Παίκτη του 8-9; Τέτοιος δεν είναι ο Ταβάρες, θα είναι ο Φαλ;shaq7 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 2:14 amο φαλ στο μονο που μοιαζει με τον κουματζε ειναι οτι ειναι πανω απο 2.20..Στην αμυνα δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση,περισσοτερο μοιαζω εγω με τον φαλ παρα ο κουματζε..
Στο οτι ειναι κακοι στις βολες και οι 2 το λετε για θετικο?![]()
Επιθετικα ο φαλ μονο ατεχνος δεν ειναι..απο την αλλη ο κουματζε πρεπει να του πεταξεις λομπα να καρφωσει η να την παρει τετ α τετ με το καλαθι..Συγκρινετε ενα παικτη του 3 με εναν παικτη του 8-9 στα καλα του.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
o ταβαρες στα καλα του ειναι 10..δεν μιλαω για τον φαλ με σπασμενο ποδι..ενα 8-9 ηταν,τουλαχιστον κατα γενικη ομολογια θεωρω.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 2:20 amΠαίκτη του 8-9; Τέτοιος δεν είναι ο Ταβάρες, θα είναι ο Φαλ;shaq7 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 2:14 amο φαλ στο μονο που μοιαζει με τον κουματζε ειναι οτι ειναι πανω απο 2.20..Στην αμυνα δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση,περισσοτερο μοιαζω εγω με τον φαλ παρα ο κουματζε..
Επιθετικα ο φαλ μονο ατεχνος δεν ειναι..απο την αλλη ο κουματζε πρεπει να του πεταξεις λομπα να καρφωσει η να την παρει τετ α τετ με το καλαθι..Συγκρινετε ενα παικτη του 3 με εναν παικτη του 8-9 στα καλα του.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
για πες μου εναν παικτη που θεωρεις ισαξιο του φαλ στο 8-9 για να καταλαβω που κινεισαιshaq7 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 2:14 amο φαλ στο μονο που μοιαζει με τον κουματζε ειναι οτι ειναι πανω απο 2.20..Στην αμυνα δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση,περισσοτερο μοιαζω εγω με τον φαλ παρα ο κουματζε..
-
kraftf

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
2
Από αλλού περιμέναμε τη φώτιση και από αλλού μας ήρθε!!!! Μας είπες και τα πρόχειρα μόνο!!! Γιατί δε μας λες κι άλλα να χορτάσουμε μπάσκετ???BillyPao έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 12:47 amΈχει αρκετά κοινά με τον Φαλ ο Κουμάντζε, εκτός από το ύψος. Στα πρόχειρα μπορώ να σου πω ότι είναι αργός, σκοράρει (σχεδόν) μόνο με καρφώματα και είναι μετριοκακός στις βολές.kraftf έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 12:29 am
Ποια ροπή ρε μάστορα? Θες να μας πεις ότι ο Κουμαντζε μοιάζει με το Φαλ? Είναι εφευρεση αυτή η θεώρηση αλλά για πες μας ποιον άλλο σου θυμίζει ο Κουμαντζε και διέγνωσες τη ροπή του Μπαρτζώκα?? Για φώτισε μας ρε φίλε!!!
Αλλά όπως λέει και ο Jeight εδώ υπάρχει δίψα για αίμα!!!
Έχεις δίκιο φίλε μου. Μια ματιά στο 3stepsbasket θα διαπιστώσει κάποιος ότι πρόκειται για ίδιους παίκτες!!!!
Μια απορία έχω όμως. Γιατί τον Φαλ τον βγάζει κάθε κάθε χρόνο Better than 98% of Euroleague players και στην περσινή χρονιά του που δεν ήταν τόσο καλός Better than 90% of Euroleague players? Και τον έχει και πάντα μέσα στους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού??
Γράφει και για άλλους παίκτες τέτοιες παπαριές αυτό το βοθροσαιτ???
Περιμένω επιστημονικές απαντήσεις έτσι?Όπως πάντα πιστεύω θα υπάρξει φώτιση!!!!
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το συγκεκριμένο σάιτ βγάζει και άθλιο αμυντικό τον Λαρεντζάκη, που εσείς τον θεωρείτε καλό αμυντικό.kraftf έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 2:24 amΑπό αλλού περιμέναμε τη φώτιση και από αλλού μας ήρθε!!!! Μας είπες και τα πρόχειρα μόνο!!! Γιατί δε μας λες κι άλλα να χορτάσουμε μπάσκετ???
Έχεις δίκιο φίλε μου. Μια ματιά στο 3stepsbasket θα διαπιστώσει κάποιος ότι πρόκειται για ίδιους παίκτες!!!!
Μια απορία έχω όμως. Γιατί τον Φαλ τον βγάζει κάθε κάθε χρόνο Better than 98% of Euroleague players και στην περσινή χρονιά του που δεν ήταν τόσο καλός Better than 90% of Euroleague players? Και τον έχει και πάντα μέσα στους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού??
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
δυστυχως τραυματιστηκε καθως σε περιμεναν πολλες ακομα κουπες ευρωλιγκας να σηκωσεις με τα μυθικα στατιστικα του στα φαιναλ φορkraftf έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 2:24 amΑπό αλλού περιμέναμε τη φώτιση και από αλλού μας ήρθε!!!! Μας είπες και τα πρόχειρα μόνο!!! Γιατί δε μας λες κι άλλα να χορτάσουμε μπάσκετ???
-
kraftf

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ε ναι τώρα που πάει ο Φαλ που δε μπορεί να ποστάρει τον Καμπατσο???
Αυτό ξέχασες να το πεις!!! Θα σε μαλώσω!!!
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
-
kraftf

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Κοίταξε και εγχείρηση να σου κάνουν δεν πρόκειται να καταλάβεις τι έκανε ο Φαλ όλα αυτά τα χρόνια συμπεριλαμβανομένης και την περσινής χρονιά που έπαιζε με μισό πόδι. Αν τώρα περιμένεις να πάρεις Ευρωλίγκα από το εκτελεστικό επιθετικό παιχνίδι του Φαλ, του Γουοκαπ ακόμα και του Παπανικολάου θα περιμένεις πολύ.basilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 2:29 amδυστυχως τραυματιστηκε καθως σε περιμεναν πολλες ακομα κουπες ευρωλιγκας να σηκωσεις με τα μυθικα στατιστικα του στα φαιναλ φορkraftf έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 2:24 am
Από αλλού περιμέναμε τη φώτιση και από αλλού μας ήρθε!!!! Μας είπες και τα πρόχειρα μόνο!!! Γιατί δε μας λες κι άλλα να χορτάσουμε μπάσκετ???
Αλλά πραγματικά δε μπορούμε να κάνουμε σοβαρή κουβέντα όταν υποστηρίζεις ότι ο Φαλ είναι επιπέδου Κουμάντζε. Αν δε μπορείς να παραδεχθείς/καταλάβεις ότι στα καλά του χρόνια στον Ολυμπιακό και στο στυλ ψηλού που είναι, μόνο ο Ταβαρεζ ήταν συνολικά καλύτερος από αυτόν στην Ευρωλίγκα, δε μπορούμε να συζητήσουμε. Καλύτερα πες τα με τους παναθηναικούς που θέλουν να τρολλάρουν γιατί πιθανότατα το ίδιο θες και εσύ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο