coach blue έγραψε: ↑Τετ Σεπ 03, 2025 10:19 pm
Εχεις μια εμμονη με το να χαρακτηριζεις σαν αντιμπαρτζωκικους οσους κανουν οποιαδηποτε κριτικη στην ομαδα , ακομα κι αν δεν ασχολουνται με τον μπαρτζωκα .
Ερωτηση μπασκετικης φυσεως .
Αν και την επομενη σαιζον οι αντιπαλοι συνεχισουν να χτυπανε τα ιδια πραγματα στην αμυνα μας , συνεχισουν τα δινουν τα ιδια σουτ στην επιθεση μας αυτο θεωρειται σκαουτινγκ , γκειμ πλαν η ειναι κι αυτο μια εμμονη να χτυπανε ξανα και ξανα τις ιδιες αδυναμιες ;
Αν εσύ ονομάζεις "κριτική" το να παρομοιάζεις την ομάδα με το μηχανάκι του Τσάκωνα, και να αναφέρεσαι στη φυσική κατάσταση των παικτών με "επιστημονικούς" όρους (ψοφολογάνε), τότε μάλλον χρειάζεσαι λεξικό για να δεις τι σημαίνει η λέξη "κριτική".
Παραπάει με αυτό το καλαμπούρι.
Αν αυτά τα έλεγε κάποιος από τους απέναντι, σίγουρα οι mods θα είχαν επέμβει θεωρώντας το ως flame post. Επειδή τα λένε οι δικοί μας, νομίζεις ότι δεν είναι εξίσου προκλητικά στα αυτιά ενός αληθινού φίλου της ομάδας;
Όσο για το άλλο που λες: "ακόμα κι αν δεν ασχολούνται με τον Μπαρτζώκα", δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος ότι όλη αυτή η ¨κριτική" διάθεση έχει σαφώς σχέση με τον Μπαρτζώκα, ο οποίος (δυστυχώς για κάποιους, ευτυχώς για την ομάδα) είναι και φέτος στο τιμόνι της ομάδας.
Ως προς το ερώτημα μπασκετικής φύσεως: Μπορείς να μου πεις πέρυσι (για παράδειγμα) πόσοι και ποιοί ήταν οι αντίπαλοι που τα έκαναν όλα αυτά απέναντι στον Ολυμπιακό με επιτυχία; Σε πόσα παιχνίδια; Εγώ, χοντρικά-χοντρικά, θυμάμαι μόνο την Μονακό στο Φ4. Όλοι οι άλλοι αντίπαλοι στην περυσινή σεζόν δεν τα πήγαν και τόσο καλά απέναντί μας, όσο θέλεις να εμφανίζεις. Μάλλον τους τσακίσαμε, θα έλεγα.
ΥΓ: Θα ρωτήσει κάποιος: "Καλά, ρε φιλάρα, δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική στον Μπαρτζώκα;" Σαφώς και μπορούμε. Εγώ, για παράδειγμα, θεωρώ τουλάχιστον ακατανόητη μέχρι στιγμής την απόκτηση του Κωστακούμπου. Μέχρις εκεί. Δεν αφορίζω.
Πολλοί άλλοι φίλοι εδώ μέσα (π.χ. Dinmitz, Coach Periklis, golitog, assistant κλπ) κάνουν κριτική, βάζουν ένα σωρό θέματα, αλλά μέσα στα όρια. Με έχεις δει να σχολιάσω αρνητικά κάποιον από αυτούς; Μπορεί να διαφωνώ σε κάποια μαζί τους (σε άλλα μπορεί να συμφωνώ), αλλά ποτέ δεν τους έχω ειρωνευτεί, γιατί έχουν κερδίσει τον σεβασμό μου.
Δυστυχώς, αυτό δεν ισχύει για άλλους.
Συγγνώμη για το off-topic, αλλά όταν κάποιος σου λέει ότι "έχει εμμονή", με κάποιο τρόπο πρέπει να απαντήσεις.