Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Γιουρτσέβεν πράγματι θα μπορούσε να είναι 2ος και ίσως και 1ος σε κάποιες ομάδες. Εγώ τον κρίνω ως 3ο όμως, γιατί 3ος είναι αυτή την στιγμή. Και στον χρόνο που θα πάρει (κανά σκάρτο πεντάλεπτο) όταν οι άλλοι δυο είναι καλά, δεν βλέπω πως θα είναι πιο χρήσιμος από τον Κώστα (στον αντίστοιχο χρόνο).
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν αναστατώνομαι, σου απαντάω στο ίδιο ύφος που μου γράφεις και εσύ. Αν δεν σου αρέσει μπορείς απλά να μην ανοίγεις διάλογο μαζί μου. Υπάρχουν και άλλοι συνομιλητές.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 24, 2025 10:55 pmΚαταρχάς να μιλάς πιο ευγενικά, όπως σου μιλάω κι εγώ, χωρίς χατακτηρισμους, αν δεν μπορείς και αναστατώνεσαι μην μου απαντάς καθόλου σε παρακαλώ. Τόση ώρα συζητάμε για το αν ο Χολ ειναι επαρκής σαν 2ος ψηλός, η πλειοψηφία εδώ λέμε όχι και εσύ λες ναι. Σου απαντάω σε ποστ σου που αναφέρεις ότι όλες οι ομάδες αν χάσουν τον πρώτο ψηλό τους είναι στη δικιά μας μοίρα, κάτι που όπως βλέπεις δεν ισχύει. Τώρα ξαφνικά λες ότι θέλετε κι άλλον ψηλό, κάτι που γράφω εγώ απτο πρώτο μου ποστ που απάντησες. Αν συμφωνείς μαζί μου λοιπόν τι το συζητάμε τόσες ώρες?Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 24, 2025 10:45 pm
Συζήτηση κάνουμε αδερφέ. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν, μιλάω ουδέτερα. Πριν βιαστείς να πεις την κοτσάνα σου, καλό θα ήταν να διαβάσεις πιο προσεκτικά τα σχόλια των συνομιλητών σου.
Έχω κάνει άπλετα σχόλια ότι αποκλείεται να πάμε έτσι στα Σέντερ και ότι θα φέρουμε τρίτο ισάξιο του Χολ που θα παίξουν στα ίσια μεταξύ τους την θέση.
Ο Μπάσει δεν έχει πάει Παρτιζαν, η Έφες και η Φενερ έχει σίγουρα πολύ χειρότερο δίδυμο από το Χολ-Κώστας και εσείς δεν είστε πολύ μπροστά με Χολμς και τον Τούρκο. Ο Τούρκος δεν κάνει για τρίτος, πιο χρήσιμος είναι ο Μήτογλου γι αυτά τα λεπτά.
Ουσιαστικά από την πάνω λίστα από τους σοβαρούς ανταγωνιστές (έχω βγάλει την Χάποελ απ έξω στο προηγούμενο σχόλιο μου) οι μόνες ομάδες που είναι πολύ πιο δυνατές είναι η Μονακό, ο Ερυθρός, η Ρεάλ, η Αρμάνι και η Μπάρτσα.
Έγραψες πριν ότι ο Χουπφελας λέει ότι οι 3 ψηλοί της Χάποελ είναι ισοδυναμοι, το κομμάτι της εκπομπής που έλεγε ότι ο Χολμς είναι ένα απτα καλύτερα σεντερ μάλλον το έβαλες στο mute έτσι? Αντιθέτως ο παο έχει ίσως και τον καλύτερο μπακαπ σεντερ στην Ευρώπη και έναν από τους καλύτερους τρίτους (αν και κακό fit). Όντως η Φενερ (προς το παρον) και η Εφες είναι στο ίδιο επίπεδο με εσάς σε αυτές τις θέσεις. Τέλος πάντων δεν έχει νόημα να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση, ας λήξει εδώ, καλή συνέχεια.
Ο Χόλμς (δεν τον ξέρω τον παίκτη ούτε τον έχω δει) θα κριθεί στο γήπεδο. Εγώ μίλησα συγκεκριμένα για δίδυμα ψηλών και πάνω σε αυτό μου απάντησες. Και πάνω σε αυτό σου παρέθεσα ότι ενώ προφανώς το δίδυμο σας είναι καλύτερο από το δικό μας, η διαφορά δεν είναι χαώδης όπως αναφέρεις εσύ, διότι ο Τούρκος είναι πολύ κακό φιτ για τρίτος, όχι επειδή ο Χολμς δεν είναι καλός η leading ψηλός, όπως λάθος κατάλαβες ότι υπονόησα.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
Ο χολμς δεν μπορει να κριθει εφοσον δεν τον εχουμε δει να παιζει...μπορει να βγει απο mvp μεχρι χειροτερος του γιουρτσεβεν
ο γιουρτσεβεν ηταν αθλιος πραγματικα και η βασικη αιτια που εχασε ο παναθηναικος και την ευρωλιγκα και το πρωταθλημα...οσο ηταν μεσα παιζατε 4Vs5 και ο παναθηναικος ουσιαστικα δεν ειχε 5αρι αφου στο τελος επαιζε 5 ο μητογλου απεναντι στον μιλουτινοφ.τωρα αν ο αταμαν τον κρατησε επειδη ειναι τουρκος και θελει να τον στηριξει ειναι αλλο θεμα.αν δεν ηταν τουρκος,ο αταμαν θα τον ειχε σουταρει με συνοπτικες διαδικασιες,οχι να του δωσει και αυξηση ημαρτον.αν δεν θελετε να τα βλεπετε αυτα καλως αλλά οπως κανω κριτικη στην ομαδα μου θα λεω την γνωμη μου και για τον παναθηναικο.το πως ο γιουρτσεβεν θα γινοταν 2ος σε καποια αλλη ομαδα ειλικρινα δεν το βλεπω.δηλαδη ποια ομαδα θα τον επαιρνε απο ευρωλιγκα με στοχους?μονο οι τουρκικες για το διαβατηριο για να τον εχουν ως 3ο στην ευρωλιγκα και αντε ως 2ο στο τουρκικο πρωταθλημα μεχρι εκει.δεν μπορουσε να τα βαλλει με τον γερο-μπιρτς τι να λεμε τωρα.αυτα τα ολιγα αντε να λεμε και καμια αληθεια για τον παναθηναικο ωστε να μην με κατηγορουν οι φιλοι μου ολυμπιακοι ως μονιμο κριτη της ομαδα μας
ΑΝ ο χολμς δεν τραβηξει και ο λεσορτ καθυστερησει να μπει το προβλημα του παο στο 5 θα ειναι τεραστιο...οχι καλυτερη γραμμη ψηλων δεν θα εχει αλλά θα ψαχνεται για σεντερ τον νοεμβρη.
ο γιουρτσεβεν ηταν αθλιος πραγματικα και η βασικη αιτια που εχασε ο παναθηναικος και την ευρωλιγκα και το πρωταθλημα...οσο ηταν μεσα παιζατε 4Vs5 και ο παναθηναικος ουσιαστικα δεν ειχε 5αρι αφου στο τελος επαιζε 5 ο μητογλου απεναντι στον μιλουτινοφ.τωρα αν ο αταμαν τον κρατησε επειδη ειναι τουρκος και θελει να τον στηριξει ειναι αλλο θεμα.αν δεν ηταν τουρκος,ο αταμαν θα τον ειχε σουταρει με συνοπτικες διαδικασιες,οχι να του δωσει και αυξηση ημαρτον.αν δεν θελετε να τα βλεπετε αυτα καλως αλλά οπως κανω κριτικη στην ομαδα μου θα λεω την γνωμη μου και για τον παναθηναικο.το πως ο γιουρτσεβεν θα γινοταν 2ος σε καποια αλλη ομαδα ειλικρινα δεν το βλεπω.δηλαδη ποια ομαδα θα τον επαιρνε απο ευρωλιγκα με στοχους?μονο οι τουρκικες για το διαβατηριο για να τον εχουν ως 3ο στην ευρωλιγκα και αντε ως 2ο στο τουρκικο πρωταθλημα μεχρι εκει.δεν μπορουσε να τα βαλλει με τον γερο-μπιρτς τι να λεμε τωρα.αυτα τα ολιγα αντε να λεμε και καμια αληθεια για τον παναθηναικο ωστε να μην με κατηγορουν οι φιλοι μου ολυμπιακοι ως μονιμο κριτη της ομαδα μας
ΑΝ ο χολμς δεν τραβηξει και ο λεσορτ καθυστερησει να μπει το προβλημα του παο στο 5 θα ειναι τεραστιο...οχι καλυτερη γραμμη ψηλων δεν θα εχει αλλά θα ψαχνεται για σεντερ τον νοεμβρη.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Γιουρτσεβέν είναι πολυτέλεια για 3ος και προφανώς δεν είναι κακός παίκτης. Τώρα αν κάποιοι περίμεναν να αντικαταστήσει τον Λεσόρ ως προς την επιχραστικότητα που έχει ο Γάλλος στο ρόστερ μας, αυτό δεν μπορεί να το κάνει και δε φταίει και για αυτό. Σε σχέση με τον Κώστα δε, εννοείται πως δεν τίθεται θέμα για το ποιος είναι καλύτερος. Και όσα "αν" έβαλες για τη δική μας γραμμή σέντερ, άλλα τόσα υπάρχουν και για τη δική σας (σε τι σωματική κατάσταση θα είναι ο Μιλουτίνοφ, αν ο Κώστας θα είναι υγιής και μπορεί να ξεχνάω και άλλα).basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 24, 2025 11:09 pmΟ χολμς δεν μπορει να κριθει εφοσον δεν τον εχουμε δει να παιζει...μπορει να βγει απο mvp μεχρι χειροτερος του γιουρτσεβεν
ο γιουρτσεβεν ηταν αθλιος πραγματικα και η βασικη αιτια που εχασε ο παναθηναικος και την ευρωλιγκα και το πρωταθλημα...οσο ηταν μεσα παιζατε 4Vs5 και ο παναθηναικος ουσιαστικα δεν ειχε 5αρι αφου στο τελος επαιζε 5 ο μητογλου απεναντι στον μιλουτινοφ.τωρα αν ο αταμαν τον κρατησε επειδη ειναι τουρκος και θελει να τον στηριξει ειναι αλλο θεμα.αν δεν ηταν τουρκος,ο αταμαν θα τον ειχε σουταρει με συνοπτικες διαδικασιες,οχι να του δωσει και αυξηση ημαρτον.αν δεν θελετε να τα βλεπετε αυτα καλως αλλά οπως κανω κριτικη στην ομαδα μου θα λεω την γνωμη μου και για τον παναθηναικο.το πως ο γιουρτσεβεν θα γινοταν 2ος σε καποια αλλη ομαδα ειλικρινα δεν το βλεπω.δηλαδη ποια ομαδα θα τον επαιρνε απο ευρωλιγκα με στοχους?μονο οι τουρκικες για το διαβατηριο για να τον εχουν ως 3ο στην ευρωλιγκα και αντε ως 2ο στο τουρκικο πρωταθλημα μεχρι εκει.δεν μπορουσε να τα βαλλει με τον γερο-μπιρτς τι να λεμε τωρα.αυτα τα ολιγα αντε να λεμε και καμια αληθεια για τον παναθηναικο ωστε να μην με κατηγορουν οι φιλοι μου ολυμπιακοι ως μονιμο κριτη της ομαδα μας![]()
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
οταν δεν μπορεις να σταθεις καν στο 5 και ο προπονητης σου βαζει 4αρι για να παιξει τον μιλουτινοφ εισαι κακος παικτης.δεν χρειαζεται να εθελοτυφλουμε.οποιος εχει ματια βλεπει.το ''ο γιουρτσεβεν ειναι πολυτελεια για 3ος ψηλος'' ειναι μια ακομα μυθικη ατακα του πορτοκαλι σαιτ για να σας ηρεμησει καθως ολοι οι παναθηναικοι ηταν στα σχοινια μετα τις απωλειες τιτλων με βασικο αιτιο πως εβλεπαν ολοι οτι δεν υπηρχε 5αρι στην ομαδα.οποτε οχι αλλες γραφικοτητες παρακαλω.ξαναλεω αν δεν ηταν τουρκος θα εφευγε το βραδυ του 4ου τελικου.ηδη θα ειχε ετοιμες τις βαλιτσες.απλα ειναι τουρκος και ο αταμαν θελει να τα πηγαινει καλα ωστε και ο γιουρτσεβεν να τον στηριξει και να παει εθνικη τουρκιας και να μην τα σπασουν.ο σπανουλης επελεξε να τα σπασει με παπαγιαννη και ειδαμε τα αποτελεσματα.παπαγιαννης εκτος εθνικης.απο εμενα θα ακουτε μονο αληθειες.ειμαι ολυμπιακος αλλά ολα θα λεγονται οπως ειναι χωρις υπεκφυγες και συναισθηματισμους και χωρις κοκκινα γυαλια.Δεν ζητησαμε να εχει την επιδραστικοτητα του λεσορτ αλλά ο γιουρτσεβεν δεν μπορουσε να σταθει καν και η αποδειξη ειναι τα λεπτα συμμετοχης του στον ημιτελικο με φενερ και στους τελικους που ο αταμαν απηυδυσε και επαιζε με 5αρι τον μητογλου.Ειναι ενας κακος παικτης και δεν με νοιαζει να τον συγκρινω με αντετοκουνμπο.απλα δεν κανει και εμεινε στην ομαδα βυσματικα.οποιος δεν το βλεπει αυτο ας προσπερασει το ποστBillyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 24, 2025 11:19 pmΟ Γιουρτσεβέν είναι πολυτέλεια για 3ος και προφανώς δεν είναι κακός παίκτης. Τώρα αν κάποιοι περίμεναν να αντικαταστήσει τον Λεσόρ ως προς την επιχραστικότητα που έχει ο Γάλλος στο ρόστερ μας, αυτό δεν μπορεί να το κάνει και δε φταίει και για αυτό. Σε σχέση με τον Κώστα δε, εννοείται πως δεν τίθεται θέμα για το ποιος είναι καλύτερος.basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 24, 2025 11:09 pmΟ χολμς δεν μπορει να κριθει εφοσον δεν τον εχουμε δει να παιζει...μπορει να βγει απο mvp μεχρι χειροτερος του γιουρτσεβεν
ο γιουρτσεβεν ηταν αθλιος πραγματικα και η βασικη αιτια που εχασε ο παναθηναικος και την ευρωλιγκα και το πρωταθλημα...οσο ηταν μεσα παιζατε 4Vs5 και ο παναθηναικος ουσιαστικα δεν ειχε 5αρι αφου στο τελος επαιζε 5 ο μητογλου απεναντι στον μιλουτινοφ.τωρα αν ο αταμαν τον κρατησε επειδη ειναι τουρκος και θελει να τον στηριξει ειναι αλλο θεμα.αν δεν ηταν τουρκος,ο αταμαν θα τον ειχε σουταρει με συνοπτικες διαδικασιες,οχι να του δωσει και αυξηση ημαρτον.αν δεν θελετε να τα βλεπετε αυτα καλως αλλά οπως κανω κριτικη στην ομαδα μου θα λεω την γνωμη μου και για τον παναθηναικο.το πως ο γιουρτσεβεν θα γινοταν 2ος σε καποια αλλη ομαδα ειλικρινα δεν το βλεπω.δηλαδη ποια ομαδα θα τον επαιρνε απο ευρωλιγκα με στοχους?μονο οι τουρκικες για το διαβατηριο για να τον εχουν ως 3ο στην ευρωλιγκα και αντε ως 2ο στο τουρκικο πρωταθλημα μεχρι εκει.δεν μπορουσε να τα βαλλει με τον γερο-μπιρτς τι να λεμε τωρα.αυτα τα ολιγα αντε να λεμε και καμια αληθεια για τον παναθηναικο ωστε να μην με κατηγορουν οι φιλοι μου ολυμπιακοι ως μονιμο κριτη της ομαδα μας![]()
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
ΟΚ, διαφωνώ εντελώς.basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 24, 2025 11:30 pmοταν δεν μπορεις να σταθεις καν στο 5 και ο προπονητης σου βαζει 4αρι για να παιξει τον μιλουτινοφ εισαι κακος παικτης.δεν χρειαζεται να εθελοτυφλουμε.οποιος εχει ματια βλεπει.το ''ο γιουρτσεβεν ειναι πολυτελεια για 3ος ψηλος'' ειναι μια ακομα μυθικη ατακα του πορτοκαλι σαιτ για να σας ηρεμησει καθως ολοι οι παναθηναικοι ηταν στα σχοινια μετα τις απωλειες τιτλων με βασικο αιτιο πως εβλεπαν ολοι οτι δεν υπηρχε 5αρι στην ομαδα.οποτε οχι αλλες γραφικοτητες παρακαλω.ξαναλεω αν δεν ηταν τουρκος θα εφευγε το βραδυ του 4ου τελικου.ηδη θα ειχε ετοιμες τις βαλιτσες.απλα ειναι τουρκος και ο αταμαν θελει να τα πηγαινει καλα ωστε και ο γιουρτσεβεν να τον στηριξει και να παει εθνικη τουρκιας και να μην τα σπασουν.ο σπανουλης επελεξε να τα σπασει με παπαγιαννη και ειδαμε τα αποτελεσματα.παπαγιαννης εκτος εθνικης.απο εμενα θα ακουτε μονο αληθειες.ειμαι ολυμπιακος αλλά ολα θα λεγονται οπως ειναι χωρις υπεκφυγες και συναισθηματισμους και χωρις κοκκινα γυαλια.Δεν ζητησαμε να εχει την επιδραστικοτητα του λεσορτ αλλά ο γιουρτσεβεν δεν μπορουσε να σταθει καν και η αποδειξη ειναι τα λεπτα συμμετοχης του στον ημιτελικο με φενερ και στους τελικους που ο αταμαν απηυδυσε και επαιζε με 5αρι τον μητογλου.Ειναι ενας κακος παικτης και δεν με νοιαζει να τον συγκρινω με αντετοκουνμπο.απλα δεν κανει και εμεινε στην ομαδα βυσματικα.οποιος δεν το βλεπει αυτο ας προσπερασει το ποστBillyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 24, 2025 11:19 pm
Ο Γιουρτσεβέν είναι πολυτέλεια για 3ος και προφανώς δεν είναι κακός παίκτης. Τώρα αν κάποιοι περίμεναν να αντικαταστήσει τον Λεσόρ ως προς την επιχραστικότητα που έχει ο Γάλλος στο ρόστερ μας, αυτό δεν μπορεί να το κάνει και δε φταίει και για αυτό. Σε σχέση με τον Κώστα δε, εννοείται πως δεν τίθεται θέμα για το ποιος είναι καλύτερος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Κυρ Αύγ 24, 2025 11:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
καλα δεν μπορουμε να λεμε οτι κανει ο γιουρτσε για 2ος και δεν κανει ο χολ..Η πραγματικοτητα για τον χολ ειναι οτι για 2ος ειναι μια χαρα..Το κακο του ειναι οτι δεν μπορει να σταθει σαν πρωτος οπως εκανε πχ ο πουαριε στην ρεαλ η σε μας ο μιλου..Γενικα παντως ελαχισταν 2α σεντερ θα μπορουσαν να σταθουν σαν πρωτα..βασικα απο την λιστα που κοιταω που εβαλε ο τζονης μονο κανας φερναντο μπορει να σταθει σαν πρωτος και ο χολμς αν ειναι αυτος πριν τον τραυματισμο του στο ματι.
θεωρητικα και εμεις θα παρουμε 5ρι..αν οχι τωρα στα κοψιματα το θεωρω απιθανο να μην παρουμε οταν υπαρξουν τραυματισμοι..
Χωρις να θελω να τριγκαρω τους παναθηναικους αλλα εμεις καθομαστε και σκαμε εδω σε υποθετικο σεναριο τραυματισμου του μιλου..που βεβαια ρεαλιστικα να το παρεις θα χασει καποια παιχνιδια οποτε ειναι δικαιολογημενο..Εκεινο ομως που ειναι περιεργο ειναι οτι ο παο παει με τον βασικο του σεντερ απο πολυ σοβαρο τραυματισμο και δεν ξερουν ποτε θα γυρισει και πως θα ειναι και απο πισω εχουν τον χολμς που και αυτος τα τελευταια χρονια δειχνει σε κακη κατασταση..Στην θεση τους εμεις θα χαμε 10 σελιδες να κραζουμε τα 5ρια μας..αποδειξη οτι για τον εβανς που ο ανθρωπος τουλαχιστον ειναι σε κατασταση να μπει προετοιμασια ολοι θελουμε καποιον για βασικο..απο την αλλη βλεπω για παο να λεγεται εχει την καλυτερη φροντ λαιν της ευρωπης...οι ολυμπιακοι ειμαστε πολυ πιο γκρινιαρηδες.
θεωρητικα και εμεις θα παρουμε 5ρι..αν οχι τωρα στα κοψιματα το θεωρω απιθανο να μην παρουμε οταν υπαρξουν τραυματισμοι..
Χωρις να θελω να τριγκαρω τους παναθηναικους αλλα εμεις καθομαστε και σκαμε εδω σε υποθετικο σεναριο τραυματισμου του μιλου..που βεβαια ρεαλιστικα να το παρεις θα χασει καποια παιχνιδια οποτε ειναι δικαιολογημενο..Εκεινο ομως που ειναι περιεργο ειναι οτι ο παο παει με τον βασικο του σεντερ απο πολυ σοβαρο τραυματισμο και δεν ξερουν ποτε θα γυρισει και πως θα ειναι και απο πισω εχουν τον χολμς που και αυτος τα τελευταια χρονια δειχνει σε κακη κατασταση..Στην θεση τους εμεις θα χαμε 10 σελιδες να κραζουμε τα 5ρια μας..αποδειξη οτι για τον εβανς που ο ανθρωπος τουλαχιστον ειναι σε κατασταση να μπει προετοιμασια ολοι θελουμε καποιον για βασικο..απο την αλλη βλεπω για παο να λεγεται εχει την καλυτερη φροντ λαιν της ευρωπης...οι ολυμπιακοι ειμαστε πολυ πιο γκρινιαρηδες.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
1. Ο τραυματισμός του Λεσόρ δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο αυτός του Έβανς.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 24, 2025 11:32 pmκαλα δεν μπορουμε να λεμε οτι κανει ο γιουρτσε για 2ος και δεν κανει ο χολ..Η πραγματικοτητα για τον χολ ειναι οτι για 2ος ειναι μια χαρα..Το κακο του ειναι οτι δεν μπορει να σταθει σαν πρωτος οπως εκανε πχ ο πουαριε στην ρεαλ η σε μας ο μιλου..Γενικα παντως ελαχισταν 2α σεντερ θα μπορουσαν να σταθουν σαν πρωτα..βασικα απο την λιστα που κοιταω που εβαλε ο τζονης μονο κανας φερναντο μπορει να σταθει σαν πρωτος και ο χολμς αν ειναι αυτος πριν τον τραυματισμο του στο ματι.
2. Ο Χολμς δεν έχει κάποιο θέμα τραυματισμού αυτή τη στιγμή, γιατί αλλιώς δε θα περνούσε τα ιατρικά.
ΥΓ. Μόνο ανάπηρο δεν τον έχετε βγάλει τον Λεσόρ, δηλαδή ούτε τους εαυτούς σας δεν πείθετε πλέον...
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 24, 2025 2:09 pm
ρε φιλε οταν δεν μπορεις να καταλαβεις ποτε κανω και λιγο χιουμορ και ποτε λεω καποια σοβαρα πραγματα μην απαντας καθολου.ειλικρινα φτανει.υπαρχει ενα κουμπακι καπου που λεγεται ''ignore'' πατα το και πηγαινε παραπερα.δεν σε εχω δει να σχολιαζεις μια μεταγραφη,μια κινηση,οτιδηποτε.το μονο που κανεις ειναι να ειρωνευεσαι αυτα που γραφω και προσπαθεις σε καθε σχολιο κριτικης που ακουγεται οχι μονο απο εμενα να υπερασπιστεις τις μυθικες μεταγραφικες κινησεις του μπαρτζωκα και γενικως οτι εχει κανει ο μπαρτζωκας.εισαι ικανος να μας πει πως δικιο εχει ο μπαρτζωκας που ελεγε πως εφταιγαν τα αστρα οταν χασαμε το πρωταθλημα περσι και πως οντως το εψαξες και εκεινη την μερα του 5ου τελικου το ζωδιο του μπαρτζωκα ειχε αναδρομο ερμη.ελεος κανε μας την χαρη να πουμε επιτελους.ειπες δεν θα ασχολεισαι μαζι μου γιατι δεν σεβεσαι την γνωμη μου.ωραια καντο

- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ηταν οχι..αλλα τον βιασανε για το φ4 και τωρα λενε οτι δεν ξερουν ποτε θα μπει να παιξει..αυτα ειναι δεδομενα δεν ειναι προς αμφισβητιση.Ο κοντος τα ελεγε δηλαδη.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 24, 2025 11:36 pm1. Ο τραυματισμός του Λεσόρ δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο αυτός του Έβανς.
2. Ο Χολμς δεν έχει κάποιο θέμα τραυματισμού αυτή τη στιγμή, γιατί αλλιώς δε θα περνούσε τα ιατρικά.
ΥΓ. Μόνο ανάπηρο δεν τον έχετε βγάλει τον Λεσόρ, δηλαδή ούτε τους εαυτούς σας δεν πείθετε πλέον...
δεν εγραψα οτι ειναι τραυματιας..αλλα οτι αποταν το επαθε γυρισε αλλος παικτης..μπορει να ετυχε οπως εχω ξαναπει αλλα ας τον δουμε πρωτα να παιζει πριν τον βγαλουμε απο τα καλυτερα σεντερ της ευρωπης.Μπορει και να ειναι αλλα σιγουρα οχι με την εικονα που ειχε στους γουιζαρντς.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
ο τραυματισμος του λεσορτ ηταν καταγμα περονης.αυτο το καταγμα ειδικα σε τετοιους αθλητες που βασιζονται στην αλτικη τους δυναμη ειναι ενας σοβαρος τραυματισμος που μπορει να επηρεασει την μετεπειτα πορεια τους στο υψηλο επιπεδο.ειναι αυτο κατανοητο?ο λεσορτ επρεπε να μπει σταδιακα μετα απο 8-10 μηνες ωστε να ελαχιστοποιηθουν οι πιθανες υποτροπης,να εχει δεσει οσο περισσοτερο γινεται και να μην πιεστει.αυτο δεν εγινε.ο αθλητης πιεστηκε και δεν θα εξετασω απο ποιον.μπορει απο τον ιδιο του τον εαυτο μπορει απο την ομαδα.μπηκε να παιξει στο 5μηνο.αυτο προκαλεσε υποτροπη.με ποια μορφη?οστικο οιδημα.ειναι αντιδραστικη φλεγμονη στην περιοχη του καταγματος οπου η περιοχη υπεραιματωνομαι και δημιουργειται φλεγμονη+αιματωμα.θεραπεια ειδικη δεν υπαρχει και ουτε σαφες χρονοδιαγραμμα ποτε θα υποχωρησει.και ουτε σε τι εκταση δημιουργειται.μπορει απο 1μηνα μεχρι και 12μηνες.κανενας δεν ειπε πως ο ανθρωπος θα μεινει αναπηρος αλλά το αν θα μπορεσει να επανελθει οπως ηταν προ τραυματισμου ειναι αβεβαιο.ο χρονος θα δειξει.η πιθανοτητα να μην ξεκινησει την σεζον στο ροτεισον για μενα ειναι πολυ πιθανη.κοινως βλεποντας και κανονταςBillyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 24, 2025 11:36 pm1. Ο τραυματισμός του Λεσόρ δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο αυτός του Έβανς.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 24, 2025 11:32 pmκαλα δεν μπορουμε να λεμε οτι κανει ο γιουρτσε για 2ος και δεν κανει ο χολ..Η πραγματικοτητα για τον χολ ειναι οτι για 2ος ειναι μια χαρα..Το κακο του ειναι οτι δεν μπορει να σταθει σαν πρωτος οπως εκανε πχ ο πουαριε στην ρεαλ η σε μας ο μιλου..Γενικα παντως ελαχισταν 2α σεντερ θα μπορουσαν να σταθουν σαν πρωτα..βασικα απο την λιστα που κοιταω που εβαλε ο τζονης μονο κανας φερναντο μπορει να σταθει σαν πρωτος και ο χολμς αν ειναι αυτος πριν τον τραυματισμο του στο ματι.
Εγινε λαθος διαχειριση.αποδειξη?η απολυση του ορθοπαιδικου γιατρου του παναθηναικου μετα απο 24 χρονια.οποιος δεν ερμηνευει το τι συμβαινει και θελει να βλεπει τα δικα του μπορει να συνεχισει...
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ειχες ηδη τα γκαρντ που ειχε φτασει η ομαδα F4 και ειχε χασει πρωταθλημα στο τελευταιο σουτ μειον Λουτζη + Βιλντοζα και επιπλεον τον Εβανς που θα εμπαινε απο Φεβρουαριο οπως περιμεναμε. Θεωρητικα ησουν υπερπληρης στα γκαρντ. Το γιατι πιστευεις πως θα τρωγαμε σκουπα ενω δεν εφαγες σκουπα οταν κατεβηκες με PG τους Γουοκαπ-Γκος-Λουτζη-Λονγκ δεν το καταλαβαινω..basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 24, 2025 10:46 pmσυμφωνω απολυτα,απλα εδω δεν μιλαμε για εναν μετριο κι εναν καλο...ο διαφορα ποιοτητας φουρνιε με τους υπολοιπους ειναι χαωδης.χαριτολογωντας και να περπατουσε ο φουρνιε αναβαθμιση θα ηταν για αυτην την γραμμη γκαρντ που ειχαμε.οχι κουπα δεν θα παιρναμε αλλά με μειονεκτημα θα ειμασταν στα πλει οφφς.και το μελλον για φαιναλ φορ αβεβαιο.καλα για πρωταθλημα ουτε με το κυαλι ειδικα αν ηταν παρκαρισμενος ο ντορσει.πως θα πηγαιναμε?με γουοκαπ,γκος,βιλντοζα σκουπα θα τρωγαμε κι ας ηταν χωρις λεσορτ ο παναθηναικος.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το "δεν ξέρουμε πότε θα παίξει" σημαίνει ότι δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα επιστρέψει, δε σημαίνει σώνει και καλά ότι θα επιστρέψει π.χ. σε 2-3 μήνες. Τώρα για τον Χολμς, τις προάλλες βγήκαν φωτογραφίες του που τον δείχνουν να κάνει ατομικές ασκήσεις στο γυμναστήριο, άρα μάλλον θα έρθει σε καλή σωματική κατάσταση στην προετοιμασία.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 24, 2025 11:45 pmΔεν ηταν οχι..αλλα τον βιασανε για το φ4 και τωρα λενε οτι δεν ξερουν ποτε θα μπει να παιξει..αυτα ειναι δεδομενα δεν ειναι προς αμφισβητιση.Ο κοντος τα ελεγε δηλαδη.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 24, 2025 11:36 pm
1. Ο τραυματισμός του Λεσόρ δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο αυτός του Έβανς.
δεν εγραψα οτι ειναι τραυματιας..αλλα οτι αποταν το επαθε γυρισε αλλος παικτης..μπορει να ετυχε οπως εχω ξαναπει αλλα ας τον δουμε πρωτα να παιζει πριν τον βγαλουμε απο τα καλυτερα σεντερ της ευρωπης.Μπορει και να ειναι αλλα σιγουρα οχι με την εικονα που ειχε στους γουιζαρντς.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Κάταγμα περόνης είναι 4 μήνες έξω, το 12 μήνες δεν ισχύει για τέτοιον τραυματισμό. Και φυσικά ο παίκτης επανέρχεται στο επίπεδο που ήταν προ τραυματισμού, δεν είναι π.χ. ρήξη χιαστού για να πεις ότι μπορεί να μην επιστρέψει όπως ήταν πριν.basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 24, 2025 11:52 pmο τραυματισμος του λεσορτ ηταν καταγμα περονης.αυτο το καταγμα ειδικα σε τετοιους αθλητες που βασιζονται στην αλτικη τους δυναμη ειναι ενας σοβαρος τραυματισμος που μπορει να επηρεασει την μετεπειτα πορεια τους στο υψηλο επιπεδο.ειναι αυτο κατανοητο?ο λεσορτ επρεπε να μπει σταδιακα μετα απο 8-10 μηνες ωστε να ελαχιστοποιηθουν οι πιθανες υποτροπης,να εχει δεσει οσο περισσοτερο γινεται και να μην πιεστει.αυτο δεν εγινε.ο αθλητης πιεστηκε και δεν θα εξετασω απο ποιον.μπορει απο τον ιδιο του τον εαυτο μπορει απο την ομαδα.μπηκε να παιξει στο 5μηνο.αυτο προκαλεσε υποτροπη.με ποια μορφη?οστικο οιδημα.ειναι αντιδραστικη φλεγμονη στην περιοχη του καταγματος οπου η περιοχη υπεραιματωνομαι και δημιουργειται φλεγμονη+αιματωμα.θεραπεια ειδικη δεν υπαρχει και ουτε σαφες χρονοδιαγραμμα ποτε θα υποχωρησει.και ουτε σε τι εκταση δημιουργειται.μπορει απο 1μηνα μεχρι και 12μηνες.κανενας δεν ειπε πως ο ανθρωπος θα μεινει αναπηρος αλλά το αν θα μπορεσει να επανελθει οπως ηταν προ τραυματισμου ειναι αβεβαιο.ο χρονος θα δειξει.η πιθανοτητα να μην ξεκινησει την σεζον στο ροτεισον για μενα ειναι πολυ πιθανη.κοινως βλεποντας και κανονταςBillyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 24, 2025 11:36 pm
1. Ο τραυματισμός του Λεσόρ δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο αυτός του Έβανς.
Εγινε λαθος διαχειριση.αποδειξη?η απολυση του ορθοπαιδικου γιατρου του παναθηναικου μετα απο 24 χρονια.οποιος δεν ερμηνευει το τι συμβαινει και θελει να βλεπει τα δικα του μπορει να συνεχισει...

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο