Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Αύγ 17, 2025 7:20 pm

ο μιλου γκρινιαζε με 20λ+ που επαιζε..δεν υπαρχει περιπτωση να παιζει 17λ..Οσο ειναι καλα θα παιζει 25 αυτος 15 ο χολ..ποιος θα ρθει να παιζει κανα 5λ σε διαβολοβδομαδες?ουτε ο ραιτ δεν εμεινε..σιγα μην ερθει ο μπασι για αυτο το ρολο η τα 15λ του χολ.

θα δεχτει καποιος αν τους πεις σε θελω για βασικο οταν τραυματιστει ο μιλου?φτασμενος παικτης δυσκολα.
Δεν νομιζω οτι εχουν πολλες ομαδες 3 παικτες 1.5εκ + στο 5..μονο ο παο μου ερχεται και αυτουνου ο ενας ειναι τραυματιας.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 17, 2025 8:11 pm

shaq7 έγραψε:
ο μιλου γκρινιαζε με 20λ+ που επαιζε..δεν υπαρχει περιπτωση να παιζει 17λ..Οσο ειναι καλα θα παιζει 25 αυτος 15 ο χολ..ποιος θα ρθει να παιζει κανα 5λ σε διαβολοβδομαδες?ουτε ο ραιτ δεν εμεινε..σιγα μην ερθει ο μπασι για αυτο το ρολο η τα 15λ του χολ.

θα δεχτει καποιος αν τους πεις σε θελω για βασικο οταν τραυματιστει ο μιλου?φτασμενος παικτης δυσκολα.
Δεν νομιζω οτι εχουν πολλες ομαδες 3 παικτες 1.5εκ + στο 5..μονο ο παο μου ερχεται και αυτουνου ο ενας ειναι τραυματιας.
Γιατί ο Μπάσει είναι φτασμένος; ΟΚ, έβγαλε μάτια στο summer league, και έχει ένα καλό ταβάνι, αλλα μέχρι εκεί. Περιπτώσεις σαν τον Μπάσει θα υπάρξουν αρκετές στο μέλλον.

Ο Μίλου δεν γκρίνιαζε για τον χρόνο του..αλλα για τον τρόπο που τον χρησιμοποιούσε ο Μπι. 20 λεπτά είναι το ταβάνι του στην ρέγκουλαρ, ειδικά σε διαβολοβδομαδες. Δεν θυμάσαι την 1η σεζόν που μια τραυματιζόταν ο Φαλ και μια ο Μίλου επειδή έπαιζαν 30 λεπτά όταν έλειπε ο άλλος;

Και πάλι δεν μου απαντάς γιατί κάναμε πρόταση στον Μακορμακ για 2μηνο συμβόλαιο. Αν δεχόταν τέλη Οκτωμβρη θα ψάχναμε για ψηλό (στα κοψήματα).

Ο Χολ μια χαρά θα μπορούσε να δεχτεί ρόλο τρίτου. Στην Μπασκόνια έπαιζε και δεν είναι το μεγάλο όνομα που θα γκρινιάξει. Αντιθέτως, όσο παίξει θα μασάει σίδερα για να αποδείξει ότι αξίζει παραπάνω.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Αύγ 17, 2025 8:27 pm

Στο χω απαντήσει απλά δεν σαρεσε το δεύτερο σενάριο ..Από την ομάδα βγαίνει ότι ψάχνουμε για την προετοιμασία και βλέπουμε .. οπότε η εύκολη απάντηση είναι ότι για τόσο τον θέλαμε , θα είχε και ρήτρα να μείνει αν έβγαζε μάτια .

Βρε σύ ο 3ος ψηλός δεν θα παίζει ποτέ σχεδόν αν είναι υγιείς όλοι.. δεν γίνεται να είναι επιπέδου χολ και να είναι ευχαριστημένος ο παίκτης

Ο μιλου για να αποδώσει πρέπει να παίζει κοντά 30λ αποδεδειγμένα.. το κακό είναι ότι όποτε παίζει τόσο τραυματίζεται..

Γιαυτο λέω ότι ο χολ αν και καλός παίκτης μας δημιουργεί θέμα στο 5…εκτός και ο μπαρτζωκας τον μετρατρεψει σε βασικό που δεν είναι και τόσο απίθανο

Ένας μακορμακ μπορεί να ρθει και να μαστε οκ αν τραυματιστεί ο χολ και ο κωτσος.. αλλά αν λείπει ο μιλου πάλι θα δυσκολευτούμε

Οι περισσότερες ομάδες έχουν ένα 4-5 για να λύσουν αυτό το θέμα .. εμείς με τον Πίτερς μπλοκαριζομαστε

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Αύγ 17, 2025 8:36 pm

Ο χολ ειτε προοριζεται για πρωτος , ειτε για δευτεροτριτος βασικος θα καταληξει .
:wink:

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 17, 2025 8:45 pm

shaq7 έγραψε:
Στο χω απαντήσει απλά δεν σαρεσε το δεύτερο σενάριο ..Από την ομάδα βγαίνει ότι ψάχνουμε για την προετοιμασία και βλέπουμε .. οπότε η εύκολη απάντηση είναι ότι για τόσο τον θέλαμε , θα είχε και ρήτρα να μείνει αν έβγαζε μάτια .

Βρε σύ ο 3ος ψηλός δεν θα παίζει ποτέ σχεδόν αν είναι υγιείς όλοι.. δεν γίνεται να είναι επιπέδου χολ και να είναι ευχαριστημένος ο παίκτης

Ο μιλου για να αποδώσει πρέπει να παίζει κοντά 30λ αποδεδειγμένα.. το κακό είναι ότι όποτε παίζει τόσο τραυματίζεται..

Γιαυτο λέω ότι ο χολ αν και καλός παίκτης μας δημιουργεί θέμα στο 5…εκτός και ο μπαρτζωκας τον μετρατρεψει σε βασικό που δεν είναι και τόσο απίθανο

Ένας μακορμακ μπορεί να ρθει και να μαστε οκ αν τραυματιστεί ο χολ και ο κωτσος.. αλλά αν λείπει ο μιλου πάλι θα δυσκολευτούμε

Οι περισσότερες ομάδες έχουν ένα 4-5 για να λύσουν αυτό το θέμα .. εμείς με τον Πίτερς μπλοκαριζομαστε
Δεν έχεις άδικο όπως τα γράφεις.

Το μόνο που δεν μου κολλάει είναι ότι πες ότι ο Μίλου μείνει ένα μήνα έξω. Τι κάνουμε εκεί; Θα πάρουμε παίκτη όπως λες για ένα μήνα; Η θα πάμε με Κώστα και Πίτερς στο πέντε;

Αν πάρουμε παίχτη και επιστρέψει ο Μίλου τι θα τον κάνουμε; Θα τον διώξουμε;

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Κυρ Αύγ 17, 2025 8:50 pm

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Αύγ 17, 2025 8:45 pm
shaq7 έγραψε:

Δεν έχεις άδικο όπως τα γράφεις.

Το μόνο που δεν μου κολλάει είναι ότι πες ότι ο Μίλου μείνει ένα μήνα έξω. Τι κάνουμε εκεί; Θα πάρουμε παίκτη όπως λες για ένα μήνα; Η θα πάμε με Κώστα και Πίτερς στο πέντε;

Αν πάρουμε παίχτη και επιστρέψει ο Μίλου τι θα τον κάνουμε; Θα τον διώξουμε;
θα βολευτεις με χολ και κωστα
αν ειναι τραυματιας και ο κωστας με χολ και σμαλ μπολ

παντως την ομαδα δεν την προβληματιζει αυτο το θεμα αφου και για τον κωστα ξερουν οτι τραυματιζεται και για τον μιλου δεν υπαρχει η δικαιολογια ε εχει συμβολαιο τι να κανουμε
ας τον αφηνατε το καλοκαιρι εσεις οχι μονο του κανατε νεο αλλα και με αυξηση

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Αύγ 17, 2025 8:59 pm

shaq7 έγραψε:

Ο Μιλου δεν χρειαζεται να παιζει 30 ουτε να παιζει 20 οπως φετος. Με 24-25 λεπτα μια χαρα αποδοτικος θα ειναι. Ετσι και αλλιως ουτε ο Φαλ στα prime του επαιζε 30

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 17, 2025 9:44 pm

Ο Μίλου δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει πάνω από 20 λεπτά, εκτός και αν κάνει κανένα double-double.

basilis_.kts

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Αύγ 17, 2025 9:49 pm

Dimmitz έγραψε:
Ο Μίλου δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει πάνω από 20 λεπτά, εκτός και αν κάνει κανένα double-double.
πολυ απαξιωση βλεπω για τον μιλουτινοφ ρε ηγετη...δεν ειναι του πεταματου.βασικο σεντερ της εθνικης σερβιας ειναι και πισω απο τον γιοκιτς να πουμε.τα καλυτερα ματς στον ολυμπιακο τα εκανε οταν βαρουσε 30λεπτα

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Αύγ 17, 2025 11:06 pm

Δεν μου αρέσει η οργάνωση του ρόστερ. Δεν μου αρέσουν οι επιλογές παικτών, πλην του παίκτη από την Παρί. Δεν με ικανοποίησε σχεδόν τίποτα. Έτσι θα πάμε Ευρώπη;

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Jeight

euroleague
Reactions:

Κυρ Αύγ 17, 2025 11:11 pm

kite26 έγραψε:
Δεν μου αρέσει η οργάνωση του ρόστερ. Δεν μου αρέσουν οι επιλογές παικτών, πλην του παίκτη από την Παρί. Δεν με ικανοποίησε σχεδόν τίποτα. Έτσι θα πάμε Ευρώπη;
Ναι, κακο που μας βρηκε!!!!!!!

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Αύγ 17, 2025 11:15 pm

Jeight έγραψε:
Κυρ Αύγ 17, 2025 11:11 pm
kite26 έγραψε:
Ναι, κακο που μας βρηκε!!!!!!!
Μεταξύ μας :wink: κι εμένα δεν μου αρέσουν όλα αυτά !!!
Λες καλύτερα ν' αλλάξω ομάδα; Ή μήπως είμαι ήδη άλλη ομάδα και δεν το ξέρω;

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Jeight

euroleague
Reactions:

Κυρ Αύγ 17, 2025 11:17 pm

Δεν χρειαζεται να σου αρεσουν. Αλλα το ετσι θα παμε ευρωπη με ροστερ που εχει σασα, πιτερς, γουοκαπ, ward, φουρνιε, μιλουτινοφ και εβανς, ε μονο χαβαλε μπορω να το δεχτω γιατι και ηταν χιουμοριστικο το σχολιο μου :D

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Δευ Αύγ 18, 2025 8:14 am

shaq7 έγραψε:

ο μιλου γκρινιαζε οχι γιατι επαιζε 20 λ αλλα γιατι σε αυτα τα 20 λ δεν ακουμπαγε μπαλα και ουσιαστικα ειχε αχρηστευτει. αν παιζει 20 -25λεπτα και τον ταιζουν θα κλεινει τους αγωνες με νταμπλα νταμπλ η εκει κοντα τελος παντων. ο χολ θα παιζει το δεκαπενταλεπτο που επαιζε και στη μπασκονια και ο κωστας οσο μενει . κι εγω θελω να ερθει 4-5 αρι για να νιωθω πιο σιγουρος σε περιπτωση τραυματισμων αλλα μην ξεχνας οτι ο χολ ειναι ταυρι και οπωςσδηποτε λιγοτερο επιρρεπης σε τραυματισμους απο το φαλ κι ετσι ο μιλου δεν θα αναγκαζεται να βγαζει το 5 μονος του οταν ο φαλ δεν ειναι εδω (και το αντιθετο ισχυει αφου και οι δυο μαζι δεν καταφεραν να αγωνιστουν παρα σε ελαχιστους αγωνες) .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Δευ Αύγ 18, 2025 8:16 am

Dimmitz έγραψε:
οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου ο Μιλου αν χρησιμοποιηθει σωστα και δεν κανει πανω κατω το γηπεδο χωρις να ακουμπαει μπαλα και στα 20-22 λεπτα μπορει να το γραφει το νταμπλ νταμπλ η εκει κοντα .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”