Group B [Tampere - Finland] : GER - FIN - GBR - LTU - SWE - MNE
Συντονιστής: Captains
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιον δεν ήξερες από τη Σουηδία που σου κάνει εντύπωση; Νομίζω ότι καριέρα συνολικά έχει ανώτερους παίκτες.
edit: Έπρεπε να πάει στο αμήν για να βάλει μέσα το Άτι (Muurinen)!!!!
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Το γήπεδο έχει γείρει από τα σφυρίγματα στο 4ο δεκάλεπτο, δυστυχώς 
Νίκη τελικά για τους Φινλανδούς με 93-90, στο πιο ανταγωνιστικό ματς της σημερινής ημέρας.
28 πόντους από τον Markkanen αλλά οι Salin και Maxhuni ήταν αυτοί που έδωσαν τo extra σκορ για να πάρουν τελικά την νίκη οι Φινλανδοί.
Συγκλονιστικός Hakanson με 28 πόντους και 10/13 σουτ για τη Σουηδία
Νίκη τελικά για τους Φινλανδούς με 93-90, στο πιο ανταγωνιστικό ματς της σημερινής ημέρας.
28 πόντους από τον Markkanen αλλά οι Salin και Maxhuni ήταν αυτοί που έδωσαν τo extra σκορ για να πάρουν τελικά την νίκη οι Φινλανδοί.
Συγκλονιστικός Hakanson με 28 πόντους και 10/13 σουτ για τη Σουηδία
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
O Markkanen ζήτημα είναι στο β'μέρος να έβαλε 2 σουτ, όλα τα άλλα ήταν βολές!
Γενικά η Φινλανδία δε μου αρέσει, την έσωσε ο Muurinen με την ενέργεια που έβγαλε και τα δύο παιδιά που αγωνίζονται στην περιφέρεια. Η Σουηδία που κατέβηκε με απουσίες, ήταν απολαυστική στο μισό γήπεδο και νομίζω ότι δικαιούταν τη νίκη σήμερα.
- Ο Πουρσανίδης εντωμεταξύ πήγε στο video review και αφενώς μάλλον δεν ξέρει αγγλικά
, αφετέρου έκανε λάθος την αφαίρεση των δευτερολέπτων. Ο έτερος διαιτητής του είπε 3 φορές τη σωστή απόφαση και αυτός επέμενε στο δικό του!! 
Το Μαυροβούνιο έπαιξε με το θηρίο και τουλάχιστον για ένα ημίχρονο έδειξε καλά στοιχεία. Ας περιμένουμε να το δούμε με κάποιον πιο βατό αντίπαλο.
- Ο Πουρσανίδης εντωμεταξύ πήγε στο video review και αφενώς μάλλον δεν ξέρει αγγλικά
-
change_therim333

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: galis
- Αγαπημένη ομάδα: kamia
- Προειδοποιήσεις:
0
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Η Σουηδία είναι μια ομάδα που έχει δείξει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία 3-4 χρόνια, το έχω ξαναγράψει. Και στα "παράθυρα" των προκριματικών του περασμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου είχε κάνει πολύ αξιόλογη πορεία. Oι guards των Σουηδών παίζουν όλοι σε κορυφαίες λίγκες:ssoulliss έγραψε: ↑Τετ Αύγ 27, 2025 11:09 pmO Markkanen ζήτημα είναι στο β'μέρος να έβαλε 2 σουτ, όλα τα άλλα ήταν βολές!Γενικά η Φινλανδία δε μου αρέσει, την έσωσε ο Muurinen με την ενέργεια που έβγαλε και τα δύο παιδιά που αγωνίζονται στην περιφέρεια. Η Σουηδία που κατέβηκε με απουσίες, ήταν απολαυστική στο μισό γήπεδο και νομίζω ότι δικαιούταν τη νίκη σήμερα.
Melwin Pantzar ---> Unicaja Malaga (ACB)
Tobias Borg ---> MoraBanc Andorra (ACB)
Ludvig Hakanson ---> Joventut Badalona (ACB)
Pelle Larsson ---> Miami Heat (NBA)
Barra Njie ---> Braunschweig (BBL)
Οι Φινλανδοί μου είναι εξαιρετικά συμπαθείς αλλά χθες βράδυ σε ουδέτερη έδρα δεν θα κέρδιζαν. Το 5ο φάουλ του Larsson ήταν ένα ...μυθιστορηματικό σφύριγμα
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Γερμανία - Σουηδία (13:30)
Λιθουανία - Μαυροβούνιο (16:30)
Φινλανδία - Μεγάλη Βρετανία (20:30)
Οι Γερμανοί δεν νομίζω να έχουν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στους Σουηδούς, οι οποίοι προέρχονται κι από πολύ πιο απαιτητικό παιχνίδι και είχαν λιγότερες ώρες να ξεκουραστούν. Οι Μαυροβούνιοι πιστεύω μπορούν να κοντράρουν τους Λιθουανούς και το matchup Valanciunas-Vucevic θα είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά αν το πάνε σε υψηλό σκορ οι Λιθουανοί (που θεωρώ ότι μέχρι τώρα παίζουν λίγο πάνω από τις πραγματικές τους δυνατότητες) και βάλουν και τα σουτ, εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουν. Αντίστοιχα και οι Φινλανδοί που λίγο με την ώθηση της έδρας, λίγο με φαλτσοσφυρίγματα αν χρειαστεί, θα το πάρουν κι αυτοί το παιχνίδι.
Λιθουανία - Μαυροβούνιο (16:30)
Φινλανδία - Μεγάλη Βρετανία (20:30)
Οι Γερμανοί δεν νομίζω να έχουν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στους Σουηδούς, οι οποίοι προέρχονται κι από πολύ πιο απαιτητικό παιχνίδι και είχαν λιγότερες ώρες να ξεκουραστούν. Οι Μαυροβούνιοι πιστεύω μπορούν να κοντράρουν τους Λιθουανούς και το matchup Valanciunas-Vucevic θα είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά αν το πάνε σε υψηλό σκορ οι Λιθουανοί (που θεωρώ ότι μέχρι τώρα παίζουν λίγο πάνω από τις πραγματικές τους δυνατότητες) και βάλουν και τα σουτ, εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουν. Αντίστοιχα και οι Φινλανδοί που λίγο με την ώθηση της έδρας, λίγο με φαλτσοσφυρίγματα αν χρειαστεί, θα το πάρουν κι αυτοί το παιχνίδι.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο