Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Σεπ 05, 2025 12:51 am

shaq7 έγραψε:
Παρ Σεπ 05, 2025 12:27 am
παντως δεν ειμαι υπερ του να ρθει παικτης που να κοβει χρονο στον ντορσει..το δικαιουται να του δωθει ρολος..Απ την αλλη βλεπω τον φουρνιε αρκετα στο 3 να μοιραζεται την θεση με γουορντ..ο παπ ειναι για ειδικες αποστολες πλεον.
Στις θέσεις 2-3-4 είστε φουλ, δεν χωράει κανείς άλλος. Στο "2" θα παίζει 15 λεπτά ο Ντόρσεϊ, 5-10 λεπτά ο Λι και 15-20 λεπτά ο Φουρνιε. Στο "3" θα παίζει 20 λεπτά τουλάχιστον ο Γουορντ, 5-10 λεπτα σιγουρα ο Πιτερς, 5-10 λεπτά ο Φουρνιε και κάποιο χρόνο ο Παπ. Στο "4" θα έχει 25-30 λεπτά ο Σάσα και 10-15 ο Πιτερς.

Θεωρητικά και στον ασο με Εβανς, Γουοκαπ και Μακισικ είστε καλυμμένοι, θα χρειαστείτε παίχτη εκεί μόνο αν δεν ειναι καλά ο Κιναν. Μόνο στα σεντερ υπάρχει θέμα κατά τη γνώμη μου.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Σεπ 05, 2025 12:54 am

Αυτο το φουρνιε στο 3 ποσες φορες το ειδαμε φετος? Ο Φουρνιε και στο nba και σε εμας παιζει κυριως στο 2. Ο Ντορσει πρεπει να προετοιμαστει πνευματικα για αυτη τη σεζον, μπορει να το κανει. Παντα ειχε ταλεντο και ειναι microwave το ξερουμε. Μπορει να μην χανει το μυαλο του στο πιτς φιτιλι οπως στο ματς με Βοσνια?

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Σεπ 05, 2025 1:01 am

ο φουρνιε οντως στο 2 ειναι η θεση του αλλα αναγκαστικα θα παρει αρκετο χρονο και στο 3..ο παπ δεν νομιζω οτι θα χει πανω απο 10λ μ.ο..σε καποια ματς που θα ταιριαζει θα παιζει 15λ σε καποια ελαχιστα...

Αν ο κιναν και ο γουοκαπ ειναι καλα δεν χωραει αλλος στην περιφερεια..το θεμα ειναι αν θα παρουν το ρισκο να πανε ετσι..εγω θα αλλαζα τον λι αν βρεθει καποια καλη περιπτωση.

kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Σεπ 05, 2025 3:00 am

big_lebowski έγραψε:
Τετ Σεπ 03, 2025 9:08 am
kraftf έγραψε:
Τετ Σεπ 03, 2025 1:22 am

Τι ακριβώς δεν ισχυρίστηκες και τι ακριβώς ισχυρίστηκες??
Την κουβέντα την παρακολούθησα και καταλαβαίνω ότι μιλάς για την ποιότητα και την οποία προφανώς αμφισβητείς όσον αφορά τον Γουοκαπ.
Σε αυτήν ακριβώς αναφέρομαι κι εγώ. Αν δεν έχει να κάνει με το σκοράρισμα η ποιότητα που αναφέρεσαι των PG με τι έχει να κάνει?
Bασικα η κουβέντα ειχε να κάνει με τον Έβανς αρχικά κι αν είναι 2 που πάει στο 1 (οπως έλεγε ο Jeight) η άσος scoring.Εγω υποστηρίζω το 2ο( το combo δλδ) άρα μάλλον η δε τη παρακολουθησες η δε κατάλαβες τι είπα
Τώρα σε ότι αφορά τη ποιότητα του Γουοκαπ (σε σχέση με τους Σερχι,3D ,Σλουκα,Καμπατσο) προφανώς και δεν αναφερομουν στο σκοράρισμα μονο. Και δεν είχε καμία σχέση με..."bias του combo" κλπ που είπες.Εχει να κάνει με την εν γένει συνολική τους ποιότητα ως pg συγκριτικά(court vision,leadership,αποφασεις οταν η μπαλα καιει,clutch,..προφανως ΚΑΙ σκοραρισμα και πολλα αλλα).Δεν μπαίνει ποιοτικά ο θωμας σε σύγκριση με τα ιερά τέρατα της θέσης επειδη παίζει άμυνα και έχει μια απλά ικανοποιητική πάσα πως να το κάνουμε.Αυτο είπα.Τωρα αν εσύ θεωρείς τον Γουοκαπ εφαμιλο ποιοτικά ως pg με Σλουκα,3D,Σερχι,Καμπατσο κλπ οκ ,απόψεις είναι αυτες

Είναι βέβαια πολύ βολικό να βγάζεις το σκοράρισμα από την αξιολόγηση ποιοτικά ενός άσου,αλλά εγώ δε το βγαζω(καμία σχέση φυσικά με ...bias).

Για αυτό έγραψα αν είναι να σκεφτείς pg τοπ (και δεν είσαι οπαδικα biased) σου έρχονται οι παραπάνω.Αν ειναι ανεξαρτήτως ποιότητας ναι σου έρχεται και ο Γουοκαπ,μπορεί κι ο Ματζαρης that's all
Επειδή λοιπόν δε σχολίασα την αναφορά στον Εβανς σημαίνει ότι δεν παρακολουθούσα τι γράφατε!!!! Μάλιστα.. Ξέρεις δεν είναι υποχρεωμένος ο κόσμος να σχολιάζει από τα λεγόμενα σου σε μια κουβέντα αυτά που θέλεις εσύ. Δεν είχα καμία πρόθεση να μιλήσω για τον Εβανς και αν είναι combo.
Σχολιάζω ξεκάθαρα την κοροϊδευτική αναφορά σου στον ΓΟυοκαπ και μου απαντάς ότι δεν παρακολουθώ !!
Τελικά όμως μου γραφεις ένα σεβαστό λογύδριο για να καταλήξεις σε αυτά που σου έγραψα στην αρχική μου τοποθέτηση επιβεβαιώνοντας ότι τελικά σε παρακολουθώ!!! Δηλαδή στο σκοράρισμα το όποιο φυσικά και δέχομαι ότι είναι συστατικό που διαφοροποιεί όλους τους παικταράδες που ανέφερες από παίκτες στυλ Γουοκαπ, Καλάθη και άλλων, γιατί απλά προσδίδει μεγαλύτερα ευχέρεια στην απόφαση όταν το έχεις σε πολύ καλό επίπεδο.
Πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι δεν είμαι biased, όπως ξεκάθαρα είσαι εσύ που απλά νομίζεις ότι ο Γουοκαπ είναι ένα decent PG που τυγχάνει να παίζει μια καλή ψωροάμυνα...

kraftf

junior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Σεπ 05, 2025 3:22 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Σεπ 03, 2025 2:56 am
Δεν ειπα πουθενα να μην εμενε ο μιλου.. απλο ειναι...να επαιρνε εναν παικτη να μπορει να σταθει και σαν πρωτος ομως αφου ο μιλου χανει αρκετα ματς..αν το κανει ο χολ μπραβο στον μπαρτζωκα που τον εφερε..αλλα και παλι θα παιζει 35λ?Γιατι ο κωτσος αν βγαλει 5λ θα ειναι θαυμα..Μεταφυσικη εκτιμηση ειναι οτι δεν θα ειμαστε ξεβρακωτοι..βαση την εικονα των χολ και κωτσου τα προηγουμενα χρονια δηλαδη..Ο μπαρτζωκας θα πρεπει να ειναι ο χαρι ποτερ αν κανει τον χολ βασικο σεντερ και τον κωτσο 2ο..

Και δεν εχω πει ποτε οτι ειναι για τα σκουπιδια μονος σου το λες..εγω τον θεωρω μια χαρα παικτη για 2ο αλλα ετσι οπως ειμαστε εμεις στελεχωμενοι στο 5 θα χρειαστει να παιξει ρολο που δεν μπορει να το κανει..

εντωμεταξυ ο μιλου θα παει τελικο στο ευρωμπασκετ και μετα θα πρεπει να του γινει διαχειριση και να μην παιζει πολυ..αλλιως θα αρχισει τις τενοντιτιδες παλι.
Ξέρεις πολλές ομάδες που να έχουν ισάξιους ψηλούς? Ή για να το πω καλύτερα ισάξιους παίκτες σε μια θέση και ταυτόχρονα να μπορούν να διατηρήσουν ισορροπία σε αποδυτήρια, στην ψυχική διάθεση των παικτών και γενικότερα στην διαχείριση αυτών?? Υπάρχουν αλλά είναι ελάχιστες και όχι απαραίτητα καλές και αποτελεσματικές.
Άμα πήγαινε και έπαιρνε ισάξιο ή καλύτερο από Μιλού θεωρείς ότι θα είχαμε μια συνθήκη επιτυχίας? Γιατί δεν κράτησε και τον Πετρουσεφ? Ο Λορεντζο στο Πάο γιατί ήταν σκιά του εαυτού του?
Εγώ δεν λέω ότι δεν πρέπει να πάει για ψηλό. Όχι όμως καθαρό 5αρι. 4-5αρι αθλητικό λείπει το οποίο θα μπορεί να βοηθήσει και στο 5 αν υπάρξει απουσία 1ου ή 2ου ψηλού. Αν αυτή η απουσία είναι μεγάλη σε χρονικό διάστημα τότε θα χρειαστεί να πάρει και 4ο ψηλό ή όχι αν έχει πάρει πχ τον Ατσιουα(4-5αρι πρωτοκλασσατο). Ή να τον έχει καβάτζα αν είναι στυλ κουματζε που δε θα έχει την απαίτηση να παίζει ως 1ος.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Σεπ 05, 2025 9:05 am

shaq7 έγραψε:
ο φουρνιε οντως στο 2 ειναι η θεση του αλλα αναγκαστικα θα παρει αρκετο χρονο και στο 3..ο παπ δεν νομιζω οτι θα χει πανω απο 10λ μ.ο..σε καποια ματς που θα ταιριαζει θα παιζει 15λ σε καποια ελαχιστα...

Αν ο κιναν και ο γουοκαπ ειναι καλα δεν χωραει αλλος στην περιφερεια..το θεμα ειναι αν θα παρουν το ρισκο να πανε ετσι..εγω θα αλλαζα τον λι αν βρεθει καποια καλη περιπτωση.
Με δεδομένο τις εμφανίσεις που κάνει ο Ντόρσει στην εθνική και ότι στον Λι έχει επενδύσει η ομάδα (το buy out), ξεχνάμε την περίπτωση απόκτησης γκάρντ. Έχουμε και Μακίσικ να βουλώνει τρύπες.

Αυτός ο Ντόρσει έχει σοβαρό ρόλο στην ομάδα. Καταρχάς ο παίκτης είναι hot και έχει πλέον ψυχολογία στα ύψη. Θα έρθει με κεκτημένη ταχύτητα από το Ευρωμπάσκετ και τουλάχιστον στην αρχή της σεζόν θα βγάζει μάτια.

Να φέρεις Αμερικανό για τα λεπτά του Λι είναι τουλάχιστον αστείο.

Για μένα το θέμα είναι στους ψηλούς. Αν μπορείς να φέρεις παίκτη τύπου Και Τζόουνς το κάνεις, και δεν ρισκάρεις με Κώστα και Κουμάντζε.

Ο Παπ μετά το Ευρωμπάσκετ θα είναι χώμα, θα έχει χρόνια αντίστοιχη του Πρίντεζη στην τελευταία σεζόν. Νομίζω το ξέρει και ο ίδιος, γι αυτό τα δίνει όλα τώρα με την Εθνική.

Όπως είπε και ο Johnny πιο πάνω, ο Πίτερς μπορεί να πάρει 5-10 λεπτά στο τρία και να πάρουμε ψηλό που θα πατάει και στο 4 για να βγαίνουν οι χρόνοι. Ας παίζει ο Σάσα λιγότερο φέτος, πάλι τα ίδια νούμερα θα γράφει και θα είναι και ξεκούραστος.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Σεπ 05, 2025 9:16 am

Dimmitz έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Με δεδομένο τις εμφανίσεις που κάνει ο Ντόρσει στην εθνική και ότι στον Λι έχει επενδύσει η ομάδα (το buy out), ξεχνάμε την περίπτωση απόκτησης γκάρντ. Έχουμε και Μακίσικ να βουλώνει τρύπες.

Αυτός ο Ντόρσει έχει σοβαρό ρόλο στην ομάδα. Καταρχάς ο παίκτης είναι hot και έχει πλέον ψυχολογία στα ύψη. Θα έρθει με κεκτημένη ταχύτητα από το Ευρωμπάσκετ και τουλάχιστον στην αρχή της σεζόν θα βγάζει μάτια.

Για μένα το θέμα είναι στους ψηλούς. Αν μπορείς να φέρεις παίκτη τύπου Και Τζόουνς το κάνεις, και δεν ρισκάρεις με Κώστα και Κουμάντζε.

Ο Παπ μετά το Ευρωμπάσκετ θα είναι χώμα, θα έχει χρόνια αντίστοιχη του Πρίντεζη στην τελευταία σεζόν. Νομίζω το ξέρει και ο ίδιος, γι αυτό τα δίνει όλα τώρα με την Εθνική.

Όπως είπε και ο Johnny πιο πάνω, ο Πίτερς μπορεί να πάρει 5-10 λεπτά στο τρία και να πάρουμε ψηλό που θα πατάει και στο 4 για να βγαίνουν οι χρόνοι. Ας παίζει ο Σάσα λιγότερο φέτος, πάλι τα ίδια νούμερα θα γράφει και θα είναι και ξεκούραστος.
Αν δωσεις τον Λι δανεικο να παρει μια φουλ σεζον στην Ευρωλιγκα να δεις πως θα ανταποκριθει και παρεις ενα two way guard που ψαχνει η ομαδα βγαινειες κερδισμενος. Σε δανεισμο η νεα ομαδα καλυπτει κατα μεγαλο ποσοστο το συμβολαιο του παικτη. Και δεν τον χανεις και εμπιερια αποκτα απο την λιγκα και παιρνεις καλυτερ παικτη

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Παρ Σεπ 05, 2025 9:20 am

Ο χτεσινος ντορσευ σαφως κι εχει θεση στο ροτεισονιδιαιτερα αν ειναι συνεπης στα αμυντικα του καθηκοντα . ο Σασα πρεπει να αρχιζει να παιζει καπως λιγοτερο απο τα τριανταρια που βαραει ,δεδομενου οτι εχει το θεματακι με τον αστραγαλο του και πρεπει να γινει διαχειριση αλλα και για να παρει χρονο ο πητερς (ο οποιος με ενα δεκαλεπτο θα γκρινιαζει και με το δικιο του ). γενικα στις θεσεις απο 1 εως 4 η ομαδα εχει παικτες που μπορουν να αγωνιστουν αξιοπρεπως σε παραπανω απο μια θεσεις το θεμα ειναι τα πενταρια μας που στο 4 δεν πατανε ουτε για πλακα.εκει βεβαια εχεις και τον παπ να καλυψει το ρολο του τριτου τεσσαριου οπως εγινε χτες στο παιχνιδι μετην Ισπανια αλλα ναι στη θεση του κουματζε θα ηθελα κι εγω παικτη που να μπορει να πατησει και στο 4 και να "δειρει " λιγο τα αντιπαλα τεσσαρια αν χρειαζεται .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Big Al

Παρ Σεπ 05, 2025 10:54 am

άμα δεν πάρει άλλον άσσο και πάν με θωμ λι σακ :roulette:

χρυσό βατόμουρον αντίστοιχο με λουκ-ιγκυ

έστω τζόσεφ ή έλφριδ
άντε και ντελον ραιτ ....

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Σεπ 05, 2025 11:23 am

Jeight έγραψε:
Παρ Σεπ 05, 2025 9:16 am
Dimmitz έγραψε:

Αν δωσεις τον Λι δανεικο να παρει μια φουλ σεζον στην Ευρωλιγκα να δεις πως θα ανταποκριθει και παρεις ενα two way guard που ψαχνει η ομαδα βγαινειες κερδισμενος. Σε δανεισμο η νεα ομαδα καλυπτει κατα μεγαλο ποσοστο το συμβολαιο του παικτη. Και δεν τον χανεις και εμπιερια αποκτα απο την λιγκα και παιρνεις καλυτερ παικτη
Αν ο Ντόρσει αναλάβει ρόλο 15-20 λεπτών συστηματικά, δεν μένει χρόνος για άλλο γκάρντ. Δλδ πιο γκάρντ θα έρθει από Αμερική και θα είναι ποιοτικό για να αναλάβει τον ρόλο του Λι που θα είναι μαξ 15 λεπτά στην καλύτερη περίπτωση;

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Σεπ 05, 2025 11:29 am

o Mason Jones που ειχε ακουστεί , πάει Αυστραλία

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Σεπ 05, 2025 11:45 am

Και εγω πιστευω οτι δεν θα παρουμε γκαρντ,αν παίξουν καλα Εβανς και Λι στα φιλικά.

Αύριο ξεκινάμε με Προμηθέα

Ψηλό θα παρουμε απλά φοβάμαι οτι θα ειναι ο Καλιφας

Εικόνα
Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Σεπ 05, 2025 12:22 pm

berry έγραψε:
Παρ Σεπ 05, 2025 11:45 am
Και εγω πιστευω οτι δεν θα παρουμε γκαρντ,αν παίξουν καλα Εβανς και Λι στα φιλικά.

Αύριο ξεκινάμε με Προμηθέα

Ψηλό θα παρουμε απλά φοβάμαι οτι θα ειναι ο Καλιφας
Και εγώ το ίδιο.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Σεπ 05, 2025 12:42 pm

Καλα αμα ειναι να κρατησουμε τον καλιφα σωθηκαμε..αστεια πραγματα αν γινουν θα ναι επειδη δεν εχουμε αλλο μπατζετ.

Στα γκαρντ συμφωνουμε ολοι οτι αν ο εβανς μπορει να παιζει 25λ βρεξει χιονισει δεν εχουμε θεμα..με προυποθεση οτι θα παιζει και ο γουοκαπ ενα 20λ..για να συζητανε για γκαρντ ομως στην ομαδα δεν το χουν καθολου σιγουρο..

εβανς 20 γουοκαπ 15
ντορσει 20 φουρνιε 15
γουορντ 20 φουρνιε 10 παπ 10

μενει ενα 10λ που παιρνει ο λι η ο μακισικ..οποτε σοβαρος παικτης δεν ερχεται..λογικα για να παρουμε παικτη θα πρεπει ο εβανς να ναι χαλια στα φιλικα

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Σεπ 05, 2025 12:46 pm

kraftf έγραψε:
Παρ Σεπ 05, 2025 3:00 am
big_lebowski έγραψε:
Τετ Σεπ 03, 2025 9:08 am

Bασικα η κουβέντα ειχε να κάνει με τον Έβανς αρχικά κι αν είναι 2 που πάει στο 1 (οπως έλεγε ο Jeight) η άσος scoring.Εγω υποστηρίζω το 2ο( το combo δλδ) άρα μάλλον η δε τη παρακολουθησες η δε κατάλαβες τι είπα
Τώρα σε ότι αφορά τη ποιότητα του Γουοκαπ (σε σχέση με τους Σερχι,3D ,Σλουκα,Καμπατσο) προφανώς και δεν αναφερομουν στο σκοράρισμα μονο. Και δεν είχε καμία σχέση με..."bias του combo" κλπ που είπες.Εχει να κάνει με την εν γένει συνολική τους ποιότητα ως pg συγκριτικά(court vision,leadership,αποφασεις οταν η μπαλα καιει,clutch,..προφανως ΚΑΙ σκοραρισμα και πολλα αλλα).Δεν μπαίνει ποιοτικά ο θωμας σε σύγκριση με τα ιερά τέρατα της θέσης επειδη παίζει άμυνα και έχει μια απλά ικανοποιητική πάσα πως να το κάνουμε.Αυτο είπα.Τωρα αν εσύ θεωρείς τον Γουοκαπ εφαμιλο ποιοτικά ως pg με Σλουκα,3D,Σερχι,Καμπατσο κλπ οκ ,απόψεις είναι αυτες

Είναι βέβαια πολύ βολικό να βγάζεις το σκοράρισμα από την αξιολόγηση ποιοτικά ενός άσου,αλλά εγώ δε το βγαζω(καμία σχέση φυσικά με ...bias).

Για αυτό έγραψα αν είναι να σκεφτείς pg τοπ (και δεν είσαι οπαδικα biased) σου έρχονται οι παραπάνω.Αν ειναι ανεξαρτήτως ποιότητας ναι σου έρχεται και ο Γουοκαπ,μπορεί κι ο Ματζαρης that's all
Επειδή λοιπόν δε σχολίασα την αναφορά στον Εβανς σημαίνει ότι δεν παρακολουθούσα τι γράφατε!!!! Μάλιστα.. Ξέρεις δεν είναι υποχρεωμένος ο κόσμος να σχολιάζει από τα λεγόμενα σου σε μια κουβέντα αυτά που θέλεις εσύ. Δεν είχα καμία πρόθεση να μιλήσω για τον Εβανς και αν είναι combo.
Σχολιάζω ξεκάθαρα την κοροϊδευτική αναφορά σου στον ΓΟυοκαπ και μου απαντάς ότι δεν παρακολουθώ !!
Τελικά όμως μου γραφεις ένα σεβαστό λογύδριο για να καταλήξεις σε αυτά που σου έγραψα στην αρχική μου τοποθέτηση επιβεβαιώνοντας ότι τελικά σε παρακολουθώ!!! Δηλαδή στο σκοράρισμα το όποιο φυσικά και δέχομαι ότι είναι συστατικό που διαφοροποιεί όλους τους παικταράδες που ανέφερες από παίκτες στυλ Γουοκαπ, Καλάθη και άλλων, γιατί απλά προσδίδει μεγαλύτερα ευχέρεια στην απόφαση όταν το έχεις σε πολύ καλό επίπεδο.
Πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι δεν είμαι biased, όπως ξεκάθαρα είσαι εσύ που απλά νομίζεις ότι ο Γουοκαπ είναι ένα decent PG που τυγχάνει να παίζει μια καλή ψωροάμυνα...
Δεν είμαι υπεύθυνος για ο,τι μπορεί κάποιος να καταλάβει αλλά μόνο για ο,τι γραφω.

Επί του προκειμένου (και θα το κλείσω εδώ διότι είναι off topic) ανέφερα αλλά 4-5 χαρακτηριστικα πλην του σκορ και υπενθυμίζω ότι το σχόλιο ήταν συγκριτικό.
Ουδέποτε χαρακτήρισα decent και ψωροαμυνα η εγραψα κατι κοροιδευτικο,αυτά είναι δικά σου σχόλια /συμπεράσματα

Over and out

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”