Σαβούρα Σανς = Τοπ ΕυρωλιγκαςSteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Αύγ 18, 2025 11:37 pmΜου πετάς τώρα την σαβούρα των Σανς. Oύτε επίτηδες να το έκανες.![]()
4αρο-5άρι λοιπόν ΑΠΑΝΤΩ με
Θα αγαπηθεί στο ΣΕΦ.![]()
Είδες τι ομαδαρα έχεις και δεν το εκτιμάς;
Συντονιστής: Captains

Σαβούρα Σανς = Τοπ ΕυρωλιγκαςSteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Αύγ 18, 2025 11:37 pmΜου πετάς τώρα την σαβούρα των Σανς. Oύτε επίτηδες να το έκανες.![]()
4αρο-5άρι λοιπόν ΑΠΑΝΤΩ με
Θα αγαπηθεί στο ΣΕΦ.![]()

Εξαρτάται αν δούνε στην προετοιμασία ότι ο έβανς δεν είναι πολύ καλά θα πρέπει να πάρουμε καλό παίκτηshaq7 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 1:07 amTωρα εδω που φτασαμε χρονικα απλα θα περιμενουμε τα κοψιματα τον οκτωβρη..Το πιθανοτερο ειναι οτι θα σκασουν καποιοι παικταραδες εκει..το θεμα ειναι να τους κλεισεις εσυ και να μην πανε σε αλλους για αρχη..αλλα και να προλαβει να προσαρμοστει οποιος ερθει..αυτο που εκανε ο ναν ειναι πολυ σπανιο που μεσα σε 2 μηνες ξεκινησε και κουβαλαγε.Μεχρι τοτε θα χουμε δει και τον εβανς και τον γουοκαπ σε τι φαση ειναι..Εγω παντως δεν θεωρω οτι αν ερθει ασσος αμερικανος τελη οκτωβριου οτι θα παιξει φετος καθοριστικο ρολο..

Σε άλλους θα πάνε. Όπως μια ζωή με τις βολιώτισσες εδώ, πάντα άλλους ήθελαν. Ανάθεμα κι αν βρήκα μία, καμία!shaq7 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 1:07 amTωρα εδω που φτασαμε χρονικα απλα θα περιμενουμε τα κοψιματα τον οκτωβρη..Το πιθανοτερο ειναι οτι θα σκασουν καποιοι παικταραδες εκει..το θεμα ειναι να τους κλεισεις εσυ και να μην πανε σε αλλους για αρχη..αλλα και να προλαβει να προσαρμοστει οποιος ερθει..αυτο που εκανε ο ναν ειναι πολυ σπανιο που μεσα σε 2 μηνες ξεκινησε και κουβαλαγε.Μεχρι τοτε θα χουμε δει και τον εβανς και τον γουοκαπ σε τι φαση ειναι..Εγω παντως δεν θεωρω οτι αν ερθει ασσος αμερικανος τελη οκτωβριου οτι θα παιξει φετος καθοριστικο ρολο..

Ο Έβανς καλός θα είναι...Η ομάδα δεν ξέρω τι θα κάνει γενικά...tarp7 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 10:51 amΕξαρτάται αν δούνε στην προετοιμασία ότι ο έβανς δεν είναι πολύ καλά θα πρέπει να πάρουμε καλό παίκτηshaq7 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 1:07 amTωρα εδω που φτασαμε χρονικα απλα θα περιμενουμε τα κοψιματα τον οκτωβρη..Το πιθανοτερο ειναι οτι θα σκασουν καποιοι παικταραδες εκει..το θεμα ειναι να τους κλεισεις εσυ και να μην πανε σε αλλους για αρχη..αλλα και να προλαβει να προσαρμοστει οποιος ερθει..αυτο που εκανε ο ναν ειναι πολυ σπανιο που μεσα σε 2 μηνες ξεκινησε και κουβαλαγε.Μεχρι τοτε θα χουμε δει και τον εβανς και τον γουοκαπ σε τι φαση ειναι..Εγω παντως δεν θεωρω οτι αν ερθει ασσος αμερικανος τελη οκτωβριου οτι θα παιξει φετος καθοριστικο ρολο..
ή δεν είναι ο παλιός εβανς