Group C [Limassol - Cyprus]: CYP - ITA - GEO - ESP - GRE - BIH
Συντονιστής: Captains
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν χάσαμε επειδή δεν έπαιζε ο Γιάννης. Χάσαμε διότι στο 34-21 έγινε αχρείαστο rotation, βγήκαν 3 παίκτες ταυτόχρονα (Θανάσης, Κώστας, Καλαϊτζάκης) και χάλασε ο ρυθμός που είχαμε στην άμυνα. Στη συνέχεια μας έκαναν το 18-0 και χάσαμε εντελώς το μυαλό μας. Προφανώς και χάνουμε αρκετά ως ομάδα όταν δεν παίζει ο Γιάννης αλλά σήμερα μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς και χωρίς τον Γιάννη. Και στο τέλος θα είχαμε τύχη να κάνουμε μεγάλη ανατροπή αν δεν έδιναν εκείνο το απίθανο σφύριγμα.
Μας έβαλε 18 πόντους ο 37χρονος Roberson που δεν έχει κάνει καν προετοιμασία με τους Βόσνιους
Δεν φταίει λοιπόν καμία απουσία για τη σημερινή ήττα.
Τα rebounds ήταν 41-39 υπέρ των Βόσνιων αλλά είχαν 5 περισσότερα επιθετικά και πήραν περισσότερους πόντους δεύτερης ευκαιρίας. Ο Μήτογλου είχε 0(!) rebounds σήμερα.
Ελπίζουμε να είμαστε όλοι υγιείς την Πέμπτη και να κερδίσουμε την Ισπανία.
Μας έβαλε 18 πόντους ο 37χρονος Roberson που δεν έχει κάνει καν προετοιμασία με τους Βόσνιους
Τα rebounds ήταν 41-39 υπέρ των Βόσνιων αλλά είχαν 5 περισσότερα επιθετικά και πήραν περισσότερους πόντους δεύτερης ευκαιρίας. Ο Μήτογλου είχε 0(!) rebounds σήμερα.
Δεν ήταν αυτή η ακριβής δήλωση του Σπανούλη. Δεν είπε κάτι τέτοιο.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
αν σφυριζαν ετσι σε τοπικο δεν θα εφευγαν απο το γηπεδο ολοκληροι ,να τα λεμε ολα...tarp7 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 02, 2025 5:01 pmΝαι αφού δεν κάνουμε μπλοκ άουτ καθόλου, δεν έχουμε δουλέψει καθόλου. Όλες οι ομάδες γύρω από τον σταρ τους χτίζονται σε εθνικές και συλλόγουςLeo_98 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 02, 2025 4:45 pmΤο πιο ανησυχητικό για μένα είναι ότι, αμυντικά τουλάχιστον, δεν κάνουμε κάτι διαφορετικά σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.
Τα ριμπάουντ τα χάνουμε σε όλα τα παιχνίδια, από τα φιλικά ακόμα, όπως και τα πολλά ελεύθερα σουτ τα δίνουμε σε όλους. Κάποια στιγμή θα τα πληρώναμε αυτά, αφού βελτίωση δεν υπάρχει.
Επιθετικά το ξέραμε ότι χωρίς Γιάννη, δεν είμαστε για πολλά.
edit: σούταρε ρε Σλούκα εκεί...
Ότι να ναι , όχι ότι χάνουμε από τους γκρι αλλά για το τοπικό καλοί είναι
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Atenejin

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδος
- Προειδοποιήσεις:
0
Μαρεσει που έγινε και challenge και είδαν ριπλέι στο "επιθετικό" του Παπ....
Εντάξει, αδικαιολόγητα κακη εμφάνιση στο νεκρό διάστημα, περίεργο rotation από Σπανουλη που έβγαλε έξω μαζι την πιο φορμαρισμένη τριάδα της ομάδας μας... Αλλά τέτοιο σπρώξιμο από διαιτησία έχω καιρό να δω σε εθνικό επίπεδο.
Εντάξει, αδικαιολόγητα κακη εμφάνιση στο νεκρό διάστημα, περίεργο rotation από Σπανουλη που έβγαλε έξω μαζι την πιο φορμαρισμένη τριάδα της ομάδας μας... Αλλά τέτοιο σπρώξιμο από διαιτησία έχω καιρό να δω σε εθνικό επίπεδο.
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ στα περισσότερα, τα έχω επισημάνει και εγώ.GK_23 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 02, 2025 5:34 pmΔεν χάσαμε επειδή δεν έπαιζε ο Γιάννης. Χάσαμε διότι στο 34-21 έγινε αχρείαστο rotation, βγήκαν 3 παίκτες ταυτόχρονα (Θανάσης, Κώστας, Καλαϊτζάκης) και χάλασε ο ρυθμός που είχαμε στην άμυνα. Στη συνέχεια μας έκαναν το 18-0 και χάσαμε εντελώς το μυαλό μας. Προφανώς και χάνουμε αρκετά ως ομάδα όταν δεν παίζει ο Γιάννης αλλά σήμερα μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς και χωρίς τον Γιάννη. Και στο τέλος θα είχαμε τύχη να κάνουμε μεγάλη ανατροπή αν δεν έδιναν εκείνο το απίθανο σφύριγμα.
Μας έβαλε 18 πόντους ο 37χρονος Roberson που δεν έχει κάνει καν προετοιμασία με τους Βόσνιους![]()
Δεν ήταν αυτή η ακριβής δήλωση του Σπανούλη. Δεν είπε κάτι τέτοιο.
Ο Σπανούλης είπε επί λέξει: "Πιστεύω ότι καμμία ομάδα δεν έχει προχωρήσει αήττητη στην ιστορία της διοργάνωσης, μπορεί να έχει συμβεί μια φορά αλλά εγώ δεν τα πάω καλά με τα στατιστικά". Είναι ο ορισμός του λέω μια κοτσάνα και δεν ξέρω πως να την μπαλώσω (αυτό δεν αφορά εσενα, αλλά τον κόουτς).

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο