Ολυμπιακός Off Topic

Συντονιστής: Captains

basilis_.kts

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Αύγ 19, 2025 1:05 pm

manhac έγραψε:
Τρί Αύγ 19, 2025 12:45 pm
basilis_.kts έγραψε:
Τρί Αύγ 19, 2025 12:06 pm

Ειναι εντελως διαφορετικο το προσφερω και διαφορετικο το αγαπω.κι εγω αγαπω την ομαδα αλλά οσο και να θελω δεν μπορω να προσφερω καθως ειμαι 1.75 και δεν μπορω να παιξω μπασκετ.δεν αμφισβητω την αγαπη που μπορει να εχουν οι γουοκαπ και φαλ για την ομαδα.μακαρι τα παιδια να βλεπουν ολυμπιακο και να τρελαινονται.το θεμα ειναι πως ειναι σε θεση να βοηθησουν για να πετυχει η ομαδα τους στοχους της?την απαντηση την εχει δωσει η ιστορια και τα επαναλαμβανομενα φαιναλ φορ.Οσον αφορα που λες για την αποθεωση ακομα και αν χανουν 100 φαιναλ φορ θα σου δωσω την εξης απαντηση.οταν ειχαν κερδιθει οι ευρωλιγκες το 2012 και το 2013 στο αεροδρομιο περιμεναν πολλες χιλιαδες ολυμπιακοι.οταν χανονται οι ευρωλιγκες στα φαιναλ φορ εχεις αναρωτηθει γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ στο αεροδρομιο να υποδεχθει την ομαδα?που ειναι οι οπαδοι του σεφ να αποθεωσουν την ομαδα?εγω ειμαι κομπλεξικος,αυτος που κανει επιθεση στην ομαδα και δεν ταιριαζω με τον μπασκετικο ολυμπιακο.ας πανε λοιπον αυτοι που ταιριαζουν στον μπασκετικο ολυμπιακο στο αεροδρομιο μετα τα χαμενα φαιναλ φορ.κανονικα θα επρεπε να ειναι καμια 11000 χιλιαδες ανθρωποι οσοι ειναι και το σεφ,αλλά δυστυχως δεν πηγαινει κανεις.ειναι πολυ ωραιο το αφηγημα αλλά η σκληρη πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη.
Κάνε μια σύγκριση με τη προ Μπαρτζώκα εποχή και θα πάρεις την απάντηση μόνος σου. Πήγαινε ακόμα και πιο πίσω σε εποχές μετά Κόκκαλη.
επειδη ειμαι μικρος μπορω να εχω καθαρη αποψη απο το 2010 και μετα,επειδη τα εχω ζησει εγω ο ιδιος και οχι απο βιντεακια.
Επειδη ακριβως η κοινωνια μας προοδευει και εξελισσεται ο πολιτισμος οι συγκρισεις με το τι γινοταν πριν 30-40 χρονια δεν θα πρεπει να αποτελουν επιχειρημα.αν ειναι να παιρνουμε παραδειγματα απο τοτε και να λεμε τοτε ειμασταν στα αζητητα κλπ και τωρα που ειμαστε 4αδα ειμαστε μια χαρα τοτε υπαρχει προβλημα.
Με την λογικη σου επειδη δεν εχουμε πολεμο ενω στο παρελθον υπηρχε και εχουμε ενα κομματι ψωμι να φαμε δεν χρειαζεται να κυνηγαμε καλυτερες συνθηκες ζωης κλπ
Οι ομαδες ειναι σαν κοινωνιες,αλλωστε μια μικρη κοινωνια ειναι.παντοτε κυνηγας το καλυτερο παντοτε επιζητας το βημα παραπανω και το να μενεις προσκολλημενος στο παρελθον μονο στασιμοτητα θα φερει στο παρον.το καλυτερο θα ερθει κανοντας πολυ περισσοτερο κριτικη στο τι πρεπει να αλλαξει παρα να επαινεις ξανα και ξανα για τα οποια κεκτημενα εχεις.δεν θα πας μπροστα ετσι
Εν παση περιπτωσει εχουμε ο καθενας την αποψη του και την εκφραζουμε σε ενα ανοιχτο φορουμ.οποιος βρισκει ενδιαφερουσα την αποψη καποιου και θελει διαλογο ορθως να την παραθεσει,σε οποιον δεν αρεσει κατι μπορει να προσπερναει τα μηνυματα του χρηστη που βρισκει τρολ,εμμονικο,κομπλεξικο και να πηγαινει παρακατω.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 19, 2025 1:27 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Αύγ 19, 2025 12:44 pm
Jeight έγραψε:
Τρί Αύγ 19, 2025 12:36 pm

Ναι τοσο μεγαλο Overcorrection που οι μισοι ζητουσαν να φυγει φετος και σιγουρα θα εφευγε αν δεν επαιρνε το πρωταθλημα....
Μιλάω για τους άλλους μισούς αλλά οκ, μάλλον δεν το βλέπεις.
Λες για οπαδους του Ολυμπιακου και σου ειπα οτι το γενικο κλιμα δεν ειναι ετσι. Στο twitter παντα θα υπαρχουν ακραιες αποψεις εδω αρκετοι Παναθηναικοι σε καθε μεταγραφη ειναι "ναι δεν ξερει αταμαν με τοσες ευρωλιγκες ξερει ο Τακης απο τα Πετραλωνα". Το ιδιο δεν ειναι?

modernam

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 19, 2025 1:31 pm

basilis_.kts έγραψε:

επειδη ειμαι μικρος μπορω να εχω καθαρη αποψη απο το 2010 και μετα,επειδη τα εχω ζησει εγω ο ιδιος και οχι απο βιντεακια.
Επειδη ακριβως η κοινωνια μας προοδευει και εξελισσεται ο πολιτισμος οι συγκρισεις με το τι γινοταν πριν 30-40 χρονια δεν θα πρεπει να αποτελουν επιχειρημα.αν ειναι να παιρνουμε παραδειγματα απο τοτε και να λεμε τοτε ειμασταν στα αζητητα κλπ και τωρα που ειμαστε 4αδα ειμαστε μια χαρα τοτε υπαρχει προβλημα.
Με την λογικη σου επειδη δεν εχουμε πολεμο ενω στο παρελθον υπηρχε και εχουμε ενα κομματι ψωμι να φαμε δεν χρειαζεται να κυνηγαμε καλυτερες συνθηκες ζωης κλπ
Οι ομαδες ειναι σαν κοινωνιες,αλλωστε μια μικρη κοινωνια ειναι.παντοτε κυνηγας το καλυτερο παντοτε επιζητας το βημα παραπανω και το να μενεις προσκολλημενος στο παρελθον μονο στασιμοτητα θα φερει στο παρον.το καλυτερο θα ερθει κανοντας πολυ περισσοτερο κριτικη στο τι πρεπει να αλλαξει παρα να επαινεις ξανα και ξανα για τα οποια κεκτημενα εχεις.δεν θα πας μπροστα ετσι
Εν παση περιπτωσει εχουμε ο καθενας την αποψη του και την εκφραζουμε σε ενα ανοιχτο φορουμ.οποιος βρισκει ενδιαφερουσα την αποψη καποιου και θελει διαλογο ορθως να την παραθεσει,σε οποιον δεν αρεσει κατι μπορει να προσπερναει τα μηνυματα του χρηστη που βρισκει τρολ,εμμονικο,κομπλεξικο και να πηγαινει παρακατω.
1. από το 2010 και μετά ο Ολυμπιακός έχει πάρει 2 ευρωλίγκες. Πόσες θα ήθελες να έχει για να μην γκρινιάζεις?
... 3 τρόπαια μετά το 2010 έχει μόνο η ρεαλ .... και για ένα buzzer θα μπορούσε να έχει μόνο ο Ολυμπιακός ...

2. Αν ο γιουλ έχανε το τελευταίο σουτ προπερσι στον τελικό, θα άλλαζες την άποψή σου?

basilis_.kts

senior
Reactions:

Τρί Αύγ 19, 2025 1:35 pm

Ο λαρεντζακης μολις ειπε στην ανακοινωση για την ανανεωση της συνεργασιας του πως ο φετινος στοχος ειναι Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ
Παρολα αυτα το χτεσινο μηνυμα του συνομιλητη μου και admin του φορουμ SteveNashidis ελεγε το εξης
''Φέτος ο πήχης είναι χαμηλά. Κανείς δεν θα μιλάει για κατάκτηση τροπαίου όπως πέρσι.''[σελ.118 στo off topic ολυμπιακου]
λυπαμαι πολυ αλλά για αλλη μια φορα ο κοσμος βλεπει ποιος επιβεβαιωνεται.Δεν πειραζει ο στοχευμενα ακομψος επιχειρηματολογος βασιλης θα ειναι εδω και θα λεει αληθειες

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Αύγ 19, 2025 1:45 pm

Jeight έγραψε:
Τρί Αύγ 19, 2025 1:27 pm
Λες για οπαδους του Ολυμπιακου και σου ειπα οτι το γενικο κλιμα δεν ειναι ετσι. Στο twitter παντα θα υπαρχουν ακραιες αποψεις εδω αρκετοι Παναθηναικοι σε καθε μεταγραφη ειναι "ναι δεν ξερει αταμαν με τοσες ευρωλιγκες ξερει ο Τακης απο τα Πετραλωνα". Το ιδιο δεν ειναι?
Conan1982 έγραψε:
Τρί Αύγ 19, 2025 1:04 pm
Δεν ξέρω αν ισχύει, είναι κάτι που συνέβη πριν καμιά 12αριά χρόνια, έχει αφήσει σε συλλογικό επίπεδο τέτοια επίπτωση;
Απλώς συνέπεσαν αρκετά γεγονότα, η ομάδα είχε το τελευταίο διάστημα με τον Σφαιρόπουλο και το συνεχές πικ εν ρολ του Σπανούλη παίξει ψιλοαποκρουστικό μπάσκετ, στην πορεία είχαμε το διάστημα με τον Μπλατ, τα οικονομικά προβλήματα, την περίφημη κασέτα τον Σπανούλη που συνέχιζε παρά την πτώση του (τον αγαπάω αλλά είναι η αλήθεια), η ομάδα έδειχνε και ήταν σε παρακμή. Ξαφνικά έρχεται ο Μπαρτζώκας, πράγματι με πιο νωπέ τότε τις μνήμες από το πάρκινγ και την αποπομπή του, σχηματίζει ένα κορμό που καταφέρνει να παίξει κατά διαστήματα εντυπωσιακό μπάσκετ, μας οδηγεί σταδιακά σε 4 συνεχόμενα φάιναλ φορ, είναι Ολυμπιακός, υπάρχει όλος αυτός ο πόλεμος που δέχεται που λειτουργεί συσπειρωτικά υπέρ του. Είναι ξεκάθαρα ένας πολύ καλός προπονητής, συγχρόνως δεν υπάρχει κάποια safe επιλογή αντικαταστάτη με μεγάλο όνομα, δεν υπάρχει ο Ίβκοβιτς,, ο Γκέρσον κλπ.
Κατ'αρχάς νομίζω δεν μεταφέρω ποτέ τον "παλμό" του τουίτερ στο φόρουμ. Είναι εντελώς αχρείαστο και δεν ξέρω αν βοηθάει σε οποιαδήποτε κουβέντα. Διότι ναι, συμφωνώ ότι πάντα θα υπάρχουν ακρότητες και κάποιοι φίλοι του παναθηναικού κάνουν το ίδιο με τον Αταμάν, αλλά κατα την άποψη μου το φαινόμενο εδώ είναι λίγο διαφορετικό. Στην περίπτωση του Μπαρτζώκα υπάρχει ένα "συλλογικό τραύμα" κατα την άποψη μου από το πάρκινγκ και το πώς έφυγε τότε, οπότε πολλοί οπαδοί αισθάνονται ότι τώρα πρέπει να δείξουν την απόλυτη στήριξη για να μην ξαναγίνει το ίδιο λάθος. Σε αυτό αν προσθέσεις ότι δέχεται πόλεμο από "πράσινα" μέσα και ότι είναι δηλωμένος Ολυμπιακός, δημιουργείται ένα κλίμα όπου οποιαδήποτε κριτική από έξω αντιμετωπίζεται σχεδόν ως εχθρική. Εντωμεταξύ είναι αρκετοί που θεωρούν τη δική τους προσωπική κριτική μετριοπαθή αλλά αν κάποιος πει κάτι τότε χαρακτηρίζεται ως μηδενιστής, γκρινιάρης ή εγκάθετος (ειδικά αν είναι φίλος άλλης ομάδας)

Και δεν λέω ότι δεν είναι πολύ καλός προπονητής ή ότι υπάρχει κάποια προφανής εναλλακτική. Το αντίθετο μάλιστα. Στο αντίστοιχο τόπικ είχα τον ίδιο προβληματισμό. Αλλά βλέπω μια δυσκολία να γίνει ουσιαστική συζήτηση για τα λάθη του (που κάθε προπονητής κάνει) επειδή αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού έχουν αυτήν την ανάγκη συσπείρωσης γύρω του.
manhac έγραψε:
Τρί Αύγ 19, 2025 1:01 pm
Overreaction ? Αλήθεια τώρα ? Από όλα όσα έχεις διαβάσει στο συγκεκριμένο τοπικ σου φαίνεται υπερβολική η αντίδραση όσων στηρίζουμε τον τωρινό Ολυμπιακό ? Ο Βασίλης γράφει τόμους αυτές τις μέρες. Συζητάς σε τοπικ του Παναθηναϊκού με άτομα που έχουν ευαγγέλιο τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο. Δλδ αποκλείεις να μας αρέσει πραγματικά το μπάσκετ και η φιλοσοφία του τωρινού Ολυμπιακού?
Δεν είπα overreaction. Επίσης δεν βλέπω που αποσκοπεί η αναφορά σου στην συμμετοχή μου στα τοπικ του Παναθηναικού. Επίσης δεν αποκλείω τίποτα. Έκανα μία αναφορά στο πως φαίνεται η στήριξη στο πρόσωπο του Μπαρτζώκα σε κάποιον που είναι πιο "απ'έξω".

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Αύγ 19, 2025 1:49 pm

εκεινο το σουτ του γιουλ αλλαξε παρα πολλα το μονο σιγουρο..βεβαια για να ειμαι δικαιος φταιει και πως φτασαμε να το χασουμε στο σουτ με την μιση ρεαλ.

εγω εχω κατηγορηθει πολλες φορες αντι μπαρτζωκικος γιατι οντως θα προτιμουσα τον σπανουλη στην θεση του..δεν μπορει να διαχειριστει την πιεση στα φ4 και καθε χρονο ειναι και χειροτερα..Αλλα οταν βλεπω αφοριστικα πραγματα για αυτον η ακραιες γενικα αποψεις μου βγαινει να τον υπερασπιστω..Βεβαια δεν μαρεσουν και οι αποψεις οτι αν φυγει καηκαμε,μετα θα χουμε ταβανι την 8δα,κεμζουρα και τετοια..Γενικα οταν ειναι των ακρων οι αποψεις 99% ειναι οτι να ναι..

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Τρί Αύγ 19, 2025 1:56 pm

shaq7 έγραψε:
Αλλα οταν βλεπω αφοριστικα πραγματα για αυτον η ακραιες γενικα αποψεις μου βγαινει να τον υπερασπιστω..
Βασικά αυτό είναι κάτι που ήθελα να προσθέσω αλλά δεν το σκέφτηκα όταν έγραφα το προηγούμενο ποστ. Ότι υπάρχουν άνθρωποι με πιο "μετριοπαθή" στάση αλλά όταν βλέπουν μία επίθεση που τη θεωρούν άδικη ή ακραία τότε αντί να υπερασπιστούν ή να προβάλλουν την άποψη τους τότε πάνε κι εκείνοι στο άλλο άκρο. Αυτή η "ανάγκη" για υπεράσπιση είναι αυτό για το οποίο προσπαθώ να μιλήσω.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Αύγ 19, 2025 2:04 pm

shaq7 έγραψε:
εκεινο το σουτ του γιουλ αλλαξε παρα πολλα το μονο σιγουρο..βεβαια για να ειμαι δικαιος φταιει και πως φτασαμε να το χασουμε στο σουτ με την μιση ρεαλ.

εγω εχω κατηγορηθει πολλες φορες αντι μπαρτζωκικος γιατι οντως θα προτιμουσα τον σπανουλη στην θεση του..δεν μπορει να διαχειριστει την πιεση στα φ4 και καθε χρονο ειναι και χειροτερα..Αλλα οταν βλεπω αφοριστικα πραγματα για αυτον η ακραιες γενικα αποψεις μου βγαινει να τον υπερασπιστω..Βεβαια δεν μαρεσουν και οι αποψεις οτι αν φυγει καηκαμε,μετα θα χουμε ταβανι την 8δα,κεμζουρα και τετοια..Γενικα οταν ειναι των ακρων οι αποψεις 99% ειναι οτι να ναι..
Το θέμα δεν ήταν τότε το σουτ του Γιούλ, άλλα πως φτάσαμε σε αυτό, σε ματς που έπρεπε να το κερδίζουμε συνεχώς με πάνω από 10 πόντους διαφορά, το φτάσαμε σε μια κατοχή, και αυτό είναι ξεκάθαρα λάθος του Μπαρτζώκα, δεν διχειρίστηκε σωστά το ματς με εγκληματικά λάθη, όπως αυτός είναι ο κύριος υπέυθυνος για το εξαιρετικό μπάσκετ και την πρόκριση στο F4 εκείνη την χρονιά είναι ταυτόχρονα υπεύθυνος για έναν τελικό που ήταν όχι απλά στα μέτρα μας άλλα έπρεπε να τον είχαμε κερδίσει από τα αποδυτήρια...

Συμπαθώ τον Μπαρτζώκα και θα τον στηρίξω και αυτή την χρονιά, παρόλο που πιστεύω ότι ο κύκλος του στην ομάδα έχει κλείσει, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να διαχειριστεί την πίεση ενός F4 με τα ανάλογα αποτελέσματα....από την άλλη μην ξεχνάμε ότι ο είναι ο βασικός υπεύθυνος για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας αυτά τα 4 χρόνια και δεν μπορώ να ακούω αφορισμούς και καταστροφολογίες για έναν άνθρωπο που τα έχει δώσει όλα αυτά τα 4-5 χρόνια για τον Ολυμπιακό.

Στην τελική ο άνθρωπος αυτός αυτά τα χρόνια που είναι προπονητής μας έχει πάει σε 4 F4, μας έχει πάρει 3 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα Ελλάδος και 3 Supercup.... ε δεν τον λες και αποτυχημένο!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Τρί Αύγ 19, 2025 2:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Αύγ 19, 2025 2:05 pm

ναι αλλα αυτο δεν παει συγκεκριμενα για τον μπαρτζωκα..τουλαχιστον για μενα..παραδειγμα ο γουοκαπ επειδη εγινε και προσφατα..δεν ειμαι φαν του και δεν θελω να χει τοσο μεγαλο ρολο στον ολυμπιακο..οσο τον εβλεπα μεσα με γκος και μακισικ ηθελα να σπασω την τβ..αλλα αμα διαβαζω οτι ειναι σαν τον καλαιτζακη θα τον υπερασπιστω.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Τρί Αύγ 19, 2025 2:09 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Αύγ 19, 2025 2:05 pm
ναι αλλα αυτο δεν παει συγκεκριμενα για τον μπαρτζωκα..τουλαχιστον για μενα..παραδειγμα ο γουοκαπ επειδη εγινε και προσφατα..δεν ειμαι φαν του και δεν θελω να χει τοσο μεγαλο ρολο στον ολυμπιακο..οσο τον εβλεπα μεσα με γκος και μακισικ ηθελα να σπασω την τβ..αλλα αμα διαβαζω οτι ειναι σαν τον καλαιτζακη θα τον υπερασπιστω.
Ε αν θέλεις αυτό γίνεται και με κάποια επέκταση στην ομάδα. Άλλο το να πεις ο Ουοκαπ είναι άμπαλος αλλά Καλαιτζάκης δεν είναι, και άλλο το να αρχίζεις να δίνεις λιπομετρήσεις, πόσα κάνει πάγκο, και τι AST/TO έχει για να δείξεις πως ο άλλος έχει λάθος :D

Εικόνα
basilis_.kts

senior
Reactions:

Τρί Αύγ 19, 2025 2:12 pm

modernam έγραψε:
Τρί Αύγ 19, 2025 1:31 pm
basilis_.kts έγραψε:

1. από το 2010 και μετά ο Ολυμπιακός έχει πάρει 2 ευρωλίγκες. Πόσες θα ήθελες να έχει για να μην γκρινιάζεις?
... 3 τρόπαια μετά το 2010 έχει μόνο η ρεαλ .... και για ένα buzzer θα μπορούσε να έχει μόνο ο Ολυμπιακός ...

2. Αν ο γιουλ έχανε το τελευταίο σουτ προπερσι στον τελικό, θα άλλαζες την άποψή σου?
1]η τελευταια ευρωλιγκα ηταν το 2013,δηλαδη πριν 12 χρονια.φτανει δεν χρειαζεται να πουμε κατι περισσοτερο.το 2015 και το 2017 που χασαμε στους τελικους το μπατζετ ηταν παρα πολυ μικροτερο σε σχεση με το τωρινο.ακομα και με το μπατζετ του 2022 μικροτερο ηταν.τοτε παλευαμε κυριολεκτικα με τα ψεματα με τον μαντζαρη,με τον ερικ γκριν,με τον ουολτερς το 2017,με τον σλουκα ακομα αγουρο το 2015.οτι πετυχαν εκεινες οι ομαδες ηταν πραγματικες υπερβασεις και κανενας οπαδος δεν εχει παραπονο
Τα 3 τελευταια χρονια τα μπατζετ μας εχουν ανεβει σημαντικα αλλά τολμω να πω πως απο αποψη mentality ειμαστε πολυ χειροτεροι απο τοτε.τοτε ο παγκος μας με τον σφαιροπουλο εκανε σχεδον οτι καλυτερο μπορουσε βαση των μπατζετ.
Στα τωρινα φαιναλ φορ προσωπικα παρατηρω πως ουτε η προετοιμασια των 15 ημερων υπαρχει,ουτε η επιδραση κατα την διαρκεια των αγωνων ειναι αυτη που θα μπορουσε να ειναι απο τον παγκο.ο μπαρτζωκας ξεχνιεται να κανει αλλαγες,μεχρι προσφατα αλλαζε με βαση 10λεπτα,δεν ειχε ευκολα εναλλακτικο πλανο μεσα στο παιχνιδι οταν στραβωνε.
2]Σιγουρα αν ο γιουλ δεν εβαζε το τριποντο,τα πραγματα θα ηταν αρκετα διαφορετικα και η ομαδα ισως ανασαινε περισσοτερο.παρολα αυτα το οτι εφτασε το ματς να κριθει εκει ειναι ευθυνη προπονητη κυριως.μια απλη ζωνουλα επαιξε ρε παιδια η ρεαλ και πελαγωσαμε.νικουσαμε σταθερα σε ολο το ματς και μολις η ρεαλ δοκιμασε κατι καινουριο τα βρηκαμε μπαστουνια.ο κοουτς οφειλε να ειναι πιο προετοιμασμενος.εν τελει η ομαδα θα νικουσε και θα επαιρνε ευρωλιγκα,απλα καποια προβληματα θα κουκουλονταν κατω απο το χαλι οπως παει να γινει φετος με την κατακτηση του πρωταθληματος.προβληματα που ισως τα βρουμε μπροστα μας

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Αύγ 19, 2025 2:14 pm

κοιτα τουλαχιστον εδω μεσα οι περισσοτεροι που θα υπερασπιστουν τον μπαρτζωκα με μανια θα το κανουν και για τον γουοκαπ ,τους αφους κτλ..δηλαδη και για τον γουοκαπ γραφτηκαν υπερβολες μετα για το ποσο καλος ειναι.Γενικα υπαρχει μια ταση εδω μεσα του ασπρου η μαυρου

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Αύγ 19, 2025 2:14 pm

shaq7 έγραψε:

Ο ολυμπιακος με εξαιρεση ιωαννιδη ιβκοβιτς τους υπολοιπους προπονητες τους δημιουργησε .

Οταν φυγει ο μπαρτζωκας ( για πολλους αναντικαταστατος αλλα μονο στον ολυμπιακο πηρε καποιο τιτλο οποτε δικαιουμαι να πιστευω οτι ο ολυμπιακος δημιουργησε τον μπαρτζωκα και οχι το αντιθετο ) θα φτιαξει τον επομενο .

Περισσοτερο προβλημα θα εχει ο μπαρτζωκας μετα τον ολυμπιακο παρα ο ολυμπιακος μετα τον μπαρτζωκα .

Αυτα τα περι κεμζουρα κλπ που τα εχουμε δεσει κορδονι ηταν αποτελεσμα οικονομικων και διοικητικων προβληματων . Οταν επανηλθε η κανονικοτητα μετα την Α2 κλπ η ομαδα θα εβρισκε τον δρομο της . Επιλεχθηκε ο κοουτς b γιατι ηξερε καταστασεις και δεχοταν να παει με μικρα μπατζετ . Ειναι καλος σε αυτο , να σε παει μεχρι ενα σημειο κοντα στην κορυφη .

Τωρα οσον αφορα το σουτ του γιουλ ακομα και αν δεν εμπαινε το ματς προπονητικα ο ολυμπιακος το ειχε χασει .
Το εχανε για πεντε ολοκληρα λεπτα στο τελος του παιχνιδιου .

Θα ειχαμε μια ακομα ευρωλιγκα αν δεν το εβαζε , ναι και μαλιστα μπασκετικα την αξιζαμε αλλα σε εκεινο τον τελικο ο μπαρτζωκας τακτικα ηττηθηκε απο τον τσους . Οι αληθειες να λεγονται .

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 19, 2025 2:15 pm

Ας πω και εγώ την άποψη μου για το θέμα του Μπαρτζώκα, ελπίζοντας να γίνω κατανοητός. Αφήνω έξω το αγωνιστικό κομμάτι, τις μεταγραφικές επιλογές που κάνει, τα κολλήματα που ενδεχομένως έχει κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών κλπ. Όπως είναι γνωστό, τα γεγονότα του περίφημου "πάρκινγκ" τον Οκτώβριο του 2014 οδήγησαν στην απόλυση του Μπαρτζώκα από τον Ολυμπιακό. Με το πέρασμα των ετών, έγινε μια προσπάθεια να περάσει η απόλυση του ως μια απόφαση που πάρθηκε "εν βρασμώ ψυχής" από τους προέδρους της ομάδας, υποκινούμενη από μια μειοψηφία οργανωμένων που τον προπηλάκισαν στο πάρκινγκ και σε κάθε περίπτωση λανθασμένη και κόντρα στο "θέλω" της πλειοψηφίας του κόσμου του Ολυμπιακού. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα από τη στιγμή που ο Μπαρτζώκας επέστρεψε στον Ολυμπιακό για τη 2η θητεία του, να έχει ένα είδος "ασυλίας" από μια πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου της ομάδας. Για να το πω και αλλιώς, θεωρώ ότι ένα μεγάλο μέρος του κόσμου του Ολυμπιακού νοιώθει ενδόμυχα τύψεις για την απόφαση να απολυθεί ο Μπαρτζώκας μετά τα γεγονότα του "πάρκινγκ", με αποτέλεσμα ουσιαστικά να προσπαθεί να εξιλεωθεί στα μάτια του Μπαρτζώκα, μη κάνοντας κριτική στις επιλογές του, θεωρώντας "αντιολυμπιακούς" όσους του κάνουν κριτική κλπ. Για αυτό θεωρώ ότι υπάρχει αυτή η συσπείρωση και η ιδιαίτερη σχέση του κόσμου του Ολυμπιακού με τον Μπαρτζώκα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Τρί Αύγ 19, 2025 2:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Αύγ 19, 2025 2:17 pm

BillyPao έγραψε:
Τρί Αύγ 19, 2025 2:15 pm
Ας πω και εγώ την άποψη μου για το θέμα του Μπαρτζώκα, ελπίζοντας να γίνω κατανοητός. Αφήνω έξω το αγωνιστικό κομμάτι, τις μεταγραφικές επιλογές που κάνει, τα κολλήματα που ενδεχομένως έχει κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών κλπ. Όπως είναι γνωστό, τα γεγονότα του περίφημου "πάρκινγκ" τον Οκτώβριο του 2014 οδήγησαν στην απόλυση του Μπαρτζώκα από τον Ολυμπιακό. Με το πέρασμα των ετών, έγινε μια προσπάθεια να περάσει η απόλυση του ως μια απόφαση που πάρθηκε "εν βρασμώ ψυχής" από τους προέδρους της ομάδας, υποκινούμενη από μια μειοψηφία οργανωμένων που τον προπηλάκισαν στο πάρκινγκ και σε κάθε περίπτωση λανθασμένη και κόντρα στο "θέλω" της πλειοψηφίας του κόσμου του Ολυμπιακού. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα από τη στιγμή που ο Μπαρτζώκας επέστρεψε στον Ολυμπιακό για τη 2η θητεία του, να έχει ένα είδος "ασυλίας" από μια πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου της ομάδας. Για να το πω και αλλιώς, θεωρώ ότι ένα μεγάλο μέρος του κόσμου του Ολυμπιακού νοιώθει ενδόμυχα τύψεις για την απόφαση να απολυθεί ο Μπαρτζώκας μετά τα γεγονότα του "πάρκινγκ", με αποτέλεσμα ουσιαστικά να προσπαθεί να εξιλεωθεί στα μάτια του Μπαρτζώκα, μη κάνοντας κριτική στις επιλογές του, θεωρώντας ως "αντιολυμπιακούς" όσους κάνουν κριτική κλπ. Για αυτό θεωρώ ότι υπάρχει αυτή η συσπείρωση και η ιδιαίτερη σχέση του κόσμου του Ολυμπιακού με τον Μπαρτζώκα.
Δεν ξερω αν ισχυει αυτο, προσωπικα οσους φιλους εχω που ειναι Ολυμπιακοι,και μπασκετικοι, τον εκραζαν και ηθελαν να φυγει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”