F4. Τον Μπαρτζωκα που σε πηγε F4 ομως τον κρινεις.
Μου λες οτι παιζουμε 3 vs 5 στην επιθεση ομως η Εφες με 3 παικτες πηρε ευρωλιγκα το 2021-22. 52 στους 58 ποντους απο 3 παικτες στον εναν αγωνα και 64 απο 77 ποντους απο 4 παικτες στο δευτερο αγωνα. Ο Παναθηναικος το 2024 ειχε στον τελικο 62 απο τους 95 ποντους απο 3 παικτες επισης. Οποτε μια χαρα γινεται η δουλεια.
Οσον αφορα το τι εφταιξε στα F4 θα σου πω. Στα 3 απο τα 4 F4 απλα δεν ειχες την καλυτερη ομαδα για να το κατακτησεις και δεν σταθηκες τυχερος παρ ολα αυτα ωστε να κατακτησεις καποιο. Σε ενα F4 το εχασες πιθανοτατα απο λαθος κοουτσαρισμα στο πιο κρισιμο σημειο του αγωνα πιθανον κ απο υπερβολικο αγχος την πιο κρισιμη στιγμη.
Αυτο δεν κανει την ομαδα αποτυχημενη ουτε τους παικτες και τον προπονητη της.
συμφωνω πως καποιοι παικτες ειναι πως θα κουβαλησουν περισσοτερο στα φαιναλ φορ.απλα για να τους βοηθησεις αυτους τους παικτες χρειαζεται διπλα τους να εχεις ενα σιμον που θα μπορει αν χρειαστει να βαλει 2 ελευθερα σουτ,που θα κανει ενα ντραιβ,που εν παση περιπτωσει δεν θα τον αφηνουν επιδεικτικα ελευθερο στα 3μ.η εφες ειχε εναν ντανστον πχ που μπορουσε να κανει βασικα πραγματα.που να μπορει αν χρειαστει να ποσταρει σε 5-6 φασεις να βαλει 10-12 ποντακια.εμεις αυτα τα βασικα πραγματα με γουοκαπ και φαλ τα στερουμασταν σε ολα τα μεγαλα ματς
τεσπα αν ειχαμε 2 παικτες[στο 1 και στο 5] που στοιχειωδως θα μπορουσαν επιθετικα να ειναι απειλητικοι τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα...οπως πχ ηταν ο γκραντ στον παναθηναικο.που ναι μεν δεν ειναι σταρ αλλά αμα τον αφησεις ελευθερο θα το πληρωσεις.το θεμα ειναι η αντιπαλη αμυνα να υπολογιζει τους παικτες ακομα και αν δεν βαζουν τους πολλους ποντους,ωστε η επιθεση να λειτουργει σωστα με αποστασεις και να βγαινουν καλες προσπαθειες.και στα 4 φαιναλ φορ το βασικο μας χαρακτηριστικο ηταν η ελλειψη ευκολου σκορ και οχι οτι δεν παιζαμε καλη αμυνα.
τεσπα διαφωνουμε,εχουμε διαφορετικες αποψεις και προχωραμε

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Αύγ 16, 2025 1:19 am

Knoxville έγραψε:
Σάβ Αύγ 16, 2025 12:06 am
shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 15, 2025 8:37 pm
Η λογικη λεει οτι απλα χαζολογαει στο βιντεο.
Το πρόβλημα έγκειται στο ότι η λογική του να "χαζολογάει στα βιντεάκια" που τραβάει τον εαυτό του ωστέ να κάνει σόουκεϊς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται για τα σόσιαλ του δεν έχει λογική.

Δεν λέω οτί αποκλείεται να είναι έτσι, λέω οτι δεν βγάζει νόημα. Συνήθως σε αυτά τα μικρά βιντεάκια βάζεις τα δυνατά σου για να ηρεμήσεις/καθησυχάσεις το κοινό και τους ακόλουθους σου.
ποιος μας λεει οτι κανει επιδειξη της καταστασης του και δεν ειναι απλα ενα τυχαιο βιντεακι?πολλοι παικτες ανεβαζουν τετοια..Εμενα πιο εκτος λογικης μου βγαζει ο εβανς να ηθελε να καθησυχασει το κοινο του η κατι..Στα ματια μου ειναι ξεκαθαρο οτι δεν σκοτωνεται κιολας και χαλαρα βαραει σουτακια..

Αν αυτο το βιντεακι ειναι το καλυτερο του εβανς καηκαμε..ουτε για βασικος στο τσ λ θα ειναι οχι στην ευρωλιγκα...ωστοσο πιστευω οτι εμεις το κανουμε μεγαλο θεμα και αυτος απλα εβγαλε ενα βιντεακι να βαραει σουτακια..

basilis_.kts

senior
Reactions:

Σάβ Αύγ 16, 2025 4:19 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 16, 2025 3:40 pm
κανας φαν του γουοκαπ δεν ειμαι και συμφωνω οτι πολλες φορες παιζουμε με 4 οσο ειναι μεσα αλλα οχι να τον λεμε και 3ο ασσο σαν τον καλαιτζακη..με βασικο τον γουοκαπ εχει παει η ζαλγκιρις φ4..εμεις το 23 τον ειχαμε πανω απο τον σλουκα και παιξαμε το καλυτερο μπασκετ που χει παιχτει τα τελευταια χρονια..μεχρι και την εθνικη κουβαλησε στους ο.α.μιλαμε για τον κορυφαιο αμυντικο της ευρωπης (αντε πλεον να ειναι στους 2-3).Αμα ξεπερασει το προβλημα του ειναι στους κορυφαιους συμπληρωματικους γκαρντ..το θεμα ειναι στον βασικο μας ασσο εμας..αν ο εβανς παιξει οπως στην ζαλγκιρις εχουμε τοπ περιφερεια,αν οχι κλαφτα.
δεν ισχυει αυτο που λες
η ζαλγκιρις πηγε φαιναλ φορ το 2018 που ειχε αποκλεισει τον ολυμπιακο.ο γουοκαπ το 2018 ηταν στην λουντβιγκσμπουργκ και πηρε μεταγραφη το καλοκαιρι για την ζαλγκιρις[ας προσεχουμε λιγο πριν γραψουμε ωστε οι πληροφοριες να ειναι σωστες]
αντιθετα σε εκεινη την ζαλγκιρις επαιζαν ο πανγκος,ο μισιτς,ο τουπαν,ο ουλανοβας,ο μιλακνις,ο ντειβις,ο γιανκουνας.
δεν θα ξαναμιλησω για τον γουοκαπ γιατι εχει κουρασει η συζητηση.απλα θα γινουμε αξιοι της μοιρας μας στο τελος.κορυφαιος συμπληρωματικος γκαρντ θα μπορουσε να θεωρηθει ο περσινος γκραντ,ή ο μπομπουα οταν η εφες επαιρνε τις ευρωλιγκες με βασικους μισιτς,λαρκιν.πραγματικα απορω ωρες ωρες αν βλεπουμε τον ιδιο παικτη ή λεμε για αλλον.θα με τρελανεται εδω μεσα :roofl:
τοπ περιφερεια εχει ο παναθηναικος με σορτς,ναν,γκραντ,σλουκα.ο 4ος γκαρντ του παναθηναικου που θα ειναι ο σλουκας εμεις θα τον ειχαμε βασικο και αναντικαταστατο ασσο,πανω απο τον εβανς στην αρχη της σεζον σιγουρα θα ηταν
οσον αφορα το οτι το 23 ειχαμε βασικο ασσο τον γουοκαπ και ηταν πανω απο τον σλουκα το εδειξε η ιστορια αν ηταν σωστο ή επισης το οτι ενας προπονητης κανει χαζομαρες δεν σημαινει πως εμεις θα το αποδεχομαστε και θα λεμε ααα ειναι προπονητης ξερει.προσωπικα δεν θα αποδεχομαι τα λαθη των αλλων εφοσον εχω τα ματια μου και μπορω να κρινω τι βλεπω.δεν ειμαστε στην βορεια κορεα να δεχομαστε ακριτα την καθε χαζομαρα[πολυ κοσμια τοποθετηση] του προπονητη που ειχε ως βασικο ασσο τον γουοκαπ και οχι τον σλουκα.
δεν υπαρχει καμια απολυτως συγκριση των παικτων σλουκα-γουοκαπ ως προς την αξια τους

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basilis_.kts την Σάβ Αύγ 16, 2025 4:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Σάβ Αύγ 16, 2025 4:25 pm

basilis_.kts έγραψε:
Σάβ Αύγ 16, 2025 4:19 pm
shaq7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 16, 2025 3:40 pm
κανας φαν του γουοκαπ δεν ειμαι και συμφωνω οτι πολλες φορες παιζουμε με 4 οσο ειναι μεσα αλλα οχι να τον λεμε και 3ο ασσο σαν τον καλαιτζακη..με βασικο τον γουοκαπ εχει παει η ζαλγκιρις φ4..εμεις το 23 τον ειχαμε πανω απο τον σλουκα και παιξαμε το καλυτερο μπασκετ που χει παιχτει τα τελευταια χρονια..μεχρι και την εθνικη κουβαλησε στους ο.α.μιλαμε για τον κορυφαιο αμυντικο της ευρωπης (αντε πλεον να ειναι στους 2-3).Αμα ξεπερασει το προβλημα του ειναι στους κορυφαιους συμπληρωματικους γκαρντ..το θεμα ειναι στον βασικο μας ασσο εμας..αν ο εβανς παιξει οπως στην ζαλγκιρις εχουμε τοπ περιφερεια,αν οχι κλαφτα.
δεν ισχυει αυτο που λες
η ζαλγκιρις πηγε φαιναλ φορ το 2018 που ειχε αποκλεισει τον ολυμπιακο.ο γουοκαπ το 2018 ηταν στην λουντβιγκσμπουργκ και πηρε μεταγραφη το καλοκαιρι για την ζαλγκιρις[ας προσεχουμε λιγο πριν γραψουμε ωστε οι πληροφοριες να ειναι σωστες]
αντιθετα σε εκεινη την ζαλγκιρις επαιζαν ο πανγκος,ο μισιτς,ο τουπαν,ο ουλανοβας,ο μιλακνις,ο ντειβις,ο γιανκουνας.
δεν θα ξαναμιλησω για τον γουοκαπ γιατι εχει κουρασει η συζητηση.απλα θα γινουμε αξιοι της μοιρας μας στο τελος.κορυφαιος συμπληρωματικος γκαρντ θα μπορουσε να θεωρηθει ο περσινος γκραντ,ή ο μπομπουα οταν η εφες επαιρνε τις ευρωλιγκες με βασικους μισιτς,λαρκιν.πραγματικα απορω ωρες ωρες αν βλεπουμε τον ιδιο παικτη ή λεμε για αλλον.θα με τρελανεται εδω μεσα :roofl:
τοπ περιφερεια εχει ο παναθηναικος με σορτς,ναν,γκραντ,σλουκα.ο 4ος γκαρντ του παναθηναικου που θα ειναι ο σλουκας εμεις θα τον ειχαμε βασικο και αναντικαταστατο ασσο,πανω απο τον εβανς στην αρχη της σεζον σιγουρα θα ηταν
οσον αφορα το οτι το 23 ειχαμε βασικο ασσο τον γουοκαπ και ηταν πανω απο τον σλουκα το εδειξε η ιστορια αν ηταν σωστο ή επισης το οτι ενας προπονητης κανει χαζομαρες δεν σημαινει πως εμεις θα το αποδεχομαστε και θα λεμε ααα ειναι προπονητης ξερει.προσωπικα δεν θα αποδεχομαι τα λαθη των αλλων εφοσον εχω τα ματια μου και μπορω να κρινω τι βλεπω.δεν ειμαστε στην βορεια κορεα να δεχομαστε ακριτα την καθε χαζομαρα[πολυ κοσμια τοποθετηση] του προπονητη που ειχε ως βασικο ασσο τον γουοκαπ και οχι τον σλουκα.
δεν υπαρχει καμια απολυτως συγκριση των παικτων σλουκα-γουοκαπ ως προς την αξια τους
Σωστα ο Γουοκαπ δν ειναι ο καλυτερος συμπληρωματικος γκαρντ αλλα ειναι ενας απο τους κορυφαιους γκαρντ στην Ευρωπη. Οπως ειπε ο Μπαρτζωκας που θεωρειται ενας απο τους κουρυφαιους προπονητες στην Ευρωπη, για τον Γουοκαπ θα μιλαει ο ιστορικος του μελλοντος. Επισης και ο Σπανουλης ειχε παρομοια αποψη για τον Θωμακο.
Απο εκει κ περα γουστα ειναι του καθενος..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”