Fantasy League Eurobasket 2025
Συντονιστής: Captains
-
kostas1978

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
εφτιαξα λογαριασμο, αλλα ψαχνοντας εδω https://fantasy.basketnews.com/en/fantasy-leagues δεν τη βρισκω με ονομα basketforum..,. ψαχνω σε λαθος μερος?
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν προχώρησεε το draft, δεν υπήρξε ενδιαφέρον, δημιουργείς κλασικά μια ομάδα και μετά σου δίνει επιλογή join league, όπου βάζεις τον κωδικόkostas1978 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 25, 2025 3:30 pmεφτιαξα λογαριασμο, αλλα ψαχνοντας εδω https://fantasy.basketnews.com/en/fantasy-leagues δεν τη βρισκω με ονομα basketforum..,. ψαχνω σε λαθος μερος?
-
kostas1978

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
το εκαναConan1982 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 25, 2025 3:33 pmΔεν προχώρησεε το draft, δεν υπήρξε ενδιαφέρον, δημιουργείς κλασικά μια ομάδα και μετά σου δίνει επιλογή join league, όπου βάζεις τον κωδικόkostas1978 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 25, 2025 3:30 pm
εφτιαξα λογαριασμο, αλλα ψαχνοντας εδω https://fantasy.basketnews.com/en/fantasy-leagues δεν τη βρισκω με ονομα basketforum..,. ψαχνω σε λαθος μερος?
με βγαζει μελος.. ελπιζω να με βλεπετε
εγω δεν μπορω να δω κανεναν αλλον συμμετεχοντα μεσα
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Και σε μένα δε βγάζει τα ονόματα των υπόλοιπων συμμετεχόντων, παρά μόνο πόσοι είναι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στη λίγκα (4). Αλλά είμαστε κανονικά μέσα, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.kostas1978 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 25, 2025 5:37 pmτο εκανα
με βγαζει μελος.. ελπιζω να με βλεπετε
εγω δεν μπορω να δω κανεναν αλλον συμμετεχοντα μεσα
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μέχρι τώρα 6 άτομα είμαστε παιδιά, προλαβαίνει να δηλώσει όποιος θέλει.
Μάλιστα το αφεντικό τρελάθηκε και στον πρώτο προσφέρει βραβείο 10.000 ευρώ υπό προϋποθέσεις*
*Προϋποθέσεις:
Να μην ανήκει στην διαχειριστική ομάδα και στα Honorary Members (για αξιοκρατία)
Να μην είναι πολύ νέο μέλος (λογαριασμός τουλάχιστον 6 μηνών)
Να έχει πάνω από 300 αναρτήσεις ως τώρα
Να έχει μ.ο αναρτήσεων την μέρα τους τελευταίους 3 μήνες πάνω από 5 αλλά κάτω από 20.
Να έχει μ.ο αναρτήσεων τον μήνα τους τελευταίους 3 μήνες πάνω από 100 αλλά κάτω από 150 .
Να μην έχει δεχθεί φάουλ η αποκλεισμό όσο διατηρεί τον λογαριασμό.
Να μην έχει έρθει σε διαφωνία μαζί μου ή με οποιονδήποτε νυν ή τέως μέλος της διαχειριστική ομάδας για οποιοδήποτε θέμα οποτεδήποτε.
Να ξέρει τον ύμνο της ομάδας του χωριού μου. (απαγορεύεται να με ρωτήσετε ποια είναι η ομάδα αυτή).
Πιστεύω να έδωσα κίνητρο με αυτό το μεγάλο βραβείο.
Μάλιστα το αφεντικό τρελάθηκε και στον πρώτο προσφέρει βραβείο 10.000 ευρώ υπό προϋποθέσεις*
*Προϋποθέσεις:
Να μην ανήκει στην διαχειριστική ομάδα και στα Honorary Members (για αξιοκρατία)
Να μην είναι πολύ νέο μέλος (λογαριασμός τουλάχιστον 6 μηνών)
Να έχει πάνω από 300 αναρτήσεις ως τώρα
Να έχει μ.ο αναρτήσεων την μέρα τους τελευταίους 3 μήνες πάνω από 5 αλλά κάτω από 20.
Να έχει μ.ο αναρτήσεων τον μήνα τους τελευταίους 3 μήνες πάνω από 100 αλλά κάτω από 150 .
Να μην έχει δεχθεί φάουλ η αποκλεισμό όσο διατηρεί τον λογαριασμό.
Να μην έχει έρθει σε διαφωνία μαζί μου ή με οποιονδήποτε νυν ή τέως μέλος της διαχειριστική ομάδας για οποιοδήποτε θέμα οποτεδήποτε.
Να ξέρει τον ύμνο της ομάδας του χωριού μου. (απαγορεύεται να με ρωτήσετε ποια είναι η ομάδα αυτή).
Πιστεύω να έδωσα κίνητρο με αυτό το μεγάλο βραβείο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο