Ηταν προφανες οτι του καναμε προταση απλα επειδη (ορθως με τα λεφτα που ζητουσε δεν ηρθε) πειστηκαν οι περισσοτεροι εδω οτι δεν ασχοληθηκαμε "σοβαρα". Σορυ παδες που δεν του δωσαμε και το μισο ΣΕΦ προικαFabrizioOberto έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 9:47 amΓια άλλες ομάδες, πάνω - κάτω ήταν αλήθεια. Κάποιες δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν οικονομικά. Τέσσερις ομάδες έδειξαν σοβαρό ενδιαφέρον, η Ρεάλ, η Χάποελ, ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε.
Μέχρι ένα σημείο υπήρχε και ο Ερυθρός Αστέρας. Πρέπει να σημειώσω ότι μίλησα με εκείνους πρώτα, γιατί ένιωθα την υποχρέωση να τους ακούσω πριν από οτιδήποτε άλλο.
Δεν ξέρω πως το διαβάζετε εσείς. Απλώς επειδή πολλά γράφτηκαν για όσους φίλους είχαν "πληροφορίες". Εμένα μου μοιάζει πως είτε κάναμε πρόταση, είτε μιλούσαμε σοβαρά με παίκτη και μάνατζερ και αποσυρθήκαμε σε κάποιο σημείο (λογικά λόγω οικονομικού).
Καμία διάθεση δεν έχω να ανοίξω Μιτσισιάδα. Θεωρώ πάντως πως χρήματα για μια ακόμα κίνηση (όχι απαραίτητα ακριβή) στην περιφέρεια υπάρχουν.
![]()
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... es-edeixan
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας. Το να του καταθέσαμε πρόταση κοντά στα 2-2.5 + bonus κατάκτησης τίτλων για κάποιους μπορεί να σημαίνει ότι δεν τον κυνηγήσαμε στα σοβαρά. Για κάποιους άλλους μπορεί να σημαίνει ότι δεν κάναμε καν πρόταση, δεδομένου ότι ο παίκτης ζήταγε τα διπλά. Για κάποιους άλλους μπορεί να σημαίνει ότι όντως ενδιαφερθήκαμε, αλλά ο παίκτης προτίμησε να πάει άλλου.FabrizioOberto έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 9:47 amΓια άλλες ομάδες, πάνω - κάτω ήταν αλήθεια. Κάποιες δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν οικονομικά. Τέσσερις ομάδες έδειξαν σοβαρό ενδιαφέρον, η Ρεάλ, η Χάποελ, ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε.
Μέχρι ένα σημείο υπήρχε και ο Ερυθρός Αστέρας. Πρέπει να σημειώσω ότι μίλησα με εκείνους πρώτα, γιατί ένιωθα την υποχρέωση να τους ακούσω πριν από οτιδήποτε άλλο.
Δεν ξέρω πως το διαβάζετε εσείς. Απλώς επειδή πολλά γράφτηκαν για όσους φίλους είχαν "πληροφορίες". Εμένα μου μοιάζει πως είτε κάναμε πρόταση, είτε μιλούσαμε σοβαρά με παίκτη και μάνατζερ και αποσυρθήκαμε σε κάποιο σημείο (λογικά λόγω οικονομικού).
Καμία διάθεση δεν έχω να ανοίξω Μιτσισιάδα. Θεωρώ πάντως πως χρήματα για μια ακόμα κίνηση (όχι απαραίτητα ακριβή) στην περιφέρεια υπάρχουν.
![]()
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
μπουμεραγκ θα σου γυρναγε αν γινοταν η κουβεντα για τον λαντειλ που ειναι αυστραλος οποτε και δικαιως θα μιλαγαμε για μπουμεραγκ , για το σερβο το πολυ πολυ να γυρισει καμιαμεριδα τσιβαπτσιτσι και μανενα μποκαλι ρακια ... περα απο την πλακα τωρα, ο μιλου πρεπει να ειναι πενταδατος και αν παιρνει και χρονο. λιγοι σεντερ στην ευρωλιγκα εχουν την ποιοτητα του . ναι δεν ειναι ουτε σουπερ αθλητικος ουτε ατσαλινος αλλα φετος δεν θα εχει ...μοναξιες στο 5 ειτε λογω τραυματισμων ειτε λογω προβληματων υγειας των συμπαικτων του ...
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν προκυπτει απο καπου οτι η προταση ηταν στα 2 μυρια. Αυτη ηταν η προταση της Ρεαλ. Το ευρος της δικιας μας ηταν 3-3.5 αναλογως την πηγη η οποια μια χαρα σοβαρη ηταν. Δεν εχουμε δωσει σε πολλους παικτες 3+ μυρια τα τελευταια 20 χρονια...Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 10:56 amΕξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας. Το να του καταθέσαμε πρόταση κοντά στα 2-2.5 + bonus κατάκτησης τίτλων για κάποιους μπορεί να σημαίνει ότι δεν τον κυνηγήσαμε στα σοβαρά. Για κάποιους άλλους μπορεί να σημαίνει ότι δεν κάναμε καν πρόταση, δεδομένου ότι ο παίκτης ζήταγε τα διπλά. Για κάποιους άλλους μπορεί να σημαίνει ότι όντως ενδιαφερθήκαμε, αλλά ο παίκτης προτίμησε να πάει άλλου.FabrizioOberto έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 9:47 amΓια άλλες ομάδες, πάνω - κάτω ήταν αλήθεια. Κάποιες δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν οικονομικά. Τέσσερις ομάδες έδειξαν σοβαρό ενδιαφέρον, η Ρεάλ, η Χάποελ, ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε.
![]()
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Οπως και να χει σημασια εχει πως με τη βοηθεια της Παναγιας, γλιτωσαμε...Jeight έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 12:29 pmΔεν προκυπτει απο καπου οτι η προταση ηταν στα 2 μυρια. Αυτη ηταν η προταση της Ρεαλ. Το ευρος της δικιας μας ηταν 3-3.5 αναλογως την πηγη η οποια μια χαρα σοβαρη ηταν. Δεν εχουμε δωσει σε πολλους παικτες 3+ μυρια τα τελευταια 20 χρονια...Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 10:56 am
Εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας. Το να του καταθέσαμε πρόταση κοντά στα 2-2.5 + bonus κατάκτησης τίτλων για κάποιους μπορεί να σημαίνει ότι δεν τον κυνηγήσαμε στα σοβαρά. Για κάποιους άλλους μπορεί να σημαίνει ότι δεν κάναμε καν πρόταση, δεδομένου ότι ο παίκτης ζήταγε τα διπλά. Για κάποιους άλλους μπορεί να σημαίνει ότι όντως ενδιαφερθήκαμε, αλλά ο παίκτης προτίμησε να πάει άλλου.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό που κάνεις και μιλάς με facts για πράγματα που δεν γνωρίσεις δεν είναι καθόλου ωραίο.Jeight έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 12:29 pmΔεν προκυπτει απο καπου οτι η προταση ηταν στα 2 μυρια. Αυτη ηταν η προταση της Ρεαλ. Το ευρος της δικιας μας ηταν 3-3.5 αναλογως την πηγη η οποια μια χαρα σοβαρη ηταν. Δεν εχουμε δωσει σε πολλους παικτες 3+ μυρια τα τελευταια 20 χρονια...Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 10:56 am
Εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας. Το να του καταθέσαμε πρόταση κοντά στα 2-2.5 + bonus κατάκτησης τίτλων για κάποιους μπορεί να σημαίνει ότι δεν τον κυνηγήσαμε στα σοβαρά. Για κάποιους άλλους μπορεί να σημαίνει ότι δεν κάναμε καν πρόταση, δεδομένου ότι ο παίκτης ζήταγε τα διπλά. Για κάποιους άλλους μπορεί να σημαίνει ότι όντως ενδιαφερθήκαμε, αλλά ο παίκτης προτίμησε να πάει άλλου.
Από που προκύπτει ότι δώσαμε 3-3.5 μυτιά στον Μισιτς;
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Προσωπικα μου φαινεται παντελως αδυνατο και απιθανο να καναμε προταση στον Μισιτς 3-3.50 μυρια.
Αν ειχαν σκοπο να χτυπησουν γκαρντ σε τετοια λεβελς πιστευω πως εν τελει θα ειχαν παρει ηδη και καποιον παικτη.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Πιστευω με το τουρνουα που κανουν οι Κωστακουμπο και Ντορσει, απομακρυνεται το ενδεχομενο μεταγραφων σε γκαρντ και ψηλους.
Στους ψηλους οπως το βλεπω στην καλυτερη περιπτωση να παραμεινει ο Κουματζε για αριθμητικους λογους. Ο Κωστας προσωπικα με εχει εκπληξει ευχαριστα καθώς εχει ενα αρκετά τιμιο 15λεπτο (τουλαχιστον συγκριτικα με αυτο που περιμενα να δω). Αν εβαζε και τις βολες θα ηταν ακομα καλυτερος.
Στα γκαρντ οπως παει το πραγμα πιστευω θα δουμε πλεον μεταγραφη αν ο Εβανς δειξει μεχρι μεσα Οκτωβρη πως δεν μπορει να ανταπεξελθει, κατι που φυσικα δεν το ευχομαι. Την ερχομενη εβδομαδα στα φιλικα με Μονακο και Παρις θα παρουμε μια καπως καλυτερη εικονα.
Στους ψηλους οπως το βλεπω στην καλυτερη περιπτωση να παραμεινει ο Κουματζε για αριθμητικους λογους. Ο Κωστας προσωπικα με εχει εκπληξει ευχαριστα καθώς εχει ενα αρκετά τιμιο 15λεπτο (τουλαχιστον συγκριτικα με αυτο που περιμενα να δω). Αν εβαζε και τις βολες θα ηταν ακομα καλυτερος.
Στα γκαρντ οπως παει το πραγμα πιστευω θα δουμε πλεον μεταγραφη αν ο Εβανς δειξει μεχρι μεσα Οκτωβρη πως δεν μπορει να ανταπεξελθει, κατι που φυσικα δεν το ευχομαι. Την ερχομενη εβδομαδα στα φιλικα με Μονακο και Παρις θα παρουμε μια καπως καλυτερη εικονα.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
με 2 εκατ παιρνεις το αριστερο παπουτσι του μισιτςDimmitz έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 10:56 amΕξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας. Το να του καταθέσαμε πρόταση κοντά στα 2-2.5 + bonus κατάκτησης τίτλων για κάποιους μπορεί να σημαίνει ότι δεν τον κυνηγήσαμε στα σοβαρά. Για κάποιους άλλους μπορεί να σημαίνει ότι δεν κάναμε καν πρόταση, δεδομένου ότι ο παίκτης ζήταγε τα διπλά. Για κάποιους άλλους μπορεί να σημαίνει ότι όντως ενδιαφερθήκαμε, αλλά ο παίκτης προτίμησε να πάει άλλου.FabrizioOberto έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 9:47 amΓια άλλες ομάδες, πάνω - κάτω ήταν αλήθεια. Κάποιες δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν οικονομικά. Τέσσερις ομάδες έδειξαν σοβαρό ενδιαφέρον, η Ρεάλ, η Χάποελ, ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε.
![]()
γιατι το δεξι ειναι πιο ακριβο
αυτη η πονηραδα οτι καποιος παιχτης θα δεχτει τα μισα μισθα πληρωμενα και τα υπολοιπα σαν μπονους κατακτησης τιτλων ειναι παγκοσμια πατεντα που την εφαρμοζουν μονο στο οσφπ
οι ινσαιντερ ειχαν πει για 3.2-3.5 τον χρονο
το οτι βγηκε ο ιδιος ο παιχτης και δηλωσε οτι ενδιαφερθηκατε για αυτον και ακομα και τωρα μερικοι το αμφισβητουν ειναι για χτυπιεσαι κατω σαν χταποδι
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα δεν αμφισβητώ το ότι ενδιαφερθήκαμε προσωπικά, για τους υπόλοιπους δεν γνωρίζω.τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 1:10 pmμε 2 εκατ παιρνεις το αριστερο παπουτσι του μισιτςDimmitz έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 10:56 am
γιατι το δεξι ειναι πιο ακριβο![]()
αυτη η πονηραδα οτι καποιος παιχτης θα δεχτει τα μισα μισθα πληρωμενα και τα υπολοιπα σαν μπονους κατακτησης τιτλων ειναι παγκοσμια πατεντα που την εφαρμοζουν μονο στο οσφπ
το οτι βγηκε ο ιδιος ο παιχτης και δηλωσε οτι ενδιαφερθηκατε για αυτον και ακομα και τωρα μερικοι το αμφισβητουν ειναι για χτυπιεσαι κατω σαν χταποδι
Αμφισβητώ το πόσο της πρότασης, το οποίο αποκλείεται να ξεπέρναγε τα 3 χαρτιά, δλδ να του προτείναμε πάνω από τα λεφτά της ανανέωσης του Φουρνιέ.
Οποίος το αμφισβητεί αυτό είτε δεν παρακολουθεί τον τρόπο που λειτουργεί ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια, είτε έχει άλλα κίνητρα
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το οτι ενδιαφερεται για εναν παικτη μια ομαδα δεν σημαινει πως του δινει 3.00 - 3.50 μυρια.τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 1:10 pmμε 2 εκατ παιρνεις το αριστερο παπουτσι του μισιτςDimmitz έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 10:56 am
γιατι το δεξι ειναι πιο ακριβο![]()
Και για τον Μπαμπ ενδιαφερθηκε ο Ολυμπιακος ακουγεται αλλα δεν τον πηρε μαλλον γιατι δεν τον ικανοποιησε οικονομικα. Και ο Μπαμπ δεν νομιζω πως κοστιζε 3-4 μυρια.
Επισης δεν προκυπτει απο πουθενα οτι υπηρχε τετοιο μπατζετ στο τραπεζι , εκτος αν ο Γιωργαρος εχει 3.50 μυρια για να κανει μεταγραφη και βαραει παλαμακια λεγοντας δεν θα κανω μεταγραφη γιατι στα σοσιαλ μου εχετε ζαλισει τα @@@ και θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε
Κατα τα λοιπα το να ερχοταν ο Μισιτς με 2 μυρια μια χαρα λυση θα ηταν, στα 3-4 μυρια αυτος ο Μισιτς θα επροκειτω περι αυτοκτονιας.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο