Group C [Limassol - Cyprus]: CYP - ITA - GEO - ESP - GRE - BIH
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το έφτιαξα:nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Αύγ 29, 2025 12:15 amΑν αλλάξεις το x.com σε twitter.com στο λινκ σου, θα εμφανίζεται το tweet κανονικά στο post σου![]()
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρεμιέρα ήταν και θα πρέπει να ξεκινάς νικηφόρα για να έχεις ηρεμία, ειδικά σε ένα ντέρμπι με μια ομάδα σαν την Ιταλία.
Σίγουρα ήμασταν καλοί στην άμυνα, σίγουρα ο Γιάννης ξεχώριζε σαν τη μύγα μεσ'το γάλα και σίγουρα είχαμε και τη συμπαράσταση του κόσμου. Δε νομίζω ότι απειληθήκαμε ιδιαίτερα και μάλλον κερδίσασμε σχετικά άνετα. Με τα ριμπάουντ δεν είμαι αισιόδοξος, δεν περιμένω όμως δραματική βελτιώση όπως επίσης δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος ότι θα βρίσκουμε άλλους διψήφιους σκόρερ στα παιχνίδια μας. Αυτό που πιστεύω ότι θα βελτιώσουμε είναι κάποιες συνεργασίες - ειδικά από τον Σλούκα - και τις αποστάσεις μας όταν ο Γιάννης έχει την μπάλα.
Θεωρώ ότι την Κυριακή θα πρέπει να κερδίσουμε τη Γεωργία και κάπως έτσι να πάμε ήρεμοι μέχρι το παιχνίδι με την Ισπανία, το οποίο φέτος δεν το φοβάμαι.
Η Ιταλία έχει δύο παίκτες σε πραγματικά κακό φεγγάρι - κυρίως αγωνιστικής φύσης. Οι Fontecchio και Thompson από τα φιλικά τους ήταν αλλού για αλλού, θυμίζω ότι στο Ακρόπολις είχαν ανάλογη εικόνα και δεν ξέρω αν σε μία εβδομάδα θα ανεβούν ώστε να βοηθήσουν την Ιταλία. Ο Niang σήμερα ήταν το πρόβλημα μας, κάτι που θα βρούμε κάποια στιγμή μπροστά μας στη Ριγά. Δηλαδή όταν υπάρχει αθλητικός παίκτης στα φτερά ή έστω παίκτης με καλό πρώτο βήμα ή με κίνηση, δεν έχουμε παίκτη να τον ματσάρουμε. Αντίθετα στην άμυνα πάνω στην μπάλα δε θα έχουμε πολλά προβλήματα - νομίζω ότι το έχουμε εκεί - μέχρι φυσικά να βρούμε κάποιον σε στυλ Schroder ή κάποιον παίκτη σαν τον Wagner.
* Για το βάθος του τουρνουά θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγουμε το bracket της Γερμανίας (ναι πιστεύω ότι με τη Σερβία έχουμε λίγες αλλά περισσότερες πιθανότητες) διότι απλά δεν τους έχουμε.
Σίγουρα ήμασταν καλοί στην άμυνα, σίγουρα ο Γιάννης ξεχώριζε σαν τη μύγα μεσ'το γάλα και σίγουρα είχαμε και τη συμπαράσταση του κόσμου. Δε νομίζω ότι απειληθήκαμε ιδιαίτερα και μάλλον κερδίσασμε σχετικά άνετα. Με τα ριμπάουντ δεν είμαι αισιόδοξος, δεν περιμένω όμως δραματική βελτιώση όπως επίσης δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος ότι θα βρίσκουμε άλλους διψήφιους σκόρερ στα παιχνίδια μας. Αυτό που πιστεύω ότι θα βελτιώσουμε είναι κάποιες συνεργασίες - ειδικά από τον Σλούκα - και τις αποστάσεις μας όταν ο Γιάννης έχει την μπάλα.
Θεωρώ ότι την Κυριακή θα πρέπει να κερδίσουμε τη Γεωργία και κάπως έτσι να πάμε ήρεμοι μέχρι το παιχνίδι με την Ισπανία, το οποίο φέτος δεν το φοβάμαι.
Η Ιταλία έχει δύο παίκτες σε πραγματικά κακό φεγγάρι - κυρίως αγωνιστικής φύσης. Οι Fontecchio και Thompson από τα φιλικά τους ήταν αλλού για αλλού, θυμίζω ότι στο Ακρόπολις είχαν ανάλογη εικόνα και δεν ξέρω αν σε μία εβδομάδα θα ανεβούν ώστε να βοηθήσουν την Ιταλία. Ο Niang σήμερα ήταν το πρόβλημα μας, κάτι που θα βρούμε κάποια στιγμή μπροστά μας στη Ριγά. Δηλαδή όταν υπάρχει αθλητικός παίκτης στα φτερά ή έστω παίκτης με καλό πρώτο βήμα ή με κίνηση, δεν έχουμε παίκτη να τον ματσάρουμε. Αντίθετα στην άμυνα πάνω στην μπάλα δε θα έχουμε πολλά προβλήματα - νομίζω ότι το έχουμε εκεί - μέχρι φυσικά να βρούμε κάποιον σε στυλ Schroder ή κάποιον παίκτη σαν τον Wagner.
* Για το βάθος του τουρνουά θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγουμε το bracket της Γερμανίας (ναι πιστεύω ότι με τη Σερβία έχουμε λίγες αλλά περισσότερες πιθανότητες) διότι απλά δεν τους έχουμε.
-
change_therim333

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: galis
- Αγαπημένη ομάδα: kamia
- Προειδοποιήσεις:
0
Eιμαστε χειρότεροι από το 2022, επιθετικά... δημιουργία, παίκτες να τραβήξουν το σκορ ....Θυμίζει ομάδα Ιτούδη στο πιο κακοστημένο. αν δε μπορούμε να βρούμε το Γιαννάρα ή να τρέξουμε, όποιος κρατάει τη μπάλα απλά το μπουμπουνίζει.
Αυτό που μου κανε εντύπωση είναι η σκυλίσια άμυνα, δε το χω ξαναδεί .. τουλάχιστο πρόσφατα.
Για καλή μας τύχη το γενικότερο επίπεδο είναι χαμηλότερο σε σχεση με προηγούμενα χρόνια, οπότε δίνω ένα 50-50 και με Ισπανία και ακόμα και με Λιθουανία αν πέσουμε πάνω τους.
Για μετάλλιο από χλωμο εως αδύνατο, εκτος αν Σλούκας, Ντόρσει τα βάζουν απέξω με κλειστά μάτια!!
ps Mε το Κωτσοκούμπο τι έγινε? τραυματίστηκε? Μένουμε χωρίς σέντερ..
Αυτό που μου κανε εντύπωση είναι η σκυλίσια άμυνα, δε το χω ξαναδεί .. τουλάχιστο πρόσφατα.
Για καλή μας τύχη το γενικότερο επίπεδο είναι χαμηλότερο σε σχεση με προηγούμενα χρόνια, οπότε δίνω ένα 50-50 και με Ισπανία και ακόμα και με Λιθουανία αν πέσουμε πάνω τους.
Για μετάλλιο από χλωμο εως αδύνατο, εκτος αν Σλούκας, Ντόρσει τα βάζουν απέξω με κλειστά μάτια!!
ps Mε το Κωτσοκούμπο τι έγινε? τραυματίστηκε? Μένουμε χωρίς σέντερ..
-
whoever81

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Magic
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακόμα μοντάρεται η ομάδα, 3ο παιχνίδι με Γιάννη; Θα βελτιωθεί επιθετικά. Επίσης ήταν μέτρια βραδιά για αρκετούς. Σπάνιο.change_therim333 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 29, 2025 12:49 amEιμαστε χειρότεροι από το 2022, επιθετικά... δημιουργία, παίκτες να τραβήξουν το σκορ ....Θυμίζει ομάδα Ιτούδη στο πιο κακοστημένο.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
BillyPao έγραψε: ↑Παρ Αύγ 29, 2025 12:24 amΤο έφτιαξα:nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Αύγ 29, 2025 12:15 am
Αν αλλάξεις το x.com σε twitter.com στο λινκ σου, θα εμφανίζεται το tweet κανονικά στο post σου![]()
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Γιάγκος Δράκος: Βίρνα, θέλεις να πεις ότι ο Κώστας μπορεί να τραυματίστηκε;
Βίρνα Δράκου: Ναι, Γιάγκο, αυτό θέλω να πω, ότι μπορεί να τραυματίστηκε.
Γιάγκος: Δηλαδή, εννοείς ότι μπορεί να τραυματίστηκε;
Βίρνα: Γιάγκο, δεν μπορώ να στο κρύβω άλλο, μπορεί να τραυματίστηκε.
Γιάγκος: Πώς είναι δυνατόν, Βίρνα, να μπορεί να τραυματίστηκε;
Βίρνα: Μα για τον Κώστα μιλάμε, Γιάγκο!
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ περίεργο αυτό το στατιστικό με τον Γιαννη, ειδικά αφού έπαιξε και 30 λεπτά. Η αίσθηση μου είναι ότι ο Γιαννης δεν παίζει το ίδιο με τις προηγούμενες διοργανώσεις στην άμυνα, δεν πάει για να κόψει, δεν πάει στις επαφές για contested rebound, δεν βγάζει ένταση στην άμυνα, επηρεάζει άραγε αυτό τόσο την αμυντικη λειτουργία της ομάδας; Η ρόλάρει τόσο καλά η επίθεση χωρίς αυτόν; Ίσως είναι δείγμα ότι μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε πολύ καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Αύγ 29, 2025 12:01 amΜπράβο στην ομάδα, μπράβο στον Τολιόπουλο, ήταν εξαιρετικός σαν μπακαπ του Σλούκα, ο οποίος ήταν κι αυτός μεστός. Παπ με απίστευτες άμυνες και Γιάννης να κουβαλάει. Το μόνο κρίμα που πήραμε στη 12αδα τον Θανάση αντι του Ζουγρη που θα καθάριζε το ματς νωρίτερα, σωστά? Πάμε τώρα οπωσδήποτε για νίκη με Γεωργία και Βοσνία, μην γίνει καμία γκέλα. Στο μεταξύ όσο έλειπε ο Γιάννης απτο παρκέ νικούσαμε +12 και με αυτόν μέσα χάναμε με -3, περίεργο στατιστικό. Από εδώ και πέρα θα έκοβα λεπτά απτον Λαρε και θα τα έδινα στον Καλαϊτζάκη. Πρέπει να ανέβουν ο Μήτογλου και ο Ντόρσεϊ, βασικά να βάλουν τα σουτ και φυσικά πρέπει να βελτιώσουμε τα ριμπάουντ και τα λάθη. Ο Μέλι στο μεταξύ ήταν απόλαυση, ενώ και ο Νιανγκ πολύ καλός, λίγο υπερτιμημενη η Ιταλία κατά τα άλλα?
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ο Κώστας έχει πρόβλημα/ενοχλήσεις και δεν έπαιξε λόγω αυτού και οχι μόνο λόγω των 4 φάουλ θα έχουμε σημαντικό θέμα στην συνέχεια, δεν θα μπορεί να κάνει πάντα την έκπληξη ο Θανάσης.
Εγώ για να γκρινιάξω θα πω ότι η άμυνα μας ήταν κακή και ας φάγαμε 66 πόντους. Μέσα στην ρακέτα ήμασταν καλά αλλά οι περιστροφές μας ήταν τραγικές.
Ομάδα με καλύτερους σουτέρ από τους Ιταλούς θα κάνει πάρτι στο τρίποντο αν ξαναείμαστε τόσο κακοί.
Ειδικά όταν αντιμετώπιζαν πικ εν ρολ οι Σλούκας-Μήτογλου ή οι Καλαιτζάκης, Λαρεντζάκης, Τολιόπουλος ήταν μόνιμα εκτός τόπου και χρόνου.
Εγώ για να γκρινιάξω θα πω ότι η άμυνα μας ήταν κακή και ας φάγαμε 66 πόντους. Μέσα στην ρακέτα ήμασταν καλά αλλά οι περιστροφές μας ήταν τραγικές.
Ομάδα με καλύτερους σουτέρ από τους Ιταλούς θα κάνει πάρτι στο τρίποντο αν ξαναείμαστε τόσο κακοί.
Ειδικά όταν αντιμετώπιζαν πικ εν ρολ οι Σλούκας-Μήτογλου ή οι Καλαιτζάκης, Λαρεντζάκης, Τολιόπουλος ήταν μόνιμα εκτός τόπου και χρόνου.
Ή ότι έπαιξε κάποια από τα λεπτά του με κάποιες πολύ κακές 5αδες μας ή ότι τοfirst unit μας ήταν περίπου στα ίδια με τους Ιταλούς και κερδίσαμε επειδή το second unit ήταν καλύτερο.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 29, 2025 9:19 amΠολύ περίεργο αυτό το στατιστικό με τον Γιαννη, ειδικά αφού έπαιξε και 30 λεπτά. Η αίσθηση μου είναι ότι ο Γιαννης δεν παίζει το ίδιο με τις προηγούμενες διοργανώσεις στην άμυνα, δεν πάει για να κόψει, δεν πάει στις επαφές για contested rebound, δεν βγάζει ένταση στην άμυνα, επηρεάζει άραγε αυτό τόσο την αμυντικη λειτουργία της ομάδας; Η ρόλάρει τόσο καλά η επίθεση χωρίς αυτόν; Ίσως είναι δείγμα ότι μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε πολύ καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Αύγ 29, 2025 12:01 amΜπράβο στην ομάδα, μπράβο στον Τολιόπουλο, ήταν εξαιρετικός σαν μπακαπ του Σλούκα, ο οποίος ήταν κι αυτός μεστός. Παπ με απίστευτες άμυνες και Γιάννης να κουβαλάει. Το μόνο κρίμα που πήραμε στη 12αδα τον Θανάση αντι του Ζουγρη που θα καθάριζε το ματς νωρίτερα, σωστά? Πάμε τώρα οπωσδήποτε για νίκη με Γεωργία και Βοσνία, μην γίνει καμία γκέλα. Στο μεταξύ όσο έλειπε ο Γιάννης απτο παρκέ νικούσαμε +12 και με αυτόν μέσα χάναμε με -3, περίεργο στατιστικό. Από εδώ και πέρα θα έκοβα λεπτά απτον Λαρε και θα τα έδινα στον Καλαϊτζάκη. Πρέπει να ανέβουν ο Μήτογλου και ο Ντόρσεϊ, βασικά να βάλουν τα σουτ και φυσικά πρέπει να βελτιώσουμε τα ριμπάουντ και τα λάθη. Ο Μέλι στο μεταξύ ήταν απόλαυση, ενώ και ο Νιανγκ πολύ καλός, λίγο υπερτιμημενη η Ιταλία κατά τα άλλα?

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο