9η αγωνιστική - Euroleague 2020-21

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1551
Αγαπημένη θέση: Bench
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Νοέμ 16, 2020 10:19 pm

17/11
19.00 Zenit-Khimki
19.30 Efes-Bayern
20.00 Zalgiris-CSKA
21.30 Baskonia-Fenerbahce
22.00 Valencia-Panathinaikos

18/11
19.30 Real-Maccabi
21.00 Alba-ASVEL
21.45 Milano-Crvena Zvezda

ΑΝΑΒΟΛΗ
Barcelona-Olympiacos

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Νοέμ 17, 2020 7:10 pm

Πρώτο πεντάλεπτο στην Αγία Πετρούπολη, ΜΑΓΕΙΑ η άμυνα που σχεδίασε ο Κουρτινάιτις για τον Πάνγκος :D

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 4009
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τρί Νοέμ 17, 2020 7:23 pm

yorgos έγραψε:
Πρώτο πεντάλεπτο στην Αγία Πετρούπολη, ΜΑΓΕΙΑ η άμυνα που σχεδίασε ο Κουρτινάιτις για τον Πάνγκος :D
Αυτό ακριβώς!! Τον Monroe που δεν μπορεί να στρίψει τον στέλνει να ανεβαίνει μετά το pick 'n' roll. :banghead:

0
tarp7

allstar
Reactions: 1987

Τρί Νοέμ 17, 2020 8:27 pm

Η ΜΠΑΓΕΡΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1753
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Νοέμ 17, 2020 9:18 pm

Ο Λαρκιν δεν παιζει οπως περσι προς ωρας.

Κερδισε και την Εφες η Μπαγερν.

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
tarp7

allstar
Reactions: 1987

Τρί Νοέμ 17, 2020 9:23 pm

Λογικό είναι προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό. Πολύ αναπτρεπτική και η φετινή ευρολίγκα

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion

Τρί Νοέμ 17, 2020 10:46 pm

Εξαιρετικός ο Peters μέχρις ώρας. Κάτι πρέπει να έχει γίνει με τον Westerman που δεν παίζει καθόλου, ίσως για αυτό παίρνουν τον Perez στη Fener.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Νοέμ 18, 2020 1:16 am

ssoulliss έγραψε:
yorgos έγραψε:
Αυτό ακριβώς!! Τον Monroe που δεν μπορεί να στρίψει τον στέλνει να ανεβαίνει μετά το pick 'n' roll. :banghead:
Νομίζω ότι ο Κουρτινάιτις είχε παίξει, όπως ι εγώ, τα ρέστα του στο Πάνγκος +5,5 ασίστ. Τα κατάφερε... στο πρώτο εξάλεπτο, δεν υπάρχει αυτό! Είναι μάγος. Μόλις μπήκε πάνω του ο Ζάιτσεφ χωρίς αλλαγές, μπλόκαρε. Το χω ξαναπεί ότι, σε αντίθεση με τους υπολοίπους εδώ μέσα, δε μου αρέσει η στελέχωση της Ζενίτ, παρότι έχει κάποιες καλές μονάδες, είναι άχρωμη, της λείπει το σημείο αναφοράς, υπάρχουν συγκεκριμένα είδη παίκτη που δεν μπορεί να μαρκάρει, σουτάρει πολύ άσχημα. Δεν της δίνω πιθανότητες για οκταδα.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Νοέμ 18, 2020 10:51 am

yorgos έγραψε:
ssoulliss έγραψε:

Νομίζω ότι ο Κουρτινάιτις είχε παίξει, όπως ι εγώ, τα ρέστα του στο Πάνγκος +5,5 ασίστ. Τα κατάφερε... στο πρώτο εξάλεπτο, δεν υπάρχει αυτό! Είναι μάγος. Μόλις μπήκε πάνω του ο Ζάιτσεφ χωρίς αλλαγές, μπλόκαρε. Το χω ξαναπεί ότι, σε αντίθεση με τους υπολοίπους εδώ μέσα, δε μου αρέσει η στελέχωση της Ζενίτ, παρότι έχει κάποιες καλές μονάδες, είναι άχρωμη, της λείπει το σημείο αναφοράς, υπάρχουν συγκεκριμένα είδη παίκτη που δεν μπορεί να μαρκάρει, σουτάρει πολύ άσχημα. Δεν της δίνω πιθανότητες για οκταδα.
ουτε εμενα μου αρεσει η ζενιτ! βασικα ειναι μια κλασσικη στελεχωση πασκουαλ αυτη! και εδω φαινεται και αποδεικνύεται οτι ο τσαβι εκανε τις μεταγραφες και σε μας.

πολυ σοφτ ομαδα ειδικα στο 1 και στο 5 ειναι βουτυρα. γενικα εχουν αργα ποδια και λιγη αθλητικοτητα. εχουν ποιοτητα πολυ αλλα και βαρια κορμια.

γενικα πιο τσαβι πεθανεις αυτη η ομαδα! σετ παιχνιδι ολη την ωρα, 1000 plays χωρις νοημα, σοφτιλα παντου (πλην κανα δυο παικτων) και χαμηλα σκορ.

θεωρω οτι ισως μεινει εως τελους να παλευει για 8αδα αλλα δυσκολα θα μπει.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1735
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Νοέμ 18, 2020 1:53 pm

Tracy Mac έγραψε:
yorgos έγραψε:

ουτε εμενα μου αρεσει η ζενιτ! βασικα ειναι μια κλασσικη στελεχωση πασκουαλ αυτη! και εδω φαινεται και αποδεικνύεται οτι ο τσαβι εκανε τις μεταγραφες και σε μας.

πολυ σοφτ ομαδα ειδικα στο 1 και στο 5 ειναι βουτυρα. γενικα εχουν αργα ποδια και λιγη αθλητικοτητα. εχουν ποιοτητα πολυ αλλα και βαρια κορμια.

γενικα πιο τσαβι πεθανεις αυτη η ομαδα! σετ παιχνιδι ολη την ωρα, 1000 plays χωρις νοημα, σοφτιλα παντου (πλην κανα δυο παικτων) και χαμηλα σκορ.

Μία κλασσική στελέχωση Πασκουάλ και Hoopfellas θα συμπλήρωνα εγώ. Τα ίδια κάνουν και στον Παναθηναικό.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Νοέμ 18, 2020 2:26 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Νοέμ 18, 2020 1:53 pm
Tracy Mac έγραψε:

Μία κλασσική στελέχωση Πασκουάλ και Hoopfellas θα συμπλήρωνα εγώ. Τα ίδια κάνουν και στον Παναθηναικό.
αυτο που λετε πολλοι οτι ο Hoopfellas εμπλεκεται σε μεταγραφες κλπ και ειδικα και στον Παναθηναικο, δεν το ξερω. εχετε καποιες παραπανω πληροφοριες ή απλως το λετε γιατι αρκετοι παικτες που προτεινει στο site του, μετα ερχονται στον Παο.

Ρωταω γιατι το γραφετε αρκετοι εδω μεσα. λεω αν ξερετε κατι συγκεκριμενο.

0
Weekendman

champion
Reactions: 439

Τετ Νοέμ 18, 2020 8:24 pm

Η Ρεάλ έκανε το πρώτο σωστό βήμα σε αυτό το πρώτο ημίχρονο ,δεν έδωσε ούτε δευτερόλεπτο στον Λαπροβίτολα. Ας πάρει χρόνο ο Αλοσεν γιατί δεν συμμερίζομαι απολύτως το επιχείρημα που χρησιμοποιείται στην σύγκριση Γιούροκαπ και Τσάμπιονς Λιγκ όσο αφορά τις θέσεις που τερματίζουν οι ομάδες, ειδικά στην Ισπανία που πέρσι καλύτερες ομάδες σαν την Βαλένθια και Μπασκόνια πάλευαν στα όρια της οκτάδας κάτι που δεν θα συνέβαινε αν δεν είχαν επιβάρυνση Ευρωλίγκας. Ο Αλοσέν όμως ήταν βασικό στέλεχος σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ισπανικής λίγκας και η ομάδα του βρισκόταν στην τρίτη θέση όταν έγινε η διακοπή.

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion

Τετ Νοέμ 18, 2020 9:05 pm

Η Macccabi μέχρις ώρας παίζει να είναι η απογοήτευση της σεζόν. Άλλ' αντι άλλων στην επίθεση, στην άμυνα δεν στρίβουν οι ψηλοί της, ο Σφαιρόπουλος σε έτσι και έτσι φάση, ο Vujcic με μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τους νεοφερμένους.

Και πέρυσι έλειπαν παίκτες (βασικά νοσοκομείο ήταν η ομάδα) αλλα το μαχαίρι ήταν συνεχώς στα δόντια με πάθος, πλάνο και όρεξη για μπάσκετ. Φέτος ούτε τα μισά δε γίνονται.

*Η Real είναι μείον τέσσερις παίκτες σήμερα και κάνει περίπατο;

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Τετ Νοέμ 18, 2020 11:53 pm

Reaper έγραψε:
Τρί Νοέμ 17, 2020 9:18 pm
Ο Λαρκιν δεν παιζει οπως περσι προς ωρας.

Κερδισε και την Εφες η Μπαγερν.
Ουτε ο Baldwin παιζει οπως περσι. Ματι εβγαλε για αλλη μια φορά. Νομίζω ότι θα με κανει να αναθεωρήσω τις αποψεις μου. Ακομα βασταω :D

0
Weekendman

champion
Reactions: 439

Πέμ Νοέμ 19, 2020 12:01 am

Αν ο Σάρας είναι η ντροπή του Λιθουανικού μπάσκετ με το Σέρβικό μπασκετ που παίζει, τότε ο Ερυθρός είναι αντίστοιχα η ντροπή του Σέρβικού με όλους τους Αμερικάνους που έχει μαζέψει, παρόλα αυτά είναι αξιόμαχος. Για την Αρμάνι τι να πούμε αν παίζει έτσι, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς που είναι εκλεκτικός και διαλέγει συνήθως τα πολύ χοντρά πορτοφόλια με τα τεράστια μπάτζετ ήδη τρίβει τα χέρια του...

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2020-2021”