Ολυμπιακός Off Topic

Συντονιστής: Captains

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Αύγ 17, 2025 3:40 pm

basilis_.kts έγραψε:
Κυρ Αύγ 17, 2025 3:28 pm
Rivers15 έγραψε:
Κυρ Αύγ 17, 2025 3:16 pm

Μονο και μονο που εχτισε μια ομαδα που πρωταγωνιστει συνεχως στην ευρωπη εχοντας στα χερια του, μεχρι περυσι που εκτοξευθηκε το μπατζετ λογω Σασα-Φουρνιε, ενα μπατζετ που ειχαν ομαδες play-in για μενα ο απολογισμος του Μπαρτζωκα ειναι κατι παραπανω απο επιτυχυμενος.
Ειμαι βεβαιος πως με το υλικο αυτο το 80% των προπονητων θα παλευε να βγει play-offs και ελπιζω οταν θα φυγει ο Μπαρτζω να αυξηθει το μπατζετ γιατι αλλιως δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.
εγω παντως θεωρω πως το 23 ειδικα ουτε η φενερ ειχε καλυτερο υλικο απο εμας που αποκλεισαμε στους 8 ουτε η μονακο στον ημιτελικο ειχε καλυτερο υλικο,ουτε η ρεαλ που χασαμε στον τελικο ειχε καλυτερο υλικο...και ουτε θεωρω πως ολες αυτες οι ομαδες ειχαν τεραστια μπατζετ που ξεπερνουσαν τον ολυμπιακο
το πως εχει βγει οτι εμεις ειμασταν οι φτωχοι και ολες οι αλλες οι υπερομαδαρες με τους παικτες εκατομμυριων και τους κερδιζαμε δεν ξερω
Τι εννοεις καλυτερο υλικο? Απο αποψη ροστερ σαφως και ειχαν καλυτερο, μαλλον δεν θυμασαι τα ροστερ.α. Η Φενερ δηλαδη με Γκουντουριτς, καλαθη, Μοτλει, Γουιλμπεκιν, Χειζ Ντειβις, Πιερ, Μπουκερ, Εντουαρτς δεν ειχε καλυτερο ροστερ απο μας?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jeight την Κυρ Αύγ 17, 2025 3:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jeight

euroleague
Reactions:

Κυρ Αύγ 17, 2025 3:42 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Αύγ 17, 2025 3:38 pm
Jeight έγραψε:
Κυρ Αύγ 17, 2025 3:23 pm

Η διαφορα στο μπατζετ μεταξυ του Ολυμπιακου και του ΠΑΟ το 22 ηταν βαρια βαρια 1 εκατομυριο. εχω κουραστει Παναθηναικους να λενε συνχεια οτι εκεινη ομαδα του Ολυμπιακου ηταν Warriors vs Λαυριο. Η δευτερη πενταδα ειχε Λαρεντζακη, Μακσικ που επαιρνε τοτε 400 χιλιαρικα, ο 37 Πριντεζης, ο Ζαν Σαρλ και ο Χασαν Μαρτιν. Καθολου αυτονοητο δεν ηταν απλα ο ΠΑΟ με τους ιδιους πορους εφτιαξε αθλια ομαδα. Σε αυτο εχει ευθυνη και ο προπονητης των μεν και των δε. Επισης το 23 ο ΠΑΟ ειχε μεγαλυτερο μπατζετ απο μας.
Καλά, εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο ο συνονόματος μου συνοπαδός σας. Τα πρωταθλήματα του 2022 (κυρίως) και 2023 δεν ήταν κάποιο κατόρθωμα, και εγώ αν ήμουν στη θέση του Μπαρτζώκα (που λέει ο λόγος) θα έπαιρνα το πρωτάθλημα.
Ειμαι σιγουρος οτι ως Παναθηναικος ειναι στο αμεσο συμφερον σου η υποβαθμιση αυτων των πρωταθληματων. Επαναλαμβανω τα μπατζετ ηταν σχεδον ισοδυναμα το 22 και ειχατε μεγαλυτερο το 23. Το πως τα διαχειριστηκατε ηταν δικο σας θεμα. Το "παρκαρισμα" που διατεινεστε συνεχεια οικονομικα μιλωντας ειχε απειρολαχιστη διαφορα. Αλλα ειπαμε καποια γεγονοτα καια ριθμοι δεν συμφερουν τα αφηγηματα...

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Αύγ 17, 2025 3:47 pm

Jeight έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Κυρ Αύγ 17, 2025 3:38 pm

Καλά, εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο ο συνονόματος μου συνοπαδός σας. Τα πρωταθλήματα του 2022 (κυρίως) και 2023 δεν ήταν κάποιο κατόρθωμα, και εγώ αν ήμουν στη θέση του Μπαρτζώκα (που λέει ο λόγος) θα έπαιρνα το πρωτάθλημα.
Ειμαι σιγουρος οτι ως Παναθηναικος ειναι στο αμεσο συμφερον σου η υποβαθμιση αυτων των πρωταθληματων. Επαναλαμβανω τα μπατζετ ηταν σχεδον ισοδυναμα το 22 και ειχατε μεγαλυτερο το 23. Το πως τα διαχειριστηκατε ηταν δικο σας θεμα. Το "παρκαρισμα" που διατεινεστε συνεχεια οικονομικα μιλωντας ειχε απειρολαχιστη διαφορα. Αλλα ειπαμε καποια γεγονοτα καια ριθμοι δεν συμφερουν τα αφηγηματα...
Ναι, ό,τι πεις... Καλό το παραμύθι ότι δήθεν είχαμε μεγαλύτερο μπάτζετ, αλλά για βάλε κάτω τα μπάτζετ να δούμε. Γιατί το να παρουσιάζεις ως "κατόρθωμα" του Μπαρτζώκα τα πρωταθλήματα απέναντι στον Μαντζούκα και τον Μποχωρίδη, μόνο σε πρωσοπολάτρες οπαδούς μπορεί να έχει κάποιο αποτέλεσμα.

Jeight

euroleague
Reactions:

Κυρ Αύγ 17, 2025 3:50 pm

BillyPao έγραψε:
Jeight έγραψε:

Ναι, ό,τι πεις... Καλό το παραμύθι ότι δήθεν είχαμε μεγαλύτερο μπάτζετ, αλλά για βάλε κάτω τα μπάτζετ να δούμε. Γιατί το να παρουσιάζεις ως "κατόρθωμα" του Μπαρτζώκα τα πρωταθλήματα απέναντι στον Μαντζούκα και τον Μποχωρίδη, δεν πιάνει...
Ποτε επαιζε ο Μαντζουκας και ο Μποχωριδης βασικοι? Με παρις λι , Μπεικον Νεντο και Μεικον παιζατε. Το μονο παραμυθι ειναι οτι τα εχετε βαφτισει "πρωταθληματα του παρκινγκ" γιατι θελετε να αποτελει εξιλαστηριο θυμα η επιλογη του Γιαννακοπουλου. Αν τοτε ο Ολυμπιακος ειχε το μπατζετ που εχει τωρα, να το συζητουσαμε. Το να μου απομονωνεις παικτες που δεν ειχαν σημαντικο ρολο οπως ο Μαντζουκας ειναι σαν του λεω εγω οτι επαιζες εναντια στον Quincy Acy.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jeight την Κυρ Αύγ 17, 2025 3:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
basilis_.kts

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Αύγ 17, 2025 3:51 pm

Jeight έγραψε:
Κυρ Αύγ 17, 2025 3:23 pm
basilis_.kts έγραψε:
Κυρ Αύγ 17, 2025 2:48 pm

Για να μπορεις να βγαλεις ενα συμπερασμα για το αν ενας προπονητης ειναι επιτυχημενος πρεπει να εξεταζεις κατω απο ποιες παραμετρους πετυχαινει τους στοχους.
τα εγχωρια πρωταθληματα του 22 και 23 οπως και τα αντιστοιχα κυπελλα δεν θεωρουνται επιτυχιες αλλά αυτονοητα πραγματα.οταν απεναντι σου ειχες τον παναθηναικο της 17ης θεσης στην ευρωλιγκα και των 35 ποντων απο την αλμπα.αν δεν γινεται κατανοητο νομιζω ειναι προβλημα αντιληψης της πραγματικοτητας
μεγαλυτερη επιτυχια ηταν το κυπελλο του 2024 που ειχες απεναντι σου εναν αξιο αντιπαλο και μετεπειτα πρωταθλητη ευρωπης παρα τα πρωταθληματα του 22 και του 23
Αντιστοιχα οταν εμεις ειμασταν α2 δεν μπορει να βγαινει ο παναθηναικος και να λεει οτι ηταν επιτυχημενη η χρονια επειδη κερδισε το πρωταθλημα απο το λαυριο και την λαρισα
Η διαφορα στο μπατζετ μεταξυ του Ολυμπιακου και του ΠΑΟ το 22 ηταν βαρια βαρια 1 εκατομυριο. εχω κουραστει Παναθηναικους να λενε συνχεια οτι εκεινη ομαδα του Ολυμπιακου ηταν Warriors vs Λαυριο. Η δευτερη πενταδα ειχε Λαρεντζακη, Μακσικ που επαιρνε τοτε 400 χιλιαρικα, ο 37 Πριντεζης, ο Ζαν Σαρλ και ο Χασαν Μαρτιν. Καθολου αυτονοητο δεν ηταν απλα ο ΠΑΟ με τους ιδιους πορους εφτιαξε αθλια ομαδα. Σε αυτο εχει ευθυνη και ο προπονητης των μεν και των δε. Επισης το 23 ο ΠΑΟ ειχε μεγαλυτερο μπατζετ απο μας.

Αν εσυ θεωρεις οποιοδηποτε προωταθλημα αυτονοητο σε πληροφορω οτι οι Παναθηναικοι μια χαρα πανηγυριζαν τα πρωταθληματα οταν στον Ολυμπιακο επαιζε ο Αγαδακος, ο Σκλαβος και ο Σκρπολιθρας...
ροστερ παναθηναικου το 22
νεντοβιτς παπαγιαννης παπαπετρου σαντ-ρος γουαιτ[οκαρο] οι βασικοι
μποχωριδης χουγκαζ εβανς κασελακης μεικον ματζουκας σιβα οι αναπληρωματικοι
τωρα να λες ποσο σπουδαια επιτυχια ηταν που πηρες το πρωταθλημα απο αυτους...τι να σου πω.καντο αλλά εγω δεν θα ακολουθησω
μπορει οι παναθηναικοι να πανηγυριζαν οτι θελουν
αν θελεις να ξεφυγεις απο το πλασιο του οχλου και του οπαδου μπορεις να διακρινεις τι σημαινει επιτυχια,τι σημαινουν αυτονοητα πρωταθληματα του 22,23 κλπ...
εγω επειδη διατηρω την λογικη μου και θελω να βλεπω καθαρα δεν θα το κανω
επισης μιλαμε για τον ρολο του προπονητη
αν λοιπον εβαζες την αλμπα απεναντι στον παναθηναικο θα το επαιρνε το πρωταθλημα,αν πηγαινες εσυ να κοουτσαρεις την ομαδα παλι θα το επαιρνες το πρωταθλημα
εγω για να αξιολογησω εναν προπονητη θελω να δω τι αποφασεις παιρνει σε συνθηκες πιεσης,οταν ολα κρεμονται σε μια κλωστη,πως διαμορφωνει το ροστερ με βαση τις αναγκες,οταν αντιμετωπιζεις στο παρκε παραπλησιας δυναμικοτητας ομαδες και οι αποφασεις σου μπορει να κρινουν το αποτελεσμα.
σε ολα αυτα ο μπαρτζωκας στην 4ετια στην ομαδα δεν εχει παρει καθολου καλο βαθμο

BillyPao

champion
Reactions:

Κυρ Αύγ 17, 2025 3:55 pm

Jeight έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Ναι, ό,τι πεις... Καλό το παραμύθι ότι δήθεν είχαμε μεγαλύτερο μπάτζετ, αλλά για βάλε κάτω τα μπάτζετ να δούμε. Γιατί το να παρουσιάζεις ως "κατόρθωμα" του Μπαρτζώκα τα πρωταθλήματα απέναντι στον Μαντζούκα και τον Μποχωρίδη, δεν πιάνει...
Ποτε επαιζε ο Μαντζουκας και ο Μποχωριδης βασικοι? Με παρις λι και Μεικον παιζατε. Το μονο παραμυθι ειναι οτι τα εχετε βαφτισει "πρωταθληματα του παρκινγκ" γιατι θελετε να αποτελει εξιλαστηριο θυμα η επιλογη του Γιαννακοπουλου. Αν τοτε ο Ολυμπιακος ειχε το μπατζετ που εχει τωρα, να το συζητουσαμε. Το να μου απομονωνεις παικτες που δεν ειχαν σημαντικο ρολο οπως ο Μαντζουκας ειναι σαν του λεω εγω οτι επαιζες εναντια στον Quincy Acy.
Ο Σλούκας και ο Ουόκαπ έπαιρναν μαζι γύρω στα 2.000.000 (δε θυμάμαι τα ακριβή ποσά) και ο Λι με τον Μέικον 800.000. Κατά τα άλλα, εμείς είχαμε μεγαλύτερο μπάτζετ...

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Αύγ 17, 2025 3:56 pm

Τα ρόστερ τις χρονιές του παρκαρίσματος ήταν η μέρα με την νύχτα. Δεν χρειάζεται πολύ ανάλυση. Όταν η μια ομάδα έχει δυναμική φ4 και χάνει στο σουτ την κούπα και η άλλη έκανε υπερπροσπάθεια να μην βγει τελευταία κάτω από την αλμπα.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
basilis_.kts

senior
Reactions:

Κυρ Αύγ 17, 2025 4:01 pm

Jeight έγραψε:
Κυρ Αύγ 17, 2025 3:40 pm
basilis_.kts έγραψε:
Κυρ Αύγ 17, 2025 3:28 pm

εγω παντως θεωρω πως το 23 ειδικα ουτε η φενερ ειχε καλυτερο υλικο απο εμας που αποκλεισαμε στους 8 ουτε η μονακο στον ημιτελικο ειχε καλυτερο υλικο,ουτε η ρεαλ που χασαμε στον τελικο ειχε καλυτερο υλικο...και ουτε θεωρω πως ολες αυτες οι ομαδες ειχαν τεραστια μπατζετ που ξεπερνουσαν τον ολυμπιακο
το πως εχει βγει οτι εμεις ειμασταν οι φτωχοι και ολες οι αλλες οι υπερομαδαρες με τους παικτες εκατομμυριων και τους κερδιζαμε δεν ξερω
Τι εννοεις καλυτερο υλικο? Απο αποψη ροστερ σαφως και ειχαν καλυτερο, μαλλον δεν θυμασαι τα ροστερ.α. Η Φενερ δηλαδη με Γκουντουριτς, καλαθη, Μοτλει, Γουιλμπεκιν, Χειζ Ντειβις, Πιερ, Μπουκερ, Εντουαρτς δεν ειχε καλυτερο ροστερ απο μας?
ροστερ φενερ το 23
καλαθης ντορσει χειζ πιερ τζεκιρι αντετοκουνμπο μπιρσεν εντουαρντς γκουντουριτς μαχμουτογλου μοτλει γουιλμπεκιν
ροστερ οσφπ 23
γουοκαπ κανααν παπανικολαου βεζενκοφ φαλ σλουκας πιτερς μπλακ μακισικ μπολομποι λαρεντζακης λουντζης
Αυτο που βλεπω ειναι πως σε βαθος ροστερ η φενερ ειναι καλυτερη αλλά στους πρωτους 6-7 παικτες αν το παμε παικτη-παικτη ειμαστε καλυτεροι εμεις

Jeight

euroleague
Reactions:

Κυρ Αύγ 17, 2025 4:02 pm

BillyPao έγραψε:
Jeight έγραψε:

Ποτε επαιζε ο Μαντζουκας και ο Μποχωριδης βασικοι? Με παρις λι και Μεικον παιζατε. Το μονο παραμυθι ειναι οτι τα εχετε βαφτισει "πρωταθληματα του παρκινγκ" γιατι θελετε να αποτελει εξιλαστηριο θυμα η επιλογη του Γιαννακοπουλου. Αν τοτε ο Ολυμπιακος ειχε το μπατζετ που εχει τωρα, να το συζητουσαμε. Το να μου απομονωνεις παικτες που δεν ειχαν σημαντικο ρολο οπως ο Μαντζουκας ειναι σαν του λεω εγω οτι επαιζες εναντια στον Quincy Acy.
Ο Σλούκας και ο Ουόκαπ έπαιρναν μαζι γύρω στα 2.000.000 (δε θυμάμαι τα ακριβή ποσά) και ο Λι με τον Μέικον 800.000. Κατά τα άλλα, εμείς είχαμε μεγαλύτερο μπάτζετ...
Ο Σλουκας ηταν απο ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ του Ολυμπιακου πανω απο μυριο. Αντε να ηταν και ο Σασα. Επισης ο Λι με τον Μεικον δεν επαιζαν μαζι, μαλλον δεν πολυ εβλεπες αγωνες. Ο Μεικον με τον Νεντοβιτς και τον Γιοβιτς που ουσιαστικα δεν επαιξε ποτε ηταν πανω απο 1.6. Και ολοι αυτοι ηταν στην ομαδα σου το 22......

basilis_.kts

senior
Reactions:

Κυρ Αύγ 17, 2025 4:04 pm

BillyPao έγραψε:
Jeight έγραψε:

ψεματα ειναι κι αυτο...ο σλουκας την τελευταια χρονια το 23 ειχε το μεγαλυτερο συμβολαιο στην καριερα του μεχρι τοτε και ηταν 2.1εκ μονος του και ο γουοκαπ επαιρνε κοντα στο 1εκ αρα συνολο 3+ εκ

Jeight

euroleague
Reactions:

Κυρ Αύγ 17, 2025 4:05 pm

Επισης με την λογικη του φιλου ο Παναθηναικος το 24 πηρε το πρωταθλημα απεναντι στον Λαρεντζακη και στον Λουντζη οποτε φανταζομαι δεν ειναι κανενα ιδιατερο επιτευγμα. Γιατι αναφερετε συνεχως το reverse sweep?

BillyPao

champion
Reactions:

Κυρ Αύγ 17, 2025 4:06 pm

basilis_.kts έγραψε:
BillyPao έγραψε:

ψεματα ειναι κι αυτο...ο σλουκας την τελευταια χρονια το 23 ειχε το μεγαλυτερο συμβολαιο στην καριερα του μεχρι τοτε και ηταν 2.1εκ μονος του και ο γουοκαπ επαιρνε κοντα στο 1εκ αρα συνολο 3+ εκ
Ευχαριστώ που με διόρθωσες, δε θυμόμουν τα ακριβή ποσά.

Jeight

euroleague
Reactions:

Κυρ Αύγ 17, 2025 4:08 pm

basilis_.kts έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Το 23 λοιπον που αναφερεις ο ΠΑΟ ειχε πανω απο 15 μυρια μπατζετ και ειχε φερει τον Ματ Τομας μεχρι το τελος της σεζον με κοντα μισο μυριο. Εγω μιλουσα για το 22 πριν ανανεωσει ο Γουοκαπ. Μαλλον δεν με προσεχεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jeight την Κυρ Αύγ 17, 2025 4:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Αύγ 17, 2025 4:08 pm

Το οτι ο δπγ πληρωνε αποζημιωσεις σε 2-3 προπονητες ταυτοχρονα και εφερνε τραυματιες η τον μπεικον που μετα τον εδιωχνε ηταν αυτα που πληρωνε αγωνιστικα ο παο.. οπως οτι ο μπαρτζωκας τον σασα τον γουοκαπ τον φαλ τον μακισικ τον λαρε κτλ τους επαιρνε με ψιχουλα και τους εφτανε να παιζουν σαν παικτες εκατομμυριων..Λογιστικα τα μπατζετ μας δεν ειχαν μεγαλη διαφορα..αγωνιστικα ναι ηταν μερα με την νυχτα αλλα αυτο ειναι κατορθωμα του μπαρτζωκα.

ο σλουκας στον ολυμπιακο εγω θυμαμαι να παιρνει 1.7 παντως και στην ανανεωση του διναν 1.5 γιαυτο και το θεωρησε ασεβεια.ο γοουοκαπ παλι 750κ..1εκ πηρε με την ανανεωση μετα.

BillyPao

champion
Reactions:

Κυρ Αύγ 17, 2025 4:12 pm

Jeight έγραψε:
Κυρ Αύγ 17, 2025 4:02 pm
BillyPao έγραψε:

Ο Σλουκας ηταν απο ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ του Ολυμπιακου πανω απο μυριο. Αντε να ηταν και ο Σασα. Επισης ο Λι με τον Μεικον δεν επαιζαν μαζι, μαλλον δεν πολυ εβλεπες αγωνες. Ο Μεικον με τον Νεντοβιτς και τον Γιοβιτς που ουσιαστικα δεν επαιξε ποτε ηταν πανω απο 1.6. Και ολοι αυτοι ηταν στην ομαδα σου το 22......
Και πάλι, είχατε μεγαλύτερο μπάτζετ γιατί είχατε περισσότερα "βαριά" συμβόλαια. Και ο Νέντοβιτς έπαιρνε 800.000, ο Μέικον 300.000 και ο Γιόβιτς στην καλύτερη να πήρε 500.000 για 6 μήνες. Άρα 1.600.000 το πολύ κόστισε αυτή η 3άδα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”