Οποτε ενω και εγω το λεω..΄΄φερτε τον μισιτς να τα σαρωσουμε ολα΄΄ αλλα εκ των πραγματων δεν λειτουργει ετσι..Οπως ειναι τωρα το ροστερ ανετοτατα το σηκωνει σε ενα καλο 2μερο..Βεβαια με την προυποθεση να βγει ο εβανς..νταξει αν παμε με τον γουοκαπ και τον λι στον ασσο πρεπει να ευθυγραμμιστουν ολοι οι πλανητες για να το παρουμε.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εγω οπως ξερετε ειμαι υπερ του να φερναμε μισιτς αψου να φτιαχναμε υπερ τουμπανο ροστερ..ωστοσο αν δουμε τα τελευταια 2 χρονια τουλαχιστον δεν το πηραν τα πιο ΄΄δυνατα/γεματα΄΄ ροστερ..Το πηρε η καλυτερη ΟΜΑΔΑ που ετυχε το 2μερο αυτο να ειναι σε φορμα..Ο παο πηγε με εναν σεντερ και επαιζε με 7 παικτες το περισσοτερο διαστημα της σεζον..ενω η φενερ επαιζε με τον 38χρ μακολουμ και κατι σανλι και τον μελι στο 5..
Οποτε ενω και εγω το λεω..΄΄φερτε τον μισιτς να τα σαρωσουμε ολα΄΄ αλλα εκ των πραγματων δεν λειτουργει ετσι..Οπως ειναι τωρα το ροστερ ανετοτατα το σηκωνει σε ενα καλο 2μερο..Βεβαια με την προυποθεση να βγει ο εβανς..νταξει αν παμε με τον γουοκαπ και τον λι στον ασσο πρεπει να ευθυγραμμιστουν ολοι οι πλανητες για να το παρουμε.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Η ομαδα θελει ενα ποιοτικο two combo guard. Εγω δεν πετουσα την σκουφια μου για Μισιτς γιατι δεν θεωρουσα οτι εχει τα απαραιτητα two way στοιχεια. Θα ειναι ακριβος αυτος ο παικτης? Θα ειναι, παικτη που να ειναι συνεπης στην αμυνα και να μπορει να εκτελεσει υπο τις περισσοτερες προυποθεσεις στο παρκε θα τον πληρωσεις αδρα. Θελει η ομαδα να το κανει αυτο? Θα δουμε...
Αν ερθει αυτος ο γκαρντ εγω θα πω οτι ο σχεδιασμος μου αρεσει περισσοτερο απο περυσι με μια ενστανση στο 5. Αλλα ας δουμε πρωτα την τελευταια κινηση
Αν ερθει αυτος ο γκαρντ εγω θα πω οτι ο σχεδιασμος μου αρεσει περισσοτερο απο περυσι με μια ενστανση στο 5. Αλλα ας δουμε πρωτα την τελευταια κινηση
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
συμφωνω μαζι σου απο την στιγμη που δεν ηρθε ο μισιτς.αλλά να ειναι οντως two way.δηλαδη να παιζει την αμυνα του αλλά να βαζει και μπροστα τιποτα ετσι.μην μας κουβαληθει κανας χειροτερος του λι και επειδη δεν σταυρωνει καλαθι μπροστα τον βαφτισουμε two way και με εφεση στην αμυντικη προσηλωση και πιστος ακολουθος του πλανου με μεσο ορο 1.5ποντο.two way σημαινει αν με παιζουν αντερ στα 2μ σηκωνομαι και τα ''παστελωνω'',οχι δινω πασσουλες δεξια-αριστερα.τα τονιζω ωστε να μην υπαρχουν παρερμηνειες και ακουμε τιποτα ΄βρεθηκε το πολυεργαλειο που ζητουσε ο μπαρτζωκας'' και καταντησει ο παικτης να ειναι σαν τον περσινο λι.Jeight έγραψε: ↑Τρί Αύγ 26, 2025 7:07 pmΗ ομαδα θελει ενα ποιοτικο two combo guard. Εγω δεν πετουσα την σκουφια μου για Μισιτς γιατι δεν θεωρουσα οτι εχει τα απαραιτητα two way στοιχεια. Θα ειναι ακριβος αυτος ο παικτης? Θα ειναι, παικτη που να ειναι συνεπης στην αμυνα και να μπορει να εκτελεσει υπο τις περισσοτερες προυποθεσεις στο παρκε θα τον πληρωσεις αδρα. Θελει η ομαδα να το κανει αυτο? Θα δουμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basilis_.kts την Τρί Αύγ 26, 2025 9:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Neondreamer

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πήραμε κι άλλον παίκτη για την προετοιμασία 
https://www.sport24.gr/basket/olimpiako ... hrolefkon/
Ο κόουτς λέει δε θα πάρει παίκτη, γιατί τον ζητάνε τα σόσιαλ. Πάλι θα διαβάσουμε κατεβατά αναλύσεων πως "δε θα πάρουμε παίκτη 100%"
Για το αν ο Ολυμπιακός είναι πλήρης, ή ψάχνει παίκτη: “Θα αποδειχθεί αν είναι πλήρης. Νομίζω ότι όλες οι ομάδες πάνε σε αυτή την κατεύθυνση να πάρουν περισσότερους παίκτες, γιατί τα παιχνίδια θα είναι ακόμη περισσότερα. Φυσικά θέλεις βάθος στον πάγκο, θέλεις ταλέντο. Εμείς έχουμε πολύ. Αν η ερώτηση είναι αν θα πάρουμε άλλον παίκτη, η απάντησή μου είναι ότι εξαρτάται, εμείς θα αξιολογήσουμε την ομάδα μας στα φιλικά, στην προετοιμασία. Φυσικά πάντα έχουμε τα μάτια μας στην αγορά, οι πρόεδροι είναι πάντα διατεθειμένοι να βοηθήσουν, αλλά να ξέρετε ότι εμείς θα πάρουμε παίκτη μόνο αν πιστεύουμε ότι μπορεί να ταιριάξει στην ομάδα μας και να γίνει καλύτερη. Δεν θα πάρουμε παίκτη επειδή πιέζουν τα social media. Θα κάνουμε αυτό που είναι καλύτερο για την ομάδα μας”.
Ο κόουτς λέει δε θα πάρει παίκτη, γιατί τον ζητάνε τα σόσιαλ. Πάλι θα διαβάσουμε κατεβατά αναλύσεων πως "δε θα πάρουμε παίκτη 100%"
Για το αν ο Ολυμπιακός είναι πλήρης, ή ψάχνει παίκτη: “Θα αποδειχθεί αν είναι πλήρης. Νομίζω ότι όλες οι ομάδες πάνε σε αυτή την κατεύθυνση να πάρουν περισσότερους παίκτες, γιατί τα παιχνίδια θα είναι ακόμη περισσότερα. Φυσικά θέλεις βάθος στον πάγκο, θέλεις ταλέντο. Εμείς έχουμε πολύ. Αν η ερώτηση είναι αν θα πάρουμε άλλον παίκτη, η απάντησή μου είναι ότι εξαρτάται, εμείς θα αξιολογήσουμε την ομάδα μας στα φιλικά, στην προετοιμασία. Φυσικά πάντα έχουμε τα μάτια μας στην αγορά, οι πρόεδροι είναι πάντα διατεθειμένοι να βοηθήσουν, αλλά να ξέρετε ότι εμείς θα πάρουμε παίκτη μόνο αν πιστεύουμε ότι μπορεί να ταιριάξει στην ομάδα μας και να γίνει καλύτερη. Δεν θα πάρουμε παίκτη επειδή πιέζουν τα social media. Θα κάνουμε αυτό που είναι καλύτερο για την ομάδα μας”.
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ουσιαστικά ανέφερε ότι ακόμη δεν έχει καταλήξει στον παίκτη ή στα χαρακτηριστικά του, προσθέτοντας ότι εάν ο Έβανς δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση τότε θα αποκτηθεί ένας… οργανωτής, ενώ εάν δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται ο Έβανς τότε θα αποκτηθεί ένας σκόρερ.
Ζέρβας αυτά. - Ο ορισμός του "βγάζω αυθαίρετα συμπεράσματα" κύριε Πάνο μου; - Ο ορισμός κυρία μου!
Ζέρβας αυτά. - Ο ορισμός του "βγάζω αυθαίρετα συμπεράσματα" κύριε Πάνο μου; - Ο ορισμός κυρία μου!
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
από όλες τις επιλογές που είχαμε εμείς κάναμε την πιο λογική, ντροπή μας.
αριθμητικά είμαστε υπερπλήρεις στα γκαρντ αλλά όλοι οι παίκτες πλην Φουρνιέ συνοδεύονται από ερωτηματικά. Έβανς και Γουόκαπ την υγεία τους, Λι και Ντόρσεϊ την απόδοση τους.
το να περιμένουμε να δούμε αν και ποιοι θα ανταποκριθούν και μετά να αποφασίσουμε για τα χαρακτηριστικά του παίκτη που θέλουμε μου ακούγεται μια χαρά.
λογικά θα υπάρχουν και περισσότερες επιλογές όσο κόβονται παίκτες από το ΝΒΑ.
το γιατί βρεθήκαμε με 4 γκαρντ με ερωτηματικά είναι λόγος προβληματισμού αλλά παίζουν ρόλο και οι συγκυρίες. αν τους δούμε έναν προς έναν κανείς τους δεν ήταν παράλογη μεταγραφή και επίσης για κανέναν τους δε μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι αποκλείεται να παίξει.
εννοείται πως είναι ρίσκο όλο αυτό γιατί μπορεί να μη βρεις τον παίκτη που θες όταν τον θες αλλά πάντα οι μεταγραφές έχουν ρίσκο.
στα σέντερ είναι το μεγάλο μας πρόβλημα γιατί είναι απλά αδύνατο να βγει η χρονιά με τους τρεις που έχουμε και πραγματικά ελπίζω αν πάρουμε και τέταρτο αυτός να μην είναι ο Κουμάντζε.
αριθμητικά είμαστε υπερπλήρεις στα γκαρντ αλλά όλοι οι παίκτες πλην Φουρνιέ συνοδεύονται από ερωτηματικά. Έβανς και Γουόκαπ την υγεία τους, Λι και Ντόρσεϊ την απόδοση τους.
το να περιμένουμε να δούμε αν και ποιοι θα ανταποκριθούν και μετά να αποφασίσουμε για τα χαρακτηριστικά του παίκτη που θέλουμε μου ακούγεται μια χαρά.
το γιατί βρεθήκαμε με 4 γκαρντ με ερωτηματικά είναι λόγος προβληματισμού αλλά παίζουν ρόλο και οι συγκυρίες. αν τους δούμε έναν προς έναν κανείς τους δεν ήταν παράλογη μεταγραφή και επίσης για κανέναν τους δε μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι αποκλείεται να παίξει.
εννοείται πως είναι ρίσκο όλο αυτό γιατί μπορεί να μη βρεις τον παίκτη που θες όταν τον θες αλλά πάντα οι μεταγραφές έχουν ρίσκο.
στα σέντερ είναι το μεγάλο μας πρόβλημα γιατί είναι απλά αδύνατο να βγει η χρονιά με τους τρεις που έχουμε και πραγματικά ελπίζω αν πάρουμε και τέταρτο αυτός να μην είναι ο Κουμάντζε.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν χρειαστεί γκαρντ να πάρει τον Αντώνη κουκεν να ταιριάζειFabrizioOberto έγραψε: ↑Τετ Αύγ 27, 2025 12:26 pmΠήραμε κι άλλον παίκτη για την προετοιμασία
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Καιρό το λέμε κάποιοι, άλλο αν ονειρευόμαστε Μισιτς, james κλπ. η ομάδα θα ξεκινήσει προετοιμασία και ανάλογα θα δει αν θα χρειαστεί παίκτης και σε πια θέση....ένα σκασμό παίκτες έχουμε σε όλες τις θέσεις, υπομονή λοιπόν και αν κάπου κάποιος δεν τραβάει ή δεν βγαίνουν τα κουκιά (π.χ. στους ψηλούς) θα δούμε...θα βρεθούν και πολλά λαβράκια από τα κοψίματα από το NBA, ας ξεκινήσει η ομάδα τα φιλικά και βλέπουμε...έχουμε μέλλον ακόμα..yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Αύγ 27, 2025 12:53 pmαπό όλες τις επιλογές που είχαμε εμείς κάναμε την πιο λογική, ντροπή μας.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο