επειδη ειμαι μικρος μπορω να εχω καθαρη αποψη απο το 2010 και μετα,επειδη τα εχω ζησει εγω ο ιδιος και οχι απο βιντεακια.manhac έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 12:45 pmΚάνε μια σύγκριση με τη προ Μπαρτζώκα εποχή και θα πάρεις την απάντηση μόνος σου. Πήγαινε ακόμα και πιο πίσω σε εποχές μετά Κόκκαλη.basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 12:06 pm
Ειναι εντελως διαφορετικο το προσφερω και διαφορετικο το αγαπω.κι εγω αγαπω την ομαδα αλλά οσο και να θελω δεν μπορω να προσφερω καθως ειμαι 1.75 και δεν μπορω να παιξω μπασκετ.δεν αμφισβητω την αγαπη που μπορει να εχουν οι γουοκαπ και φαλ για την ομαδα.μακαρι τα παιδια να βλεπουν ολυμπιακο και να τρελαινονται.το θεμα ειναι πως ειναι σε θεση να βοηθησουν για να πετυχει η ομαδα τους στοχους της?την απαντηση την εχει δωσει η ιστορια και τα επαναλαμβανομενα φαιναλ φορ.Οσον αφορα που λες για την αποθεωση ακομα και αν χανουν 100 φαιναλ φορ θα σου δωσω την εξης απαντηση.οταν ειχαν κερδιθει οι ευρωλιγκες το 2012 και το 2013 στο αεροδρομιο περιμεναν πολλες χιλιαδες ολυμπιακοι.οταν χανονται οι ευρωλιγκες στα φαιναλ φορ εχεις αναρωτηθει γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ στο αεροδρομιο να υποδεχθει την ομαδα?που ειναι οι οπαδοι του σεφ να αποθεωσουν την ομαδα?εγω ειμαι κομπλεξικος,αυτος που κανει επιθεση στην ομαδα και δεν ταιριαζω με τον μπασκετικο ολυμπιακο.ας πανε λοιπον αυτοι που ταιριαζουν στον μπασκετικο ολυμπιακο στο αεροδρομιο μετα τα χαμενα φαιναλ φορ.κανονικα θα επρεπε να ειναι καμια 11000 χιλιαδες ανθρωποι οσοι ειναι και το σεφ,αλλά δυστυχως δεν πηγαινει κανεις.ειναι πολυ ωραιο το αφηγημα αλλά η σκληρη πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη.
Επειδη ακριβως η κοινωνια μας προοδευει και εξελισσεται ο πολιτισμος οι συγκρισεις με το τι γινοταν πριν 30-40 χρονια δεν θα πρεπει να αποτελουν επιχειρημα.αν ειναι να παιρνουμε παραδειγματα απο τοτε και να λεμε τοτε ειμασταν στα αζητητα κλπ και τωρα που ειμαστε 4αδα ειμαστε μια χαρα τοτε υπαρχει προβλημα.
Με την λογικη σου επειδη δεν εχουμε πολεμο ενω στο παρελθον υπηρχε και εχουμε ενα κομματι ψωμι να φαμε δεν χρειαζεται να κυνηγαμε καλυτερες συνθηκες ζωης κλπ
Οι ομαδες ειναι σαν κοινωνιες,αλλωστε μια μικρη κοινωνια ειναι.παντοτε κυνηγας το καλυτερο παντοτε επιζητας το βημα παραπανω και το να μενεις προσκολλημενος στο παρελθον μονο στασιμοτητα θα φερει στο παρον.το καλυτερο θα ερθει κανοντας πολυ περισσοτερο κριτικη στο τι πρεπει να αλλαξει παρα να επαινεις ξανα και ξανα για τα οποια κεκτημενα εχεις.δεν θα πας μπροστα ετσι
Εν παση περιπτωσει εχουμε ο καθενας την αποψη του και την εκφραζουμε σε ενα ανοιχτο φορουμ.οποιος βρισκει ενδιαφερουσα την αποψη καποιου και θελει διαλογο ορθως να την παραθεσει,σε οποιον δεν αρεσει κατι μπορει να προσπερναει τα μηνυματα του χρηστη που βρισκει τρολ,εμμονικο,κομπλεξικο και να πηγαινει παρακατω.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο