Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Leo_98

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
"Στον Ολυμπιακό θα κινηθούν αργότερα για ψηλό και ενδεχομένως για έναν δημιουργό γκαρντ. Τέλος Σεπτέμβρη και βλέπουμε. Εκτός αν το timing φέρει ξαφνικά κάποια ιδανική ευκαιρία."
Τάδε έφη Μελάγιες...
Είμαι περίεργος να δω τι θεωρούμε ως ιδανική ευκαιρία. Αν και λογικά θα υπάρξουν αξιόλογες περιπτώσεις εκείνη την περίοδο, η όλη φάση δεν παύει να μου θυμίζει τα προπέρσινα, εκεί που περιμέναμε τον παικταρά κι έσκασε τελικά ο Μπραζντέικις...
Τάδε έφη Μελάγιες...
Είμαι περίεργος να δω τι θεωρούμε ως ιδανική ευκαιρία. Αν και λογικά θα υπάρξουν αξιόλογες περιπτώσεις εκείνη την περίοδο, η όλη φάση δεν παύει να μου θυμίζει τα προπέρσινα, εκεί που περιμέναμε τον παικταρά κι έσκασε τελικά ο Μπραζντέικις...
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εχουν αρχισει σιγα σιγα οι δημοσιογραφοι κ τα σαιτ να κανουν αβαβα για επιπλεον μεταγραφη. Το sport24 ανεβασε πριν λιγο για την εμπιστοσυνη που θα δειξει φετος ο Ολυμπιακος στον εβανς, τα ρισκα κλπ.Leo_98 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 20, 2025 1:09 am"Στον Ολυμπιακό θα κινηθούν αργότερα για ψηλό και ενδεχομένως για έναν δημιουργό γκαρντ. Τέλος Σεπτέμβρη και βλέπουμε. Εκτός αν το timing φέρει ξαφνικά κάποια ιδανική ευκαιρία."
Τάδε έφη Μελάγιες...
Επισης απο εκει που υποτιθεται ψαχναμε μονο ενα γκαρντ ακομα, ο μελαγιες λεει για ψηλο και "ενδεχομενως" γκαρντ. Οτι ναναι..
Νομιζω γινεται ολοενα και πιο πιθανο μεταγραφη να δουμε μονο στην πορεια της σεζον (και οχι απαραιτητα τον Οκτωβρη) αν κριθει αναγκαιο.
ΥΓ: Ουτε μεταγραφη τυπου Μπραζντεικις δεν βλεπω να παιζει φετος!
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο μελαγιες τα ανεβασε ολα αυτα στο σπορτ 24 ,ειναι τα ιδια αυτα που γραψατε..Δεν ειπε και τιποτα καινουριο παντως..τωρα παικτες δεν υπαρχουν,εκει τον οκτωβριο οτι παρουμε..99% περιμενουνε να δουνε τον εβανς για να αποφασισουν αν θα παρουν γκαρντ η οχι...Το θεμα ειναι ο μελαγιες λεει οτι θα παρουμε ψηλο αλλα δεν λεει τι επιπεδου ψηλο..
τωρα δεν θα παρουν ψηλο για την προετοιμασια?δεν ειπε κατι τετοιο..σε 8 μερες ξεκινανε..
τωρα δεν θα παρουν ψηλο για την προετοιμασια?δεν ειπε κατι τετοιο..σε 8 μερες ξεκινανε..
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Στα λόγια μου ερχόμαστε σιγά σιγά. Οι μάχες που έδωσα εκεί γύρω στον Μάιο-Ιούνιο υπέρ του ρεαλισμού και ενάντια σε κάτι ροστερ που έβαζαν τον Γουοκαπ τρίτο ασο και Ντόρσεϊ 7ο γκαρντ είναι ανείπωτες, θα μείνουν στην ιστορία. Και τι έλεγα τότε? Δεν είναι άσχημα τα ροστερ που προτείνετε παιδιά αλλά απέχουν πολύ απτη πραγματικότητα, όσο πιο ψηλά στα σύννεφα πετάμε, εν τέλει μετά τόσο περισσότερο πονάει και η προσγείωση. Για αυτό μιλούσα για ρεαλισμό και κάποιοι έπεφταν να με φάνε, όταν έγραφα κάποια ροστερ που εν τέλει καθόλου δεν απείχαν με το τωρινό του οσφπ, κάποιοι έλεγαν πως θέλω την υποβάθμιση του συνόλου σας. Τελικά μάλλον κι ο Μπαρτζώκας αυτό θέλει.
Τι έγραφα λοιπόν? Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε περιφέρεια με Μισιτς, Γκος, Γουοκαπ, Φουνριε, Εβανς, Ντόρσεϊ, Λι. Ούτε αντίστοιχες front line φυσικά. Ελάχιστοι συμφωνούσαν. Επίσης ήμουν από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του Κιναν Έβανς, τον πιστεύω πάρα πολύ αυτός ο παίχτης, τόσο τα λόγια του Ουρμπονας, όσο και του Μπαρτζώκα στη συνέντευξη του στο sport24 δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μας κανουν αισιοδοξους. Τώρα το ότι κάποιοι έγραφαν για ψυχολογικά τραύματα και σας έπεισαν είναι αλλουνού παππα ευαγγέλιο. Ο Κιναν λοιπόν στο 100% είναι τοπ 5 γκαρντ στην Ευρώπη, ακόμα και στο 80% όμως είναι σίγουρα καλύτερος του Γκος... τι να λέμε τώρα. Οκ μπορεί το δίδυμο Έβανς στο 80% και Φουρνιε να μην είναι Σορτς-Ναν αλλά και η φενερ με Χολ-Γκουντουριτς το πήρε. Εγώ νομίζω λοιπόν ότι στη περιφέρεια είστε πλήρεις, δεν έχετε ανάγκη από παίχτη, στη τελική ξεκινάτε έτσι και ίσως σας προκύψει ένας νέος Ναν μέσα στη σεζόν, καλύτερα απτο να παίρνατε από τώρα έναν Μπραζντεικις πάλι. Εκεί που υπάρχει ανάγκη, θα το λέω ξανά και ξανά, είναι οι ψηλοί. Ο Χολ δεν κάνει για 2ος και ο Αντετοκούμπο δεν κάνει για 3ος, χρειάζεστε επειγόντως προσθήκη εκεί, επειγόντως!
Πέρσι στις 3 θέσεις της περιφέρειας τα λεπτά μοιράζονταν ως εξής. Γκος 23 λεπτά (35 ματς), Γουοκαπ 20 λεπτά (26 ματς), Φουρνιε 26 λεπτά (37 ματς), Βιλντόζα 18 λεπτά (33 ματς), Μακισικ 16 λεπτά (38 ματς), Παπ 19 λεπτά (38 ματς), ελάχιστες βοήθειες έδωσαν και οι Λαρεντζάκης, Ντόρσεϊ, ενώ αργότερα ήρθε και ο Λι (16 λεπτά - 13 ματς) ως αντικαταστάτης του Γουοκαπ. Στα πλειοφ τώρα που είναι και η ουσία είχατε τον Γκος με 24 λεπτά μέσο όρο, τον Γουοκαπ με 16, τον Φουρνιε με 28 (επαιζε και ως 3αρι), τον Βιλντόζα με 16 και τον Λι με 10 στα γκαρντ και στο 3 τον Παπ με 18 και τον Μακισικ με 8. Στον ημιτελικό έπαιξε 32 λεπτά ο Γκος, 22 ο Γουοκαπ, 35 ο Φουρνιε, 14 ο Παπ, 6 ο Βιλντόζα και 8 ο Λι (οι δύο τελευταίοι νον φακτορς). Άρα εν ολίγοις γιατί θεωρείτε ότι είστε χειρότεροι από πέρσι? Έφυγαν Γκος & Βιλντόζα, ήρθαν Έβανς & Γουορντ (+Ντορσει). Εγώ ξεκάθαρη αναβάθμιση βλέπω, δεν ξέρω αν είναι ανάλογη της αναβάθμισης που έκαναν ο Παο κι η Μονακο ας πουμε, αλλά σίγουρα είστε καλύτεροι από πέρσι.
Στο 4 πάτε με τους ίδιους παίχτες Σασα-Πιτερς και ολίγον Παπ, ενώ στο 5 έχετε Κώστα αντι του τραυματία πέρσι Ράιτ και ανετοιμου στο κλείσιμο της σεζόν, ενώ ο Μπαρτζώκας είπε πως το πείραμα των δύο βαριών κορμιων στο 5 απέτυχε και θέλατε κάποιον πιο mobile στη θέση του Φαλ, για αυτο και ο Χολ θεωρείται κι αυτός αναβάθμιση. Το ότι χρειάζεται μια προσθήκη εκεί αφορά περισσότερο τη ρεγκιουλαρ σιζον πάρα τα πλειοφ και το φαιναλ 4 φυσικά. Που στη ρεγκιουλαρ σιζον ας βγείτε και τέταρτοι, δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Θεωρητικά αυτά που σας έλειψαν πέρσι στα κρίσιμα, φέτος υπάρχουν. Εσείς πάλι κοιτάτε πως θα βγει η σεζόν και οχι ποιους θα έχετε στο τέλος με καλή ψυχολογία και ρόλο.
1: Evans(22) , Walkup(18)
2: Fournier(24) , Dorsey(10) , Lee(6)
3: Ward(22) , Pap(14) , Peters(4)
4: Vezenkov(26) , Peters(14)
5: Milutinov(22) , Χ-προσθηκη(10) , Hall(8)
+ McKissic, Larentzakis, Adetokubo για βάθος.
Τι έγραφα λοιπόν? Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε περιφέρεια με Μισιτς, Γκος, Γουοκαπ, Φουνριε, Εβανς, Ντόρσεϊ, Λι. Ούτε αντίστοιχες front line φυσικά. Ελάχιστοι συμφωνούσαν. Επίσης ήμουν από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του Κιναν Έβανς, τον πιστεύω πάρα πολύ αυτός ο παίχτης, τόσο τα λόγια του Ουρμπονας, όσο και του Μπαρτζώκα στη συνέντευξη του στο sport24 δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μας κανουν αισιοδοξους. Τώρα το ότι κάποιοι έγραφαν για ψυχολογικά τραύματα και σας έπεισαν είναι αλλουνού παππα ευαγγέλιο. Ο Κιναν λοιπόν στο 100% είναι τοπ 5 γκαρντ στην Ευρώπη, ακόμα και στο 80% όμως είναι σίγουρα καλύτερος του Γκος... τι να λέμε τώρα. Οκ μπορεί το δίδυμο Έβανς στο 80% και Φουρνιε να μην είναι Σορτς-Ναν αλλά και η φενερ με Χολ-Γκουντουριτς το πήρε. Εγώ νομίζω λοιπόν ότι στη περιφέρεια είστε πλήρεις, δεν έχετε ανάγκη από παίχτη, στη τελική ξεκινάτε έτσι και ίσως σας προκύψει ένας νέος Ναν μέσα στη σεζόν, καλύτερα απτο να παίρνατε από τώρα έναν Μπραζντεικις πάλι. Εκεί που υπάρχει ανάγκη, θα το λέω ξανά και ξανά, είναι οι ψηλοί. Ο Χολ δεν κάνει για 2ος και ο Αντετοκούμπο δεν κάνει για 3ος, χρειάζεστε επειγόντως προσθήκη εκεί, επειγόντως!
Πέρσι στις 3 θέσεις της περιφέρειας τα λεπτά μοιράζονταν ως εξής. Γκος 23 λεπτά (35 ματς), Γουοκαπ 20 λεπτά (26 ματς), Φουρνιε 26 λεπτά (37 ματς), Βιλντόζα 18 λεπτά (33 ματς), Μακισικ 16 λεπτά (38 ματς), Παπ 19 λεπτά (38 ματς), ελάχιστες βοήθειες έδωσαν και οι Λαρεντζάκης, Ντόρσεϊ, ενώ αργότερα ήρθε και ο Λι (16 λεπτά - 13 ματς) ως αντικαταστάτης του Γουοκαπ. Στα πλειοφ τώρα που είναι και η ουσία είχατε τον Γκος με 24 λεπτά μέσο όρο, τον Γουοκαπ με 16, τον Φουρνιε με 28 (επαιζε και ως 3αρι), τον Βιλντόζα με 16 και τον Λι με 10 στα γκαρντ και στο 3 τον Παπ με 18 και τον Μακισικ με 8. Στον ημιτελικό έπαιξε 32 λεπτά ο Γκος, 22 ο Γουοκαπ, 35 ο Φουρνιε, 14 ο Παπ, 6 ο Βιλντόζα και 8 ο Λι (οι δύο τελευταίοι νον φακτορς). Άρα εν ολίγοις γιατί θεωρείτε ότι είστε χειρότεροι από πέρσι? Έφυγαν Γκος & Βιλντόζα, ήρθαν Έβανς & Γουορντ (+Ντορσει). Εγώ ξεκάθαρη αναβάθμιση βλέπω, δεν ξέρω αν είναι ανάλογη της αναβάθμισης που έκαναν ο Παο κι η Μονακο ας πουμε, αλλά σίγουρα είστε καλύτεροι από πέρσι.
Στο 4 πάτε με τους ίδιους παίχτες Σασα-Πιτερς και ολίγον Παπ, ενώ στο 5 έχετε Κώστα αντι του τραυματία πέρσι Ράιτ και ανετοιμου στο κλείσιμο της σεζόν, ενώ ο Μπαρτζώκας είπε πως το πείραμα των δύο βαριών κορμιων στο 5 απέτυχε και θέλατε κάποιον πιο mobile στη θέση του Φαλ, για αυτο και ο Χολ θεωρείται κι αυτός αναβάθμιση. Το ότι χρειάζεται μια προσθήκη εκεί αφορά περισσότερο τη ρεγκιουλαρ σιζον πάρα τα πλειοφ και το φαιναλ 4 φυσικά. Που στη ρεγκιουλαρ σιζον ας βγείτε και τέταρτοι, δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Θεωρητικά αυτά που σας έλειψαν πέρσι στα κρίσιμα, φέτος υπάρχουν. Εσείς πάλι κοιτάτε πως θα βγει η σεζόν και οχι ποιους θα έχετε στο τέλος με καλή ψυχολογία και ρόλο.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σιγά το νέο βρε παιδιά, εδώ εγώ που δεν είμαι ρεπορτερ έχω καταλάβει προ πολλού ότι άλλος γκαρντ δεν έρχεταιRivers15 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 20, 2025 1:15 amΕχουν αρχισει σιγα σιγα οι δημοσιογραφοι κ τα σαιτ να κανουν αβαβα για επιπλεον μεταγραφη. Το sport24 ανεβασε πριν λιγο για την εμπιστοσυνη που θα δειξει φετος ο Ολυμπιακος στον εβανς, τα ρισκα κλπ.Leo_98 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 20, 2025 1:09 am"Στον Ολυμπιακό θα κινηθούν αργότερα για ψηλό και ενδεχομένως για έναν δημιουργό γκαρντ. Τέλος Σεπτέμβρη και βλέπουμε. Εκτός αν το timing φέρει ξαφνικά κάποια ιδανική ευκαιρία."
Τάδε έφη Μελάγιες...
Επισης απο εκει που υποτιθεται ψαχναμε μονο ενα γκαρντ ακομα, ο μελαγιες λεει για ψηλο και "ενδεχομενως" γκαρντ. Οτι ναναι..
Νομιζω γινεται ολοενα και πιο πιθανο μεταγραφη να δουμε μονο στην πορεια της σεζον (και οχι απαραιτητα τον Οκτωβρη) αν κριθει αναγκαιο.
ΥΓ: Ουτε μεταγραφη τυπου Μπραζντεικις δεν βλεπω να παιζει φετος!![]()
Λες και μάθαμε τώρα Μπαρτζώκα και ΟΣΦΠ
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το post σου θα είχε μεγαλύτερο νόημα αν γινόταν αρχές προς τέλη Οκτώβρη. Η αλήθεια είναι ότι κάνεις δεν ξέρει τι έχει στο μυαλό του ο Μπι. Σασταλεγακιδες είχαμε και έχουμε πολλούς εδώ μέσα.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Αύγ 20, 2025 3:36 amΣτα λόγια μου ερχόμαστε σιγά σιγά. Οι μάχες που έδωσα εκεί γύρω στον Μάιο-Ιούνιο υπέρ του ρεαλισμού και ενάντια σε κάτι ροστερ που έβαζαν τον Γουοκαπ τρίτο ασο και Ντόρσεϊ 7ο γκαρντ είναι ανείπωτες, θα μείνουν στην ιστορία. Και τι έλεγα τότε? Δεν είναι άσχημα τα ροστερ που προτείνετε παιδιά αλλά απέχουν πολύ απτη πραγματικότητα, όσο πιο ψηλά στα σύννεφα πετάμε, εν τέλει μετά τόσο περισσότερο πονάει και η προσγείωση. Για αυτό μιλούσα για ρεαλισμό και κάποιοι έπεφταν να με φάνε, όταν έγραφα κάποια ροστερ που εν τέλει καθόλου δεν απείχαν με το τωρινό του οσφπ, κάποιοι έλεγαν πως θέλω την υποβάθμιση του συνόλου σας. Τελικά μάλλον κι ο Μπαρτζώκας αυτό θέλει.
Το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην γίνει μεταγραφή στα γκάρντ. Όμως, δεν θα μου κάνει εντύπωση να πάρουν τελικά παίκτη αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση και να δωσουν δανεικό τον Λι μέσα στην σεζόν.
Κάθε χρόνο λέμε ότι δεν παίρνουμε ρίσκα και πάμε με τις σίγουρες μετριότητες από την Ευρωπαϊκή αγορά (Βιλτόζα, Μπραζτεικις), φέτος φαίνεται ότι απέρριψαν το σενάριο να πάρουμε παίκτη απλά για να πάρουμε (Φόρεστ, Φρανσίσκο κ.ο.κ).
Η λογική λέει ότι είπαν ότι ξεκινάμε έτσι, η ομάδα είναι φαινομενικά πλήρης σε όλες τις θέσεις, και βλέπουμε. Αν προκύψει ψηλός θα πάρουν ψηλό. Αν προκύψει και γκάρντ θα πάρουν και γκάρντ. Είναι αναλόγως το τι θα σου δώσει η αγορά στα κοψήματα. Εγώ έτσι το βλέπω.
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κουβέντα να γίνεται, όχι γιατί διαφωνώ:
Στα πλειοφ τώρα που είναι και η ουσία είχατε τον Γκος με 24 λεπτά μέσο όρο, τον Γουοκαπ με 16, τον Φουρνιε με 28 (επαιζε και ως 3αρι), τον Βιλντόζα με 16 και τον Λι με 10 στα γκαρντ και στο 3 τον Παπ με 18 και τον Μακισικ με 8.
Αν αλλάξουμε λίγο τα νούμερα:
Μεταγραφή με 22 (αντί Γκος)
Κίναν με 18 (Βιλντόσα +2)
Γουόκαπ με 16
Φουρνιέ με 26 (-2 από τα 28)
Λι (ή Ντόρσει) με 10
Γουόρντ τα 18 του Παπ
Παπ ή Σακ τα 8 του Μακ
Περισσεύουν και 2' που πες είναι στρογγυλοποιήσεις.
Φυσικά, αυτά τα νούμερα αν όλοι οι του βασικού rotation είναι διαθέσιμοι.
Στα πλειοφ τώρα που είναι και η ουσία είχατε τον Γκος με 24 λεπτά μέσο όρο, τον Γουοκαπ με 16, τον Φουρνιε με 28 (επαιζε και ως 3αρι), τον Βιλντόζα με 16 και τον Λι με 10 στα γκαρντ και στο 3 τον Παπ με 18 και τον Μακισικ με 8.
Αν αλλάξουμε λίγο τα νούμερα:
Μεταγραφή με 22 (αντί Γκος)
Κίναν με 18 (Βιλντόσα +2)
Γουόκαπ με 16
Φουρνιέ με 26 (-2 από τα 28)
Λι (ή Ντόρσει) με 10
Γουόρντ τα 18 του Παπ
Παπ ή Σακ τα 8 του Μακ
Περισσεύουν και 2' που πες είναι στρογγυλοποιήσεις.
Φυσικά, αυτά τα νούμερα αν όλοι οι του βασικού rotation είναι διαθέσιμοι.
-
Leo_98

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ πιστεύω πως δεν θα πάμε για άλλη προσθήκη πριν το ξεκίνημα της σεζόν.
Ποσοτικά αλλά και ποιοτικά είμαστε εντάξει, το θέμα είναι ότι μαζεύονται πολλά "αν" που πρέπει να μας βγουν κι αυτό συνήθως δεν πάει καλά.
-Αν είναι καλά ο Έβανς και μπορεί να κουβαλήσει (το κυριότερο)
-Αν βελτιωθεί ο Λι και μπορεί να βοηθήσει στον άσσο
-Αν ο Ντόρσεϊ έχει την εικόνα των τελικών και όχι όλης της προηγούμενης σεζόν
-Αν ο Μιλουτίνοφ δεν βγάλει τραυματισμούς και περιορίσει τα...νυχτοπερπατήματα
-Αν ο Χολ και ο Κώστας επαρκούν για τον ρόλο τους
Ποσοτικά αλλά και ποιοτικά είμαστε εντάξει, το θέμα είναι ότι μαζεύονται πολλά "αν" που πρέπει να μας βγουν κι αυτό συνήθως δεν πάει καλά.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ισχύει, άλλα όλες οι ομάδες δεν έχουν ΑΝ?Leo_98 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 20, 2025 1:00 pmΚι εγώ πιστεύω πως δεν θα πάμε για άλλη προσθήκη πριν το ξεκίνημα της σεζόν.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στους ψηλούς δλδ θα πάμε μόνο με Μιλου και Χολ; Πολύ ρισκαδόρικο μου φαίνεται. Τον Κώστα δεν τον υπολογίζω για χοντρά λεπτά EuroLeague.
Πιστεύω ότι κάτι έχουν σταμπάρει από ΝΒΑ για τη θέση και περιμένουν να συμφωνήσει.
Για Γκαρντ θα ληφθεί αργότερα η απόφαση και θα είναι σε συνάρτηση με την κατάσταση των Έβανς Γουοκαπ.
Πιστεύω ότι κάτι έχουν σταμπάρει από ΝΒΑ για τη θέση και περιμένουν να συμφωνήσει.
Για Γκαρντ θα ληφθεί αργότερα η απόφαση και θα είναι σε συνάρτηση με την κατάσταση των Έβανς Γουοκαπ.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
κοιτα το πρωτο με τον εβανς και τον μιλου δεν ειναι συνηθισμενο ΑΝ για ομαδα..ειναι τεραστια ρισκα αυτα που αν δεν βγουν στελνουν για φουντο την χρονια..και πες του μιλου καπως μπαλωνεται..karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Αύγ 20, 2025 1:22 pmΙσχύει, άλλα όλες οι ομάδες δεν έχουν ΑΝ?Leo_98 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 20, 2025 1:00 pmΚι εγώ πιστεύω πως δεν θα πάμε για άλλη προσθήκη πριν το ξεκίνημα της σεζόν.
το ρισκο που παιρνουμε με τον εβανς προσωπικα δεν το καταλαβαινω καθολου..στην ουσια ριχνουμε τον παικτη στα λονταρια με το καλημερα κιολας.
αν ο μη γενοιτο ο εβανς δεν ειναι στο 100% μεχρι τα χριστουγεννα παει η χρονια..και δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις καποιον να φερεις να σε σωσει τοτε.
Ενας λογος που δεν εχουμε παρει παικτες ειναι οτι δεν υπαρχει τιποτα απο ευρωπη..Τους αποφευγει τους ΝΒΑερς οπως ο διαολος το λιβανι..ισως προσπαθησουμε παλι να παρουμε καναν φρανσισκο στην μεση της χρονιας απο καποια ομαδα που βγηκε εκτος στοχων.
Δινω 0% να μην αναγκαστουμε να παρουμε 5ρι..τωρα αν θα το παρουμε απο πριν τραυματιστει ο μιλου η μετα θα δειξει.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω ότι ο Έβανς θα παίζει πάνω από 15 λεπτά το πρώτο δίμηνο. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο για την επανένταξη του με time restriction (κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με Jordan όταν είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο στην αρχή της καριέρας του). Η σταδιακή επανένταξη θα τον βοηθήσει να αποφύγει τους μυικούς τραματισμούς επίσης.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 20, 2025 1:58 pmκοιτα το πρωτο με τον εβανς και τον μιλου δεν ειναι συνηθισμενο ΑΝ για ομαδα..ειναι τεραστια ρισκα αυτα που αν δεν βγουν στελνουν για φουντο την χρονια..και πες του μιλου καπως μπαλωνεται..
το ρισκο που παιρνουμε με τον εβανς προσωπικα δεν το καταλαβαινω καθολου..στην ουσια ριχνουμε τον παικτη στα λονταρια με το καλημερα κιολας.
αν ο μη γενοιτο ο εβανς δεν ειναι στο 100% μεχρι τα χριστουγεννα παει η χρονια..και δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις καποιον να φερεις να σε σωσει τοτε.
Ενας λογος που δεν εχουμε παρει παικτες ειναι οτι δεν υπαρχει τιποτα απο ευρωπη..Τους αποφευγει τους ΝΒΑερς οπως ο διαολος το λιβανι..ισως προσπαθησουμε παλι να παρουμε καναν φρανσισκο στην μεση της χρονιας απο καποια ομαδα που βγηκε εκτος στοχων.
Δινω 0% να μην αναγκαστουμε να παρουμε 5ρι..τωρα αν θα το παρουμε απο πριν τραυματιστει ο μιλου η μετα θα δειξει.
Εκτός από τον Έβανς που θα τεσταριστεί αν μπορεί να τραβήξει το κουπί μόνος του (από άποψη φόρμας), μάλλον έχει αποφασιστεί να γίνει το ίδιο με Λι. ΟΚ, εμείς μπορεί τον Λι να τον έχουμε του πεταματού, αλλά ένας Λι με περισσότερο χρόνο, πιο διευρυμένο ρόλο, και με περισσότερες πρωτοβουλίες μπορεί να σου γίνει ο Λι της Μακάμπι.
Αν ο Λι πετάει φωτιές και ο Έβανς είναι καλός, τότε είμαστε κομπλέ στα γκάρντ. Αν ο Λι συνεχίσει τις περσινές χαμηλές πτήσεις, παίρνεις γκάρντ από τα κοψήματα και τον δανείζεις/διώχνεις σε άλλη ομάδα.
Βλέπω στην αρχή της σεζόν να μοιράζονται οι χρόνοι κάπως έτσι: Ουόκαπ 20, Έβανς 15, Ντόρσει 15, Φουρνιέ 15 (+10 στο τρία), Λι 15.
Επίσης, ο Μακίσικ φέτος θα παίζει κυρίως στον άσσο και όχι στο τρία (όταν παίζει). Αν Έβανς ή Λι δεν τραβάνε μπορεί να καλύψει την θέση ο Σακ μέχρι να βρουν παίκτη από τα κοψήματα.
Εμένα μου αρέσει αυτό το πλάνο. Κάνεις μια επαναξιολόγηση του ρόστερ στην αρχή της σεζόν από τα φιλικά και τα πρώτα επίσημα, δεν γεμίζεις το ρόστερ με άμπαλους μέτριους με Ευρωπαική εμπειρία (τύπου Βιλτόζα) και αφήνεις "χώρο" σε περίπτωση που βγει κάποιο λαβράκι τύπου Ναν (όχι τόσο καλό, αλλά καταλαβαίνεις τι λέω).
Έτσι, δεν θα έχεις κάψει παίκτες όπως έγινε πέρυσι με Ντόρσει, ο Λι θα την πάρει την ευκαιρία του και θα είναι τίμια, στο χέρι του είναι να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο.
Κάτι παρόμοιο έγινε και με ΠΑΟ το 2024, ξεκίνησαν την σεζόν με Βιλτόζα και Γκάι, δεν μπορούσαν να βρουν ρόλο (ειδικά ο 2ος) και τελικά τους έκατσε το λαχείο με Ναν. Το αναφέρω ως παράδειγμα γιατί θα βγεις να μου πεις ότι είναι τεράστιο το ρίσκο κτλ και ότι ο Αμερικάνος μέχρι να προσαρμοστεί θα φτάσει Απρίλιος.
Κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις και κάποιο ρίσκο. Τα safe δεν μας έχουν βγει. Νομίζω όλοι έχουμε καταλάβει ότι η 1η θέση ή το πλεονέκτημα έδρας δεν κρίνει τον τίτλό, ούτε σου εξασφαλίζει εύκολο ματσάρισμα στους 8. Προτιμώ χίλιες φορές να ξεκινήσουμε άσχημα την σεζόν και να παλεύουμε για 6αδα στην μέση της σεζόν, αλλά να φορμαριστούμε στο τέλος, παρά τα ευτράπελα που έγιναν πέρυσι.
Μέχρι 28 Οκτώβρη που θα είναι τα τελευταία κοψίματα θα έψουν παιχτεί 7 αγωνιστικές μόνο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο