Αν εχανε ο Μιλου ενα μηνα τον Φλεβαρη με τραυματισμο, πως θα ενιωθες πιο ανετα στο 5? Με διδυμο Χολ-Αντετο ή Χολμς-Αντετο?RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 9:50 pmΤον σορτς δεν θα τον επέλεγε ποτέ ο Μπαρτζώκας. Δεν παίζει πολύ με πικ εν ρολ και ο σορτς θέλει πολύ την μπάλα στα χέρια.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 7:26 pmΣτο μεταξύ... αν είχατε πάρει τους δύο ξένους που πήρε ο ΠΑΟ, θα ήσασταν ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ η καλύτερη ομάδα στη γιουρολιγκ. Έχετε και το καλό αμυντικό 3αρι (Ward) που λείπε σε εμάς, θα βάζατε κι εναν Mobile Center πίσω από Milutinov που άνετα θα έπαιζε και πρώτος όταν ο Σέρβος μένει εκτός, θα παίρνατε και τον γκαρντ που σας έλειψε πέρσι (παιζει άνετα και δίπλα στον Evans), ο ρόλος του Walkup θα περιοριζόταν στα 10 λεπτά.
Shorts , Walkup
Fournier(2/3) , Evans(2/1) , Dorsey
Ward , Papanikolaou(3/4)
Vezenkov , Peters(4/3)
Milutinov , Holmes , Adetokubo
Ούτε Lee, ούτε McKissic. Λαρε και Όμηρος για την Α1 και είχατε κλείσε με 7 ξένους.
Τον Χολμς δεν θα τον επέλεγε επειδή δεν είναι καλός αμυντικός. Ο καλύτερος ψηλός μας αμυντικά ήταν ο Φαλ. Αυτόν χάσαμε οπότε έψαχνε κάτι σε ψηλό που πρωτιστως θα ήταν καλός αμυντικός.
Αν έπαιρνα παίχτη από NBA θα έπαιρνα ατσιουα αντί του Χολ.
Στα Γκαρντ η μόνη επιλογή τοπ Γκαρντ για εμάς ήταν ο Μίσιτς. Δεν ξέρω τώρα τι θα φέρει από NBA στα κοψίματα ο Μπαρτζώκας
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Με Ατσιουα -Αντετο. Ο Χολμς είναι τρύπα αμυντικά. Θα είχαμε θέματα στα 20 λεπτά που θα παίζε. Με Μιλου βασικό ο χολ είναι πιο ταιριαστός. Αν τραυματιστεί και είναι να χάσει 2-3 μήνες τότε θα πάρουν παίχτηJohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 10:08 pmΑν εχανε ο Μιλου ενα μηνα τον Φλεβαρη με τραυματισμο, πως θα ενιωθες πιο ανετα στο 5? Με διδυμο Χολ-Αντετο ή Χολμς-Αντετο?RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 9:50 pm
Τον σορτς δεν θα τον επέλεγε ποτέ ο Μπαρτζώκας. Δεν παίζει πολύ με πικ εν ρολ και ο σορτς θέλει πολύ την μπάλα στα χέρια.
Τον Χολμς δεν θα τον επέλεγε επειδή δεν είναι καλός αμυντικός. Ο καλύτερος ψηλός μας αμυντικά ήταν ο Φαλ. Αυτόν χάσαμε οπότε έψαχνε κάτι σε ψηλό που πρωτιστως θα ήταν καλός αμυντικός.
Στα Γκαρντ η μόνη επιλογή τοπ Γκαρντ για εμάς ήταν ο Μίσιτς. Δεν ξέρω τώρα τι θα φέρει από NBA στα κοψίματα ο Μπαρτζώκας
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μόνο αν θέλεις να προκαλέσεις εξηγείται η εμμονή σου στα να χαρακτηρίζεις ως "τρύπα" τον Χολμς.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 10:15 pmΜε Ατσιουα -Αντετο. Ο Χολμς είναι τρύπα αμυντικά. Θα είχαμε θέματα στα 20 λεπτά που θα παίζε. Με Μιλου βασικό ο χολ είναι πιο ταιριαστός. Αν τραυματιστεί και είναι να χάσει 2-3 μήνες τότε θα πάρουν παίχτη
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Χαχαχ μαλιστα, θα ειχατε θεμα στα 20 λεπτα του Χολμς, ενω τωρα οταν παιζει ο Χολ θα ειστε μια χαρα. Εγω δεν ειπα για τραυματσιμο 3 μηνων παντως, ειπε για 1 μηνα, μην σου πω 3 βδομαδες, εκει δεν παιρνεις παιχτη. Τεσπα οκ αποτι καταλαβαινω θεωρεις καλυτερο παιχτη τον Χολ απτον Χολμς οποτε εισαι ικανοποιημενος απτη στελεχωση της ομαδας σου στο 5.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 10:15 pmΜε Ατσιουα -Αντετο. Ο Χολμς είναι τρύπα αμυντικά. Θα είχαμε θέματα στα 20 λεπτά που θα παίζε. Με Μιλου βασικό ο χολ είναι πιο ταιριαστός. Αν τραυματιστεί και είναι να χάσει 2-3 μήνες τότε θα πάρουν παίχτη
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι τι παίκτη θα βρουν ειναι το θεμα
Αν και γενικά γουστάρω τρελά μεταγραφές νβα κλπ ,μου χει δημιουργηθεί και μια φοβία με τον Μπαρτζω και τους τιμιους εργατικους ρολιστες
Με κάτι Σικμα Μπραζντεϊκις Βιλντοζα Μενσα
Και ο Ραϊτ λαχείο ηταν
Δεν ξερω ωρες ωρες ...
Και εκεί που λεω όχι ρε νταξ πηραμε Γουορντ σωστή κίνηση Χολ οκ εχει κάποιο νόημα
Μου σκάει ο Μια Καλιφα Τζιζους Κραϊστ Σουπερσταρ , ακούω κάτι για δίμηνο συμβόλαιο με Μακορμακ κλπ ε και όσο να ναι τσουτσουριαζω λιγο και γινομαι από ψυχεδελικός τίγκα γκοθας
τσουτσουριάζω - SLANG.gr https://share.google/mKNnB6HAgDFGfh5hK
Αν και γενικά γουστάρω τρελά μεταγραφές νβα κλπ ,μου χει δημιουργηθεί και μια φοβία με τον Μπαρτζω και τους τιμιους εργατικους ρολιστες
Με κάτι Σικμα Μπραζντεϊκις Βιλντοζα Μενσα
Και ο Ραϊτ λαχείο ηταν
Δεν ξερω ωρες ωρες ...
Και εκεί που λεω όχι ρε νταξ πηραμε Γουορντ σωστή κίνηση Χολ οκ εχει κάποιο νόημα
Μου σκάει ο Μια Καλιφα Τζιζους Κραϊστ Σουπερσταρ , ακούω κάτι για δίμηνο συμβόλαιο με Μακορμακ κλπ ε και όσο να ναι τσουτσουριαζω λιγο και γινομαι από ψυχεδελικός τίγκα γκοθας
τσουτσουριάζω - SLANG.gr https://share.google/mKNnB6HAgDFGfh5hK
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Παρ Αύγ 22, 2025 10:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βεβαια όλα σχετικά ειναι
Γιατι αν σου κάτσει και ειναι όλοι υγιείς και σε καλή κατάσταση τότε και χωρίς μεταγραφή πολυ καλός είσαι
Βεβαια η επιστήμη της στατιστικής και της ιστορίας δείχνουν οτι δεν πρόκειται να γινει κάτι τέτοιο αρα χρειάζεσαι αυτο που λέμε όλοι
Εναν γερό γκαρντ και ενα 4/5 επιπέδου Ευρωλιγκας
Γιατι αν σου κάτσει και ειναι όλοι υγιείς και σε καλή κατάσταση τότε και χωρίς μεταγραφή πολυ καλός είσαι
Βεβαια η επιστήμη της στατιστικής και της ιστορίας δείχνουν οτι δεν πρόκειται να γινει κάτι τέτοιο αρα χρειάζεσαι αυτο που λέμε όλοι
Εναν γερό γκαρντ και ενα 4/5 επιπέδου Ευρωλιγκας

-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θεωρώ τον Χολ πιο ταιριαστό σε αυτό που θέλουμε. Ναι. Άλλωστε ο Μπαρτζώκας κοίταξε 2 παίχτες από Αμερική και ο ένας ήταν ο Ατσιουα. Τον Χολμς ουδέποτε ποτέ τον κοίταξε γιατί δεν ήταν στο πλάνο του. Αν αυτοί οι 2 δεν ήθελαν να περιμένουν μέχρι να σβήσει ο ήλιος να βρούν συμβόλαιο NBA θα είχε υπογράψει έναν από τούς 2.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 10:21 pmΧαχαχ μαλιστα, θα ειχατε θεμα στα 20 λεπτα του Χολμς, ενω τωρα οταν παιζει ο Χολ θα ειστε μια χαρα. Εγω δεν ειπα για τραυματσιμο 3 μηνων παντως, ειπε για 1 μηνα, μην σου πω 3 βδομαδες, εκει δεν παιρνεις παιχτη. Τεσπα οκ αποτι καταλαβαινω θεωρεις καλυτερο παιχτη τον Χολ απτον Χολμς οποτε εισαι ικανοποιημενος απτη στελεχωση της ομαδας σου στο 5.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 10:15 pm
Με Ατσιουα -Αντετο. Ο Χολμς είναι τρύπα αμυντικά. Θα είχαμε θέματα στα 20 λεπτά που θα παίζε. Με Μιλου βασικό ο χολ είναι πιο ταιριαστός. Αν τραυματιστεί και είναι να χάσει 2-3 μήνες τότε θα πάρουν παίχτη
Δεν κάνει στον προπονητή μας ο σορτς και ο Χολμς για το μπάσκετ που θέλει να παίξει και δεν θα απέδιδαν σε εμάς στο μπάσκετ μας. Είναι ασυμβατοι
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιο μπασκετ ;
Καλή κυκλοφορία μέχρι να βγει το ελεύθερο σουτ ακομα και αν ειναι απο μπετατζη ;
Ή το δεν μου βγαίνει το σύστημα, που ειναι ο Φουρνιε ρεεεε; έλα πάρε, σουταρε όπως να ναι
Μη δίνετε σημασία ειμαι στα γκοθαδικα μου σήμερα .Προπονηταρας ειναι αλλα τα χουμε πει και εδώ και σε άλλο τοπικ , κάπου σαν να χει ταβανιασει
Καλή κυκλοφορία μέχρι να βγει το ελεύθερο σουτ ακομα και αν ειναι απο μπετατζη ;
Ή το δεν μου βγαίνει το σύστημα, που ειναι ο Φουρνιε ρεεεε; έλα πάρε, σουταρε όπως να ναι
Μη δίνετε σημασία ειμαι στα γκοθαδικα μου σήμερα .Προπονηταρας ειναι αλλα τα χουμε πει και εδώ και σε άλλο τοπικ , κάπου σαν να χει ταβανιασει

- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Παρ Αύγ 22, 2025 10:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο σορτς ηταν πρωτη σας επιλογη αλλα δεν του αρεσε η μοσιον γιαυτο και δεν απαντησε θετικαRedEmperor έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 9:50 pmΤον σορτς δεν θα τον επέλεγε ποτέ ο Μπαρτζώκας. Δεν παίζει πολύ με πικ εν ρολ και ο σορτς θέλει πολύ την μπάλα στα χέρια.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 7:26 pmΣτο μεταξύ... αν είχατε πάρει τους δύο ξένους που πήρε ο ΠΑΟ, θα ήσασταν ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ η καλύτερη ομάδα στη γιουρολιγκ. Έχετε και το καλό αμυντικό 3αρι (Ward) που λείπε σε εμάς, θα βάζατε κι εναν Mobile Center πίσω από Milutinov που άνετα θα έπαιζε και πρώτος όταν ο Σέρβος μένει εκτός, θα παίρνατε και τον γκαρντ που σας έλειψε πέρσι (παιζει άνετα και δίπλα στον Evans), ο ρόλος του Walkup θα περιοριζόταν στα 10 λεπτά.
Shorts , Walkup
Fournier(2/3) , Evans(2/1) , Dorsey
Ward , Papanikolaou(3/4)
Vezenkov , Peters(4/3)
Milutinov , Holmes , Adetokubo
Ούτε Lee, ούτε McKissic. Λαρε και Όμηρος για την Α1 και είχατε κλείσε με 7 ξένους.
ετσι οπως τα γραφεις οι μονοι 2 παιχτες που ειναι αξιοι να συμμετεχουν στα σκακιστικα συστηματα απολο τον κοσμο αυτο το καλοκαιρι ηταν ο μισιτς και ο ατσιουα
ολοι οι υπολοιποι δεν ειναι αξιοι
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Διαφωνώ πλήρως με τη προσέγγιση σου, αναπαράγεις τους λόγους που είστε στους 0 τίτλους σε 4 σερί φαιναλ 5. Βέβαια προφανώς δεν έχεις εικόνα για το τι παίχτης είναι ο Χολμς αλλά τέλος πάντων.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 10:42 pm
Δεν κάνει στον προπονητή μας ο σορτς και ο Χολμς για το μπάσκετ που θέλει να παίξει και δεν θα απέδιδαν σε εμάς στο μπάσκετ μας. Είναι ασυμβατοι
Εγώ θεωρώ πολύ κακή τη στελέχωση σας για φέτος, αχρείαστες κινήσεις και κακά fit. Από εκεί που κάνατε σούπερ κίνηση με Ward, μετά δεν ξέρω τι έπαθε ο Μπαρτζώκας... Τώρα το αν σας σώσει ο Keenan Evans είναι άλλο θέμα και δεν θα ευθύνεται η φετινή στελέχωση του κόουτς Β (αλλά η περσινή).
ΥΓ. Ο Χολμς είναι καλύτερος αμυντικός από τον Χολ, επίσης είναι τύπου Ταρικ Μπλακ απλά 5 φορες πιο ποιοτικός. Αν προσαρμοστεί τακτικά στην Ευρώπη θα είναι σούπερ στα μετόπισθεν. Ο Χολ γενικά είναι κακός παίχτης, μέσο όρο 10-15 λεπτά στη Μονακο και η Μπασκονια έψαχνε τρόπο να τον δωσει, μόνο σαν τρίτο τον δέχομαι στις ομάδες μας.
ΥΓ1. Δλδ ο Σορτς θέλει πολύ τη μπάλα στα χέρια και παίζει πικ εν ρολ, ενώ ο Μισιτς και ο Εβανς παίζουν μοσιον?
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 10:56 pmΔιαφωνώ πλήρως με τη προσέγγιση σου, αναπαράγεις τους λόγους που είστε στους 0 τίτλους σε 4 σερί φαιναλ 5. Βέβαια προφανώς δεν έχεις εικόνα για το τι παίχτης είναι ο Χολμς αλλά τέλος πάντων.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 10:42 pm
Εγώ θεωρώ πολύ κακή τη στελέχωση σας για φέτος, αχρείαστες κινήσεις και κακά fit. Από εκεί που κάνατε σούπερ κίνηση με Ward, μετά δεν ξέρω τι έπαθε ο Μπαρτζώκας... Τώρα το αν σας σώσει ο Keenan Evans είναι άλλο θέμα και δεν θα ευθύνεται η φετινή στελέχωση του κόουτς Β (αλλά η περσινή).
ΥΓ. Ο Χολμς είναι καλύτερος αμυντικός από τον Χολ, επίσης είναι τύπου Ταρικ Μπλακ απλά 5 φορες πιο ποιοτικός. Αν προσαρμοστεί τακτικά στην Ευρώπη θα είναι σούπερ στα μετόπισθεν. Ο Χολ γενικά είναι κακός παίχτης, μέσο όρο 10-15 λεπτά στη Μονακο και η Μπασκονια έψαχνε τρόπο να τον δωσει, μόνο σαν τρίτο τον δέχομαι στις ομάδες μας.
ΥΓ1. Δλδ ο Σορτς θέλει πολύ τη μπάλα στα χέρια και παίζει πικ εν ρολ, ενώ ο Μισιτς και ο Εβανς παίζουν μοσιον?
Εντάξει είπαμε δεν είναι παικταράς ο Χολ, αλλά όχι και κακός…πρώτον στην Μονακό είχε μέσο όρο 17 λεπτά ανά αγώνα και και όχι 10-15 λεπτά όπως έγραψες…επίσης ψηλό με σχεδόν 7,5 μέσο όρο πόντους, 5 ριμπάουντ και κοντά 12 pir σε επίπεδο Ευρωλίγκας δεν τον λες με τίποτα κακό…..στην τελική κάτσε να δούμε τόσο τον Χολ όσο και τον Χολμς που πήρατε…ότι και να γράφουμε τώρα είναι λόγια του αέρα και απλά γεμίζουμε σελίδες στον νήμα χωρίς νόημα…
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Η πραγματικότητα είναι αυτή που λέω όμως μπασκετικά, ΠΑΟ και ΟΣΦΠ είναι σε άλλο λεβελ πλέον, δεν είναι ούτε ο ΟΣΦΠ του 2022 που τρύπησε το ταβάνι του, ούτε ο αξιότιμος ΠΑΟ του 20217. Οι ομάδες μας πλέον είναι οι δυο πιο ακριβές στην Ευρώπη, είμαστε οι νέες ΤΣΣΚΑ και Ρεαλ με παιχταράδες στα ροστερ που τους θέλει όλη η γιουρολιγκ. Εκεί είναι ο πήχης, εγω να πω την αληθεια που ειμαι ο πιο ρομαντικος δεν μαρεσει να ναι η ομάδα μου η "πλούσια" αλλα το dark horse, οκ τι να κανουμε. Ο Χολ λοιπον στη Μονακο επαιζε 10 μαξ 15 λεπτα, που τοτε η Μονακο δεν ηταν κανα θηρίο, όταν τους είχατε πετύχει στα πλειοφ τον Χολ τον σημαδεύατε αναλέητα, όπου τον βρίσκατε τον ποστάρατε ασταμάτητα και παίρνατε είτε φάουλ, είτε βάζατε καλάθι, ειτε και τα δυο. Ο Χολ ηταν η αλλαγη του Μοτιεγιουνας... Στη Μπασκονια περσι επισης δεν ξεχωρισε, στο τελος της σεζον τον προσπερασε μαλιστα στο ροτεισιον της ομαδας ο Ντιοπ, ηθελαν να τον διωξουν οι Βάσκοι, οκ ριχνει τάπες, εχει αλμα, αλλα ειναι αδυναμος σαν κορμι και πολυ μετριος τακτικα. Είναι επιπέδου Γκαμπριελ βρε παιδι μου, ΟΚ για 3ος δλδ, αλλα μεχρι εκει. Αν ειχατε Σπανουλη ακομα στα prime του μπορει να τον εκανε να φαινεται παιχταρας βεβαια, οπως εκανε κι αλλους.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο