Group C [Limassol - Cyprus]: CYP - ITA - GEO - ESP - GRE - BIH

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Reaper

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Σεπ 05, 2025 1:27 pm

Και το Ισραηλ απο το Κατοβιτσε στο νοτο της Πολωνιας αεροπορικα στη Ριγα πηγε, τωρα το θεμα μας ειναι οτι καναμε 2 ωρες παραπανω στο αεροπλανο;

Μην ψαχνουμε χαζες δικαιολογιες.

Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Giannis83

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Σεπ 05, 2025 1:50 pm

Ο Τολιόπουλος είναι ένα καθαρό δυάρι, σε κορμί άσσου. Αυτό που ξέρει να κάνει καλά είναι να βγαίνει από το σκριν και να σουτάρει.
Ως τέτοιος έπαιξε πέρυσι στην Εθνική, δίπλα σε Καλάθη Γουόκαπ και διέπρεψε.
Στην φετινή Εθνική, απουσία οποιουδήποτε άσσου πίσω από τον Σλούκα, αναγκάζεται να παίζει στον άσσο που ξεκάθαρα δεν μπορεί, ειδικά σε αυτό το επίπεδο. Για αυτό φαίνεται τόσο κακός.
Όσο κακός θα φαινόταν και ο Ντόρσεϊ αν έπαιζε στον άσσο, όπως δοκίμασε ο Σπανούλης σε κάποια φιλικά.

Θα έπρεπε ξεκάθαρα να υπάρχει άσσος πίσω από τον Σλούκα και ο Τολιόπουλος να ήταν το back up του Ντόρσεϊ. Αυτός κατά τη γνώμη μου έπρεπε να είναι ο Αβδάλας, για λόγους που αφορούν τόσο το παρόν όσο και το μέλλον, μετά και το φανταστικό τουρνουά που έκανε ως άσσος στο U20. Τα του κολλεγίου τα ακούω βερεσε.
Ένας λόγος που ο Σλούκας δεν παίρνει πολλές προσπάθειες, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, είναι πως γνωρίζει ότι είναι ο μοναδικός οργανωτής αυτής της ομάδας και κάνει συντήρηση δυνάμεων για να αντέξει 25-28 καλά λεπτά. Αν αρχίσει να παίρνει και ατομικές προσπάθειες, δεν βγάζει το παιχνίδι.
Συμφωνώ όμως ότι στα δύσκολα που έρχονται θα χρειαστεί να το κάνει και αυτό.

change_therim333

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: galis
Αγαπημένη ομάδα: kamia

Παρ Σεπ 05, 2025 2:01 pm

ssoulliss έγραψε:
Παρ Σεπ 05, 2025 12:49 pm
Για την Ισπανία:

Στα τελευταία παράθυρα για το EuroBasket, προκρίθηκαν οριακά εξ'αιτίας ενός αδιανόητου κακού σφυρίγματος στον αγώνα με τη Σλοβακία, όπου ο αγώνας αντί να δοθεί στη Σλοβακία και να οδηγηθεί η Ισπανία στο 0-3, πήγε τελικά παράταση όπου τελικά κέρδισαν. Τι θέλω να πω με αυτό, ότι η Ισπανία στα παράθυρα πάει κάθε πέρυσι και καλύτερα, προσεχώς χειρότερα.

Η εικόνα των αδερφών Hernangomez, με το που πάτησαν το πόδι τους στην Ευρώπη, δεν είναι ανάλογη της αξίας τους, ειδικά με την εθνική τους ομάδα παίζουν συνεχώς χειρότερα. Αυτό δε που έκαναν εχθές ο De Larrea και ο Saint-Supery δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι μπορεί να επαναληφθεί, πιο συμβατη για αυτό το επίπεδο είναι η εικόνα τους στα 3 προηγούμενα παιχνίδια (όχι στον αγώνα με την Κύπρο) παρά η χθεσινή. Στο Παγκόσμιο του 2023, πραγματικά πίστευα ότι οι Ισπανοί βρήκαν τον καινούριο Rubio, αναφέρομαι στον Nunez, το ίδιο πίστευαν και οι Αμερικανοί που τον έκαναν draft αλλά και η Barcelona που τον αγόρασε. Δύο χρόνια αργότερα, πέραν των τραυματισμών, και με δεδομένο ότι μπορεί να εξελιχθεί το παιδί ακόμη νομίζω ότι κάτι τέτοιο τελικά δε έστεκε, αλλιώς το παιδί θα ήταν ήδη στις ΗΠΑ ή θα είχε ξεχωρίσει εδώ. Το ίδιο τώρα και με αυτά τα παιδιά, μπορεί στο μέλλον να μας καταπλήξουν μπορεί όμως να τους θυμόμαστε μόνο για τη χθεσινή τους εμφάνιση.

* Για τη δίκη μας εθνική, λάβετε επίσης υπόψιν το 4ώρο μεταμεσονύχτιο ταξίδι από τη Λεμεσσό, το αναμενόμενο ξενύχτι, την προσαρμογή στο κλίμα της Ρίγας (είχα αναφέρει ότι από σορτσάκια θα πάμε στα μπουφανάκια), τη μια και μοναδική προπόνηση που θα κάνουν απόψε στο γήπεδο του αγώνα. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι και η διαχείριση δυνάμεων θα είναι κομβική για το πως θα κατέβουμε.
Υπερβολικός ο ενθουσιασμός για αυτούς τους 2 De Larrea, Saint-Supery καθώς είναι ακόμα νωρίς
Για τον De Larrea βέβαια ειδικά, 2 μετρα γκάρντ δε βγαίνουνε και συχνα..

Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions:

Παρ Σεπ 05, 2025 2:34 pm

BillyPao έγραψε:
Παρ Σεπ 05, 2025 11:06 am
Tuvok έγραψε:
Παρ Σεπ 05, 2025 10:51 am

Ο Τολιόπουλος από την περσινή του παρουσία στην Εθνική και έπειτα είναι σαν να κατέβασε διακόπτες. Έκανε μια μετριότατη χρονιά στον Άρη (επηρεασμένος πιθανότατα κι από το κακό κλίμα της ομάδας, συν τον τραυματισμό που είχε) και φαίνεται πως δεν μπορεί ακόμα να βρει τον καλό του εαυτό που είχε πρόπερσι. Πιστεύω στον ΠΑΟ θα επαναπαυτεί στο καλό του συμβόλαιο και θα χαθεί τελείως.

Χρωστάει πάντως μια καλή εμφάνιση και κυρίως ένα buzzer beater στην Εθνική.
Δεν προκύπτει από πουθενά πως ο Τολιόπουλος θα "κάτσει" πάνω στο συμβόλαιο του και δε θα προσπαθήσει να κερδίσει το χρόνο του στον Παναθηναϊκό.
Προσπαθησει δε προσπαθησει.. θα παιρνει χρονο στην Ελλαδα να ξεκουραζονται αυτοι που πρεπει.
Ευρωλιγκα δε προκειται να δει ουτε με κυαλια.(ειδικα αν επιστεψει γκριγκονις).

Δεν εχει το σωμα ο Τολιοπουλος να σταθει στο επιπεδο αυτο... Μονο σουτ δε φτανει.. εδω ο ντορσευ που ειναι πιο αθλητικος και ψηλος βλεπουμε οτι μονο με σουτ δε μπορει να ελπιζει σε πολλα λεπτα συμετοχης στην ομαδα του.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Παρ Σεπ 05, 2025 2:34 pm

Δε το συνηθίζω να γράφω δικαιολογίες για τις ομάδές μας, ούτε η τελευταία παράγραφος που έγραψα παραπάνω ήταν τέτοια, ως διαπίστωση το έγραψα και τίποτε παραπάνω. Ούτε ανέφερα πουθενά το Ισραήλ θα είναι ευνοημένο, ούτε τίποτε. Εμάς αφορούσε αυτό και το σύστημα διεξαγωγής που είναι πιο στενό από ότι θα έπρεπε. :)

Αν το λάβατε ως δικαιολογία οκ πάσο, λάθος μου και ούτε θα επιμείνω σε αυτό.
Giannis83 έγραψε:
Παρ Σεπ 05, 2025 1:50 pm
Ο Τολιόπουλος είναι ένα καθαρό δυάρι, σε κορμί άσσου. Αυτό που ξέρει να κάνει καλά είναι να βγαίνει από το σκριν και να σουτάρει.
Ως τέτοιος έπαιξε πέρυσι στην Εθνική, δίπλα σε Καλάθη Γουόκαπ και διέπρεψε.
Στην φετινή Εθνική, απουσία οποιουδήποτε άσσου πίσω από τον Σλούκα, αναγκάζεται να παίζει στον άσσο που ξεκάθαρα δεν μπορεί, ειδικά σε αυτό το επίπεδο. Για αυτό φαίνεται τόσο κακός.
Όσο κακός θα φαινόταν και ο Ντόρσεϊ αν έπαιζε στον άσσο, όπως δοκίμασε ο Σπανούλης σε κάποια φιλικά.

Θα έπρεπε ξεκάθαρα να υπάρχει άσσος πίσω από τον Σλούκα και ο Τολιόπουλος να ήταν το back up του Ντόρσεϊ. Αυτός κατά τη γνώμη μου έπρεπε να είναι ο Αβδάλας, για λόγους που αφορούν τόσο το παρόν όσο και το μέλλον, μετά και το φανταστικό τουρνουά που έκανε ως άσσος στο U20. Τα του κολλεγίου τα ακούω βερεσε.
Ένας λόγος που ο Σλούκας δεν παίρνει πολλές προσπάθειες, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, είναι πως γνωρίζει ότι είναι ο μοναδικός οργανωτής αυτής της ομάδας και κάνει συντήρηση δυνάμεων για να αντέξει 25-28 καλά λεπτά. Αν αρχίσει να παίρνει και ατομικές προσπάθειες, δεν βγάζει το παιχνίδι.
Συμφωνώ όμως ότι στα δύσκολα που έρχονται θα χρειαστεί να το κάνει και αυτό.
Έχεις απόλυτο δίκαιο. Λείπει πολύ ένας άσος από την περιφέρεια που να κρατάει τα μπόσικα.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Σεπ 05, 2025 2:57 pm

Εικόνα

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ, ΑΥΤΗ Η ΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ,
ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΟΙΒΑ ΑΠΛΥΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΥΘΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΤΡΩΓΕΣ ΦΑΠΕΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΛΗ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙΣ, ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΥΤΑ!

Netwix ο trashtalker (2.04 στο βιδεο)

Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions:

Παρ Σεπ 05, 2025 3:04 pm

big_lebowski έγραψε:
Παρ Σεπ 05, 2025 2:57 pm

Εικόνα

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ, ΑΥΤΗ Η ΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ,
ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΟΙΒΑ ΑΠΛΥΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΥΘΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΤΡΩΓΕΣ ΦΑΠΕΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΛΗ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙΣ, ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΥΤΑ!

Netwix ο trashtalker (2.04 στο βιδεο)
Θα του δειξει βεβαια μετα του Πανου το Ιnbox του απο μηνυματα μουνιων που τον περιμενουν τωρα που αποκλειστηκε και θα ηρεμησει ο Καλαιτζακης

Vasiliki37

junior
Reactions:

Παρ Σεπ 05, 2025 3:37 pm

Atenejin έγραψε:
Παρ Σεπ 05, 2025 11:23 am
Vasiliki37 έγραψε:
Παρ Σεπ 05, 2025 8:34 am
Καλημέρα σας! Μπράβο στην εθνική για την πρόκριση. Η αλήθεια είναι οτι παρακολούθησα αγώνα εθνικής με πρόγραμμα και όρεξη μετά απο χρόνια. Τις προηγούμενες χρονιές, μου προκαλούσε μια θλίψη να παρακολουθώ την ομάδα που ουσιαστικά έμαθα ως διεκδικήτρια τίτλων να αποτυγχάνει ακόμα και στα βασικά. Για εμένα, ακόμα κι αυτό είναι επιτυχία, η οποία πρέπει κατ' ελάχιστο να συνεχιστεί με νίκη επι του Ισραήλ. Οι νεαροί Ισπανοί έπαιζαν σαν δαιμονισμένοι στο μεγαλύτερο μέρος του 2ου ημιχρόνου (νομίζω τους υποτιμήσαμε παραπάνω από όσο τους άξιζε) και η διαιτησία δεν ηταν σε κάθε περίπτωση ευνοϊκή.

Ερώτηση, γιατί δεν βγάζω άκρη: Οι αγώνες των επόμενων φάσεων θα μεταδοθούν όλοι απο Ερτ; Ήμουν εξωτερικό και δεν πηρα πρέφα, θα ειχα πάρει συνδρομή courtside, αλλα τωρα δεν ξέρω αν εχει νόημα.
Αν είσαι εξωτερικό - νομίζω - ότι χρειάζεσαι VPN πάντως. Εγώ που είμαι Ασία έχω πάρει συνδρομή στο Courtside (αν και μου λείπει λίγο ο Ιωάννου, το παραδέχομαι).
Έχω επιστρέψει στα πάτρια εδάφη! Το μετάνοιωσα που δεν έβαλα κι εγώ courtside. Πίστευα ότι θα καλύπτει περισσότερους αγώνες η ΕΡΤ!

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Παρ Σεπ 05, 2025 3:57 pm

Έγραψα και χθες, και το ίδιο έγραψαν και άλλοι φίλοι, πως η Ισπανία δεν κατέβηκε στο Ευρωμπάσκετ με στόχο την ανανέωση και τη συλλογή εμπειριών. Ο βασικός ρόλος των Saint-Supery και De Larrea προέκυψε από ανάγκη λόγω των απουσιών και των τραυματισμών. Ο αποκλεισμός λοιπόν της Ισπανίας είναι παταγώδης αποτυχία για αυτούς. Με το υλικό που είχαν θα ήταν υπέρβαση να ανέβουν στο βάθρο αλλά μια πορεία μέχρι τα προημιτελικά, ας πούμε, ήταν μέσα στις δυνατότητες τους. Αντί αυτού, έχασαν από τη Γεωργία με διψήφια διαφορά, έχασαν από την Ιταλία και έχασαν και από εμάς, σε do or die ματς όπου εκτέλεσαν 37 ελεύθερες βολές (διπλάσιες από τον αντίπαλο). Από το Ευρωμπάσκετ του 2022 και έπειτα βρίσκονται σε διαρκή πτώση και ο βασικός λόγος δεν είναι η απόσυρση των παλιοσειρών. Ο Lorenzo Brown ήταν ο παίκτης που τους οδήγησε στην κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ το 2022 αλλά και στην πρόκριση στους ΟΑ πέρυσι το καλοκαίρι. Χωρίς αυτόν είναι χειρότερη ομάδα, αμφιβάλλω αρκετά αν θα είχαν καταφέρει να κερδίσουν το προολυμπιακό τουρνουά που διοργάνωσαν πέρυσι χωρίς τη συμμετοχή του Brown.

Παίκτες βγάζουν με το τσουβάλι, περισσότερους και καλύτερους από όσους βγάζουμε εμείς. Από το 2022 και έπειτα έχουν κερδίσει 3 μετάλλια (1 χρυσό) σε Ευρωμπάσκετ U16, 3 μετάλλια (2 χρυσά) σε Ευρωμπάσκετ U18, 1 μετάλλιο (χρυσό) σε Ευρωμπάσκετ U20, 1 μετάλλιο (αργυρό) σε Παγκόσμιο U17 και 1 μετάλλιο (χρυσό) σε Παγκόσμιο U19. Φέτος επίσης έστειλαν δύο παίκτες στο NBA (Hugo Gonzalez, Eli Ndiaye). Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα όμως στο transition αυτών των παικτών από το εφηβικό προς το ανδρικό επίπεδο. Είτε διότι δεν αξιοποιούνται σωστά από τις ομάδες της ACB, είτε επειδή οι ίδιοι δεν δουλεύουν όσο πρέπει για να εξαντλήσουν το potential τους. Τρανό παράδειγμα ο Almansa αλλά και κάποια παιδιά που επέλεξαν το δρόμο του κολεγιακού μπάσκετ χωρίς όμως να έχουν δικαιώσει μέχρι τώρα τις υψηλές προσδοκίες (πχ Aday Mara, Baba Miller). Συν τοις άλλοις, οι παίκτες που πήραν τη σκυτάλη από τις παλιοσειρές (Aldama και αφοί Hernangomez) δεν έχουν καταφέρει σε καμία περίπτωση να μπουν στα παπούτσια τους. Οι αφοί Hernangomez, ειδικά ο Willy, εμφανίζονται κάθε χρόνο χειρότεροι, χωρίς μάλιστα να τους έχουν πάρει τα χρόνια.

Όσον αφορά τα δικά μας, κοιτώντας τα βασικά στατιστικά του 1ου γύρου βλέπουμε τα εξής:

- Είμαστε η 6η καλύτερη επίθεση του τουρνουά με 86,4 PPG
- Είμαστε η 3η καλύτερη άμυνα με 70,8 PPG
- Είμαστε η 2η καλύτερη ομάδα σε 3FG% με 45,6%
- Είμαστε η 3η καλύτερη ομάδα σε FG% με 52,2%
- Είμαστε η 6η καλύτερη ομάδα σε assists με 21,1 APG
- Είμαστε η 12η καλύτερη ομάδα σε steals με 7,2 SPG
- Είμαστε η 8η καλύτερη ομάδα σε turnovers με 12,4 TOPG
- Είμαστε η 7η χειρότερη ομάδα σε rebounds με 25,8 RPG - Ο βασικός λόγος που είμαστε τόσο χαμηλά σε αυτήν την κατηγορία είναι το γεγονός πως σε ORPG είμαστε η 3η χειρότερη ομάδα του τουρνουά με μόλις 9,0 ORPG
- Είμαστε η 12η καλύτερη ομάδα σε blocks με 2,8 BLKPG

Πάμε με 12 ετοιμοπόλεμους παίκτες στη νοκ-αουτ φάση, έχουμε κάνει σχετικά καλή διαχείριση των βασικών μας παικτών στην 1η φάση και με την 1η θέση στον όμιλο έχουμε μπει σε ένα κομμάτι του bracket όπου η πρόκριση στα ημιτελικά μοιάζει να είναι μέσα στις δυνατότητές μας, χωρίς όμως να είναι δεδομένη. Εμένα προσωπικά το Ισραήλ δεν με τρομάζει, νομίζω ότι είναι χειρότερη ομάδα από τις Ισπανία και Ιταλία. Σε ενδεχόμενο προημιτελικό όμως απέναντι σε μία από τις ομάδες της Βαλτικής, ας έχουμε στο μυαλό μας ότι θα παίζουμε ουσιαστικά εκτός έδρας (με τη Λετονία θα είναι και τυπικά εκτός έδρας ματς) και το παιχνίδι θα είναι 50-50.

change_therim333

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: galis
Αγαπημένη ομάδα: kamia

Παρ Σεπ 05, 2025 4:25 pm

GK_23 έγραψε:

Πάμε με 12 ετοιμοπόλεμους παίκτες στη νοκ-αουτ φάση, έχουμε κάνει σχετικά καλή διαχείριση των βασικών μας παικτών στην 1η φάση και με την 1η θέση στον όμιλο έχουμε μπει σε ένα κομμάτι του bracket όπου η πρόκριση στα ημιτελικά μοιάζει να είναι μέσα στις δυνατότητές μας, χωρίς όμως να είναι δεδομένη. Εμένα προσωπικά το Ισραήλ δεν με τρομάζει, νομίζω ότι είναι χειρότερη ομάδα από τις Ισπανία και Ιταλία. Σε ενδεχόμενο προημιτελικό όμως απέναντι σε μία από τις ομάδες της Βαλτικής, ας έχουμε στο μυαλό μας ότι θα παίζουμε ουσιαστικά εκτός έδρας (με τη Λετονία θα είναι και τυπικά εκτός έδρας ματς) και το παιχνίδι θα είναι 50-50.
Καλά βέβαια τώρα και τους 12 ετοιμοπόλεμους δε τους λες ακριβώς..

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Παρ Σεπ 05, 2025 4:51 pm

change_therim333 έγραψε:
Παρ Σεπ 05, 2025 4:25 pm
GK_23 έγραψε:

Καλά βέβαια τώρα και τους 12 ετοιμοπόλεμους δε τους λες ακριβώς..
Από άποψη σωματική το λέω, δεν έχουμε παίκτες με τραυματισμούς που τους αφήνουν εκτός διοργάνωσης.
Αρκετές ομάδες συνεχίζουν το τουρνουά με 11 παίκτες, κάποιες άλλες (πχ Λιθουανία) ενδεχομένως με 10.

Άβαταρ μέλους
Reaper

allstar
Reactions:

Παρ Σεπ 05, 2025 5:09 pm

Ούτε το Ισραήλ, ούτε η Λετονία, ούτε η Τουρκία έχουν βάθος στο ρόστερ τους, και αυτοί μερικούς παγκιτες τους έχουν απλά για να συμπληρώνουν τη 12αδα στα χαρτιά.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Σεπ 05, 2025 5:45 pm

Αν καταφερουμε να χουμε 45% τριποντο θεωρω θα παμε τελικο..Αν σε καποιο ματς τα σπασουμε λογικα θα αποκλειστουμε εκτος και τα σπανε και οι αντιπαλοι..

εμενα το ισραηλ και η λετονια/λιθουανια δεν με φοβιζουν..με καλη εμφανιση δεν γινεται να χασουμε..Η τουρκια θεωρω ειναι στο ιδιο επιπεδο με μας..Εχουν εναν σουπερ παικταρα αλλα ο δικος μας ειναι καλυτερος και 3-4 καλους που ειναι καλυτεροι απο τους δικους μας..θα ναι γερο ντερμπι αλλα μπορουμε να τους κερδισουμε..μιλαμε και για ματς που σε στελνει τελικο..ε μια χαρα ειναι η τουρκια για αντιπαλος.

Άβαταρ μέλους
Gino_Bill

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Σεπ 05, 2025 6:17 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Σεπ 05, 2025 5:45 pm
Αν καταφερουμε να χουμε 45% τριποντο θεωρω θα παμε τελικο..Αν σε καποιο ματς τα σπασουμε λογικα θα αποκλειστουμε εκτος και τα σπανε και οι αντιπαλοι..

εμενα το ισραηλ και η λετονια/λιθουανια δεν με φοβιζουν..με καλη εμφανιση δεν γινεται να χασουμε..Η τουρκια θεωρω ειναι στο ιδιο επιπεδο με μας..Εχουν εναν σουπερ παικταρα αλλα ο δικος μας ειναι καλυτερος και 3-4 καλους που ειναι καλυτεροι απο τους δικους μας..θα ναι γερο ντερμπι αλλα μπορουμε να τους κερδισουμε..μιλαμε και για ματς που σε στελνει τελικο..ε μια χαρα ειναι η τουρκια για αντιπαλος.
Καλά 100% αυτό αν και Τουρκία την βάζω λίγο πάνω από εμάς. Γενικά, αν μας έλεγαν ότι μπορούμε να φτάσουμε τελικό χωρίς να αντιμετωπίσουμε σε νοκ αουτ ουτ καμιά από τις Ισπανία (άντε αυτούς τους αποκλείσαμε νωρίς), Σερβία, Γαλλία, Γερμανία θα το τυλίγαμε σε πακέτο και θα το παίρναμε σπίτι. Το μπράκετ μας είναι από τα πιο βατά που είχαμε ποτέ.

Άβαταρ μέλους
Reaper

allstar
Reactions:

Παρ Σεπ 05, 2025 7:31 pm

Η Λετονια θα εχει διαιτησια, δεν ξερω γιατι υποτιματε αυτον τον παραγοντα. Ειναι η διοργανωτρια και η FIBA ως τωρα δε ντραπηκε να σπρωξει την Πολωνια στον ομιλο της, ουτε να δωσει σφυριγματα στη Φινλανδια στο ματς με τη Σουηδια (στον δικο της ομιλο).

2 φαουλ να χρεωσουν νωρις τον Γιαννη, σχολασε ο γαμος.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Eurobasket 2025”