Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 30, 2025 12:28 am

pan24 έγραψε:
Σάβ Αύγ 30, 2025 12:01 am
Το αν θα είναι ο Νοέμβρης ή Δεκέμβρης ή Γενάρης δεν έχει τόση σημασία σε αυτή τη φάση γιατί κανείς δεν ξέρει.

Είναι βλέποντας και κάνοντας. Να θυμίσω εδώ ότι λίγο καιρό πριν όταν μαθεύτηκε για το οστικό οίδημα η επίσημη (sdna) θέση ήταν ότι θα χάσει το πρώτο μέρος της προετοιμασίας και θα μπει μετά κανονικά. Τώρα η sdna θέση είναι ότι θα μπει τον Νοέμβρη.

Σε 2 εβδομάδες μπορεί να είναι κάτι άλλο. Απλώς τώρα εξηγείται το γιατί θέλαμε να πάρουμε τοπ 5αρι και γιατί έμεινε ο Γιουρτσεβέν. Γιατί επιπλέον, το να μπει ο Λεσόρ να παίξει είναι ένα πράγμα. Το να βρεθεί στο επίπεδο που ήταν πριν τον τραυματισμό είναι κάτι αρκετά διαφορετικό που θα χρειαστεί ακόμα περισσότερο χρόνο.
Εγώ πιστεύω ότι βασικό σέντερ θα παίρναμε ακόμα και αν ήταν εντάξει ο Λεσόρ, ώστε να μπορεί να εναλλάσσεται με τον Λεσόρ.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Αύγ 30, 2025 5:18 am

BillyPao έγραψε:
Σάβ Αύγ 30, 2025 12:23 am
JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Αύγ 30, 2025 12:17 am

Εε άμα δεν πιστεύουμε το γραφείο τύπου της καε επειδή δεν είναι αρκετά αισιόδοξα αυτά που λένε, τι να πω. Γενικά στη καλύτερη να παίξει Νοέμβρη, στη χειρότερη να μην δούμε ποτέ ξανά τον παίχτη που θυμόμαστε, υπάρχει κι αυτό το σενάριο ανοιχτό.

Και τώρα βγάζει νόημα το γιατί ξαφνικά φέτος θα θα είχε θέμα ο Λεσσορ να μοιράζεται τη θέση με τον Βαλασιουνας, ενώ μέχρι πέρσι ήθελε 40 λεπτά μόνος του οριακά.
Δεν καταλαβαίνω το νόημα της τελευταίας πρότασης σου. Ο Λεσόρ σε κάθε περίπτωση θα ήθελε χρόνο συμμετοχής αν ήταν υγιής, ακόμα και αν παίρναμε τον Βαλαντσιούνας. Άλλωστε, υπάρχει παίκτης που να θέλει να κάθεται στον πάγκο και να μην παίζει; Δε νομίζω.
2 χρονια τωρα φερνουμε μετριους παιχτες πισω απο Λεσσορ (Ομερ + Μπαλτσε) γιατι θελει να παιζει 30+ λεπτα ο Γαλλος, δεν ηθελε να μοιραζεται στα ισα τη θεση (οπως και πολλοι αλλοι σταρ, δεν το λεω για κακο). Αν ερχοταν ο Βαλασιουνας, ακομα και με 100% υγιη και ετοιμο Λεσσορ, ο Λιθουανος θα ηταν ο βασικος και ο Ματιας ο μπακαπ, δεν ειχε λογικη να δεχθει κατι τετοιο ο Λεσσορ ΕΚΤΟΣ αν (οπως φαινεται) δεν ξερουμε ακομα ποτε και πως θα επιστρεψει. Αν ηταν ετοιμος απτη 1η αγωνιστικη, ισως παιρναμε καποιον χειροτερο του Χολμς ή καποιον πιο φθηνο απο τον Γιουρτσεβεν.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 30, 2025 10:38 am

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Αύγ 30, 2025 5:18 am
BillyPao έγραψε:
Σάβ Αύγ 30, 2025 12:23 am

Δεν καταλαβαίνω το νόημα της τελευταίας πρότασης σου. Ο Λεσόρ σε κάθε περίπτωση θα ήθελε χρόνο συμμετοχής αν ήταν υγιής, ακόμα και αν παίρναμε τον Βαλαντσιούνας. Άλλωστε, υπάρχει παίκτης που να θέλει να κάθεται στον πάγκο και να μην παίζει; Δε νομίζω.
2 χρονια τωρα φερνουμε μετριους παιχτες πισω απο Λεσσορ (Ομερ + Μπαλτσε) γιατι θελει να παιζει 30+ λεπτα ο Γαλλος, δεν ηθελε να μοιραζεται στα ισα τη θεση (οπως και πολλοι αλλοι σταρ, δεν το λεω για κακο). Αν ερχοταν ο Βαλασιουνας, ακομα και με 100% υγιη και ετοιμο Λεσσορ, ο Λιθουανος θα ηταν ο βασικος και ο Ματιας ο μπακαπ, δεν ειχε λογικη να δεχθει κατι τετοιο ο Λεσσορ ΕΚΤΟΣ αν (οπως φαινεται) δεν ξερουμε ακομα ποτε και πως θα επιστρεψει. Αν ηταν ετοιμος απτη 1η αγωνιστικη, ισως παιρναμε καποιον χειροτερο του Χολμς ή καποιον πιο φθηνο απο τον Γιουρτσεβεν.
Την περσινή σεζόν προφανώς υπήρξε λάθος εκτίμηση από το τιμ για την φροντ λάην. Δηλαδη πίστεψαν ότι ο Γιούρτσε θα μπορούσε (με την επιθετική ποιότητα που διαθέτει και το μέγεθος) να είναι παράγοντας Χ στην Ευρώπη. Κάτι που δεν έγινε δυστυχώς, παρότι έμοιαζε πολύ σωστή κίνηση (λόγω χαρακτηριστικών) να πλαισιώσει τον Ματίας. Το σημείο που πιστεύω ότι την πάτησε το τιμ ήταν η εκτίμηση ότι ο Κώστας θα μπορούσε να βοηθήσει ενεργά, 5-10 λεπτά όταν θα χρειάζεται αθλητικότατα στο 5 ή ενέργεια στο παρκέ. Την πάτησαν γιατί στην σειρά με την μακάμπι έδειξε να μπορεί να το κάνει. Αν πχ πέρσι είχαμε ένα Γκαμπριελ από την αρχή στη θέση του Κώστα, ακόμα και με τον τραυματισμό του Ματίας, θα είχαμε την πολυτέλεια να κάνουμε πιο σωστή διορθωτική κίνηση. Γενικά πέρσι ήταν συνδυασμός λάθος στελέχωσης στο 5 και μεγάλης ατυχίας.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Αύγ 31, 2025 10:01 am

BillyPao έγραψε:
Σάβ Αύγ 30, 2025 12:28 am
pan24 έγραψε:
Σάβ Αύγ 30, 2025 12:01 am
Το αν θα είναι ο Νοέμβρης ή Δεκέμβρης ή Γενάρης δεν έχει τόση σημασία σε αυτή τη φάση γιατί κανείς δεν ξέρει.

Είναι βλέποντας και κάνοντας. Να θυμίσω εδώ ότι λίγο καιρό πριν όταν μαθεύτηκε για το οστικό οίδημα η επίσημη (sdna) θέση ήταν ότι θα χάσει το πρώτο μέρος της προετοιμασίας και θα μπει μετά κανονικά. Τώρα η sdna θέση είναι ότι θα μπει τον Νοέμβρη.

Σε 2 εβδομάδες μπορεί να είναι κάτι άλλο. Απλώς τώρα εξηγείται το γιατί θέλαμε να πάρουμε τοπ 5αρι και γιατί έμεινε ο Γιουρτσεβέν. Γιατί επιπλέον, το να μπει ο Λεσόρ να παίξει είναι ένα πράγμα. Το να βρεθεί στο επίπεδο που ήταν πριν τον τραυματισμό είναι κάτι αρκετά διαφορετικό που θα χρειαστεί ακόμα περισσότερο χρόνο.
Εγώ πιστεύω ότι βασικό σέντερ θα παίρναμε ακόμα και αν ήταν εντάξει ο Λεσόρ, ώστε να μπορεί να εναλλάσσεται με τον Λεσόρ.
Μπορεί αλλά αν ο Λεσόρ ήταν στο 100% το πιθανότερο είναι ότι θα εστιάζαμε σε αντίστοιχου επιπέδου παίκτη που παίζει και στο 4 οχι καθάρο 5 για να μπορούν να παίζουν και μαζί ώστε να αξιοποιηθούν πλήρως και να είναι ικανοποιημένοι με τον χρόνο/ρόλο τους και οι 2.

Επίσης σε αυτή την περίπτωση 99% δεν θα έμενε ο Γιουρτσεβέν για 3ος. Πέρα από το ότι δεν θα είχε νόημα για εμάς τέτοιο συμβόλαιο για το 3ο 5αρι, ο ίδιος θα ζήταγε να φύγει για να πάει κάπου να παίζει.
Αυτό γράφαμε σχεδόν όλοι όταν ξεκίνησε να γράφεται για παραμονή Γιουρτσεβέν ότι δεν έβγαζε νόημα, όταν μαθεύτηκαν τα νέα για τον Λεσόρ ξεκίνησε να βγάζει και τώρα που βγήκαν νέα για ακόμα πιο αργή επιστροφή βγάζει ακόμα περισσότερο.

Σε αυτό το πλαίσιο ταιριάζει η πληροφορία για πιθανότητα αποχώρησης του Γιουρτσεβέν (είτε με αμοιβαίο opt out είτε με προφορική συμφωνία από τώρα ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο ο ένας στον άλλο) στο τέλος Δεκέμβρη.
Αν ως τότε έχουν πάει όλα καλά με τον Λεσόρ και έχει επιστρέψει στο 100% και ο Χόλμς μας έχει βγει αυτό που περιμένουμε και έχει προσαρμοστεί πλήρως ούτε για εμάς θα έχει νόημα να κρατάμε τον Γιουρτσεβέν για να παίζει με τον Κολοσσό(και αν, γιατί θα πρέπει να τον χωρέσουμε στην 7αδα) ούτε για τον ίδιο.
Από την άλλη αν έχει στραβώσει το πράγμα είτε με τον Χόλμς είτε με τον Λεσόρ και εμείς θα τον χρειαζόμαστε και για τον ίδιο θα έχει νόημα γιατί θα βρίσκει αρκετό χρόνο στην Ευρωλίγκα.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Σεπ 01, 2025 5:05 pm

Καλησπέρα, καλή σεζόν έχετε κι εσείς.

Πού θα έχετε. Είμαι Ολυμπιακός οκ; Παρακαλάω να χάσετε όλα τα τρόπαια. Αλλά...

Πρέπει να παραδεχθώ ότι έχετε μαζέψει παιχταράδες ολκής! Η πρόβλεψή είναι ότι θα κάνετε triple crown.

Ούτε τον κοουτς σας συμπαθώ, ούτε τον πρόεδρο, ούτε τους παίκτες σας (εξαίρεση ίσως ο Μήτογλου).

Όμως...Σε θεωρητικό επίπεδο (γνώμη μου είναι ότι θα μετουσιωθεί και σε πράξη σύντομα) είστε το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Καλά δε συζητάμε για Ελλάδα.

Ποια άλλη ομάδα έχει Ναν και αυτό το διαβόλι το Σορτς, την κλάση του παικταρά Όσμαν και τα λοιπά. Πολύ ωραία επιλογή και το σέντερ σας. Σας βγάζω το καπέλο. Ένας κι ένας έχουν μαζευτεί στο ρόστερ. Ζηλεύω, δεν μπορώ να το κρύψω...

Εύχομαι ο Ολυμπιακός να τα πάρει, αλλά η λογική λέει ότι εσείς είστε το μεγάλο φαβορί.

Δεν έχω κανένα κέρδος να τα λέω όλα αυτά, θα φάω και κράξιμο ίσως. Δε με νοιάζει, θέλω να πω αυτό που σκέφτομαι.

Ενεργείτε ως σύλλογος στα πρότυπα που θα ήθελα να κινείται και η ομάδα μου. Βέβαια, διαφωνώ με τους Τούρκους. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι αυτή τη στιγμή λειτουργείτε με βάση τη λογική, που λέει ότι θέλετε να είστε το φαβορί και πράττετε ως τέτοιο.

Δεν αρκεί μόνο αν το λες, πρέπει να το κάνεις κιόλας. Μόνο και μόνο για αυτό, το λέω ξανά, σας βγάζω το καπέλο. Βλέπω πράσινο και λέω ίου κάθε φορά, αλλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Μπράβο, μπράβο, μπράβο, θα πάρετε πολλούς τίτλους φέτος.

Τα είπα και ηρέμησα...Ίσως γιατί ήθελα να βρω ξανά τη μπασκετική μου γαλήνη (όχι δε θα γίνω ποτέ μου Παναθηναϊκός).

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τρί Σεπ 02, 2025 11:18 am

Σε άλλα νέα ξεκίνησε η προετοιμασία εχτές.

Ήρθε ο Ναν εχτές,αναμένουμε κ τον Γκραντ.Σορτς,Χολμς ειναι ήδη έδω
Βοηθητικό ρόλο θα έχουν οι Μουρατος κ Τουλιατος (20 χρόνος φόργουορντ, έπαιξε και στη μικρή εθνικη)

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τρί Σεπ 02, 2025 12:58 pm

kite26 έγραψε:

Πρέπει να παραδεχθώ ότι έχετε μαζέψει παιχταράδες ολκής! Η πρόβλεψή είναι ότι θα κάνετε triple crown.

Ούτε τον κοουτς σας συμπαθώ, ούτε τον πρόεδρο, ούτε τους παίκτες σας (εξαίρεση ίσως ο Μήτογλου).

Όμως...Σε θεωρητικό επίπεδο (γνώμη μου είναι ότι θα μετουσιωθεί και σε πράξη σύντομα) είστε το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Καλά δε συζητάμε για Ελλάδα.

Ποια άλλη ομάδα έχει Ναν και αυτό το διαβόλι το Σορτς, την κλάση του παικταρά Όσμαν και τα λοιπά. Πολύ ωραία επιλογή και το σέντερ σας. Σας βγάζω το καπέλο. Ένας κι ένας έχουν μαζευτεί στο ρόστερ. Ζηλεύω, δεν μπορώ να το κρύψω...

Εύχομαι ο Ολυμπιακός να τα πάρει, αλλά η λογική λέει ότι εσείς είστε το μεγάλο φαβορί.

Δεν έχω κανένα κέρδος να τα λέω όλα αυτά, θα φάω και κράξιμο ίσως. Δε με νοιάζει, θέλω να πω αυτό που σκέφτομαι.

Ενεργείτε ως σύλλογος στα πρότυπα που θα ήθελα να κινείται και η ομάδα μου. Βέβαια, διαφωνώ με τους Τούρκους. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι αυτή τη στιγμή λειτουργείτε με βάση τη λογική, που λέει ότι θέλετε να είστε το φαβορί και πράττετε ως τέτοιο.

Δεν αρκεί μόνο αν το λες, πρέπει να το κάνεις κιόλας. Μόνο και μόνο για αυτό, το λέω ξανά, σας βγάζω το καπέλο. Βλέπω πράσινο και λέω ίου κάθε φορά, αλλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Μπράβο, μπράβο, μπράβο, θα πάρετε πολλούς τίτλους φέτος.

Τα είπα και ηρέμησα...Ίσως γιατί ήθελα να βρω ξανά τη μπασκετική μου γαλήνη (όχι δε θα γίνω ποτέ μου Παναθηναϊκός).
Γιατί να φας κράξιμο ; Μια χαρά τοποθέτηση βλέπω, με επιχειρήματα και σεβασμό, χωρίς ειρωνείες ή υποβόσκουσα flame διάθεση.

Στο θέμα του ρόστερ θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι σούπερ, αλλά μην νομίζεις ότι θα συμφωνήσουν και όλοι άλλοι πράσινοι του θρεντ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να έχει τέτοια ομάδα και να γκρινιάζει, είναι πραγματικά εκτός λογικής, ειδικά σκεφτεί κανείς πως πριν 2 χρόνια είχαμε τελειώσει 17οι στην λίγκα και τέτοιο καιρό θέλαμε άπλα να φτιάξουμε μια αξιόμαχη ομάδα με στόχο την 8άδα ! Μόνο ο Κόουτς μίλαγε για Φ4 και μόνο με τις λεμονόκουπες δεν το είχαν πάρει όλοι ...
Δεν ξέρω αν αυτό το ρόστερ θα τα πάρει όλα, γιατί η ιστορία της ευρωλίγκα δεν τα πάει πολύ καλά με τα ακλόνητα φαβορί. Σίγουρα όμως η ομάδα στελεχώθηκε με αυτόν το στόχο. Και πιο σίγουρα, θα δούμε ματσάρες στα αιώνια ντέρμπι - και οι δύο ομάδες έχουν απίστευτη ποιότητα - ας τα χαρουμε όσο τα έχουμε.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Σεπ 02, 2025 2:31 pm

kein έγραψε:
Τρί Σεπ 02, 2025 12:58 pm
kite26 έγραψε:

Γιατί να φας κράξιμο ; Μια χαρά τοποθέτηση βλέπω, με επιχειρήματα και σεβασμό, χωρίς ειρωνείες ή υποβόσκουσα flame διάθεση.

Στο θέμα του ρόστερ θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι σούπερ, αλλά μην νομίζεις ότι θα συμφωνήσουν και όλοι άλλοι πράσινοι του θρεντ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να έχει τέτοια ομάδα και να γκρινιάζει, είναι πραγματικά εκτός λογικής, ειδικά σκεφτεί κανείς πως πριν 2 χρόνια είχαμε τελειώσει 17οι στην λίγκα και τέτοιο καιρό θέλαμε άπλα να φτιάξουμε μια αξιόμαχη ομάδα με στόχο την 8άδα ! Μόνο ο Κόουτς μίλαγε για Φ4 και μόνο με τις λεμονόκουπες δεν το είχαν πάρει όλοι ...
Δεν ξέρω αν αυτό το ρόστερ θα τα πάρει όλα, γιατί η ιστορία της ευρωλίγκα δεν τα πάει πολύ καλά με τα ακλόνητα φαβορί. Σίγουρα όμως η ομάδα στελεχώθηκε με αυτόν το στόχο. Και πιο σίγουρα, θα δούμε ματσάρες στα αιώνια ντέρμπι - και οι δύο ομάδες έχουν απίστευτη ποιότητα - ας τα χαρουμε όσο τα έχουμε.
Ναι, το πιστεύω ότι θα έχετε φιλάθλους της ομάδας σου που δε θα είναι ευχαριστημένοι. Αλλά υπάρχουν και χειρότερα, πίστεψέ με! Καλά είστε, πολύ καλά. Όπου έχετε ανάγκες, καλύπτονται και με το παραπάνω. Αυτό να λέγεται.
Νομίζω η προσαρμογή στους αγωνιστικούς ρυθμούς και η αγωνιστική εικόνα του Γκριγκονις είναι σημείο-κλειδι. Έχετε που έχετε ρόστεράρα, αν ενταχθεί και βοηθήσει ο Γκριγκόνις, τι να πω, θα δέσει το γλυκό. Φοβάμαι και τον Λεσόρ λίγο, αλλά λογικά θα είναι ο γνωστός Λεσόρ.

Να αυτό θέλω να πω, έχετε πολύ λιγότερα ΑΝ από εμάς, άρα και λιγότερο ρίσκο.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn

Τρί Σεπ 02, 2025 11:00 pm

Αυτος ο χουαντσο παλι ποντο δεν εχει βαλει ξερω ναιι παιζει αμυνα!παρε ενα 4αρι να κλεισει η τρυπα κ εκει διωξε το γιουρτσεβεν δεν το βαζει ουτε στην εθνικη κ μας το φορτωνει

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Σεπ 02, 2025 11:04 pm

Stelios97 έγραψε:
Τρί Σεπ 02, 2025 11:00 pm
Αυτος ο χουαντσο παλι ποντο δεν εχει βαλει ξερω ναιι παιζει αμυνα!παρε ενα 4αρι να κλεισει η τρυπα κ εκει διωξε το γιουρτσεβεν δεν το βαζει ουτε στην εθνικη κ μας το φορτωνει
Σοβαρά; Περίμενες να κάνει ένα κακό παιχνίδι επιθετικά ο Χουάντσο για να βγεις να τον κράξεις; Ο Χουάντσο είχε 10 πόντους μέσο όρο πέρυσι στην Ευρωλίγκα, μόνο εσύ βλέπεις ότι δε βοηθάει και επιθετικά.

Stelios97

a1greece
Reactions:

Τρί Σεπ 02, 2025 11:38 pm

Καλα οταν θα σε κανει γιογιο ο πιτερς κ ο βεζενκοφ ελα να μου πεις ασε με ρε φιλε που περιμενα 1 αγωνα δε βλεπω τι γινεται?με τα φεγγαρια του ειναι ο παιχτης!

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Σεπ 02, 2025 11:42 pm

Stelios97 έγραψε:
Τρί Σεπ 02, 2025 11:38 pm
Καλα οταν θα σε κανει γιογιο ο πιτερς κ ο βεζενκοφ ελα να μου πεις ασε με ρε φιλε που περιμενα 1 αγωνα δε βλεπω τι γινεται?με τα φεγγαρια του ειναι ο παιχτης!
Μόνο που ο Βεζένκοφ και ο Πίτερς, όσα βάζουν μπροστά τα τρώνε και πίσω. Αλλά αυτό δεν το λες, γιατί απλά θέλεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

Stelios97

a1greece
Reactions:

Τετ Σεπ 03, 2025 12:11 am

Απο ποιον θα τα φανε απο το χουαντσο η το μητογλου ρε πλακα μας κανεις?ο ενας εχει βεζε κ πιτερς κ ο αλλος χουαντσο κ μητο τι λεμε τωρα!παρε παιχτη στο 4 αθλητικο!

BillyPao

champion
Reactions:

Τετ Σεπ 03, 2025 12:22 am

Stelios97 έγραψε:
Τετ Σεπ 03, 2025 12:11 am
Απο ποιον θα τα φανε απο το χουαντσο η το μητογλου ρε πλακα μας κανεις?ο ενας εχει βεζε κ πιτερς κ ο αλλος χουαντσο κ μητο τι λεμε τωρα!παρε παιχτη στο 4 αθλητικο!
Ποιον πρέπει να φέρουμε για να είσαι ευχαριστημένος; Τον Κάρι, τον Λεμπρόν; Ήμαρτον κάποιοι, το ένα σας βρωμάει, το άλλο σας ξενίζει...

Stelios97

a1greece
Reactions:

Τετ Σεπ 03, 2025 12:45 am

Καλα δε ξερεις τι να πεις!δε βλεπεις οτι εχουμε θεμα στο 4?ειπα εγω να φερει παιχταρα?ενα παιχτη ειπα στη θεση του γιουρτσεβεν απλα να παιζει στο 4 που εκει οι αλλοι ειναι δυνατοι!εσυ βεβαα θες να μεινει αυτος ο παιχταρας τουρκος που μας μαγεψε περυσι!τι να πεις καποιοι το εχω ξανα πει συμβιβαζονται με τους μετριους!κατσε με το χουαντσο εσυ που επιθετικα ειναι μετριος κ το μητογλου που τον ξερουμε!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”