Βασιλη καλημερα , το ιδιο λεμε . ο καθε παικτης εχει δυνατα σημεια που πρεπει ο καθε κοουτς να εκμεταλευτει και αδυναμιες που πρεπει να κρυψει. για αυτο μιλησα για πλανο και οχι για ευχολογια . Κι εκει ακριβως ειναι η "μαγκια " του καθε κοουτς να φτιαξει ενα ροστερ που να αλληλοσυμπληρωνονται οι παικτες και ο καθενας να εχει διακριτους ρολους με συγκεκριμενο σκοπο.basilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 8:11 pmεδω λιγο θα διαφωνησω και θα σου πω το εξης.περα απο τον προπονητη που θα δωσει καποιες οδηγιες ειναι και θεμα ταλεντου και προσωπικης δουλειας του παικτη.ειναι κατι που ο μπαρτζωκας δεν ειμαι σιγουρος αν το εχει κατανοησει καθως εκτος απο το μεσω του συστηματος και της μοσιον να βγαλεις το ελευθερο σουτ εχει μεγαλη σημασια και ποιος εκτελει αυτο το ελευθερο σουτ.μπορει να εχεις βγαλει το τελειο σουτ με την κυκλοφορια μπαλας αλλά αν ο κρισιμος τελευταιος αποδεκτης ειναι ο γουοκαπ και ο καθε γουοκαπ πολλες φορες κανεις μια τρυπα στο νερο.οποτε εμενα με νοιαζει και το ταλεντο αυτο καθ αυτο του παικτη που θα ερθει ανεξαρτητως αν στον παγκο ειναι ο μπαρτζωκας,ο σφαιροπουλος ή ο οποισδηποτεfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 8:01 pm
φιλε μου δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα και τον μπογρη να φερουν αρκει να υπαρχει προγραμμα στο πως θα χρησιμοποιηθει σωστα συμφωνα με τις δυναμεις και τις αδυναμιες του και οχι ευχολογιο οτι ο κουματζε θα αρχισει να πασαρει σαν το φαλ ο οτι θα παιρνει σουτακια απο τα 5 μετρα. αν τον βαζει να παιζει μονιμα μεσα στο ζωγραφιστο και αν του δινει παρε βαλε μπαλες θα λεμε για τρομερο παικταρα που καρφωνει με μανια και φορτωνει τους αντιπαλους ψηλους με φαουλ . αν του δωσεις τη μπαλα στα πεντε μετρα και περιμενεις να κανει τριπλα και να παει μεσα οπως ο Πετρουσεφ η ο ραιτ θα ζησεις τρελλη απογοητευση . ο καθε παικτης εχει αδυναμιες κι ο καθε κοουτς οφειλει να τις κρυψει και αν προωθησει τα δυνατρα του στοιχεια.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
Λιγες μικρες παρεμβασειςDimmitz έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 23, 2025 9:25 amΣαφώς έχετε το πιο ποιοτικό ρόστερ της λίγκας, αυτό δεν νομίζω ότι αμφισβητείται από κανέναν λογικό άνθρωπο. Το μπάσκετ δεν είναι όμως υπέρτατου, να κερδίζει αυτός που έχει τις καλύτερες και πιο ακριβές κάρτες.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 23, 2025 1:44 am
Παρκαρισμενος βετερανος ο Χολμς μαλιστα. Το ιδιο ελεγες και για Φουρνιε περσι? Ο Σορτς ετρεχε χωρις να αλλαξει πασα, τοτε πως βγηκε πρωτος σε ασιστ στη λιγκα? Φανταζομαι οσοι τον θεωρουν τον καλυτερο πλειμεικερ της περσινης σεζον ειναι ασχετοι ετσι? Ο Γουορντ δηλαδη πως ξερεις οτι θα αποδωσει που ερχεται απτο ιδιο περιβαλλον? Κι αυτος εχει μαθει να βαραει 5 τριποντα ανα αγωνα στον αιφνιδιασμο, δεν ξερει τη μοσιον...
Μια ερωτηση θελω να σου κανω μονο... υπαρχει ομαδα θεωρεις που εχει καλυτερο ροστερ απτο δικο σας φετος?
Η διαφορά του Χολ με τον Χολμς, είναι ότι ο ένας κόστισε 1.3 και ο άλλος 2.5. Για μένα είναι τόσο απλό. Σε ομάδες που δεν έχουν τα έσοδα σας και τον πρόεδρο σας, ακόμα και χρήματα να υπάρχουν, επικρατεί μια ιεραρχική λογική:
Όταν το πρώτο σου Σέντερ πήρε αύξηση φέτος και παίρνει 2.2, δεν μπορείς να δώσεις στο αναπληρωματικό σου 2.5. Το ίδιο ισχύει και για τα γκάρντ. Αν υποθέσουμε ότι ο Έβανς θα πάρει 1.8 (δεν ξέρουμε αν έχει γίνει αναπροσαρμογή), δεν μπορείς να φέρεις αναπληρωματικό παίκτη από Αμερική που να παίρνει 2-2.5. Τα ίδια έλεγα και για Μισιτς. Όταν ο πιο ακριβός σου γκάρντ παίρνει 3 με την ανανέωση, δεν μπορείς να δώσεις στον Μισιτς πάνω από 3. Κάπου οπα.
Πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες σε μια ομάδα. Ο ΠΑΟ το κατάφερε κάνοντας ακριβές ανανεώσεις σε όλους. Ο Φουρνιέ που βάφτηκε με αίμα γαύρος και έδωσε και την ψυχή του πέρυσι τι θα έλεγε αν ερχόταν ο χ Μισιτς με την μπυροκοιλιά και τραυματίας με 4 χαρτιά;
Οπότε εκεί τον καταλαβαίνω τον Μπι, ότι δεν θέλει να διαταράξει τις ισορροπίες. Και μην ακούω για Λάρε και Μακίσικ, διότι και οι δυο θα χρειαστεί να δώσουν πράγματα και ανάσες σε βασικούς όταν το καλεντάρι σφίξει.
Το μεγαλύτερο στοίχημα του ΠΑΟ για μένα φέτος δεν είναι το ρόστερ, αλλά ο Άταμαν. Για κάποιο λόγο δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη ότι μπορεί να διαχειριστεί τόσο μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ χωρίς να κάψει παίκτες (1ος υποψήφιος ο Ρόγκα για φέτος).
Το είδαμε και πέρυσι που επέμενε όλη την χρόνια να βάζει τον Σλούκα μαζί με τον Μπράουν. Σαν να μην ήξερε τι παίκτη πήρε. Ο Shorts είναι άρρωστη παικτούρα, αλλά πρέπει να παίξει το μπάσκετ που ξέρει, διότι έχει χτυπητές αδυναμίες στην επίθεση (πχ κακό τρίποντο, μηδέν off ball παιχνίδι). Επίσης, ένα μικρό ερωτηματικό είναι ο Ναν. Θα εμφανιστεί ο προ mvp Ναν ή ο μετά φέτος; Καμία φορά η πολυτελέστατη ζωή με λαμπο και σια σε οδηγεί να χάσεις λίγο την πείνα που είχες. Λέω εγώ τώρα..
1]Ο χολ μας κοστισε 2εκ συνολικα καθως πληρωσαμε κι 700χιλ μπαι αουτ,οποτε το να σου κοστισει μια μεταγραφη σαν του χολ συνολικα 2εκ το λες και τρελη υπεραξια-σπαταλη[το να θεωρηθει κατι σπαταλη εχει σχεση με το τι δινεις και τι παιρνεις πχ τα 500χιλ του λαρυ ειναι σπαταλη,τα 3εκ στον φουρνιε δεν ειναι]
2]Το καλοκαιρι του 2023 ηρθε στην ομαδα ο μιλουτινοφ ο οποιος πηρε συμβολαιο 1.6-1.7εκ την στιγμη που ο φαλ επαιρνε γυρω στο 1εκ αφου η ανανεωση με 1.8εκ εγινε αρχες του 2024[με το γνωστο βιντεακι εφερα το γαλλο].Επομενως εφερες εναν σεντερ στην αρχη της σεζον 2023-2024 πιο ακριβο τον οποιο ομως στα παιχνιδια τον ειχες για 2ο αφου και παλι ο φαλ ξεκινουσε βασικος.Οποτε το οτι πρεπει αυτος που εχει το μεγαλυτερο συμβολαιο να ειναι και ο βασικος ή οτι γενικως η ιεραρχια βασιζεται βαση κοστος συμβολαιου,ο ιδιος ο μπαρτζωκας δεν το εχει υιοθετησει βαση των παλαιοτερων ροτεισιον.
3]Μην ξεχνας πως οι απολαβες που ειχαν μεχρι τωρα στις καριερες τους μισιτς και φουρνιε δεν εχουν καμια σχεση.ο ενας εχει βγαλει 100+εκ απο νβα κι αλλος απο την εφες και μετα προσπαθει να βγαλει τα χρηματα και να πληρωθει βαση της αξιας του.οποτε τον φουρνιε δεν ξερω ακριβως αν τον νοιαζει τοσο πολυ τι θα παιρνει,αλλα φαινεται κυριως να εχει ερθει για να κανει το κομματι του
4]Επειδη ο φουρνιε θελει πολυ να παρει ευρωλιγκα με τον ολυμπιακο δεν νομιζω πως αν του ελεγες-φουρνιε σε πειραζει ο μισιτς να ερθει με 4.5εκ για να σε βοηθησει να παρεις ευρωλιγκα καθως με γουοκαπ,γκος,βιλντοζα,λι κλπ προκοπη δεν θα δουμε,δεν πιστευω πως θα ελεγε οχι γιατι εγω θελω να εχω το μεγαλυτερο συμβολαιο στην ομαδα.Ο λογος αναφερεται στο 3 απο πανω.δηλαδη εχει βγαλει τοσα λεφτα που δεν θα τον νοιαξει.Αντιθετα επειδη θελει να πετυχει θα σου ελεγε φερτον χτες και δεν θα χαλουσε καμια ισορροπια στα αποδυτηρια.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα αυτά έγραψα, ο Χολ δεν είναι κανένας παικταράς, αλλά είναι ένας παίκτης σταθερός που θα σου παίξει για 7 σχεδόν σε κάθε αγώνα, δεν έχει θέμα να παίζει πολλά λεπτά, δεν τραυματίζεται εύκολα που είναι πολύ σημαντικό αυτό με αυτά που έχουμε πάθει στην θέση 5 κι γενικά προσφέρει χαρακτηριστικά που δεν τα είχαμε μέχρι τώρα και σαν κερασάκι έχει και 4 χρόνια εμπειρίας στην Ευρωλίγκα.Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 23, 2025 8:57 amΤα στατιστικά του Γιουρτσέβεν μια χαρά είναι, ανά χρόνο συμμετοχής μάλιστα είναι καλύτερα από του Χολ όπως και από τους περισσότερους ψηλούς της Ευρωλίγκα. Το θέμα του ήταν πάντα η άμυνα.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 23, 2025 12:01 am
Ο Χολ τη τελευταια του χρονια στη Μονακο επαιζε 13 λεπτα μεσο ορο, στα πλειοφ μαλιστα επαιξε 9,5 λεπτα μεσο ορο. Στη Μπασκονια μια απτις χειροτερες ομαδες της γιουρολιγκ ειχε τα ιδια στατιστικα που ειχε ο Γιουρτσεβεν σε εμας, εκτος κι αν ειναι κι ο Γιουρτσεβεν παιχταρας... Αν εσενα σου αρκει, τοτε ειμαστε χαρουμενοι και οι δυο. Παντως αν ημουν ολυμπιακος θα ηθελα καποιον ΠΟΛΥ καλυτερο απο τον Χολ, ειδικα πισω απο τον ευπαθη και με θεματα conditiong Μιλουτινοφ.
Ο Χολ τώρα είναι ψιλοπεριέργη περίπτωση, στην Μονακό ήρθε ως ένας πολύ καλός ψηλός και την πρώτη χρονιά πήγε πολύ καλά τόσο στην κανονική σεζόν όσο και στα Play Off, στην συνέχεια η πορεία του ήταν καθοδικ΄τα επόμενα 2 χρόνια. Στην Μπασκονία φάνηκε να ανεβαίνει ξανά και είχε μια πολύ καλή χρονιά.
Δεν ανάμεσα στους τοπ ψηλούς σίγουρα, φέρνει όμως χαρακτηριστικά που μας λείπανε, είναι πολύ αθλητικός, μπορεί να προστατέψει την ρακέτα και θεωρώ πως μπορεί να ανταποκριθεί στον τρόπο που παίζει άμυνα ο Ολυμπιακός καλύτερα και από τον Μιλού και από το Φαλ, σίγουρα δεν είναι κακός παίκτης, τόσο ώστε να τον πεις ότι πρέπει να είναι τρίτος, σίγουρα δεν σε ανεβάζει επίπεδο ώστε να πεις ότι τον προορίζεις για πρώτο, Μπορεί όμως να αντικαταστήσει τον Μιλού για μερικά ματς και σωμστικά δεν έχει θέμα να παίζει πολύ ώρα, δεν είναι τυχαίο ότι έχει βγάλει και ελάχιστους τραυματισμούς.
Προσωπικά χωρίς να κόβω και φλέβες, είναι καλή περίπτωση και ωραίο φιτ σε αυτό που θέλαμε.
Από εκεί και πέρα όλες οι μεταγραφές έχουν ρίσκο, δεν ξέρεις πως θα βγουν, στην τελική έχουμε μέσα στην χρονιά και ανάλογα θα δούμε αν κάτι δεν τραβάει για να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις….το να κρίνουμε μια μεταγραφή ότι δεν μας αρέσει ή ότι δεν κάνει την στιγμή που η ομάδα ούτε προπονήσεις δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, είναι το λιγότερο αστείο και υπερβολικό.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Καταρχάς για τον Χολ φέτος δώσατε 2 εκατ μαζί με το μπάι άουτ, εμείς 2,4 για τον Χολμς, ενώ τόσα παίρνει και ο Μιλου, δεν θα μου φαινόταν περίεργο να έρθει ένας ισάξιος παίχτης με τα ίδια λεπτά να μοιράζεται τη θέση μαζί του. Και ο Λεσσορ ακριβώς τόσα λεφτά παίρνει (και πήγαμε να φέρουμε και Βαλασιουνας με 4μ). Ναι δεν είναι λογικό ο μπακαπ να παίρνει πιο πολλά απτον βασικό, αλλά αν ερχόντουσαν ο Σορτς ή ο Μισιτς θα ήταν αυτοι οι βασικοί άρα λογικό να έπαιρναν και τα περισσότερα, ο Εβανς θα ήταν ένας ωραιότατος 6ος παίχτης στυλ Σλουκα στα prime του. Αν πάντως νομίζεις ότι τα λεφτά που δώσατε σε Μακισικ (500), Χολ (2) και Καραγιαννίδη (700) δεν μπορούσαν να έχουν αξιοποιηθει καλύτερα, οκ πάω πάσο. Ο Λι πόσα παίρνει στο μεταξύ? Πάνω από 1 έχω ακούσει, έτσι?Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 23, 2025 9:25 amΣαφώς έχετε το πιο ποιοτικό ρόστερ της λίγκας, αυτό δεν νομίζω ότι αμφισβητείται από κανέναν λογικό άνθρωπο. Το μπάσκετ δεν είναι όμως υπέρτατου, να κερδίζει αυτός που έχει τις καλύτερες και πιο ακριβές κάρτες.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 23, 2025 1:44 am
Παρκαρισμενος βετερανος ο Χολμς μαλιστα. Το ιδιο ελεγες και για Φουρνιε περσι? Ο Σορτς ετρεχε χωρις να αλλαξει πασα, τοτε πως βγηκε πρωτος σε ασιστ στη λιγκα? Φανταζομαι οσοι τον θεωρουν τον καλυτερο πλειμεικερ της περσινης σεζον ειναι ασχετοι ετσι? Ο Γουορντ δηλαδη πως ξερεις οτι θα αποδωσει που ερχεται απτο ιδιο περιβαλλον? Κι αυτος εχει μαθει να βαραει 5 τριποντα ανα αγωνα στον αιφνιδιασμο, δεν ξερει τη μοσιον...
Μια ερωτηση θελω να σου κανω μονο... υπαρχει ομαδα θεωρεις που εχει καλυτερο ροστερ απτο δικο σας φετος?
Η διαφορά του Χολ με τον Χολμς, είναι ότι ο ένας κόστισε 1.3 και ο άλλος 2.5. Για μένα είναι τόσο απλό. Σε ομάδες που δεν έχουν τα έσοδα σας και τον πρόεδρο σας, ακόμα και χρήματα να υπάρχουν, επικρατεί μια ιεραρχική λογική:
Όταν το πρώτο σου Σέντερ πήρε αύξηση φέτος και παίρνει 2.2, δεν μπορείς να δώσεις στο αναπληρωματικό σου 2.5. Το ίδιο ισχύει και για τα γκάρντ. Αν υποθέσουμε ότι ο Έβανς θα πάρει 1.8 (δεν ξέρουμε αν έχει γίνει αναπροσαρμογή), δεν μπορείς να φέρεις αναπληρωματικό παίκτη από Αμερική που να παίρνει 2-2.5. Τα ίδια έλεγα και για Μισιτς. Όταν ο πιο ακριβός σου γκάρντ παίρνει 3 με την ανανέωση, δεν μπορείς να δώσεις στον Μισιτς πάνω από 3. Κάπου οπα.
Πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες σε μια ομάδα. Ο ΠΑΟ το κατάφερε κάνοντας ακριβές ανανεώσεις σε όλους. Ο Φουρνιέ που βάφτηκε με αίμα γαύρος και έδωσε και την ψυχή του πέρυσι τι θα έλεγε αν ερχόταν ο χ Μισιτς με την μπυροκοιλιά και τραυματίας με 4 χαρτιά;
Οπότε εκεί τον καταλαβαίνω τον Μπι, ότι δεν θέλει να διαταράξει τις ισορροπίες. Και μην ακούω για Λάρε και Μακίσικ, διότι και οι δυο θα χρειαστεί να δώσουν πράγματα και ανάσες σε βασικούς όταν το καλεντάρι σφίξει.
Το μεγαλύτερο στοίχημα του ΠΑΟ για μένα φέτος δεν είναι το ρόστερ, αλλά ο Άταμαν. Για κάποιο λόγο δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη ότι μπορεί να διαχειριστεί τόσο μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ χωρίς να κάψει παίκτες (1ος υποψήφιος ο Ρόγκα για φέτος).
Το είδαμε και πέρυσι που επέμενε όλη την χρόνια να βάζει τον Σλούκα μαζί με τον Μπράουν. Σαν να μην ήξερε τι παίκτη πήρε. Ο Shorts είναι άρρωστη παικτούρα, αλλά πρέπει να παίξει το μπάσκετ που ξέρει, διότι έχει χτυπητές αδυναμίες στην επίθεση (πχ κακό τρίποντο, μηδέν off ball παιχνίδι). Επίσης, ένα μικρό ερωτηματικό είναι ο Ναν. Θα εμφανιστεί ο προ mvp Ναν ή ο μετά φέτος; Καμία φορά η πολυτελέστατη ζωή με λαμπο και σια σε οδηγεί να χάσεις λίγο την πείνα που είχες. Λέω εγώ τώρα..
Για αυτά που λες για τον παο συμφωνώ αλλά δεν ξέρω που κολλάνε. Ο οσφπ ήθελε δεύτερο σεντερ ισάξιο με Μιλου για να βγάζει νόημα και η επιλογή του Κώστα ως 3ος, ο Σέρβος είναι επίφοβος.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παντως τα μπαι αουτ αποτι εχω ακουσει δεν τα δινουν οι ομαδες με την μια..Λογικα ειναι αναλογα τι συμφωνιες κανουν..μπορει πχ για τον καραγιαννιδη να δινουμε 100κ καθε χρονο ,για τον χολ 200 ξερω γω.Εμεις αντιστοιχα για τον πετρουσεφ δεν νομιζω να πηραμε 1χαρτι ντουκου.
Εμενα ο σχεδιασμος φετος μου φαινεται κακος..βασικα σαν να μην υπαρχει και παμε στα κουτουρου τελειως..
Ο μακισικ ηταν για δρομο και τελικα εμεινε,ο λαρε το ιδιο,ο νετζηπογλου ηρθε αντι λαρε και μαλλον παει δανεικος..ο καραγιαννιδης δεν θα ρθει ουτε για προετοιμασια..Χασαμε τον μπαμπ 2 φορες..τωρα θα δουμε πως θα παει ο εβανς πρωτα..ο λι μπορει να μεινει μπορει να φυγει..πηγαμε λας βεγκας για να παρουμε τον χολ τελικα και τον κουματζε..τετοιο χαος δεν το θυμαμαι ξανα,λογω τελικων και φ4 τα αφησαν ολα στην ακρη και τωρα τρεχουμε και δεν φτανουμε..
Εμενα ο σχεδιασμος φετος μου φαινεται κακος..βασικα σαν να μην υπαρχει και παμε στα κουτουρου τελειως..
Ο μακισικ ηταν για δρομο και τελικα εμεινε,ο λαρε το ιδιο,ο νετζηπογλου ηρθε αντι λαρε και μαλλον παει δανεικος..ο καραγιαννιδης δεν θα ρθει ουτε για προετοιμασια..Χασαμε τον μπαμπ 2 φορες..τωρα θα δουμε πως θα παει ο εβανς πρωτα..ο λι μπορει να μεινει μπορει να φυγει..πηγαμε λας βεγκας για να παρουμε τον χολ τελικα και τον κουματζε..τετοιο χαος δεν το θυμαμαι ξανα,λογω τελικων και φ4 τα αφησαν ολα στην ακρη και τωρα τρεχουμε και δεν φτανουμε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Σάβ Αύγ 23, 2025 6:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
καλησπερα, ο Σερβος ειναι επιφοβος οταν δεν εχει παικτη διπλα του να παιξει 10 15 λεπτα χωρις να κανουμε αλχημειες του στυλ πητερς η παπ στο πεντε η να τραβαμε τις τριχες μας οταν μπαινει μεσα (μενσα ) . δυστυχως περσυ ο Μιλου δεν ειχε την πολυτελεια να κανει σωστη συντηρηση αφου καμποσες φορες βρεθηκε να ειναι το μονο πενταρι (λογω τραυματισμων φαλ και προβληματων υγειας του ραιτ) . το ιδιο παθαινε κι ο φαλ οποτε ελειπε ο μιλου και αμλιστα οταν επεστρεφε ειχε χειροτερη εικονα απο αυτη τηυ σερβου . Αν ο μιλου κρατηθει στα 25 λεπτα στους σοβαρους αγωνες και στο 20λεπτο σκαρτο σε αγωνες Α1 με ομαδες μικροτερης δυναμικοτηττας ειναι οκ η τριαδα των ψηλων μας (προσεξε λεω απλα οκ οχι σουπερ ντουπερ) εκτος κια ν πιστευεις οτι εχοντας στη διαθεση σου το ροστερ μας χρειαζεσαι σεντερ επιπεδου ανωτερου του χολ για να νικησεις προμηθεα και αρη και αεκ (χωρις καμαι διαθεση να μειωσω τις αλλες ομαδες το γραφω) . σιγουρα κι εγω θα ηθελα να εχω την πολυτελεια να εχω ενα δευτερο ψηλο ισαξιο του μιλου αλλα δεν εχει ερθει και η συντελεια του κοσμου που δευτρερο σεντερ μας ειναι ενας ππαικτης που σε οποιαδηποτε ομαδα της Α1 θα ηταν καραβασικουρα εδω περσυ συζηταγαμε για γουοτσον οταν ειχε πεσει φυλοξηρα στη φροντλαιν μας.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 23, 2025 5:31 pmΚαταρχάς για τον Χολ φέτος δώσατε 2 εκατ μαζί με το μπάι άουτ, εμείς 2,4 για τον Χολμς, ενώ τόσα παίρνει και ο Μιλου, δεν θα μου φαινόταν περίεργο να έρθει ένας ισάξιος παίχτης με τα ίδια λεπτά να μοιράζεται τη θέση μαζί του. Και ο Λεσσορ ακριβώς τόσα λεφτά παίρνει (και πήγαμε να φέρουμε και Βαλασιουνας με 4μ). Ναι δεν είναι λογικό ο μπακαπ να παίρνει πιο πολλά απτον βασικό, αλλά αν ερχόντουσαν ο Σορτς ή ο Μισιτς θα ήταν αυτοι οι βασικοί άρα λογικό να έπαιρναν και τα περισσότερα, ο Εβανς θα ήταν ένας ωραιότατος 6ος παίχτης στυλ Σλουκα στα prime του. Αν πάντως νομίζεις ότι τα λεφτά που δώσατε σε Μακισικ (500), Χολ (2) και Καραγιαννίδη (700) δεν μπορούσαν να έχουν αξιοποιηθει καλύτερα, οκ πάω πάσο. Ο Λι πόσα παίρνει στο μεταξύ? Πάνω από 1 έχω ακούσει, έτσι?Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 23, 2025 9:25 am
Σαφώς έχετε το πιο ποιοτικό ρόστερ της λίγκας, αυτό δεν νομίζω ότι αμφισβητείται από κανέναν λογικό άνθρωπο. Το μπάσκετ δεν είναι όμως υπέρτατου, να κερδίζει αυτός που έχει τις καλύτερες και πιο ακριβές κάρτες.
Για αυτά που λες για τον παο συμφωνώ αλλά δεν ξέρω που κολλάνε. Ο οσφπ ήθελε δεύτερο σεντερ ισάξιο με Μιλου για να βγάζει νόημα και η επιλογή του Κώστα ως 3ος, ο Σέρβος είναι επίφοβος.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτην την εντυπωση εχω και εγω και δεν νομιζω να την εχει ξανα γραψει κανενας μας.Αν δουμε τους τραυματισμους του μιλου σε μας..ειναι η επειδη ειναι γκαντεμης και πεφτει ο παπ και του σπαει το ποδι η κοπαναει το ποδι του σε τραπεζι ενω παιζει φιφα και σπαει τα δαχτυλα..Η επειδη ο φαλ εχει τραυματιστει και ετσι παιζει 35λ σερι.. Εχει ενδιαφερον φετος αν ο χολ μπορει να σταθει τα 15-20λ καλα πως θα τα παει ο μιλου με τους τραυματισμους..Γιατι ο ανθρωπος συνηθως τενοντιτιδες βγαζει στα γονατα απο υπερκοπωση και κακο κοντισιονιγκ...Ουτε κοβει τιποτα συμδεσμους χτυπα ξυλο ουτε παθαινει θλασεις σαν τον βιλντοζα φτερνιζοντας.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 23, 2025 5:57 pmκαλησπερα, ο Σερβος ειναι επιφοβος οταν δεν εχει παικτη διπλα του να παιξει 10 15 λεπτα χωρις να κανουμε αλχημειες του στυλ πητερς η παπ στο πεντε η να τραβαμε τις τριχες μας οταν μπαινει μεσα (μενσα ) . δυστυχως περσυ ο Μιλου δεν ειχε την πολυτελεια να κανει σωστη συντηρηση αφου καμποσες φορες βρεθηκε να ειναι το μονο πενταρι (λογω τραυματισμων φαλ και προβληματων υγειας του ραιτ) . το ιδιο παθαινε κι ο φαλ οποτε ελειπε ο μιλου και αμλιστα οταν επεστρεφε ειχε χειροτερη εικονα απο αυτη τηυ σερβου . Αν ο μιλου κρατηθει στα 25 λεπτα στους σοβαρους αγωνες και στο 20λεπτο σκαρτο σε αγωνες Α1 με ομαδες μικροτερης δυναμικοτηττας ειναι οκ η τριαδα των ψηλων μας (προσεξε λεω απλα οκ οχι σουπερ ντουπερ) εκτος κια ν πιστευεις οτι εχοντας στη διαθεση σου το ροστερ μας χρειαζεσαι σεντερ επιπεδου ανωτερου του χολ για να νικησεις προμηθεα και αρη και αεκ (χωρις καμαι διαθεση να μειωσω τις αλλες ομαδες το γραφω) . σιγουρα κι εγω θα ηθελα να εχω την πολυτελεια να εχω ενα δευτερο ψηλο ισαξιο του μιλου αλλα δεν εχει ερθει και η συντελεια του κοσμου που δευτρερο σεντερ μας ειναι ενας ππαικτης που σε οποιαδηποτε ομαδα της Α1 θα ηταν καραβασικουρα εδω περσυ συζηταγαμε για γουοτσον οταν ειχε πεσει φυλοξηρα στη φροντλαιν μας.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Σε 35 ματς επαιξε ο Φαλ απτα 40 περσινα της γιουρολιγκ και σε 29 ο Μιλου παντως, οποτε δεν επιβεβαιώνονται οσα λες για την αιτια της καταστασης του Μιλου και τη ταση του να χανει ματς. Σε αυτα τα 10 ματς που θα χασει και φετος και στα αλλα 5 που θα ναι με κοιλιά και θα σερνεται, θα εχετε σοβαρο θεμα στο σεντερ. 15 ματς δεν ειναι λιγα για να εξερτάστε απο τον Χολ. Εγω νομιζω οτι το μεγαλο σας θεμα ειναι στους ψηλους λοιπον και οχι στα γκαρντ. Επισης αν ο Χολ δεν παιζει καλα τη μοσιον, δεν θα μου κανει εντυπωση να θυμισει Μπολομποι απτη θητεια του σε εσας.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 23, 2025 5:57 pmκαλησπερα, ο Σερβος ειναι επιφοβος οταν δεν εχει παικτη διπλα του να παιξει 10 15 λεπτα χωρις να κανουμε αλχημειες του στυλ πητερς η παπ στο πεντε η να τραβαμε τις τριχες μας οταν μπαινει μεσα (μενσα ) . δυστυχως περσυ ο Μιλου δεν ειχε την πολυτελεια να κανει σωστη συντηρηση αφου καμποσες φορες βρεθηκε να ειναι το μονο πενταρι (λογω τραυματισμων φαλ και προβληματων υγειας του ραιτ) . το ιδιο παθαινε κι ο φαλ οποτε ελειπε ο μιλου και αμλιστα οταν επεστρεφε ειχε χειροτερη εικονα απο αυτη τηυ σερβου . Αν ο μιλου κρατηθει στα 25 λεπτα στους σοβαρους αγωνες και στο 20λεπτο σκαρτο σε αγωνες Α1 με ομαδες μικροτερης δυναμικοτηττας ειναι οκ η τριαδα των ψηλων μας (προσεξε λεω απλα οκ οχι σουπερ ντουπερ) εκτος κια ν πιστευεις οτι εχοντας στη διαθεση σου το ροστερ μας χρειαζεσαι σεντερ επιπεδου ανωτερου του χολ για να νικησεις προμηθεα και αρη και αεκ (χωρις καμαι διαθεση να μειωσω τις αλλες ομαδες το γραφω) . σιγουρα κι εγω θα ηθελα να εχω την πολυτελεια να εχω ενα δευτερο ψηλο ισαξιο του μιλου αλλα δεν εχει ερθει και η συντελεια του κοσμου που δευτρερο σεντερ μας ειναι ενας ππαικτης που σε οποιαδηποτε ομαδα της Α1 θα ηταν καραβασικουρα εδω περσυ συζηταγαμε για γουοτσον οταν ειχε πεσει φυλοξηρα στη φροντλαιν μας.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 23, 2025 5:31 pm
Καταρχάς για τον Χολ φέτος δώσατε 2 εκατ μαζί με το μπάι άουτ, εμείς 2,4 για τον Χολμς, ενώ τόσα παίρνει και ο Μιλου, δεν θα μου φαινόταν περίεργο να έρθει ένας ισάξιος παίχτης με τα ίδια λεπτά να μοιράζεται τη θέση μαζί του. Και ο Λεσσορ ακριβώς τόσα λεφτά παίρνει (και πήγαμε να φέρουμε και Βαλασιουνας με 4μ). Ναι δεν είναι λογικό ο μπακαπ να παίρνει πιο πολλά απτον βασικό, αλλά αν ερχόντουσαν ο Σορτς ή ο Μισιτς θα ήταν αυτοι οι βασικοί άρα λογικό να έπαιρναν και τα περισσότερα, ο Εβανς θα ήταν ένας ωραιότατος 6ος παίχτης στυλ Σλουκα στα prime του. Αν πάντως νομίζεις ότι τα λεφτά που δώσατε σε Μακισικ (500), Χολ (2) και Καραγιαννίδη (700) δεν μπορούσαν να έχουν αξιοποιηθει καλύτερα, οκ πάω πάσο. Ο Λι πόσα παίρνει στο μεταξύ? Πάνω από 1 έχω ακούσει, έτσι?
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Στη 2η παραγραφο σου συμφωνω πληρως, πες τα εσυ που εισαι ολυμπιακος, γιατι αν τα λεω εγω καποιοι βγαζουν σπυριά. Θυμιζει πολυ το καλοκαιρι του 2023 το φετινο για τον οσφπ, δεν ξερω γιατι ενω ο Μπαρτζωκας εχουν υπαρξει περιοδοι που εχει υπαρξει πραγματικα ΤΟΠ ρικρουτερ, ειναι κατι φορες που μπλοκαρει πληρως. Δεν ειναι ο μονος φυσικα, μην πεσετε να με φατε, κι ο Αταμαν πχ μια παιρνει Γκραντ με 500χιλ και την αλλη τον Μπαλτσε με τα ιδια λεφτα.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 23, 2025 5:56 pmΠαντως τα μπαι αουτ αποτι εχω ακουσει δεν τα δινουν οι ομαδες με την μια..Λογικα ειναι αναλογα τι συμφωνιες κανουν..μπορει πχ για τον καραγιαννιδη να δινουμε 100κ καθε χρονο ,για τον χολ 200 ξερω γω.Εμεις αντιστοιχα για τον πετρουσεφ δεν νομιζω να πηραμε 1χαρτι ντουκου.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Και το conditioning πως θα αλλαξει με Ευρωμπασκετ κιολας? Αγαπαμε Νικο αλλα απο θεμα work ethic ειναι Βαλακανιος του κεραταshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 23, 2025 6:07 pmΑυτην την εντυπωση εχω και εγω και δεν νομιζω να την εχει ξανα γραψει κανενας μας.Αν δουμε τους τραυματισμους του μιλου σε μας..ειναι η επειδη ειναι γκαντεμης και πεφτει ο παπ και του σπαει το ποδι η κοπαναει το ποδι του σε τραπεζι ενω παιζει φιφα και σπαει τα δαχτυλα..Η επειδη ο φαλ εχει τραυματιστει και ετσι παιζει 35λ σερι.. Εχει ενδιαφερον φετος αν ο χολ μπορει να σταθει τα 15-20λ καλα πως θα τα παει ο μιλου με τους τραυματισμους..Γιατι ο ανθρωπος συνηθως τενοντιτιδες βγαζει στα γονατα απο υπερκοπωση και κακο κοντισιονιγκ...Ουτε κοβει τιποτα συμδεσμους χτυπα ξυλο ουτε παθαινει θλασεις σαν τον βιλντοζα φτερνιζοντας.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 23, 2025 5:57 pm
καλησπερα, ο Σερβος ειναι επιφοβος οταν δεν εχει παικτη διπλα του να παιξει 10 15 λεπτα χωρις να κανουμε αλχημειες του στυλ πητερς η παπ στο πεντε η να τραβαμε τις τριχες μας οταν μπαινει μεσα (μενσα ) . δυστυχως περσυ ο Μιλου δεν ειχε την πολυτελεια να κανει σωστη συντηρηση αφου καμποσες φορες βρεθηκε να ειναι το μονο πενταρι (λογω τραυματισμων φαλ και προβληματων υγειας του ραιτ) . το ιδιο παθαινε κι ο φαλ οποτε ελειπε ο μιλου και αμλιστα οταν επεστρεφε ειχε χειροτερη εικονα απο αυτη τηυ σερβου . Αν ο μιλου κρατηθει στα 25 λεπτα στους σοβαρους αγωνες και στο 20λεπτο σκαρτο σε αγωνες Α1 με ομαδες μικροτερης δυναμικοτηττας ειναι οκ η τριαδα των ψηλων μας (προσεξε λεω απλα οκ οχι σουπερ ντουπερ) εκτος κια ν πιστευεις οτι εχοντας στη διαθεση σου το ροστερ μας χρειαζεσαι σεντερ επιπεδου ανωτερου του χολ για να νικησεις προμηθεα και αρη και αεκ (χωρις καμαι διαθεση να μειωσω τις αλλες ομαδες το γραφω) . σιγουρα κι εγω θα ηθελα να εχω την πολυτελεια να εχω ενα δευτερο ψηλο ισαξιο του μιλου αλλα δεν εχει ερθει και η συντελεια του κοσμου που δευτρερο σεντερ μας ειναι ενας ππαικτης που σε οποιαδηποτε ομαδα της Α1 θα ηταν καραβασικουρα εδω περσυ συζηταγαμε για γουοτσον οταν ειχε πεσει φυλοξηρα στη φροντλαιν μας.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Ολυμπιακος δεν παιζει motion, το χετε δεσει σχοινι κορδονι οπως και με την ιστορια με τα μπατζετ. Πολλα plays εχουν φιλοσοφια motion αλλα μπασκετ οπως οι Spurs που ειναι πεντακαθαρη motion δεν παιζει Ολυμπιακος ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ...JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 23, 2025 6:34 pmΣε 35 ματς επαιξε ο Φαλ απτα 40 περσινα της γιουρολιγκ και σε 29 ο Μιλου παντως, οποτε δεν επιβεβαιώνονται οσα λες για την αιτια της καταστασης του Μιλου και τη ταση του να χανει ματς. Σε αυτα τα 10 ματς που θα χασει και φετος και στα αλλα 5 που θα ναι με κοιλιά και θα σερνεται, θα εχετε σοβαρο θεμα στο σεντερ. 15 ματς δεν ειναι λιγα για να εξερτάστε απο τον Χολ. Εγω νομιζω οτι το μεγαλο σας θεμα ειναι στους ψηλους λοιπον και οχι στα γκαρντ. Επισης αν ο Χολ δεν παιζει καλα τη μοσιον, δεν θα μου κανει εντυπωση να θυμισει Μπολομποι απτη θητεια του σε εσας.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 23, 2025 5:57 pm
καλησπερα, ο Σερβος ειναι επιφοβος οταν δεν εχει παικτη διπλα του να παιξει 10 15 λεπτα χωρις να κανουμε αλχημειες του στυλ πητερς η παπ στο πεντε η να τραβαμε τις τριχες μας οταν μπαινει μεσα (μενσα ) . δυστυχως περσυ ο Μιλου δεν ειχε την πολυτελεια να κανει σωστη συντηρηση αφου καμποσες φορες βρεθηκε να ειναι το μονο πενταρι (λογω τραυματισμων φαλ και προβληματων υγειας του ραιτ) . το ιδιο παθαινε κι ο φαλ οποτε ελειπε ο μιλου και αμλιστα οταν επεστρεφε ειχε χειροτερη εικονα απο αυτη τηυ σερβου . Αν ο μιλου κρατηθει στα 25 λεπτα στους σοβαρους αγωνες και στο 20λεπτο σκαρτο σε αγωνες Α1 με ομαδες μικροτερης δυναμικοτηττας ειναι οκ η τριαδα των ψηλων μας (προσεξε λεω απλα οκ οχι σουπερ ντουπερ) εκτος κια ν πιστευεις οτι εχοντας στη διαθεση σου το ροστερ μας χρειαζεσαι σεντερ επιπεδου ανωτερου του χολ για να νικησεις προμηθεα και αρη και αεκ (χωρις καμαι διαθεση να μειωσω τις αλλες ομαδες το γραφω) . σιγουρα κι εγω θα ηθελα να εχω την πολυτελεια να εχω ενα δευτερο ψηλο ισαξιο του μιλου αλλα δεν εχει ερθει και η συντελεια του κοσμου που δευτρερο σεντερ μας ειναι ενας ππαικτης που σε οποιαδηποτε ομαδα της Α1 θα ηταν καραβασικουρα εδω περσυ συζηταγαμε για γουοτσον οταν ειχε πεσει φυλοξηρα στη φροντλαιν μας.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Jeight έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 23, 2025 7:03 pmΟ Ολυμπιακος δεν παιζει motion, το χετε δεσει σχοινι κορδονι οπως και με την ιστορια με τα μπατζετ. Πολλα plays εχουν φιλοσοφια motion αλλα μπασκετ οπως οι Spurs που ειναι πεντακαθαρη motion δεν παιζει Ολυμπιακος ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ...JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 23, 2025 6:34 pm
Σε 35 ματς επαιξε ο Φαλ απτα 40 περσινα της γιουρολιγκ και σε 29 ο Μιλου παντως, οποτε δεν επιβεβαιώνονται οσα λες για την αιτια της καταστασης του Μιλου και τη ταση του να χανει ματς. Σε αυτα τα 10 ματς που θα χασει και φετος και στα αλλα 5 που θα ναι με κοιλιά και θα σερνεται, θα εχετε σοβαρο θεμα στο σεντερ. 15 ματς δεν ειναι λιγα για να εξερτάστε απο τον Χολ. Εγω νομιζω οτι το μεγαλο σας θεμα ειναι στους ψηλους λοιπον και οχι στα γκαρντ. Επισης αν ο Χολ δεν παιζει καλα τη μοσιον, δεν θα μου κανει εντυπωση να θυμισει Μπολομποι απτη θητεια του σε εσας.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τωρα αν τον δεις ειναι μια χαρα..ο μιλου νομιζω χανει το κινητρο του στο να προσεχει..για καποιο περιεργο λογο οποτε ειναι καλοκαιρι η τραυματιζεται πλακωνεται στην γυμναστικη και στην διατροφη..ενω κατα την διαρκεια της σεζον φτανει σε απαραδεκτη κατασταση..ισως φετος που θα χει περισσοτερες ευθυνες προσεχει?θα δειξει.. Παντως θεωρω ΔΕΝ ειναι ευπαθεις σε τραυματισμους.. ο γκος η ο βιλντοζα ειναι.. ο μιλου αν προσεχει την διατροφη του και δεν παιζει πανω απο 25λ παιζει να μην βγαλει προβληματα. Τωρα αν ειναι με 30% λιπος και παιζει 30λ σερι σε διαβολοβδομαδες και α1 ε ειναι σιγουρο οτι θα μεινει εξω απο τα γονατα.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κάτσε μην αναστηθεί ο Κωστακούμπο που μασάει σίδερα με την εθνική και δούμε καμία μεταμόρφωση. Ο Μπαρτζωκας έχει ειδικότητα σε αυτό.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 23, 2025 6:34 pmΣε 35 ματς επαιξε ο Φαλ απτα 40 περσινα της γιουρολιγκ και σε 29 ο Μιλου παντως, οποτε δεν επιβεβαιώνονται οσα λες για την αιτια της καταστασης του Μιλου και τη ταση του να χανει ματς. Σε αυτα τα 10 ματς που θα χασει και φετος και στα αλλα 5 που θα ναι με κοιλιά και θα σερνεται, θα εχετε σοβαρο θεμα στο σεντερ. 15 ματς δεν ειναι λιγα για να εξερτάστε απο τον Χολ. Εγω νομιζω οτι το μεγαλο σας θεμα ειναι στους ψηλους λοιπον και οχι στα γκαρντ. Επισης αν ο Χολ δεν παιζει καλα τη μοσιον, δεν θα μου κανει εντυπωση να θυμισει Μπολομποι απτη θητεια του σε εσας.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 23, 2025 5:57 pm
Εμένα μια χαρά μου φαίνεται ο σχεδιασμός. Ο Μακίσικ μια χαρά είναι τα 500κ και θα έχει ρόλο όταν η ομάδα μπουκώσει από κόπωση-τραυματισμούς. Από το να βγεις στην αγορά τότε, μια χαρά είναι ο Σάκαρος που έχει αποδείξει και την αξία του στα δύσκολα. Μην ξεχνάς ότι με Σάκαρο σας πήραμε πέρυσι στους τελικούς.
ΟΚ, ο Λάρε είναι περίπτωση που πληρώνεις υπεραξία για να παίζει Α1 και να κάνει πλακίτσα με Σάσα-Μίλου στα αποδυτήρια. Νετζηπογλου και Καραγιαννιδη δεν τους σχολιάζω καν.
Αν μπορούσες να μην τους πάρεις και να φέρεις πεντάρι καλύτερο του Χολ με δυο χαρτιά τύπου Ατσιούα (που δεν υπάρχει τώρα στην αγορά), Ε τότε έχεις κάνει μαλακία.
Αν, όμως, δεν βρεθεί ψηλός διαθέσιμος Οκτωμβρη μήνα τι θα έκανες; Σαν την Φενερ πέρυσι θα ήσουν με κανένα Μαριανοβιτς πρώην αθλητη.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο