Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο πρι ακομα κρατιεται πολυ καλα , τον ειδα προχτες απο κοντα κσαι μονο εικονα παλαιμαχου δεν τη λες αυτη που παρουσιαζει, αλλα πρεπει αν το εχεις και μεσα σου . Ο σασα οντως δεν πρεπει να το παλυεχει με τα βαρη αλλα το οτι εμφανιστηκε χωρις προγουλια μαλλον θετικο το βλεπω . ειδα και τον λη στα βιντεακια και μου φανηκε να εχιε βαλει μυικο ογκο ,ισως να ειναι βεβαια εντυπωση μουshaq7 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 29, 2025 8:52 pmο πριντεζης εκανε παντα φοβερη δουλεια τα καλοκαιρια και ηταν και αυτος κομματια..ακομα ειναι δηλαδη και που σταματησε.Και ο σασα το χε αυτο,εχασε και το προγουλι που τον ειδα προχτες,αυτος βεβαια δεν πρεπει να ψηνεται να κανει βαρη..ισως φοβαται μην χασει το σουτ του ποιος ξερει.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Τα κάνανε και τα δύο ευγενή χορηγία στον Μίσιτς !!!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Σεπ 05, 2025 10:31 amοπως και με το σασα ετσι και με μιλουτ αν εμφανιστουν χωρις προγουλι ο ενας και χωρις μπυροκοιλια ο αλλος ειμαστε καλα, μην τα θεμε ολα δικα μας
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
βασικα παιζει τα κιλα που χασανε κι οι δυο τους να τα βρηκε ο Βασα και να ειπε 'κριμα να ειναι ετσι μονα τους κατσε να τα παω εγω "montechristo έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 06, 2025 2:01 pmΤα κάνανε και τα δύο ευγενή χορηγία στον Μίσιτς !!!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Σεπ 05, 2025 10:31 am
οπως και με το σασα ετσι και με μιλουτ αν εμφανιστουν χωρις προγουλι ο ενας και χωρις μπυροκοιλια ο αλλος ειμαστε καλα, μην τα θεμε ολα δικα μας![]()
![]()
![]()
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Καλημερες στο Φορουμ.
2 ειναι τα ερωτηματικα -ας πουμε- στην εναρξη της σεζον. ο Εβανς και ο Λι.
Στο πρωτο φιλικο ο Εβανς περιοριστηκε στο δημιουργικο κομματι και ειναι λογικο και ας ειναι ετοιμος απο πολυ πιο πριν σωματικα. Ηδη στο πλανητη Γαυρο γκρινιαζουν για τους 3 ποντους. θελανε να μπει μεσα στο 1ο φιλικο και να αρχισει να τα μπουμπουναει απο παντου να σπασει τα σιδερα λογω αγωνιστικης απραξιας και μετα οι Γαυροι να μας σπασουν τα... να μην πω τι. οχι οτι το γλυτωσαμε τωρα.
Σιγουρα ο εβανς θα μπορουσε να παρει περισσοτερες προσπαθειες αλλα εφοσον λογιζεται ως βασικος Pg φετος το δημιουργικο κομματι δεν πρεπει να περασει καθολου σε 2η μοιρα.Και επειδη ηταν το πρωτο φιλικο η ζυγαρια εγειρε προς τα εκει και οχι προς το σκοραρισμα. θυμηθειτε και τα πρωτα παιχνιδια του Φουρνιε. Σωματικα και αθλητικα να ειναι καλα και θα ξεψαρωσει σιγα σιγα και στο σκοραρισμα.
Τον Λι τον κρατησε ο μπαρτζωκας παροτι δεν εντυπωσιασε περσι. και δεν νομιζω οτι ηταν γιατι ειχε συμβολαιο. Κατι παραπανω θα εχει δει ο Κοουτς απο εμας. Ο Λι φαινεται να εχει δουλεψει αρκετα το καλοκαιρι και ηδη στο πρωτο φιλικο πηρε προσπαθειες και σκοραρε που στα παιχνιδια περσι δεν τις επαιρνε. Δεν θα χρειαστουμε το οχι τοσο καλο σουτ του(εχουμε πολλους σουτερ) αλλα θα χρειαστουμε τα drive του, την ενεργεια και την ταχυτητα του. Για να τον δουμε φέτος. ισως να ειναι ευχαριστη εκπληξη. ισως γινει ο μακισικ μας στην τελευταια χρονια του Σακ.
θεωρω λογικη την κινηση να μην παρουμε παικτη τωρα και να περιμενουμε να δουμε τον Εβανς. Αν πιστευεις στον παικτη του του δινεις την ευκαιρια να τον δεις στα πρωτα παιχνιδια και δεν παιρνεις τοπ παικτη στην θεση του.
Εχε μια λογικη αυτο. Αλλωστε χρονος υπαρχει να παρουμε παικτη και τον οκτωβριο αν ο Εβανς δεν ανταποκριθει.
Στο πρωτο φιλικο ο Εβανς περιοριστηκε στο δημιουργικο κομματι και ειναι λογικο και ας ειναι ετοιμος απο πολυ πιο πριν σωματικα. Ηδη στο πλανητη Γαυρο γκρινιαζουν για τους 3 ποντους. θελανε να μπει μεσα στο 1ο φιλικο και να αρχισει να τα μπουμπουναει απο παντου να σπασει τα σιδερα λογω αγωνιστικης απραξιας και μετα οι Γαυροι να μας σπασουν τα... να μην πω τι. οχι οτι το γλυτωσαμε τωρα.
Σιγουρα ο εβανς θα μπορουσε να παρει περισσοτερες προσπαθειες αλλα εφοσον λογιζεται ως βασικος Pg φετος το δημιουργικο κομματι δεν πρεπει να περασει καθολου σε 2η μοιρα.Και επειδη ηταν το πρωτο φιλικο η ζυγαρια εγειρε προς τα εκει και οχι προς το σκοραρισμα. θυμηθειτε και τα πρωτα παιχνιδια του Φουρνιε. Σωματικα και αθλητικα να ειναι καλα και θα ξεψαρωσει σιγα σιγα και στο σκοραρισμα.
Τον Λι τον κρατησε ο μπαρτζωκας παροτι δεν εντυπωσιασε περσι. και δεν νομιζω οτι ηταν γιατι ειχε συμβολαιο. Κατι παραπανω θα εχει δει ο Κοουτς απο εμας. Ο Λι φαινεται να εχει δουλεψει αρκετα το καλοκαιρι και ηδη στο πρωτο φιλικο πηρε προσπαθειες και σκοραρε που στα παιχνιδια περσι δεν τις επαιρνε. Δεν θα χρειαστουμε το οχι τοσο καλο σουτ του(εχουμε πολλους σουτερ) αλλα θα χρειαστουμε τα drive του, την ενεργεια και την ταχυτητα του. Για να τον δουμε φέτος. ισως να ειναι ευχαριστη εκπληξη. ισως γινει ο μακισικ μας στην τελευταια χρονια του Σακ.
θεωρω λογικη την κινηση να μην παρουμε παικτη τωρα και να περιμενουμε να δουμε τον Εβανς. Αν πιστευεις στον παικτη του του δινεις την ευκαιρια να τον δεις στα πρωτα παιχνιδια και δεν παιρνεις τοπ παικτη στην θεση του.
Εχε μια λογικη αυτο. Αλλωστε χρονος υπαρχει να παρουμε παικτη και τον οκτωβριο αν ο Εβανς δεν ανταποκριθει.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημερα μετα απο καιρο.Heisenberg έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 10:53 amΚαλημερες στο Φορουμ.
Ο Εβανς θα χρειαστει χρονο να ξεπερασει τα ψυχολογικα του θεματα, φυσιολογικο για καθε παικτη μετα απο δυο τετοιους τραυματισμους. Αυτο θα το χτισει μεσα απο παιχνιδια. Παιρνοντας προσπαθειες και πιστευοντας στον εαυτο του ξανα. Για μενα το ανησυχητικο δεν ειναι οι 3 ποντοι ειναι οι μολις 4 προσπαθειες που πηρε. Αν επαιρνε 15 και εβαζε 3 ποντους τοτε θα ημουν πολυ πιο ευχαριστημενος. Ειναι ενδεικτικο ατολμιας απλα κοιτωντας τα στατιστικα. Ο φουρνιε ηταν καινουργιος στην ομαδα , ο εβανς δεν ειναι, ενα χρονο ειναι στην ομαδα. Ενας ετοιμος υψηλου επιπεδου γκαρντ χρειαζοταν στην ομαδα για να δωσει χρονο στον εβανς να βρει τα πατηματα του και να κερδισει την αυτοπεποιθηση του. Ιδανικος θα ηταν ο Μισιτς στη θεωρια και για αυτον τον θελαμε οι περισσοτεροι. Τελικα απο οτι φαινεται αυτος θα χρειαστει περισσοτερο χρονο απο τον εβανς να βρει τα πατηματα του. Ο μαλεντον που για μενα θα ηταν η πρωτη επιλογη μου με τη Γαλλια μου φανηκε πολυ λιγος, ο φρανσισκο ηταν πολυ καλυτερος. Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα περιμενεις τον εβανς μεχρι το τελος οκτωμβριου και αν δεν παιρνεις καποιον απο τα κοψιματα.
Ο λι αν του δωσεις ρολο μακκισικ θα κανει παπαδες δεν τον φοβαμαι καθολου
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημέρα και καλώς τον! Εμένα προσωπικά μου έλειψαν τα post σου.
Στα τις ομάδας, θεωρώ απόλυτα λογικό το να μην πάρει προσπάθειες ο Έβανς. Δεν το βρίσκω καθόλου ανησυχητικό όπως εσύ, το αντίθετο μάλιστα.
Ο παίκτης παίζει pg στον Ολυμπιακό. Ναι μεν ήταν ένα χρόνο στην ομάδα, μπορεί να έβλεπε προπονήσεις και συστήματα, αλλά είναι τελείως διαφορετικό να παίζεις. Βασικό pg σημαίνει ότι έχεις το βάρος να τρέξεις τα plays της ομάδας, να οργανώσεις και να βάλεις τους συμπαίκτες σου στο παιχνίδι.
Το ότι δεν πήρε προσπάθειες δεν είναι ούτε θέμα ατολμίας ούτε ψυχολογίας. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Ότι ο παίκτης έχει το pull up το ξέρουμε και το ξέρει και ο ίδιος. Αν είχε 1/7 θα μου έδειχνε ότι τον νοιάζει πολύ να σκοράρει πάρα να είναι ομαδικός και να θέλει να ηγηθεί της οργάνωσης.
Άμα είχε μηδέν ασίστ θα ανησυχούσα. Ο Θωμάς για παράδειγμα που είναι καιρό στην ομάδα είχε μηδέν ασίστ με Προμηθέα!
Ο Έβανς έπαιξε 20 λεπτά, σίγουρα στο πρώτο δεκάλεπτο θα ήταν τελείως έξω από τα νερά του.
Θεωρώ ότι όταν το βρει οργανωτικά και νιώσει άνετα μέσα στο σύστημα, θα της πάρει τις προσπάθειες του όπως ο Φουρνιέ μετά από λίγο καιρό.
Στα τις ομάδας, θεωρώ απόλυτα λογικό το να μην πάρει προσπάθειες ο Έβανς. Δεν το βρίσκω καθόλου ανησυχητικό όπως εσύ, το αντίθετο μάλιστα.
Ο παίκτης παίζει pg στον Ολυμπιακό. Ναι μεν ήταν ένα χρόνο στην ομάδα, μπορεί να έβλεπε προπονήσεις και συστήματα, αλλά είναι τελείως διαφορετικό να παίζεις. Βασικό pg σημαίνει ότι έχεις το βάρος να τρέξεις τα plays της ομάδας, να οργανώσεις και να βάλεις τους συμπαίκτες σου στο παιχνίδι.
Το ότι δεν πήρε προσπάθειες δεν είναι ούτε θέμα ατολμίας ούτε ψυχολογίας. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Ότι ο παίκτης έχει το pull up το ξέρουμε και το ξέρει και ο ίδιος. Αν είχε 1/7 θα μου έδειχνε ότι τον νοιάζει πολύ να σκοράρει πάρα να είναι ομαδικός και να θέλει να ηγηθεί της οργάνωσης.
Άμα είχε μηδέν ασίστ θα ανησυχούσα. Ο Θωμάς για παράδειγμα που είναι καιρό στην ομάδα είχε μηδέν ασίστ με Προμηθέα!
Ο Έβανς έπαιξε 20 λεπτά, σίγουρα στο πρώτο δεκάλεπτο θα ήταν τελείως έξω από τα νερά του.
Θεωρώ ότι όταν το βρει οργανωτικά και νιώσει άνετα μέσα στο σύστημα, θα της πάρει τις προσπάθειες του όπως ο Φουρνιέ μετά από λίγο καιρό.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Το θεμα ειναι αν το ποδι του Εβανς εχει επανελθει σε μεγαλο βαθμο οπως ηταν πριν τον τραυματισμο του. Το ψυχολογικο εγω δεν το πολυφοβαμαι, υπαρχουν και ειδικοι αθλητικοι ψυχολογοι αν το παιδι ειναι υπερ του δεοντος διστακτικος. Εμενα με νοιαζει το σωμα του να ειναι οσο το δυνατον πιο κοντα οσο ηταν πριν τον τραυματισμοChristofis έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 11:16 amΚαλημερα μετα απο καιρο.Heisenberg έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 10:53 amΚαλημερες στο Φορουμ.
Ο Εβανς θα χρειαστει χρονο να ξεπερασει τα ψυχολογικα του θεματα, φυσιολογικο για καθε παικτη μετα απο δυο τετοιους τραυματισμους. Αυτο θα το χτισει μεσα απο παιχνιδια. Παιρνοντας προσπαθειες και πιστευοντας στον εαυτο του ξανα. Για μενα το ανησυχητικο δεν ειναι οι 3 ποντοι ειναι οι μολις 4 προσπαθειες που πηρε. Αν επαιρνε 15 και εβαζε 3 ποντους τοτε θα ημουν πολυ πιο ευχαριστημενος. Ειναι ενδεικτικο ατολμιας απλα κοιτωντας τα στατιστικα. Ο φουρνιε ηταν καινουργιος στην ομαδα , ο εβανς δεν ειναι, ενα χρονο ειναι στην ομαδα. Ενας ετοιμος υψηλου επιπεδου γκαρντ χρειαζοταν στην ομαδα για να δωσει χρονο στον εβανς να βρει τα πατηματα του και να κερδισει την αυτοπεποιθηση του. Ιδανικος θα ηταν ο Μισιτς στη θεωρια και για αυτον τον θελαμε οι περισσοτεροι. Τελικα απο οτι φαινεται αυτος θα χρειαστει περισσοτερο χρονο απο τον εβανς να βρει τα πατηματα του. Ο μαλεντον που για μενα θα ηταν η πρωτη επιλογη μου με τη Γαλλια μου φανηκε πολυ λιγος, ο φρανσισκο ηταν πολυ καλυτερος. Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα περιμενεις τον εβανς μεχρι το τελος οκτωμβριου και αν δεν παιρνεις καποιον απο τα κοψιματα.
Ο λι αν του δωσεις ρολο μακκισικ θα κανει παπαδες δεν τον φοβαμαι καθολου
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Ένα κυριακάτικο off topic, χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά έτσι... για να βοηθηθούμε να μιλάμε καλύτερα τη γλώσσα μας.
Αυτό το "υπέρ του δέοντος" στην παραπάνω ανάρτηση είναι λάθος.
Αν θέλουμε να πούμε "παραπάνω από όσο πρέπει" το σωστό είναι "υπέρ + αιτιατική", δηλαδή "υπέρ το δέον".
Το "υπέρ + γενική" σημαίνει "προς υπεράσπιση κάποιου". Π.χ. "μίλησα υπέρ του Ολυμπιακού" ή "υπέρ του κατηγορουμένου".
Άρα, αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε λόγιες εκφράσεις, όπως παραπάνω, καλό θα είναι να τις χρησιμοποιούμε σωστά: "υπέρ το δέον" και όχι "υπέρ του δέοντος".
Συγγνώμη για το off topic. Καλή συνέχεια.
Αυτό το "υπέρ του δέοντος" στην παραπάνω ανάρτηση είναι λάθος.
Αν θέλουμε να πούμε "παραπάνω από όσο πρέπει" το σωστό είναι "υπέρ + αιτιατική", δηλαδή "υπέρ το δέον".
Το "υπέρ + γενική" σημαίνει "προς υπεράσπιση κάποιου". Π.χ. "μίλησα υπέρ του Ολυμπιακού" ή "υπέρ του κατηγορουμένου".
Άρα, αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε λόγιες εκφράσεις, όπως παραπάνω, καλό θα είναι να τις χρησιμοποιούμε σωστά: "υπέρ το δέον" και όχι "υπέρ του δέοντος".
Συγγνώμη για το off topic. Καλή συνέχεια.
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρωτο φιλικο της σεζον, με το προμηθεα που δεν το εχουνε δει καν ενταξει υπερβολικο να βγαζουμε συμπερασματα. Εγω απλα ηθελα να τονισω τις δυο οψεις του νομισματος. Το καλο ειναι οτι οντως εμεινε 20 λέπτα στο παρκε. Το οτι εβαλε μονο 3 ποντους και μονο 4 ασσιστ μου ειναι αδιαφορο. Το οτι πηρε λιγες προσπαθειες ομως δεν ειναι ενθαρρυντικο και για μενα δεν ειναι το ιδιο με τον Φουρνιε γιατι ο Φουρνιε ηταν οντως νεος παικτης ενω ο εβανς ουσιαστικα δεν ειναι . Οσο νεος ειναι ο εβανς αλλο τοσο ειναι και ο Λι καθως πανω κατω την ιδια περιοδο μπηκαν στις ομαδικες προπονησεις (για την περιοδο προσαρμογης μιλαω).Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 11:37 amΚαλημέρα και καλώς τον! Εμένα προσωπικά μου έλειψαν τα post σου.
Jeight το σωμα του Εβανς ειναι καλα, ειχε μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω.
https://www.sport24.gr/basket/evans-eim ... i-mou/?amp
Για το αν θα είναι 100% έτοιμος από την αρχή: “Νιώθω ότι κανείς δεν είναι 100% έτοιμος στο πρώτο παιχνίδι, ειδικά εγώ. Νομίζω πως θα χρειαστεί λίγος χρόνος. Όταν επιστρέφεις, υπάρχει νευρικότητα και ενθουσιασμός που έρχονται μαζί. Μόλις τα συγκρατήσω, νομίζω πως όλα θα πάνε καλά”.
Νομιζω διαβαζοντας το αυτο μπορουμε να καταλαβουμε οτι ο παικτης θελει το χρονο του να ξεπερασει το ψυχολογικο του θεμα. Δεν ειπαμε οτι δεν θα το κανει αλλα αυτο θελει χρονο και ύπομονη. Με εναν ποιοτικο γκαρντ αυτο θα το ειχες τωρα του βαζεις πιεση εκτος και αν ο Λι συνεχισει σε τουρμπο καταστασεις.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Οταν εννοω καλα εννοω η εκρηξη του να εχει επανελθει σε επιπεδα κοντα στα προ τραυματισμου του, οτι φαινεται κτηνος απο τις φωτο ειναι εμφανες. Απλα επειδη ειναι παικτης που παιζει πολυ iso και χρησιμοποιει πολυ hesitation και αλλαγες κατευθυνσης το ζητουμενο ειναι το γονατο να μπορει να τα υποστηριξει αυτα. Αυτο εννουσα σωματικα.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 12:45 pmΠρωτο φιλικο της σεζον, με το προμηθεα που δεν το εχουνε δει καν ενταξει υπερβολικο να βγαζουμε συμπερασματα. Εγω απλα ηθελα να τονισω τις δυο οψεις του νομισματος. Το καλο ειναι οτι οντως εμεινε 20 λέπτα στο παρκε. Το οτι εβαλε μονο 3 ποντους και μονο 4 ασσιστ μου ειναι αδιαφορο. Το οτι πηρε λιγες προσπαθειες ομως δεν ειναι ενθαρρυντικο και για μενα δεν ειναι το ιδιο με τον Φουρνιε γιατι ο Φουρνιε ηταν οντως νεος παικτης ενω ο εβανς ουσιαστικα δεν ειναι . Οσο νεος ειναι ο εβανς αλλο τοσο ειναι και ο Λι καθως πανω κατω την ιδια περιοδο μπηκαν στις ομαδικες προπονησεις (για την περιοδο προσαρμογης μιλαω).Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 11:37 amΚαλημέρα και καλώς τον! Εμένα προσωπικά μου έλειψαν τα post σου.
Jeight το σωμα του Εβανς ειναι καλα, ειχε μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω.
https://www.sport24.gr/basket/evans-eim ... i-mou/?amp
Για το αν θα είναι 100% έτοιμος από την αρχή: “Νιώθω ότι κανείς δεν είναι 100% έτοιμος στο πρώτο παιχνίδι, ειδικά εγώ. Νομίζω πως θα χρειαστεί λίγος χρόνος. Όταν επιστρέφεις, υπάρχει νευρικότητα και ενθουσιασμός που έρχονται μαζί. Μόλις τα συγκρατήσω, νομίζω πως όλα θα πάνε καλά”.
Νομιζω διαβαζοντας το αυτο μπορουμε να καταλαβουμε οτι ο παικτης θελει το χρονο του να ξεπερασει το ψυχολογικο του θεμα. Δεν ειπαμε οτι δεν θα το κανει αλλα αυτο θελει χρονο και ύπομονη. Με εναν ποιοτικο γκαρντ αυτο θα το ειχες τωρα του βαζεις πιεση εκτος και αν ο Λι συνεχισει σε τουρμπο καταστασεις.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν δεν πάρουμε σοβαρό πλειμεικερ η ομάδα πυροβολαει τα πόδια της.
Ο Λι απλα δεν κάνει και δεν είναι πλέι μεικερ. Σαν κόμπο έχουμε τον Έβανς και καθαρό πλειμεικερ μόνο τον Γουοκαπ με την μέση του.
Ευρωλίγκα τον Λι θα τον παίζουν under κλασσικά και τελείωσε το πανηγύρι. Παίχτες χωρίς σουτ είναι εύκολα αντινετοπισιμοι από την αντίπαλη άμυνα και χαλάνε και το spacing της ίδιας τους της ομάδας
Ο Λι απλα δεν κάνει και δεν είναι πλέι μεικερ. Σαν κόμπο έχουμε τον Έβανς και καθαρό πλειμεικερ μόνο τον Γουοκαπ με την μέση του.
Ευρωλίγκα τον Λι θα τον παίζουν under κλασσικά και τελείωσε το πανηγύρι. Παίχτες χωρίς σουτ είναι εύκολα αντινετοπισιμοι από την αντίπαλη άμυνα και χαλάνε και το spacing της ίδιας τους της ομάδας
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
νομιζω εχει ειπωθει, αν ο εβανς ειναι καλα θα παρει χειριστη η ομαδα. αν οχι θα παρει περισσοτερο σκορερ.RedEmperor έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 1:41 pmΑν δεν πάρουμε σοβαρό πλειμεικερ η ομάδα πυροβολαει τα πόδια της.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Βλέποντας το τουρνουά που έκανε ο Μιλου και το τουρνουά που κάνει ακόμα ο Κώστας, θεωρώ ότι ο Κωστακουμπο πρέπει να είναι μπροστά στο rotation…ναι φυσικά το γράφω για αστείο, αλλά είναι δείγμα του ότι δεν πρέπει να κρίνουμε αν δεν δούμε πρώτα την ομάδα σε επίσημα ματς…εμείς εδώ μέσα βγάλαμε τον Χολ άχρηστο, τον Έβανς σακάτη, τον Λι λίγο, τον Κωστακουμπο το απόλυτο σκουπίδι κλπ…οπότε λέω μήπως να το πάμε πιο χαλαρά μέχρι να αρχίσουν τα επίσημα ματς μέχρι να σχηματίσουμε γνώμη;;; Αν κάτι δεν τραβάει θα το δει η ομάδα, είναι να το πω ευγενικά κουραστικό να διαβάζουμε σε 200 ποστ ότι θέλουμε και άλλον ψηλό, δεν βγαίνει η χρονιά με αυτά τα Γκαρντ κλπ…

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο