Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Αύγ 18, 2025 9:02 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
Δευ Αύγ 18, 2025 8:16 am
Dimmitz έγραψε:
Κυρ Αύγ 17, 2025 9:44 pm
Ο Μίλου δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει πάνω από 20 λεπτά, εκτός και αν κάνει κανένα double-double.
οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου ο Μιλου αν χρησιμοποιηθει σωστα και δεν κανει πανω κατω το γηπεδο χωρις να ακουμπαει μπαλα και στα 20-22 λεπτα μπορει να το γραφει το νταμπλ νταμπλ η εκει κοντα .
Ναι φίλτατε, αυτό λέω και εγώ. Ο Μίλου είχε πρόβλημα επειδή έκανε το τρόλεϊ, όχι επειδή έπαιζε λίγο. Αυτό ότι θέλει 30 λεπτά στο παρκέ για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του είναι τρελή παπάτζα. Δεν είναι Λεσόρ.

Ο παίκτης αν ακουμπάει την μπάλα και τροφοδοτείται από νωρίς μια χαρά μπορεί να βρει ρυθμό και να γράψει νούμερα. Φάνηκε και από τους τελικούς ότι μπορεί και να πασάρει με αποτελεσματικότητα.

Γενικά ο Μίλου είναι παίκτης που λόγω σωματότυπου και ιστορικού στην ρέγκουλαρ δεν θα ξεπεράσει τα 20 λεπτά μ.ο. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Έβανς (ίσως στην αρχή να παίξει και λιγότερο).

Επιμένω ότι θα πάρουμε και τρίτο ψηλό στην θέση του Κωστακούμπο, εκτός και αν πάρει την ευκαιρία του στην αρχή της σεζόν και μπορεί να είναι χρήσιμος ως τρίτος Σέντερ όπως στον ΠΑΟ.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Αύγ 18, 2025 9:08 am

Dimmitz έγραψε:

οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου ο Μιλου αν χρησιμοποιηθει σωστα και δεν κανει πανω κατω το γηπεδο χωρις να ακουμπαει μπαλα και στα 20-22 λεπτα μπορει να το γραφει το νταμπλ νταμπλ η εκει κοντα .
Ναι φίλτατε, αυτό λέω και εγώ. Ο Μίλου είχε πρόβλημα επειδή έκανε το τρόλεϊ, όχι επειδή έπαιζε λίγο. Αυτό ότι θέλει 30 λεπτά στο παρκέ για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του είναι τρελή παπάτζα. Δεν είναι Λεσόρ.

Ο παίκτης αν ακουμπάει την μπάλα και τροφοδοτείται από νωρίς μια χαρά μπορεί να βρει ρυθμό και να γράψει νούμερα. Φάνηκε και από τους τελικούς ότι μπορεί και να πασάρει με αποτελεσματικότητα.

Γενικά ο Μίλου είναι παίκτης που λόγω σωματότυπου και ιστορικού στην ρέγκουλαρ δεν θα ξεπεράσει τα 20 λεπτά μ.ο. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Έβανς (ίσως στην αρχή να παίξει και λιγότερο).

Επιμένω ότι θα πάρουμε και τρίτο ψηλό στην θέση του Κωστακούμπο, εκτός και αν πάρει την ευκαιρία του στην αρχή της σεζόν και μπορεί να είναι χρήσιμος ως τρίτος Σέντερ όπως στον ΠΑΟ.
Ο Κώστας από άποψη ποιότητας είναι οκ για τρίτος, το πρόβλημα του είναι ότι τραυματίζεται συνεχώς. Το ότι μπορείς να βρεις κάποιον λίγο καλύτερο για τρίτο (δεν θα έρθει παικταράς σε τέτοιο ρόλο) αντισταθμίζεται από το διαβατήριο.

Ένας Κώστας σαν το 2023-2024 όπου έπαιξε σε 31 από τα 41 παιχνίδια Ευρωλίγκας (και σε κάποια από τα υπόλοιπα ήταν dnp οχι τραυματίας) είναι πολύ οκ λύση ειδικά με συμβόλαιο κάπου στα 300-400 χιλιάρικα που θα παίρνει. Αν είναι σαν πέρσι που κάθε εβδομάδα ήταν τραυματίας δεν κάνει. Ένα καλό τέστ θα είναι τώρα με την Εθνική αν θα καταφέρει να βγάλει αυτό τον ένα μήνα προετοιμασίας και αγώνων χωρίς να βγάλει πρόβλημα.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Δευ Αύγ 18, 2025 10:00 am

Dimmitz έγραψε:

mea culpa φιλε μου καταλαβα λαθος (κουραση γαρ, ειμαι απο διμηνο σερι με το φαρμακειο ανοιχτο 12 ωρες τη μερα 6,5 /7 ,εκει να δεις usage) .πιστευω οτι ο μιλου θα διαχειριστει πολυ πιο σωστα απο το προπονητικο τιμ φετος . ο κωστας απο το λιγο που ειδα στα παιχνιδια της Εθνικης αρχισε και να πασαρει δεν σου λεω οτι ξαφνικα θα μεταμορφωθει σε φαλ να βρισκει τους συμπαικτες του με κλειστα ματια αλλα αν σου βγαζει μια δυο ασσιστ σε κοψιματα θα ειναι σιγουρα ενα πλας στο παιχνιδι του . γμωμη μου ειναι οτι ενας παικτης του στυλ λιβιο ζαν σαρλ(στα καλα του ,οχι οταν χανοταν στο διαστημα) θα κολλαγε στο ροστερ .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Αύγ 18, 2025 10:40 am

Καλημέρα, διαβάζω τώρα για Μακιντάιρ. Πόσων ετών είναι αυτός; Δεν είναι γύρω στα 37;

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Αύγ 18, 2025 12:25 pm

kite26 έγραψε:
Καλημέρα, διαβάζω τώρα για Μακιντάιρ. Πόσων ετών είναι αυτός; Δεν είναι γύρω στα 37;
Μικρός σχετικά είναι στα 31-32..το θέμα είναι ότι είναι απλά ένας μετριοκαλός παίκτης και όχι καλύτερος από τον Γκος που αφήσαμε να φύγει.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Αύγ 18, 2025 2:09 pm

kite26 έγραψε:
Που το διάβασες; Π

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Αύγ 18, 2025 2:22 pm

Dimmitz έγραψε:

τα καλα ματς του μιλου ηταν οποτε ηταν τραυματιας ο φαλ και επαιζε μονος του την θεση..πχ οι τελικοι περσι και φετος..Τι αλλαξε και δεν εκανε το τρολει εκει?Τον μιλου ο μπαρτζω τον χρησιμοποιει λαθος κατα την γνωμη μας (και του ιδιου) αλλα δεν ειναι οτι οποτε εκανε καλο ματς ξαφνικα τον εβαζε να κανει κατι αλλο.

Εγω δεν περιμενω να αλλαξει κατι ουτε του χρονου εκτος απο τα λεπτα συμμετοχης του..Η μοσιον θελει το 5ρι να πασαρει απο το ποστ και οχι να πηγαινει κωλο κωλο οπως θελει ο μιλου για να σκοραρει..Ενω παλι δεν εχουμε πικ εν ρολ ασσο,εκτος και ο εβανς τωρα με τον τραυματισμο το γυρισει και παιζει σαν τον μισιτς.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Αύγ 18, 2025 3:07 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Αύγ 18, 2025 2:22 pm
Dimmitz έγραψε:

τα καλα ματς του μιλου ηταν οποτε ηταν τραυματιας ο φαλ και επαιζε μονος του την θεση..πχ οι τελικοι περσι και φετος..Τι αλλαξε και δεν εκανε το τρολει εκει?Τον μιλου ο μπαρτζω τον χρησιμοποιει λαθος κατα την γνωμη μας (και του ιδιου) αλλα δεν ειναι οτι οποτε εκανε καλο ματς ξαφνικα τον εβαζε να κανει κατι αλλο.

Εγω δεν περιμενω να αλλαξει κατι ουτε του χρονου εκτος απο τα λεπτα συμμετοχης του..Η μοσιον θελει το 5ρι να πασαρει απο το ποστ και οχι να πηγαινει κωλο κωλο οπως θελει ο μιλου για να σκοραρει..Ενω παλι δεν εχουμε πικ εν ρολ ασσο,εκτος και ο εβανς τωρα με τον τραυματισμο το γυρισει και παιζει σαν τον μισιτς.
Όταν ξέρεις ότι θα είσαι 30 λεπτά στο παρκέ βρέξει χιονίσει και ότι η επόμενη εναλλακτική για την θέση είναι ο Πίτερς:

Πρώτον, παίζεις στο 110%. Το ίδιο έκανε και ο Φαλ όταν έλειπε ο Μίλου (έκανε ματσάρες για την ακρίβεια). Αυτό δεν είναι sustainable σε μια σεζόν με πολλά παινχίδια, εκτός εάν έχεις το physique του Λεσόρ. Το αποτέλεσμα είναι όταν είσαι ο Μίλου και παίζεις σε αυτούς τους ρυθμούς (ή ο Φαλ) να τραυματίζεσαι.

Δεύτερον, όταν είσαι στο παρκέ 30 λεπτά, αναπόφευκτα θα περάσει η μπάλα αρκετές φορές από τα χέρια σου και ας μην παίζει η ομάδα pnr ή post up παιχνίδι με τον ψηλό της, θα πάρεις κάποιο επιθετικό ριμπάουντ, θα κάνεις μια καλή άμυνα και θα βρείς ρυθμό. Το ίδιο έγινε και με Γκος όταν έλειψε ο Ουόκαπ.

Όταν παίζεις 20 λεπτά και αυτά δεν είναι συνεχόμενα ή σπαστά, ειδικά από την στιγμή που η ομάδα δεν σε τροφοδοτεί στον χρόνο που είσαι στο παρκέ, δεν θα μπορέσεις να είσαι αποδοτικός.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μίλου πρέπει να παίζει 30 λεπτά. Το αντίθετο μάλιστα. Σημαίνει ότι η ομάδα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της για να σε κάνει να αισθάνεσαι χρήσιμος.

Σε αυτό που συμφωνώ είναι ότι με τα γκάρντ που έχουμε και με τον Μπι προπονητή αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Άρα ο Μίλου θα έχει τα ίδια προβλήματα με πέρυσι και όπως ανέφερε ο coach blue, μάλλον ο Χολ θα περάσει πρώτος στην ιεραρχία.

kite26

allstar
Reactions:

Δευ Αύγ 18, 2025 3:31 pm

chillpill.gif
karamelitsa έγραψε:
kite26 έγραψε:
Μικρός σχετικά είναι στα 31-32..το θέμα είναι ότι είναι απλά ένας μετριοκαλός παίκτης και όχι καλύτερος από τον Γκος που αφήσαμε να φύγει.
Ως -με τη βούλα- ο πιο γκρινιάρης φίλαθλος, θα σου το πω αυτό. Μπορεί σε μια θέση να γίνει downgrade, αλλά αυτό είναι και λίγο σχετικό. Αυτό που όλους μας ενδιαφέρει επί της ουσίας, είναι το συνολικό upgrade. Συνεπώς, ναι, μπορεί να μην είναι Γκος, αλλά μπορεί να μην έχει τους τραυματισμούς του Γκος, να έχει συνέπεια και ως εκ τούτου να βοηθήσει περισσότερο τελικά. Και αυτό στο λέω εγώ, ο Χαρταετός, που το γκρινιαρόμετρο το έχω τερματίσει. Καλά κάνουν και με κράζουν ώρες ώρες, δεν μπορώ να κρατηθώ. Αλλά ναι, θεωρώ πως στα 31 ο συγκεκριμένος μπορεί να βοηθήσει, με το σκεπτικό που σου είπα πριν. Έχω καλή γνώμη για τον παίκτη, για αυτό ρώτησα την ηλικία του.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Δευ Αύγ 18, 2025 4:41 pm

kite26 έγραψε:
Δευ Αύγ 18, 2025 3:31 pm
chillpill.gif
karamelitsa έγραψε:

Ως -με τη βούλα- ο πιο γκρινιάρης φίλαθλος, θα σου το πω αυτό. Μπορεί σε μια θέση να γίνει downgrade, αλλά αυτό είναι και λίγο σχετικό. Αυτό που όλους μας ενδιαφέρει επί της ουσίας, είναι το συνολικό upgrade. Συνεπώς, ναι, μπορεί να μην είναι Γκος, αλλά μπορεί να μην έχει τους τραυματισμούς του Γκος, να έχει συνέπεια και ως εκ τούτου να βοηθήσει περισσότερο τελικά. Και αυτό στο λέω εγώ, ο Χαρταετός, που το γκρινιαρόμετρο το έχω τερματίσει. Καλά κάνουν και με κράζουν ώρες ώρες, δεν μπορώ να κρατηθώ. Αλλά ναι, θεωρώ πως στα 31 ο συγκεκριμένος μπορεί να βοηθήσει, με το σκεπτικό που σου είπα πριν. Έχω καλή γνώμη για τον παίκτη, για αυτό ρώτησα την ηλικία του.
Καλά προφανώς ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να σου βγει ένας παίκτης, απλά ο συγκεκριμένος χωρίς να είναι κακός, το αντίθετο μάλιστα, δεν είναι και κάτι τρομερό που θα σου κάνει την διαφορά και μην κοιτάς τα στατιστικά του σε Αστέρα και Μπασκόνια που είναι ομάδες στην μέση ή και πιο κάτω της βαθμολογίας της Euroleague, σε μια τοπ ομάδα δεν θα έχει αυτά τα στατιστικά...χοντρικά σε θεωρητικό επίπεδο είναι μια ή άλλη σε σχέση με τον Γκος.....βέβαια συμφωνώ ότι ο Γκος με τους τραυματισμούς του σε πάει πιο πίσω.....όπως είπες δεν ξέρεις πως θα δέσει ένας παίκτης σε μια ομάδα, μπορεί στα χαρτιά κάτι που φαίνεται σαν downgrade να σου βγει σουπερ......καλά αν έρθει το αναλύουμε πιο πολύ....

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δευ Αύγ 18, 2025 4:53 pm

Μακινταιρ ειναι ασουτος και αυτός

Παλι ασουτο ; Να που πεις ειναι και το σεφ που θελει ανακαίνιση

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Δευ Αύγ 18, 2025 5:03 pm

berry έγραψε:
Δευ Αύγ 18, 2025 4:53 pm
Μακινταιρ ειναι ασουτος και αυτός

Παλι ασουτο ; Να που πεις ειναι και το σεφ που θελει ανακαίνιση
Ναι είναι εντελώς άσουτος, ακόμα και στις βολές έχει μόλις 70% που είναι πολύ χαμηλό για Guard, είναι όμως γενικά αθλητικός παίκτης, βλέπει γήπεδο δίνοντας αρκετές ασσίστ ενώ ακόμα και στα ριμπάουντ βοηθάει την ομάδα.....κακός δεν είναι άλλα δεν είναι όπως είπαμε και κάτι ιδιαίτερο....θα δούμε αν τελικά πάρουμε παίκτη στα Guards, προσωπικά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα πάρουμε άλλον παίκτη....νομίζω ότι έκλεισε το ρόστερ για φέτος...και μόνο αν προκύψει κάτι συγκλονιστικό από τίποτα κοψίματα στο Nba από Σεπτέμβρη ίσως δούμε κάτι...

kite26

allstar
Reactions:

Δευ Αύγ 18, 2025 5:41 pm

Θεωρείται σφάλμα ο παίκτης να έχει ευστοχία πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσοστό (;)
Εικόνα

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Αύγ 18, 2025 6:10 pm

kite26 έγραψε:
Δευ Αύγ 18, 2025 5:41 pm
Θεωρείται σφάλμα ο παίκτης να έχει ευστοχία πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσοστό (;)
Εικόνα
Πες μου λιγο Ντορσει, Φουρνιε, Εβανς τι ποσοστο εχουν?

basilis_.kts

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Αύγ 18, 2025 6:18 pm

Παικτες της γιουρολιγκ με σημαντικο ρολο στις ομαδες τους πλεον δεν μπορουν να ερθουν.παμε προς τα τελη αυγουστου και οι ομαδες σιγα σιγα ολοκληρωνουν τα ροστερ τους.αν θελουμε παικτη απο γιουρολιγκ ή καποιος πρεπει να μαλωσει με τον προπονητη του[βλεπε καποτε μπραζντεικις] ειτε πρεπει ο παικτης να θελει να ερθει σαν τρελος κι εμεις να δωσουμε τρελα μπαι αουτ ανω του 1-1.5εκ σιγουρα.
Προσανατολιζομαστε στην αγορα του νβα και βλεπουμε οτι υπαρξει απο εκει...υπομονη και παικτες θα βγουν ακομα και τον οκτωβρη.ο ναν ηρθε σχεδον νοεμβρη στον παναθηναικο.καμια χρονια δεν κρινεται απο τον οκτωβρη.αν θελεις να παρεις οκτωβρη μπορεις και αν ο παικτης ειναι παικταρας δεν εχει αναγκη πολυμηνης προσαρμογης.αρκει ο προπονητης να θελει να τον βαλλει ενεργα στο ροστεισον και να μην τον περιθωριοποιησει

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”