Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 28, 2025 4:36 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Αύγ 28, 2025 4:18 pm
big_lebowski έγραψε:
Πέμ Αύγ 28, 2025 3:11 pm
https://www.sdna.gr/mpasket/1343340_soy ... euroleague

Eξαιρετικο νέο,ένας από τους ποιο κομβικους παίκτες τη σεζόν του 7ου και ειδικά στην ομαδική άμυνα
Αναρωτιέμαι πως θα βγουν οι χρόνοι στη περιφέρεια.

Πάντως δεν είναι δεδομένο ότι σε ένα μήνα δεν θα τον πιάσει πάλι η μέση του.
καλα μολις ξεκινησε τις ατομικες κατσε να φτασει και στις κανονικες ομαδικες προπονησεις μια να φτασει σε καλο επιπεδο εχει δρομο ακομα

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Αύγ 28, 2025 4:45 pm

JohnnyPao έγραψε:
big_lebowski έγραψε:
Πέμ Αύγ 28, 2025 3:11 pm
https://www.sdna.gr/mpasket/1343340_soy ... euroleague

Eξαιρετικο νέο,ένας από τους ποιο κομβικους παίκτες τη σεζόν του 7ου και ειδικά στην ομαδική άμυνα

Ή αυτός ή ο Ρογκαβόπουλος δεν θα παίζουν Ευρωλίγκα δεν υπάρχει χρόνος για όλους.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Αύγ 28, 2025 4:53 pm

pan24 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Ή αυτός ή ο Ρογκαβόπουλος δεν θα παίζουν Ευρωλίγκα δεν υπάρχει χρόνος για όλους.
προφανως δεν θα παιζει ο γκριγκονις

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Αύγ 28, 2025 5:22 pm

pan24 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Δεν νομίζω ότι θα παίζει μια ο ένας, μια ο άλλος, στον Αταμαν αρέσει να υπάρχουν ξεκαθαροι ρολόι στην ομάδα, αυτοί που παίζουν πολύ και αυτοί που παίζουν ελάχιστα. Βέβαια αυτά αλλάζουν με βάση την επίδοση του καθενός σε προπονήσεις και αγώνες. Πάντως νομίζω πως κανένας εκ των δύο δεν θα μπορούσε να μπει 5 λεπτά και να δοσει κάτι ουσιαστικό, όπως κάνει πχ ο Καλαϊτζάκης που βγάζει 2 άμυνες και μπορεί να είναι θετικός σε πολύ λίγο χρόνο. Δηλαδή να μπει ο Γκριγκονις 4 λεπτά σε ένα ματς να κάνει τι? Αντίστοιχα κι ο Ρογκα. Θα υπάρχει σίγουρα εσωτερικός ανταγωνισμός μεταξύ τους, ο Γκριγκο αν παίζει όπως πριν 2 χρόνια είναι ξεκάθαρα καλύτερος παίχτης και εννοείται πιο two way, αλλά αυτό πόσο πιθανό ειναι? Αντιθέτως ο Ρογκα είναι πιο εξελίξιμος και πιο έτοιμος αυτή τη στιγμή. Θα υπάρχουν φυσικά και ματς που δεν θα παίζει ΚΑΝΕΝΑΣ απτους δύο. Θα μοιράζονται εξολοκλήρου το "1" οι Σορτς-Σλουκας, στο "2" θα παίζει 30 λεπτά ο Ναν και 10 ο Γκραντ, στο "3" θα παίζει 25 ο Οσμαν και 15 ο Γκραντ.

ΥΓ. Απο την αλλη δεν θα μου κανει εντυπωση να δούμε τον Γκριγκονις ως 2αρι δίπλα στον Σορτς, αν δεν τραβάει ο Σλουκας. Και τον Γκραντ δίπλα στον Ναν.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:

Πέμ Αύγ 28, 2025 8:02 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Αύγ 28, 2025 5:22 pm
pan24 έγραψε:

Δεν νομίζω ότι θα παίζει μια ο ένας, μια ο άλλος, στον Αταμαν αρέσει να υπάρχουν ξεκαθαροι ρολόι στην ομάδα, αυτοί που παίζουν πολύ και αυτοί που παίζουν ελάχιστα. Βέβαια αυτά αλλάζουν με βάση την επίδοση του καθενός σε προπονήσεις και αγώνες. Πάντως νομίζω πως κανένας εκ των δύο δεν θα μπορούσε να μπει 5 λεπτά και να δοσει κάτι ουσιαστικό, όπως κάνει πχ ο Καλαϊτζάκης που βγάζει 2 άμυνες και μπορεί να είναι θετικός σε πολύ λίγο χρόνο. Δηλαδή να μπει ο Γκριγκονις 4 λεπτά σε ένα ματς να κάνει τι? Αντίστοιχα κι ο Ρογκα. Θα υπάρχει σίγουρα εσωτερικός ανταγωνισμός μεταξύ τους, ο Γκριγκο αν παίζει όπως πριν 2 χρόνια είναι ξεκάθαρα καλύτερος παίχτης και εννοείται πιο two way, αλλά αυτό πόσο πιθανό ειναι? Αντιθέτως ο Ρογκα είναι πιο εξελίξιμος και πιο έτοιμος αυτή τη στιγμή. Θα υπάρχουν φυσικά και ματς που δεν θα παίζει ΚΑΝΕΝΑΣ απτους δύο. Θα μοιράζονται εξολοκλήρου το "1" οι Σορτς-Σλουκας, στο "2" θα παίζει 30 λεπτά ο Ναν και 10 ο Γκραντ, στο "3" θα παίζει 25 ο Οσμαν και 15 ο Γκραντ.

ΥΓ. Απο την αλλη δεν θα μου κανει εντυπωση να δούμε τον Γκριγκονις ως 2αρι δίπλα στον Σορτς, αν δεν τραβάει ο Σλουκας. Και τον Γκραντ δίπλα στον Ναν.
Αυτό εννοώ και εγώ, οχι ότι θα παίζουν εναλλάξ.

Ο Αταμάν έχει μια αγάπη στον Γκριγκόνις που αν είναι και κοντά στο 100% του είναι καλύτερος παίκτης από τον Ρογκαβόπουλο οπότε σε αυτό το σενάριο ο Ρόγκα δεν θα βλέπει παρκέ Ευρωλίγκα.

Αν από την άλλη είναι σκιά του εαυτού του ή έχει κάθε λίγο ενοχλήσεις θα φάει πάγκο για να παίζει ο Ρόγκα.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Αύγ 28, 2025 8:32 pm

δηλαδη δωσαμε τοσα λεφτα στον ρογκα για να μην παιζει στην ευρωλιγκα?

το αποκλειω

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Αύγ 28, 2025 9:04 pm

Όλοι (Οσμάν, Ρογκαβόπουλος, Γκριγκόνις) θα βρουν χρόνο μέσα στη χρονιά, γιατί πολύ απλά (δυστυχώς) σίγουρα θα υπάρξουν τραυματισμοί.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:

Πέμ Αύγ 28, 2025 9:09 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Αύγ 28, 2025 8:32 pm
δηλαδη δωσαμε τοσα λεφτα στον ρογκα για να μην παιζει στην ευρωλιγκα?

το αποκλειω
Δώσαμε τόσα λεφτά κυρίως για τον συνδυασμό potential-διαβατήριο και να κλειδώσουμε ότι δεν θα τον πάρει ο Ολυμπιακός.
Αυτός έχει 4ετες που όταν τελειώσει θα είναι 28 χρονών, ο Γκριγκόνις θα φύγει αν όχι το επόμενο καλοκαίρι τότε το 2027 που τελειώνει το συμβόλαιο του και θα είναι 33.

Αν του Αταμάν του κάνει περισσότερο ο Γκριγκόνις (μόνο) αυτός θα παίζει όταν δεν έχουμε τραυματισμούς δεν θα το πολυσκεφτεί να παρκάρει είτε τον Γκριγκόνις είτε τον Ρογκαβόπουλο είτε τον Σόρτς είτε τον Χόλμς είτε οποιονδήποτε.

Με ροτέισον 10 παικτών παίζει οπότε όταν δεν έχουμε τραυματισμούς κάποιοι στην Ευρωλίγκα θα είναι dnp ή garbage time.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Αύγ 28, 2025 9:14 pm

pan24 έγραψε:

Δώσαμε τόσα λεφτά κυρίως για τον συνδυασμό potential-διαβατήριο και να κλειδώσουμε ότι δεν θα τον πάρει ο Ολυμπιακός.
αυτα γιατι να ενδιαφερον τον παιχτη?

δηλαδη στην συναντηση στο οακα ο κοντος του ειπε αυτα τα παραπανω και ο ρογκα ειπε ενταξει μωρε δεν πειραζει που θα γυαλιζω παγκο ενα χρονο αφου θα μου κανετε 4ετες
θα περιμενω του χρονου να σταματησει ο γκριγκονις για να βρω ρολο

μου φαινεται απιθανα ολα αυτα
το πιο πιθανο ειναι ο γκριγκονις να παει πισω στο ροτεισον αν καταφερει να μπει ποτε δηλαδη γιατι ακομα μολις ξεκινησε τις ατομικες

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:

Πέμ Αύγ 28, 2025 9:18 pm

τουλουμπα έγραψε:
pan24 έγραψε:

δηλαδη στην συναντηση στο οακα ο κοντος του ειπε αυτα τα παραπανω και ο ρογκα ειπε ενταξει μωρε δεν πειραζει που θα γυαλιζω παγκο ενα χρονο αφου θα μου κανετε 4ετες

το πιο πιθανο ειναι ο γκριγκονις να παει πισω στο ροτεισον αν καταφερει να μπει ποτε δηλαδη γιατι ακομα μολις ξεκινησε τις ατομικες
Δεν είπα ότι ο παίκτης θα είναι χαρούμενος αν γίνει αυτό.

Και στον Μπράουν το περασμένο καλοκαίρι είμαι σίγουρος ότι δεν του είχαν πει πως θα είναι στο φτερό να κάνει τον spot shooter αλλά κοίτα πως κατέληξε...

Το πιο πιθανό αυτό που λες είναι γιατί το βλέπω απίθανο να επιστρέψει όπως ήταν πριν τον τραυματισμό του. Αν το καταφέρει όμως θα την φάει τη θέση του Ρόγκα.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Αύγ 28, 2025 9:32 pm

pan24 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Και στον Μπράουν το περασμένο καλοκαίρι είμαι σίγουρος ότι δεν του είχαν πει πως θα είναι στο φτερό να κάνει τον spot shooter αλλά κοίτα πως κατέληξε...

Το πιο πιθανό αυτό που λες είναι γιατί το βλέπω απίθανο να επιστρέψει όπως ήταν πριν τον τραυματισμό του. Αν το καταφέρει όμως θα την φάει τη θέση του Ρόγκα.
ειναι αλλο πραγμα ενας παιχτη να μην αποδωσει οπως ο μπραουν ,αυτο μπορει να συμβει και με τον ρογκα να μην βαζει τριποντο να ειναι πατος ολη την χρονια και να τον σουταρουμε το καλοκαιρι η το επομενο η να θελει να φυγει ο ιδιος
και ειναι αλλο να του λες θα εισαι το δευτερο τριαρι και πριν ακομα αρχισουν οι αγωνες να του λες ενταξει εγινε καλα ο γκριγκονις κατσε παγκο ενα χρονο μεχρι να σταματησει το επομενο καλοκαιρι η να του λες ξερεις αυτος εγινε καλα τι θα τον κανουμε τωρα ε θα παρετε μισο μισο τον χρονο και απο 15 λεπτα που σου ειχαμε πει θα παιζεις 6 και εχει ο θεος

αν τον θελαμε απο του χρονου ας τον περναμε φετος και να τον αφηναμε δανεικο στην μπασκονια μονο καλο θα του εκανε

BillyPao

champion
Reactions:

Πέμ Αύγ 28, 2025 9:38 pm

Νομίζω ότι αυτή η συζήτηση δεν έχει νόημα, για το λόγο που έγραψα πιο πάνω.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Αύγ 28, 2025 9:41 pm

pan24 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Αυτο ακριβως, ο Γκριγκονις αν βρεθει στο 100% ειναι καλυτερος παιχτης απο τον Ρογκα (εξισου καλος σουτερ, αλλα καλυτερος αμυντικος και επισης καλυτερος με τη μπαλα κατω), ομως οπως λες, ειναι σχεδον απιθανο να βρεθει στο 100% και να μην βγαλει θεματα. Παντως η παρουσια του λιθουανού ακομα και να μην ειναι για να παιζει σταθερα 15-20 λεπτα, τελικα θα ειναι ευεγερτική πιστεύω γιατι αν ειναι διαθεσιμος θα μπορει να καλύπτει τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ κυριολεκτικα τραυματισμο στη περιφερεια, παιζει στο 2 και στο 3 εξισου ευκολα, ενω αν εχουμε θεμα στον ασο ανεβαινει εκει ο Γκραντ και κολλαει ο Γκριγκο στο 2. Ακομα και στο 4 θα ειμαστε οκ αν χτυπησει καποιος κατεβαζοντας τον Οσμαν εκει και ψηλώνοντας τη περιφερεια με Γκριγκονις.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Αύγ 28, 2025 9:50 pm

Εικόνα

BillyPao

champion
Reactions:

Πέμ Αύγ 28, 2025 9:52 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Αύγ 28, 2025 9:50 pm
Εικόνα
Δε νομίζω ότι ο Βετάκης είναι τόσο αξιόπιστος, τόσες φορές έχει πέσει έξω ο σε αυτά που έχει πει...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”