Group C [Limassol - Cyprus]: CYP - ITA - GEO - ESP - GRE - BIH

Συντονιστής: Captains

Giannis83

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Σεπ 05, 2025 9:19 am

Μπράβο στα παιδιά και στον προπονητή. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου, δικαίως πήραμε αυτό που αξίζαμε και με το σπαθί μας πήραμε τις διασταυρώσεις αυτές μέχρι την 4άδα.
Το τουρνουά βέβαια τώρα ξεκινάει και αρκεί ένα κακό ημίχρονο πλέον για να σε στείλει σπίτι σου.
Την πιστεύω πολύ όμως την ομάδα κι αν δεν μας έρθει κάποια μεγάλη ατυχία τραυματισμού -όπως ήρθε σε πολλές ομάδες ως τώρα- θεωρώ ότι ήρθε η ώρα μας για 4άδα. Από εκεί και πέρα, ότι προκύψει.

Άσχετα πάντως από την κατάληξη του τουρνουά, νομίζω ότι είναι απαραίτητο από τα επόμενα κιόλας παράθυρα του Φθινοπώρου η ομάδα να ακολουθήσει το παράδειγμα των Ισπανών στην ριζική ηλικιακή ανανέωση του ρόστερ. Βγάζει μάτι ο μεγάλος μέσος όρος ηλικίας της ομάδας μας και πρέπει οπωσδήποτε να μειωθεί, ακόμη κι αν μας στοιχίσει μία πολύ κακή πορεία σε κάποια επόμενη διοργάνωση, όπως στοίχισε στους Ισπανούς φέτος.
Υποθέτω και οι Ισπανοί θα είχαν έναν αντίστοιχο Κατσίβελη να βάλουν στο ρόστερ για να τους δώσει εμπειρία και μια νίκη παραπάνω, προτίμησαν όμως να κοιτάξουν από τώρα την μεθεπόμενη μέρα βγάζοντας μπροστά τους 19ρηδες. Και πολύ καλά κάνανε.

Αβδάλας, Λιοτόπουλος, Σαμοντούροφ από τους πιο μικρούς, Ζούγρης, Μπαζίνας από τους λίγο μεγαλύτερους, πρέπει να αναλάβουν.
Δεν το συζητώ για τους έτοιμους παίχτες μεταξύ 23-25 (Ρογκαβόπουλο, Χουγκάζ) που πρέπει να γίνουν παίχτες 5άδας.
Για να μην πω ότι με φόντο την επόμενη διοργάνωση που είναι το 2027 θα πρέπει να κοιτάμε από τώρα τα 2-3 παιδιά που ξεχώρισαν στην φετινή U18 και θα είναι οι 20ρηδες του 2027.
Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε για το μέλλον, κι όχι ψάχνοντας μια "μεταγραφάρα" νατουραλιζέ.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Σεπ 05, 2025 9:26 am

Ρε σεις να ρωτήσω κάτι; Δεν είχε νατουραλιζε φέτος η Ισπανία; Όπως τους είδα, τους έλειπε απεγνωσμένα ένα 5αρι.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Σεπ 05, 2025 10:14 am

Giannis83 έγραψε:
Παρ Σεπ 05, 2025 9:19 am
Μπράβο στα παιδιά και στον προπονητή. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου, δικαίως πήραμε αυτό που αξίζαμε και με το σπαθί μας πήραμε τις διασταυρώσεις αυτές μέχρι την 4άδα.
Το τουρνουά βέβαια τώρα ξεκινάει και αρκεί ένα κακό ημίχρονο πλέον για να σε στείλει σπίτι σου.
Την πιστεύω πολύ όμως την ομάδα κι αν δεν μας έρθει κάποια μεγάλη ατυχία τραυματισμού -όπως ήρθε σε πολλές ομάδες ως τώρα- θεωρώ ότι ήρθε η ώρα μας για 4άδα. Από εκεί και πέρα, ότι προκύψει.

Άσχετα πάντως από την κατάληξη του τουρνουά, νομίζω ότι είναι απαραίτητο από τα επόμενα κιόλας παράθυρα του Φθινοπώρου η ομάδα να ακολουθήσει το παράδειγμα των Ισπανών στην ριζική ηλικιακή ανανέωση του ρόστερ. Βγάζει μάτι ο μεγάλος μέσος όρος ηλικίας της ομάδας μας και πρέπει οπωσδήποτε να μειωθεί, ακόμη κι αν μας στοιχίσει μία πολύ κακή πορεία σε κάποια επόμενη διοργάνωση, όπως στοίχισε στους Ισπανούς φέτος.
Υποθέτω και οι Ισπανοί θα είχαν έναν αντίστοιχο Κατσίβελη να βάλουν στο ρόστερ για να τους δώσει εμπειρία και μια νίκη παραπάνω, προτίμησαν όμως να κοιτάξουν από τώρα την μεθεπόμενη μέρα βγάζοντας μπροστά τους 19ρηδες. Και πολύ καλά κάνανε.

Αβδάλας, Λιοτόπουλος, Σαμοντούροφ από τους πιο μικρούς, Ζούγρης, Μπαζίνας από τους λίγο μεγαλύτερους, πρέπει να αναλάβουν.
Δεν το συζητώ για τους έτοιμους παίχτες μεταξύ 23-25 (Ρογκαβόπουλο, Χουγκάζ) που πρέπει να γίνουν παίχτες 5άδας.
Για να μην πω ότι με φόντο την επόμενη διοργάνωση που είναι το 2027 θα πρέπει να κοιτάμε από τώρα τα 2-3 παιδιά που ξεχώρισαν στην φετινή U18 και θα είναι οι 20ρηδες του 2027.
Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε για το μέλλον, κι όχι ψάχνοντας μια "μεταγραφάρα" νατουραλιζέ.
Εμείς δε νομίζω ότι είχαμε μικρούς στο επίπεδο έστω των Ισπανών μικρών για να βάλουμε...
Μόνο ίσως (με πολλά ερωτηματικά) ο Αβδάλας που ο ίδιος επέλεξε να μην έρθει.

Συμφωνώ 100% για τα παράθυρα γιατί εκεί ο ανταγωνισμός είναι σαφώς χαμηλότερος και είναι καλή ευκαιρία να ψήσεις τους μικρούς στο κλίμα εθνικής.
Το ζήτημα όμως είναι, ποιούς μικρούς στα παράθυρα.

Αβδάλας, Σαμοντούροφ, Μαντζούκας, Ζούγρης, Λιοτόπουλος θα παίζουν στο κολεγιακό οπότε λογικά δεν θα έρχονται στα παράθυρα αφού το κολεγιακό θα συνεχίζεται κανονικά.
Σαμοντούροφ και Ρογκαβόπουλος σε ρόστερ Ευρωλίγκας που επίσης δεν θα σταματάει για παράθυρα θα μπορούν να έρθουν μόνο αν οι ημερομηνίες βολεύουν και η ομάδα τους θέλει να τους δώσει.

Ένας Χουγκάζ και ένας Μπαζίνας μένουν.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Παρ Σεπ 05, 2025 10:20 am

Το πρωτο στοιχημα ειναι ολα αυτα τα νεα παιδια να αγαπησουν την εθνικη και να δουν την συμμετοχη τους εκει σαν τιμη, χρεος και ευκαιρια αναδειξης. Ειναι ανησυχητικα τα δειγματα. Δεν μας παιρνει να μενει πισω κανενας Ρογκαβοπουλος και κανενας Λιοτοπουλος, επειδη παιζει στο κολλεγιο. Ανεξαρτητα του αν τελικα εξελιχθουν σε παικταραδες ή παικτες-εργαλεια.

Εγω εχω ενστασεις και για την μπασκετικη τους εξελιξη πηγαινοντας σε ενα εντελως διαφορετικο συστημα οπως αυτο της Αμερικης, αλλα οκ. Θελω να πιστευω οτι εχουν γνωση οι φυλακες

Άβαταρ μέλους
Tuvok

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Tarpley, Massey
Αγαπημένη ομάδα: Aris

Παρ Σεπ 05, 2025 10:51 am

kojito έγραψε:
Παρ Σεπ 05, 2025 12:57 am

Τον Τολιόπουλο τον εξέθεσε αρκετά ο Σπανούλης σήμερα, βάζοντας τον επανειλημμένα σε σημεία του αγώνα που ήταν εκτός ρυθμού.
Ο Τολιόπουλος από την περσινή του παρουσία στην Εθνική και έπειτα είναι σαν να κατέβασε διακόπτες. Έκανε μια μετριότατη χρονιά στον Άρη (επηρεασμένος πιθανότατα κι από το κακό κλίμα της ομάδας, συν τον τραυματισμό που είχε) και φαίνεται πως δεν μπορεί ακόμα να βρει τον καλό του εαυτό που είχε πρόπερσι. Πιστεύω στον ΠΑΟ θα επαναπαυτεί στο καλό του συμβόλαιο και θα χαθεί τελείως.

Χρωστάει πάντως μια καλή εμφάνιση και κυρίως ένα buzzer beater στην Εθνική.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Σεπ 05, 2025 11:06 am

Tuvok έγραψε:
Παρ Σεπ 05, 2025 10:51 am
kojito έγραψε:
Παρ Σεπ 05, 2025 12:57 am

Τον Τολιόπουλο τον εξέθεσε αρκετά ο Σπανούλης σήμερα, βάζοντας τον επανειλημμένα σε σημεία του αγώνα που ήταν εκτός ρυθμού.
Ο Τολιόπουλος από την περσινή του παρουσία στην Εθνική και έπειτα είναι σαν να κατέβασε διακόπτες. Έκανε μια μετριότατη χρονιά στον Άρη (επηρεασμένος πιθανότατα κι από το κακό κλίμα της ομάδας, συν τον τραυματισμό που είχε) και φαίνεται πως δεν μπορεί ακόμα να βρει τον καλό του εαυτό που είχε πρόπερσι. Πιστεύω στον ΠΑΟ θα επαναπαυτεί στο καλό του συμβόλαιο και θα χαθεί τελείως.

Χρωστάει πάντως μια καλή εμφάνιση και κυρίως ένα buzzer beater στην Εθνική.
Δεν προκύπτει από πουθενά πως ο Τολιόπουλος θα "κάτσει" πάνω στο συμβόλαιο του και δε θα προσπαθήσει να κερδίσει το χρόνο του στον Παναθηναϊκό.

Atenejin

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδος

Παρ Σεπ 05, 2025 11:23 am

Vasiliki37 έγραψε:
Παρ Σεπ 05, 2025 8:34 am
Καλημέρα σας! Μπράβο στην εθνική για την πρόκριση. Η αλήθεια είναι οτι παρακολούθησα αγώνα εθνικής με πρόγραμμα και όρεξη μετά απο χρόνια. Τις προηγούμενες χρονιές, μου προκαλούσε μια θλίψη να παρακολουθώ την ομάδα που ουσιαστικά έμαθα ως διεκδικήτρια τίτλων να αποτυγχάνει ακόμα και στα βασικά. Για εμένα, ακόμα κι αυτό είναι επιτυχία, η οποία πρέπει κατ' ελάχιστο να συνεχιστεί με νίκη επι του Ισραήλ. Οι νεαροί Ισπανοί έπαιζαν σαν δαιμονισμένοι στο μεγαλύτερο μέρος του 2ου ημιχρόνου (νομίζω τους υποτιμήσαμε παραπάνω από όσο τους άξιζε) και η διαιτησία δεν ηταν σε κάθε περίπτωση ευνοϊκή.

Ερώτηση, γιατί δεν βγάζω άκρη: Οι αγώνες των επόμενων φάσεων θα μεταδοθούν όλοι απο Ερτ; Ήμουν εξωτερικό και δεν πηρα πρέφα, θα ειχα πάρει συνδρομή courtside, αλλα τωρα δεν ξέρω αν εχει νόημα.
Αν είσαι εξωτερικό - νομίζω - ότι χρειάζεσαι VPN πάντως. Εγώ που είμαι Ασία έχω πάρει συνδρομή στο Courtside (αν και μου λείπει λίγο ο Ιωάννου, το παραδέχομαι).

Άβαταρ μέλους
xxx-4711

Honorary
Reactions:

Παρ Σεπ 05, 2025 11:27 am

Ο Τολιοπουλος ηταν κορυφαιος στα παραθυρα, χωρις αυτον μπορει να βλεπαμε το πανευρωπαικο απο την τηλεοραση,

Νατουραλιζε της ισπανιας ηταν ο Λορενζο Μπραουν, πραγματικος mvp το 2022, αποχωρησε λογω τραυματισμου

υποστηριζουν καποιοι οτι ντε και καλα πρεπει να ακολουθησουμε το παραδειγμα της Ισπανιας και να κανουμε ανανεωση, μιας ομαδας που αγωνιζοταν μεχρι περσι με τον 40ο χρονο Ρουντι, ενω στην φετινη δωδεκα ο Σαντ Σουπερι μπηκε απο σποντα εξαιτιας των πολλων προβληματων τραυματισμου,

βλεπω επεσε και η σχετικη γραμμη, θα τρωμε φαπα λεει τα επομενα 20 χρονια (γιατι οχι τα επομενα 30) απο τους υπερταλαντουχους νεους τους, καλα σε περιπτωση που εμεις δεν αναδειξουμε καποιους παικτες και το μελλον της ομαδας στην θεση 1 πχ ειναι ο οχι και τοσο υπερταλαντουχος Νασος Μπαζινας θα τρωμε φαπα κι απο την Ισλανδια.

Ηταν το 4ο επισημο παιχνιδι εναντιον τους την τελευταια 15ετια, μονο το 2015 ηταν αγωνας νοκ αουτ, οποτε τα σχολια περι κακου δαιμονα κτλπ κτλπ ειναι ολιγον τι αστεια και περιττα, οταν ειδικα την ιδια χρονικη περιοδο εχουμε κερδισει μονο ενα σημαντικο παιχνιδι νοκ αουτ εναντιον της Λιθουανιας το 2017.

Για το μελλον της εθνικης Ισπανιας που υποτιθεται προοριζεται λαμπρο, εχουν πολυ ταλεντο και αρκετους παικτες στους γεννημενους 2005-2006, ομως ελαχιστοι παιρνουν χρονο συμμετοχης στο πρωταθλημα πρωτης κατηγοριας, εξαιρεση ο ντελαρεα φετος την βαλενθια, για αυτο και η πλειοψηφια θα αγωνιζεται στο NCAA την επομενη περιοδο.

Ο Ντορσει εκανε μεγαλες εμφανισεις και στον ομιλο της προηγουμενης διοργανωσης αλλα στα νοκ αουτ σουταρε με ποσοστα Καλαιτζακη.

Άβαταρ μέλους
Reaper

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Παρ Σεπ 05, 2025 11:59 am

O Τολιοπουλος είναι καλός στο πιο χαμηλό επίπεδο, στα παράθυρα άντε και με ομάδες επιπέδου Βοσνίας.

Στο πιο υψηλό επίπεδο όμως σταθερά έχει τεράστιο πρόβλημα, που εκθέτει το σώμα του αμέσως.

Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
change_therim333

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: galis
Αγαπημένη ομάδα: kamia

Παρ Σεπ 05, 2025 12:22 pm

Όταν λέμε ανανέωση εννοούμε σε πρώτη φάση να μπουν 3-4 απο τους τωρινούς 20 αρηδες, όχι να κανουμε ανανέωση στιλ Γιουγκο, λες και έχουμε Ντίβατς και Κούκοτς...
Μια ομάδα με κορμό τριαντάρηδες, συν το Γιάννη συν κάποιους από τη φετινη νέων.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Σεπ 05, 2025 12:27 pm

Reaper έγραψε:
Παρ Σεπ 05, 2025 11:59 am
O Τολιοπουλος είναι καλός στο πιο χαμηλό επίπεδο, στα παράθυρα άντε και με ομάδες επιπέδου Βοσνίας.

Στο πιο υψηλό επίπεδο όμως σταθερά έχει τεράστιο πρόβλημα, που εκθέτει το σώμα του αμέσως.
Ο Τολιο εκτός ότι δεν είναι επιπέδου Ισπανίας, είναι γενικά χαμηλότερου επιπέδου, και λόγω ύψους έχει θέματα, και για να αποδώσει θέλει έναν κάλο σκάνερ να του δίνει πρώτο βήμα καθαρό. Κάτι που χθες όταν τον έβαζε με κατι Κώτσους δεν την πάλευε καθόλου. Δεν του ταίριαζε καθόλου το ματς και στο τέλος σε δύο ντράηβ που έκανε έφαγε δυο σφαλιάρες, πεντακάθαρα φάουλ που δεν σφύριξαν. Ενώ στην κάθε επαφή οι αντίπαλοι του έπαιρναν φάουλ.
Δεν λέω ότι είναι παιχταράς, αλλά ήταν που ήταν στραβό το κλήμα ... και τον λυπήθηκα να πω την αλήθεια.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
xxx-4711

Honorary
Reactions:

Παρ Σεπ 05, 2025 12:33 pm

ο Τολιοπουλος ηταν αρκετα καλος ως εξαιρετικος περσι σε προολυμπιακο και ολυμπιακους, ειδικα εναντιον της ισπανιας ηταν ο μοναδικος που σκοραρε εκτος Γιαννη, φετος ειναι επηρεασμενος απο τον τραυματισμο του και εχασε μεγαλο μερος της προετοιμασιας, οκ δεν αρεσει σε μερικους γιατι δεν ειναι επιπεδου ευρωλιγκας και οι καημενοι οι προεδροι των ομαδων τους ειναι αναγκασμενοι να πληρωνουν υπεραξιες κτλπ κτλπ, μεχρι να αναδειξουν στον προμηθεα τον Νασα τον Μπαζινα ειναι καλη λυση.

ο Σλουκας πρεπει να παρει περισοτερες πρωτοβουλιες στην επιθεση, πολυ συντηρητικος πρεπει να επιχειρησει τα διπλασια σουτ

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Παρ Σεπ 05, 2025 12:49 pm

Για την Ισπανία:

Στα τελευταία παράθυρα για το EuroBasket, προκρίθηκαν οριακά εξ'αιτίας ενός αδιανόητου κακού σφυρίγματος στον αγώνα με τη Σλοβακία, όπου ο αγώνας αντί να δοθεί στη Σλοβακία και να οδηγηθεί η Ισπανία στο 0-3, πήγε τελικά παράταση όπου τελικά κέρδισαν. Τι θέλω να πω με αυτό, ότι η Ισπανία στα παράθυρα πάει κάθε πέρυσι και καλύτερα, προσεχώς χειρότερα.

Η εικόνα των αδερφών Hernangomez, με το που πάτησαν το πόδι τους στην Ευρώπη, δεν είναι ανάλογη της αξίας τους, ειδικά με την εθνική τους ομάδα παίζουν συνεχώς χειρότερα. Αυτό δε που έκαναν εχθές ο De Larrea και ο Saint-Supery δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι μπορεί να επαναληφθεί, πιο συμβατη για αυτό το επίπεδο είναι η εικόνα τους στα 3 προηγούμενα παιχνίδια (όχι στον αγώνα με την Κύπρο) παρά η χθεσινή. Στο Παγκόσμιο του 2023, πραγματικά πίστευα ότι οι Ισπανοί βρήκαν τον καινούριο Rubio, αναφέρομαι στον Nunez, το ίδιο πίστευαν και οι Αμερικανοί που τον έκαναν draft αλλά και η Barcelona που τον αγόρασε. Δύο χρόνια αργότερα, πέραν των τραυματισμών, και με δεδομένο ότι μπορεί να εξελιχθεί το παιδί ακόμη νομίζω ότι κάτι τέτοιο τελικά δε έστεκε, αλλιώς το παιδί θα ήταν ήδη στις ΗΠΑ ή θα είχε ξεχωρίσει εδώ. Το ίδιο τώρα και με αυτά τα παιδιά, μπορεί στο μέλλον να μας καταπλήξουν μπορεί όμως να τους θυμόμαστε μόνο για τη χθεσινή τους εμφάνιση.

* Για τη δίκη μας εθνική, λάβετε επίσης υπόψιν το 4ώρο μεταμεσονύχτιο ταξίδι από τη Λεμεσσό, το αναμενόμενο ξενύχτι, την προσαρμογή στο κλίμα της Ρίγας (είχα αναφέρει ότι από σορτσάκια θα πάμε στα μπουφανάκια), τη μια και μοναδική προπόνηση που θα κάνουν απόψε στο γήπεδο του αγώνα. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι και η διαχείριση δυνάμεων θα είναι κομβική για το πως θα κατέβουμε.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρ Σεπ 05, 2025 1:09 pm

καμενόπουλος

Εικόνα
abovetherim

a1greece
Reactions:

Παρ Σεπ 05, 2025 1:20 pm

ssoulliss έγραψε:
Παρ Σεπ 05, 2025 12:49 pm
Για την Ισπανία:

Στα τελευταία παράθυρα για το EuroBasket, προκρίθηκαν οριακά εξ'αιτίας ενός αδιανόητου κακού σφυρίγματος στον αγώνα με τη Σλοβακία, όπου ο αγώνας αντί να δοθεί στη Σλοβακία και να οδηγηθεί η Ισπανία στο 0-3, πήγε τελικά παράταση όπου τελικά κέρδισαν. Τι θέλω να πω με αυτό, ότι η Ισπανία στα παράθυρα πάει κάθε πέρυσι και καλύτερα, προσεχώς χειρότερα.

Η εικόνα των αδερφών Hernangomez, με το που πάτησαν το πόδι τους στην Ευρώπη, δεν είναι ανάλογη της αξίας τους, ειδικά με την εθνική τους ομάδα παίζουν συνεχώς χειρότερα. Αυτό δε που έκαναν εχθές ο De Larrea και ο Saint-Supery δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι μπορεί να επαναληφθεί, πιο συμβατη για αυτό το επίπεδο είναι η εικόνα τους στα 3 προηγούμενα παιχνίδια (όχι στον αγώνα με την Κύπρο) παρά η χθεσινή. Στο Παγκόσμιο του 2023, πραγματικά πίστευα ότι οι Ισπανοί βρήκαν τον καινούριο Rubio, αναφέρομαι στον Nunez, το ίδιο πίστευαν και οι Αμερικανοί που τον έκαναν draft αλλά και η Barcelona που τον αγόρασε. Δύο χρόνια αργότερα, πέραν των τραυματισμών, και με δεδομένο ότι μπορεί να εξελιχθεί το παιδί ακόμη νομίζω ότι κάτι τέτοιο τελικά δε έστεκε, αλλιώς το παιδί θα ήταν ήδη στις ΗΠΑ ή θα είχε ξεχωρίσει εδώ. Το ίδιο τώρα και με αυτά τα παιδιά, μπορεί στο μέλλον να μας καταπλήξουν μπορεί όμως να τους θυμόμαστε μόνο για τη χθεσινή τους εμφάνιση.

* Για τη δίκη μας εθνική, λάβετε επίσης υπόψιν το 4ώρο μεταμεσονύχτιο ταξίδι από τη Λεμεσσό, το αναμενόμενο ξενύχτι, την προσαρμογή στο κλίμα της Ρίγας (είχα αναφέρει ότι από σορτσάκια θα πάμε στα μπουφανάκια), τη μια και μοναδική προπόνηση που θα κάνουν απόψε στο γήπεδο του αγώνα. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι και η διαχείριση δυνάμεων θα είναι κομβική για το πως θα κατέβουμε.
Όλες μαζί οι τέσσερις ομάδες ταξίδεψαν από Κύπρο για Λετονία, νομίζω και οι άλλοι από τις άλλες χώρες στο τέλος των αγώνων ταξίδεψαν, απλά ίσως είναι πιο κοντά.
Κάποιοι παίζουν Σάββατο, κάποιοι Κυριακή, δεν είναι δικαιολογίες αυτά τα "μια προπόνηση", δεν νομίζω ότι οι Ισραηλινοί κάνουν για παράδειγμα δύο, σε τέτοιες διοργανώσεις ισχύουν ίδια μέτρα και σταθμά για όλους.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Eurobasket 2025”