Round of 16: Τουρκία - Σουηδία (06/09, 12:00)
Συντονιστής: Captains
- Reaper

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατι δεν ειναι τιποτα σπουδαιο, πρεπει να κερδιζουμε αυτο το επιπεδο παικτων.
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
-
abovetherim

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
Θέλω να πω κάτι ως Παναθηναϊκός και το λέω από τη μέρα που ήρθε αυτός ο τύπος,
το λέω ξανά τώρα και πολύ ψύχραιμα, με αφορμή το παιχνίδι Τουρκία-Σουηδία και όσα προηγήθηκαν.
Και δέκα ευρωλίγκες να μου φέρει ο Αταμάν, τον θεωρώ υπερόπτη, αλλαζόνα,
υπερφίαλο και όλα τα συναφή. Η εκτίμησή μου προς το πρόσωπό του και ως προπονητής, αλλά και ως άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με το σεβασμό που τρέφω για προπονητές όπως ο Ομπράντοβιτς, ο Ίβκοβιτς, ο Σάκοτα, ο Πέσιτς κλπ κλπ, είναι ατελείωτη η λίστα. Θα μου πείτε "χ@στ@κε για τη γνώμη σου". Προφανώς.
Οι δηλώσεις του περί ώρας αγώνα κλπ, ήταν τουλάχιστον απαράδεκτες,
είναι ξεκάθαρα χειριστικός και από μένα τέτοιοι τύποι είναι ρεντ φλαγκ.
το λέω ξανά τώρα και πολύ ψύχραιμα, με αφορμή το παιχνίδι Τουρκία-Σουηδία και όσα προηγήθηκαν.
Και δέκα ευρωλίγκες να μου φέρει ο Αταμάν, τον θεωρώ υπερόπτη, αλλαζόνα,
υπερφίαλο και όλα τα συναφή. Η εκτίμησή μου προς το πρόσωπό του και ως προπονητής, αλλά και ως άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με το σεβασμό που τρέφω για προπονητές όπως ο Ομπράντοβιτς, ο Ίβκοβιτς, ο Σάκοτα, ο Πέσιτς κλπ κλπ, είναι ατελείωτη η λίστα. Θα μου πείτε "χ@στ@κε για τη γνώμη σου". Προφανώς.
Οι δηλώσεις του περί ώρας αγώνα κλπ, ήταν τουλάχιστον απαράδεκτες,
είναι ξεκάθαρα χειριστικός και από μένα τέτοιοι τύποι είναι ρεντ φλαγκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abovetherim την Σάβ Σεπ 06, 2025 2:13 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
change_therim333

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: galis
- Αγαπημένη ομάδα: kamia
- Προειδοποιήσεις:
0
- Reaper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε αυτοι, ο Χαζερ, ο Κορκμαζ, ο Μπονα, τιποτα σπουδαιο δε μου φαινονται ολοι αυτοι.
Ναι ουτε εμεις ξεχειλιζουμε ποιοτητα, αλλα ρε συ...ειναι Τουρκοι. Ομαδα-λουζερ που αν δεν εχει εδρα και σφυριχτρα διαχρονικα τα σκατωνει οταν σφιγγουν τα γαλατα.
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η Σουηδία ήταν ευχάριστη έκπληξη, δεν την περίμενα τόσο μαχητική. Ήταν το πρώτο ματς που τους έβλεπα. Αν δεν είχαν το μπλακ άουτ της τρίτης περιόδου, θα είχαν πάρει την πρόκριση. Εκεί ο προπονητής της Σουηδίας έπρεπε να είχε κάνει καλύτερη διαχείριση. Η Τουρκία πήρε τη νίκη χάρις την ποιότητα τον παικτών της, με μπροστάρη τον Σενγκούν.
Η Σουηδια εχει μια χαρα γκαρντ,αν εχεις καλα γκαρντ ολα γινονται,Μαλιστα ο ενας σημερα ο Παντζαρ ηταν και χειροτερος των δυνατοτητων του,αλλα ενταξει δεν γινεται να παιζουν ταυτοχρονα καλα και οι 5-6 ποιοτικοι παιχτες που εχουν.Η εκπληξη ηταν ο Μπιργκαντερ που επαιξε τον Σενγκουν καλυτερα και απο τον...Γιοκιτς.
- Reaper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Pantzar ειναι μετριοκακος σε ολο το τουρνουα.McRae έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 06, 2025 2:02 pmΗ Σουηδια εχει μια χαρα γκαρντ,αν εχεις καλα γκαρντ ολα γινονται,Μαλιστα ο ενας σημερα ο Παντζαρ ηταν και χειροτερος των δυνατοτητων του,αλλα ενταξει δεν γινεται να παιζουν ταυτοχρονα καλα και οι 5-6 ποιοτικοι παιχτες που εχουν.Η εκπληξη ηταν ο Μπιργκαντερ που επαιξε τον Σενγκουν καλυτερα και απο τον...Γιοκιτς.
O Birgander εξαιρετικος και σε συνεντευξη μετα αφησε αιχμες για τη διαιτητικη προστασια του Sengun και των αλλων NBAer ψηλων.
-
Giannis83

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Επιβεβαιώσαμε νομίζω σήμερα όσα γνωρίζαμε ή έστω υποψιαζόμασταν.
1) Δεν έχουν καμία σχέση τα νοκ άουτ ματς με αυτά των ομίλων κι αν δεν παίξεις σοβαρά, μπορεί πανεύκολα να πας σπίτι σου. Στην περίπτωσή μας, ισχύει τόσο για το ματς με το Ισραήλ, πόσο μάλλον για το επόμενο απέναντι σε Λετονία ή Λιθουανία εφόσον προκριθούμε.
2) Αν όλα πάνε κατ΄ευχήν και φτάσουμε στα ημιτελικά με τους Τούρκους, δεν θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποια υπερομάδα και οι πιθανότητές μας δεν μπορεί να θεωρηθούν λιγότερες από 50%.
1) Δεν έχουν καμία σχέση τα νοκ άουτ ματς με αυτά των ομίλων κι αν δεν παίξεις σοβαρά, μπορεί πανεύκολα να πας σπίτι σου. Στην περίπτωσή μας, ισχύει τόσο για το ματς με το Ισραήλ, πόσο μάλλον για το επόμενο απέναντι σε Λετονία ή Λιθουανία εφόσον προκριθούμε.
2) Αν όλα πάνε κατ΄ευχήν και φτάσουμε στα ημιτελικά με τους Τούρκους, δεν θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποια υπερομάδα και οι πιθανότητές μας δεν μπορεί να θεωρηθούν λιγότερες από 50%.
-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχουμε εμείς, εξαιρουμένου του Γιάννη, παίκτη αξίας του Οσμάν;
Και από τον Οσμάνι ποιόν έχουμε καλύτερο; Αϊντε ας πούμε τον Μήτογλου.
Η Τουρκία χωρίς τον Σενγκούν είναι καλύτερη από την Ελλάδα χωρίς τον Γιάννη.
-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο