Δεν αναφέρομαι στον Κατίσβελη αλλά στην επιλογή Μπαζίνα στις κλήσεις αντί κάποιου άλλου εμπειρότερου. Ο Κατσίβελης μια χάρα θέση έχει σε αυτή την εθνική.Andre_Miller έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 1:39 pmΒρε manhac τι παραπάνω θα δώσουν από τον Κατσίβελη όλοι αυτοί που αναφέρεις; Ειδικά οι Καράμπελας, Παπαδάκης, Φλιώνης είναι σαφώς υποδεέστεροι του. Ο Τολιόπουλος είναι ο μόνος 'Ελληνας γκαρντ που ξεχωρίζει από όσους παίζουν σε επίπεδο Α1 και για αυτό και τον περίμεναν να αποθεραπευτεί. Οι Μπαζίνας, Νικολαϊδής επιλέχτηκαν λόγω ηλικίας, όλες αυτές οι θεωρίες περί Λιόλιου είναι γαυροβαζελικές φαιδρότητες των κοινωνικών δικτύων υποκινούμενες από τον πρόεδρα του βάζελου. Δηλαδή τι καλύτερες προοπτικές θα είχε η εθνική με το Λούτζη η τον Δίπλαρο αντί του Κατσίβελη; Τον φάγαμε το φουκαρά τον Κατσίβελη, εύχομαι να μας αποστομώσειmanhac έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 12:10 pm
Μα το γράφεις και μόνος σου, αν προκύψει ένας τραυματισμός την τελευταία στιγμή θα αναγκαστείς να πας με τον Μπαζίνα ή με δύο γκαρντ στο Ευρωμπάσκετ. Εν τω μεταξύ έχεις ήδη τον Τολιόπουλο που κουβαλάει τραυματισμό. Εγώ περίμενα να έχει έστω ένα ακόμα έμπειρο παιδί στον άσο, κάποιον από τα παιδιά που βοήθησαν και στα παράθυρα.![]()
Eθνική ομάδα Φιλικά 2025: vs BEL, Tournament Cyprus, vs MNE, Acropolis Tournament OAKA, vs FRA
Συντονιστής: Captains
-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρόπερσι που ήταν οι Λούτζης-Μωραϊτης στην τελική επιλογή δεν βοήθησαν ιδιαίτερα. Θυμάμαι που ο Λούτζης δυσκολευόταν πολύ στο κατέβασμα στης μπάλας. Ο Μπαζίνας φαίνεται καλύτερος σε αυτό τον τομέα, γιατί να μην του δοθεί μια ευκαιρία μιας και στα 22 του είναι ακόμα εξελίξιμος;manhac έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 1:44 pmΔεν αναφέρομαι στον Κατίσβελη αλλά στην επιλογή Μπαζίνα στις κλήσεις αντί κάποιου άλλου εμπειρότερου. Ο Κατσίβελης μια χάρα θέση έχει σε αυτή την εθνική.Andre_Miller έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 1:39 pm
Βρε manhac τι παραπάνω θα δώσουν από τον Κατσίβελη όλοι αυτοί που αναφέρεις; Ειδικά οι Καράμπελας, Παπαδάκης, Φλιώνης είναι σαφώς υποδεέστεροι του. Ο Τολιόπουλος είναι ο μόνος 'Ελληνας γκαρντ που ξεχωρίζει από όσους παίζουν σε επίπεδο Α1 και για αυτό και τον περίμεναν να αποθεραπευτεί. Οι Μπαζίνας, Νικολαϊδής επιλέχτηκαν λόγω ηλικίας, όλες αυτές οι θεωρίες περί Λιόλιου είναι γαυροβαζελικές φαιδρότητες των κοινωνικών δικτύων υποκινούμενες από τον πρόεδρα του βάζελου. Δηλαδή τι καλύτερες προοπτικές θα είχε η εθνική με το Λούτζη η τον Δίπλαρο αντί του Κατσίβελη; Τον φάγαμε το φουκαρά τον Κατσίβελη, εύχομαι να μας αποστομώσει![]()
Ας του δοθούν και χίλιες, στη δικιά μου λογική δεν κολλάει. Για μένα η απόδοση μες στη χρονιά θα πρέπει να είναι κριτήριο στις κλήσεις.Andre_Miller έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 3:14 pmΠρόπερσι που ήταν οι Λούτζης-Μωραϊτης στην τελική επιλογή δεν βοήθησαν ιδιαίτερα. Θυμάμαι που ο Λούτζης δυσκολευόταν πολύ στο κατέβασμα στης μπάλας. Ο Μπαζίνας φαίνεται καλύτερος σε αυτό τον τομέα, γιατί να μην του δοθεί μια ευκαιρία μιας και στα 22 του είναι ακόμα εξελίξιμος;
-
old boy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Sorry για το οφτοπικ αλλα δεν ηξερα που να το γραψω. Εκλεισε κανεις εισιτηρια για το Ακροπολις μεσω τικετμαστερ ; Προσπαθησα 4 φορες αλλα τζιφος. Μου κλεινει το λινκ πριν προλαβει να κανει επαληθευση ταυτοτητας η τραπεζα στην καρτα. Δεν εχω αντιμετωπισει πουθενα αλλου τετοιο ζητημα. Καμια ιδεα/βοηθεια ;
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για το Ακρόπολις δεν έκλεισα, αλλά έκλεισα για το Τουρνουά στο Ηράκλειο μέσω ticketmasters χθε με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, πήγα διάλεξα εισιτήρια, έβαλα στοιχεία μετά στοιχεία κάρτας πήγα να προχωρήσω και δεν μου έκανε επαλήθευση με εμένα να αναρωτιέμαι αν έχει γίνει η πληρωμή. Έκανα login από την αρχή, έκλεισα ublock origin και privacy Badger (chrome από υπολογιστή) διάλεξα εισιτήρια και προχώρησε κανονικά, διαφορετικά δοκίμασε και από άλλον browser.old boy έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 5:43 pmSorry για το οφτοπικ αλλα δεν ηξερα που να το γραψω. Εκλεισε κανεις εισιτηρια για το Ακροπολις μεσω τικετμαστερ ; Προσπαθησα 4 φορες αλλα τζιφος. Μου κλεινει το λινκ πριν προλαβει να κανει επαληθευση ταυτοτητας η τραπεζα στην καρτα. Δεν εχω αντιμετωπισει πουθενα αλλου τετοιο ζητημα. Καμια ιδεα/βοηθεια ;
-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0
-
old boy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Thanks . Δεν εχω ublock origin και privacy badger . Θα δοκιμασω τον browser.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 6:09 pmΓια το Ακρόπολις δεν έκλεισα, αλλά έκλεισα για το Τουρνουά στο Ηράκλειο μέσω ticketmasters χθε με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, πήγα διάλεξα εισιτήρια, έβαλα στοιχεία μετά στοιχεία κάρτας πήγα να προχωρήσω και δεν μου έκανε επαλήθευση με εμένα να αναρωτιέμαι αν έχει γίνει η πληρωμή. Έκανα login από την αρχή, έκλεισα ublock origin και privacy Badger (chrome από υπολογιστή) διάλεξα εισιτήρια και προχώρησε κανονικά, διαφορετικά δοκίμασε και από άλλον browser.old boy έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 5:43 pmSorry για το οφτοπικ αλλα δεν ηξερα που να το γραψω. Εκλεισε κανεις εισιτηρια για το Ακροπολις μεσω τικετμαστερ ; Προσπαθησα 4 φορες αλλα τζιφος. Μου κλεινει το λινκ πριν προλαβει να κανει επαληθευση ταυτοτητας η τραπεζα στην καρτα. Δεν εχω αντιμετωπισει πουθενα αλλου τετοιο ζητημα. Καμια ιδεα/βοηθεια ;
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Κατσίβελης για αυτό καλείται, για την περίπτωση που προκύψει τραυματισμός. Διαφορετικά δεν πρόκειται να πάρει χρόνο σε κλειστό παιχνίδι.manhac έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 12:10 pmΜα το γράφεις και μόνος σου, αν προκύψει ένας τραυματισμός την τελευταία στιγμή θα αναγκαστείς να πας με τον Μπαζίνα ή με δύο γκαρντ στο Ευρωμπάσκετ. Εν τω μεταξύ έχεις ήδη τον Τολιόπουλο που κουβαλάει τραυματισμό. Εγώ περίμενα να έχει έστω ένα ακόμα έμπειρο παιδί στον άσο, κάποιον από τα παιδιά που βοήθησαν και στα παράθυρα.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 21, 2025 8:00 pm
Μα τι νόημα έχει αυτό; Δεν μπορεί να καλέσει προεπιλογή 30-40 παίκτες
Φαίνεται ότι καλώς ή κακώς έχει αποφασίσει ως τελευταίο γκαρντ να πάρει τον Κατσίβελη, θεωρώ επειδή είναι ο μόνος που συνδυάζει εμπειρία από το ψηλό επίπεδο, πολύ καλή χρονιά πέρσι και τα χαρακτηριστικά που ήθελε(καθαρός άσσος με καλή άμυνα).
Από εκεί και πέρα οι άλλοι κοντοί που πήρε ήταν μόνο για τις προπονήσεις, φάνηκε αυτό μετά το Ισραήλ όπου παρά το ότι ο Μπαζίνας ήταν καλύτερος του Κατσίβελη δεν πήρε ευκαιρίες με το Μαυροβούνιο.
Ο λόγος επιλογής Μπαζίνα-Νικολαίδη αντι κάποιων από αυτούς που γράφεις ήταν ένας συνδυασμός του ότι για τις προπονήσεις προτιμούσε κάποιους με κάποιο περιθώριο εξέλιξης να μπαίνουν στο κλίμα, ότι ήθελε καθαρό άσσο όχι combo guards, ότι κάποιοι άλλοι έπαιζαν ελάχιστα ή καθόλου φέτος, κάποιοι μπορεί να είχαν τραυματισμούς τώρα ή κάποιοι άλλοι να μην ήθελαν να φάνε το καλοκαίρι τους χωρίς να έχουν πιθανότητες να επιλεγούν.
Στην ίδια λογική θα μπορούσαμε να πούμε ότι γιατί ενω καλεί τον Σαμοντούροφ όπου Ευρωλίγκα δεν έπαιζε, Α1 σε 21 παιχνίδια είχε 5 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 13 λεπτά με 25% τρίποντο(με λιγότερο από 1 εκτελεσμένο ανα παιχνίδι) δεν καλεί και τον Μαντζούκα των 8 πόντων και 5,5 ριμπάουντ σε 25 λεπτά που είχε και 41% τρίποντο με 3,8 εκτελεσμένα ανα παιχνίδι.
Ή αντίστοιχα γιατί ενω κάλεσε τον Ζούγρη και τον Καραγιαννίδη δεν κάλεσε και τον Τσαλμπούρη που είχε σε 20 λεπτά 8 πόντους και 3 ριμπάουντ μαζί με ένα 37% τρίποντο σε 3,5 προσπάθειες και είχε και κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις στα παράθυρα.
Σε κάποιο σημείο όταν κοιτάς για τους τελευταίους παίκτες του ρόστερ, που αν δεν προκύψει τραυματισμός στην προετοιμασία δεν θα μπουν στην 12αδα, έχεις να διαλέξεις μεταξύ παικτών παρομοίου επιπέδου και πρέπει να κάνεις μια επιλογή. Δεν μπορείς να τους πάρεις όλους, όποιον και αν πάρεις μπορεί να έρθει κάποιος να πει και γιατί δεν πήρες τον άλλο.
Αν πχ την τελευταία στιγμή προκύψει υποτροπή στον Τολιόπουλο και δεν μπορεί να παίξει, θα μπει 12αδα ο Μπαζίνας και θα παίζει ο Κατσίβελης κάνα 10λεπτο.
Ε τώρα αν έχει γίνει αυτό και ταυτόχρονα στο πρώτο παιχνίδι τραυματιστεί και ο Σλούκας οκ εκει σχόλασε το παραμύθι είτε έχεις τον Μπαζίνα είτε τον Μποχωρίδη είτε τον οποιονδήποτε αντίστοιχο.
Μόνο αν κοιμηθεί ο θεός.
Δηλαδή να καταφέρουμε να πάρουμε μια από τις δυο πρώτες θέσεις στον όμιλο(οχι απίθανο αλλά θα πρέπει να περάσουμε Ιταλία ή Ισπανία) οπότε μετά να παίξουμε με Βέλγιο ή Πολωνία στους 16 και μετά στους 8 να μας κάτσει Λετονία ή Λιθουανία.
Αν βγουν κάπως έτσι και είμαστε καλοί τότε ναι μπορούμε να μπούμε 4αδα.
Γενικά θεωρώ ότι σε νοκ άουτ δεν κερδίζουμε με τίποτα Σέρβους, Γάλλους, Γερμανούς και πολύ δύσκολα Τούρκους, Ισπανούς.
Τους άλλους μπορούμε αλλά για να πεις ότι μπαίνουμε 4αδα πρέπει να έρθουν τα αποτελέσματα των άλλων όπως τα περιμένουμε για να μην πέσουμε σε κάποιον από τους μεγάλους στους 16 ή τους 8 και εμείς να κάνουμε αυτό που πρέπει στους ομίλους και να είμαστε καλά στα νοκ άουτ.
Είναι πολύ αισιόδοξο σενάριο.
Πιθανώς να μην θέλουμε και να δείξουμε όλα τα χαρτιά μας γιατί θα τους ξαναβρούμε στον όμιλο σε λίγες μέρες.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 6:44 pmΕκτος με Ιταλια οι Γιαννης, Σλουκας, Ντινος. Αντε για τον Σλουκα να το καταλαβω που ειναι 35 και επαιξε πολυ προχθες, αντεεεε να πω οτι καταλαβαινω και οτι θελουμε να προστατεψουμε τον Γιαννη, ο Μητογλου απο τι κουραστηκε ακριβως?
Τι αλλα φιλικα μας απομενουν?
Επίσης αν μείνει εκτός ο ένας από αυτούς τους 3 καλύτερα να μείνουν και οι άλλοι 2, δεν θα βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα αν δεν είναι όλοι τους.
Άλλο ένα φιλικό έχουμε μόνο με την Γαλλία οπότε λίγο πολύ θα χρησιμοποιήσουμε και τα παιχνίδια στον όμιλο για μοντάρισμα.
Η στρατηγική είναι εξαιρετική. Δεν δίνει στους αντιπάλους καμία ευκαιρία να προσαρμοστούν στην ομάδα. Εγώ θα έκανα ακριβώς το ίδιο. Φυσικά, η στρατηγική είναι και ριψοκίνδυνη, γιατί ενέχει τον κίνδυνο η ομάδα να μην αναπτύξει χημεία. Τουλάχιστον είναι κάτι καινούργιο. Μου αρέσουν οι νέες στρατηγικές.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
Γενικως επειδη στους αλλους ομιλους υπαρχουν οι γαλλια,γερμανια,σερβια σε διαφορετικους ομιλους η καθεμια η λογικη λεει πως στον δικο μας ομιλο θα υπαρχει μια ελπιδοφορος θεση απο 1-4 που τοσο στους 16 οσο και στους 8 θα αποφευγεις αυτες τις 3 ομαδες.θα ειναι η 1η θεση?η λογικη αυτο λεει.πως η πρωτη θεση σε στελνει στους 16 με μια ευκολη αντιπαλο και στους 8 με τον νικητη λιθουανια-τουρκια/λετονια που οκ δεν τρομαζουν,μην πω τους εχουμε κιολας
Κανε οτι μπορεις για να παρεις αυτην την θεση.η λογικη βεβαια και παλι λεει πως για να παρεις μεταλλιο πρεπει να κερδισεις καποια απο τις 3 καθως ελλοχευει η περιπτωση να μπεις 4αδα αλλά να μεινεις χωρις μεταλλιο.οποτε παλι μια τρυπα στο νερο θα κανεις.κατ εμε η πιο ευαλωτη απο τις 3 ειναι η γαλλια κυριως λογω της ελλειψης 5αριου φοβητρου.λογικα ο ζαιτε θα ειναι βασικος οποτε εμεις με γιαννη εκει μπορουμε να τους χτυπησουμε.Αρκει αν πεφτουν πανω του 2-3 παικτες οι σλουκας,ντορσει,μητογλου,παπανικολαου να εχουν ενα 40% τριποντο.τοτε ναι ακομα και με γαλλια και ισως γερμανια εχουμε ελπιδες.τους σερβους δεν μπορουμε να τους παιξουμε καθολου κατ εμε.ειναι καμμενο χαρτι αν τους βρουμε πριν την 4αδα
Κανε οτι μπορεις για να παρεις αυτην την θεση.η λογικη βεβαια και παλι λεει πως για να παρεις μεταλλιο πρεπει να κερδισεις καποια απο τις 3 καθως ελλοχευει η περιπτωση να μπεις 4αδα αλλά να μεινεις χωρις μεταλλιο.οποτε παλι μια τρυπα στο νερο θα κανεις.κατ εμε η πιο ευαλωτη απο τις 3 ειναι η γαλλια κυριως λογω της ελλειψης 5αριου φοβητρου.λογικα ο ζαιτε θα ειναι βασικος οποτε εμεις με γιαννη εκει μπορουμε να τους χτυπησουμε.Αρκει αν πεφτουν πανω του 2-3 παικτες οι σλουκας,ντορσει,μητογλου,παπανικολαου να εχουν ενα 40% τριποντο.τοτε ναι ακομα και με γαλλια και ισως γερμανια εχουμε ελπιδες.τους σερβους δεν μπορουμε να τους παιξουμε καθολου κατ εμε.ειναι καμμενο χαρτι αν τους βρουμε πριν την 4αδα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο