JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Αύγ 20, 2025 10:41 pm
Ξαναλέω όμως εγώ αν ήμουν Ολυμπιακός ένα 5/4αρι θα ήθελα και τίποτα άλλο, συγκεκριμένα τον Robinson-Earl, έναν παίχτη που θα είναι ταυτόχρονα big PF (δεν έχετε αλλον) και stretch C (επίσης δεν έχετε άλλον), αυτό που θα ήταν ο Petrusev δλδ, ιδανικά θα ήθελα τον Metu αν ήταν υγιής. Ένας τέτοιος παίχτης πάντως θα ανέβαζε αρκετά και τον Peters στο "3" και θα προσέφερε στον Παπανικολάου εσωτερικό ανταγωνισμό, επίσης θα έδινε στον Μπαρτζώκα την δυνατότητα να παίζει με multi-forward lineups, ακόμη και με Ward στο "2" δίπλα στον Evans.
Μια 5αδα με Walkup, Evans, Peters, Robinson-Earl, Hall είναι two way και δεν της λείπει τίποτα. Εγώ τον Keenan τον πιστεύω, 3ο ασο έχετε τον McKissic και 3ο δυάρι τον Lee, μια χαρά είναι η περιφέρεια σας, καλύτερα από πέρσι. Τα λεπτά του Αλέκου πρέπει έτσι κι αλλιώς να αυξηθούν, φάνηκε από πέρσι αυτό, με Hall στη 5αδα μπορεί εύκολα να γίνει αυτό.
1: Evans(20-25') , Walkup(15-20') , McKissic(-)
2: Fournier(20-25') , Dorsey(10-15') , Lee(0-15')
3: Ward(15-25') , Pap(5-15') , Peters(0-15')
4: Vezenkov(25-30') , Peters(10-15') , Earl(5-10')
5: Milutinov(20-25') , Hall(10-15') , Earl(5-10')
Τρεις επιλογές σε κάθε θέση, παντού ο δεύτερος μπορεί να γίνει πρώτος και ο τρίτος μπορεί να γίνει δεύτερος σε περίπτωση τραυματισμού για πλάκα. Δεν θα σας λείπει τίποτα. Και για Ελλάδα υπάρχουν οι Λαρεντζάκης, Αντετοκούμπο, Νετζηπογλου.