Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Heisenberg που εχει βγαλει αξιπιστα scoops στο παρελθον ειπε οτι ηταν 3.5 η προταση και ο Βετακης που τον εχετε ευαγγελιο εδω ειπε 3 μυρια. Εσυ που λες οτι του δωσαμε 2 και μιλας σαν ειδικος, απο που προκυπτει αυτο το "fact"?
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Δηλαδή : Δεν του δώσαμε πάνω από 3 μαζί με όλα τα μπόνους = Δεν ασχοληθήκαμε σοβαρά ;shaq7 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 12:40 pmαμα ειχαμε δωσει 3.5 θα χε ερθει τρεχοντας..πανω απο 3 μαζι με ολα τα μπονους δεν θεωρω οτι του δωσαμε..στην ουσια δεν ασχοληθηκαμε σοβαρα απλα ειπαμε ''αν αφησει τοσα λεφτα να παιξει για μας ΄΄΄τοτε ναι τον θελουμε..κατι που προφανως ειχε ελαχιστες ελπιδες εξαρχης.
Σοβαρά, τώρα ;
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αν και το εξηγησα πανω..ναι οταν κανεις μια προταση με 4-5εκ διαφορα στην 3ετια προφανως την κανεις μπας και ειναι τρελος ο αλλος... εγω αμφιβαλλω καν οτι καναμε και αυτην την προταση αλλα λεμε τωρα.montechristo έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 1:52 pmΔηλαδή : Δεν του δώσαμε πάνω από 3 μαζί με όλα τα μπόνους = Δεν ασχοληθήκαμε σοβαρά ;shaq7 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 12:40 pmαμα ειχαμε δωσει 3.5 θα χε ερθει τρεχοντας..πανω απο 3 μαζι με ολα τα μπονους δεν θεωρω οτι του δωσαμε..στην ουσια δεν ασχοληθηκαμε σοβαρα απλα ειπαμε ''αν αφησει τοσα λεφτα να παιξει για μας ΄΄΄τοτε ναι τον θελουμε..κατι που προφανως ειχε ελαχιστες ελπιδες εξαρχης.
Σοβαρά, τώρα ;
Ας δουμε πρωτα αν θα φερουμε παικτη και με ποσα λεφτα..αυτο θα λυσει αρκετες αποριες.
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Είναι δεδομένο ότι του κάναμε πρόταση. Το είπε ο ίδιος. Fact και τέρμα.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 2:00 pmαν και το εξηγησα πανω..ναι οταν κανεις μια προταση με 4-5εκ διαφορα στην 3ετια προφανως την κανεις μπας και ειναι τρελος ο αλλος... εγω αμφιβαλλω καν οτι καναμε και αυτην την προταση αλλα λεμε τωρα.montechristo έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 1:52 pm
Δηλαδή : Δεν του δώσαμε πάνω από 3 μαζί με όλα τα μπόνους = Δεν ασχοληθήκαμε σοβαρά ;
Σοβαρά, τώρα ;
Ας δουμε πρωτα αν θα φερουμε παικτη και με ποσα λεφτα..αυτο θα λυσει αρκετες αποριες.
Το ύψος της πρότασης δεν το ξέρουμε.
Εσύ αμφιβάλλεις ότι κάναμε καν αυτή (ποιά;) την πρόταση ή αμφιβάλλεις ότι κάναμε οποιαδήποτε πρόταση;
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μιλάω σαν ειδικός. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι λέω βασιζόμενο στην κοινή λογική: ότι δηλαδή η ομάδα αποκλείεται να του έδωσε παραπάνω χρήματα από όσα θα παίρνει φέτος ο Φουρνιέ. Δεν έχω καμία πληροφόρηση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να κάνω και λάθος.
Αν κάποιος μιλάει ως ειδικός, αυτός είσαι εσύ. Και χρησιμοποιώντας μάλιστα πήγες που μόνο αξιόπιστες δεν είναι (ο συμπαθής φίλος Heisenberg ελπίζω να με συγχωρέσει).
Αυτό, λοιπόν, θα σε παρακαλούσα να το σταματήσεις γιατί δεν είναι ωραίο και εμένα προσωπικά με ενοχλεί.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάλι γενικεύεις. Ποιοι είναι οι περισσότερες πήγες; Οι insider του twitter;Jeight έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 1:56 pmΞαναλεμε, δεν προκυπτει απο πουθενα οτι του διναμε 2.5 καθαρα. Οι περισσοτερες πηγες ελεγαν για 3-3.5. Τωρα αν μου πειτε οτι δεν ηξεραν τι ελεγαν ο Μισιτς ειπε οτι ενδιαφερθηκε η ομαδα σοβαρα οποτε καλυτερο ρεπορταζ ειχαν εκ του αποτελεσματος απο Μελαγιες και Ζερβες.
Ο Ζέρβας, ο Μελάγιες και οι λοιποί πιο αξιόπιστοι είναι και έπεσαν και μέσα τελικά ότι ενδιαφερόμαστε, αλλά δεν θα δώσουμε αυτά που ζητάει. Αν κατέβει σε νορμαλ νούμερα καλώς, πράγμα που δεν έγινε φυσικά.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ποιος μιλησε για insider στο twitter. Απλα γραφεις για να γραψεις χωρις να προσεξεις σε τι απαντας. Και ο hoopfellas που ειναι scouter με γραφειο και ο βετακης που κοβατε φλεβα μερικοι και ο μισιτς ειπε οτι το ενδιαφερον ειναι σοβαρο και ο heisenberg ο οποιος ειχε πει για φουρνιε. Αλλα εσυ απομονωσες μονο τον heisenberg γιατι σε συμφερει. Εγω μιλησα για δημοσιουγραφους και scouters, που τους ειδες τους insiders απορωDimmitz έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 3:02 pmΠάλι γενικεύεις. Ποιοι είναι οι περισσότερες πήγες; Οι insider του twitter;Jeight έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 1:56 pmΞαναλεμε, δεν προκυπτει απο πουθενα οτι του διναμε 2.5 καθαρα. Οι περισσοτερες πηγες ελεγαν για 3-3.5. Τωρα αν μου πειτε οτι δεν ηξεραν τι ελεγαν ο Μισιτς ειπε οτι ενδιαφερθηκε η ομαδα σοβαρα οποτε καλυτερο ρεπορταζ ειχαν εκ του αποτελεσματος απο Μελαγιες και Ζερβες.
Ο Ζέρβας, ο Μελάγιες και οι λοιποί πιο αξιόπιστοι είναι και έπεσαν και μέσα τελικά ότι ενδιαφερόμαστε, αλλά δεν θα δώσουμε αυτά που ζητάει. Αν κατέβει σε νορμαλ νούμερα καλώς, πράγμα που δεν έγινε φυσικά.
Πιστευε εσυ τους ρεπορτερ της καε οι οποιοι ειχαν παρει εντολη να μην βγαλουν τιποτα προς τα εξω. Για εξηγησε μου πως το "κανενα ενδξσφερον για μισξτς" που παπαγαλιζε ο ζερβας εγινε "σοβαρο ενδξαφερον" ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΜΙΣΙΤΣ?????
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν απομόνωσα τίποτα. Επίσης, ούτε αυτοί που αναφέρεις είναι αξιόπιστοι. Ο hoopfellas που παρακολουθώ όλες τις εκπομπές του δεν είπε ποτέ ποσό. Επειδή κάποιοι εδώ είπαν για Βετάκη, τι σημαίνει αυτό ότι είναι αξιόπιστος; by the way και αυτό για τον Βετάκη ότι κόβανε φλέβα μερικοί πάλι από το μυαλό σου το έβγαλες, όσο διαβάζω το φόρουμ όλο το καλοκαίρι δεν έχω δει κάτι τέτοιο.Jeight έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 4:52 pmΠοιος μιλησε για insider στο twitter. Απλα γραφεις για να γραψεις χωρις να προσεξεις σε τι απαντας. Και ο hoopfellas που ειναι scouter με γραφειο και ο βετακης που κοβατε φλεβα μερικοι και ο μισιτς ειπε οτι το ενδιαφερον ειναι σοβαρο και ο heisenberg ο οποιος ειχε πει για φουρνιε. Αλλα εσυ απομονωσες μονο τον heisenberg γιατι σε συμφερει. Εγω μιλησα για δημοσιουγραφους και scouters, που τους ειδες τους insiders απορωDimmitz έγραψε: ↑Δευ Σεπ 08, 2025 3:02 pm
Πάλι γενικεύεις. Ποιοι είναι οι περισσότερες πήγες; Οι insider του twitter;
Πιστευε εσυ τους ρεπορτερ της καε οι οποιοι ειχαν παρει εντολη να μην βγαλουν τιποτα προς τα εξω. Για εξηγησε μου πως το "κανενα ενδξσφερον για μισξτς" που παπαγαλιζε ο ζερβας εγινε "σοβαρο ενδξαφερον" ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΜΙΣΙΤΣ?????
ΚΑΜΙΑ αξιόπιστη πηγή δεν έχει πει ότι η πρόταση ήταν στα 3.5. Υπήρξαν κάποιες φήμες ναι, αλλά επειδή σε συμφέρει αυτό το αφήγημα επιμένεις ότι έτσι είναι. Παρουσιάζεις φήμες ως γεγονότα που μόνο αλήθεια δεν είναι. Και δεν το κάνεις μόνο τώρα, γενικά σε έχω παρατηρήσει να μιλάς για κάποια πράγματα χωρίς να ξέρεις τι γίνεται και τα παρουσιάζεις ως αλήθειες.
Εγώ είπα ότι αποκλείεται να πέρασε το πόσο την ανανέωση του Φουρνιέ. Πέραν ότι είναι καθαρά δίκη μου εκτίμηση με βάση το πως κινείται η ΚΑΕ επι Μπαρτζώκα εποχή, είναι και το πιο λογικό σενάριο.
Ο Μισιτς απλά είπε ότι υπήρχε ενδιαφέρον. ΟΧΙ σοβαρό ενδιαφέρον όπως προσέθεσες εσύ. Αυτό σημαίνει ότι κατατέθηκε πρόταση. Τώρα αν αυτή ήταν 2, 2.5, 3 ή 3.5 δεν θα το μάθουμε ποτέ. Αλλά μην το παρουσιάζεις σαν να ήταν 3.5 και να είπε όχι (που όπως είπε και ο shaq, αν ήταν 3.5 το πιθανότερο θα ήταν να έρθει σε εμάς).
Ο Μισιτς μίλησε για σοβαρό ενδιαφέρον,τώρα το πόσο δεν έχει καμία σημασία γιατί δεν σημαίνει ότι αν δίναμε 3m για τον Μισιτς ότι εχουμε 3m διαθεσιμα για γκαρντ.Η πρόταση ήταν για τον συγκεκριμένο παίχτη τη συγκεκριμένη στιγμή.
Το πλάνο από εδώ και πέρα εγώ πιστεύω πως είναι να δούμε πως θα τα πάει ο Έβανς στην pre season και στα πρώτα επίσημα και αν δεν ικανοποιήσει να κινηθούμε για κάποιον από τους κομμένους του NBA γιατί δεν βγαίνει αλλιώς η σεζόν .
Το πλάνο από εδώ και πέρα εγώ πιστεύω πως είναι να δούμε πως θα τα πάει ο Έβανς στην pre season και στα πρώτα επίσημα και αν δεν ικανοποιήσει να κινηθούμε για κάποιον από τους κομμένους του NBA γιατί δεν βγαίνει αλλιώς η σεζόν .
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν βλεπω το νοημα που ασχολουμαστε με τον μισιτς..ειναι παικτης της χαποελ..σε μας δεν θα παιζει..τωρα τι σημασια εχει αν του καναμε προταση,ποσα του δωσαμε κτλ..ο μισιτς σε μια αλλη συντεντευξη ελεγε οτι κοντα ηρθε μονο με τον ερυθρο απο τις αλλες ομαδες..που πανω απο 2.5εκ δεν εδινε..οποτε και αυτος μπερδεμενα τα λεει.Ο στεφανου επισης που ειναι ο μονος με ακρες στην καε ειπε οτι δεν ασχοληθηκαμε ποτε σοβαρα αλλα και ουτε τον ειχε στους πρωτους στοχους ο μπαρτζω.
Παντως αν οντως θελαμε τον μισιτς δεν εχει λογικη ουτε που μετα ψαχναμε παικτες στο σαμμερ λιγκ ειτε που τωρα λενε οτι αν ο εβανς ειναι καλα δεν θα παρουμε παικτη..ουτε που δεν ξερουν τι τυπο παικτη θελουν..Ας περιμενουμε ενα μηνα ακομα να δουμε τι θα γινει...
Παντως αν οντως θελαμε τον μισιτς δεν εχει λογικη ουτε που μετα ψαχναμε παικτες στο σαμμερ λιγκ ειτε που τωρα λενε οτι αν ο εβανς ειναι καλα δεν θα παρουμε παικτη..ουτε που δεν ξερουν τι τυπο παικτη θελουν..Ας περιμενουμε ενα μηνα ακομα να δουμε τι θα γινει...
Εγώ δεν πιστεύω ότι θα πάρουμε παίκτη. Πρέπει ο Ντόρσεϊ φέτος να παίξει που μας έδωσε το πρωτάθλημα και με την Εθνική στα περισσότερα ματς θερίζει. Και να δωθεί στον Έβανς πίστωση χρόνου καθώς θα παίρνει και 1.8 παρακαλώ. Άρα μιλάμε για 2 νέες προσθήκες σε σχέση με πέρσι στα γκαρντ. Ο Λι λογικά θα μείνει και αυτός σαν δεύτερο/τρίτη επιλογή λόγω αθλητικότιτας και Μπαρτζώκας Basketball που εξυπηρετεί. Επίσης οπως είπε και ένα παιδί πιο πάνω σωστά αν ο Έβανς κάνει απλά τα βασικά,να δίνει πάσα στον Σάσα να βάζει 20ρες μια χαρά θα καλύπτει τα θέλω του Coach.
Μόνο αν ο Έβανς θυμίζει Will Cherry θα αναγκαστούμε να κινηθούμε για παίκτη. Το καλό που βλέπω εγώ σε όλα αυτά από τη στιγμή που όλοι είναι υγιείς και θα προσφέρουν ας πούμε από ένα επίπεδο και πάνω,φέτος θα υπάρχουν διακριτοί ρολόι που είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό. 5αδα Έβανς,Φουρνιε,Γουόρντ,Σάσα,Μιλού που δεν βλέπω να αλλάζει και από πίσω σε χρόνους θα έρχονται οι Ντόρσεϊ,Πίτερς,Χολ. Και ακόμα πιο πίσω οι Παπ,Λι,Σακ. Οι Κουμπο,Λάρι σπάνια και μόνο σε τραυματισμούς των από πάνω.
Μόνο αν ο Έβανς θυμίζει Will Cherry θα αναγκαστούμε να κινηθούμε για παίκτη. Το καλό που βλέπω εγώ σε όλα αυτά από τη στιγμή που όλοι είναι υγιείς και θα προσφέρουν ας πούμε από ένα επίπεδο και πάνω,φέτος θα υπάρχουν διακριτοί ρολόι που είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό. 5αδα Έβανς,Φουρνιε,Γουόρντ,Σάσα,Μιλού που δεν βλέπω να αλλάζει και από πίσω σε χρόνους θα έρχονται οι Ντόρσεϊ,Πίτερς,Χολ. Και ακόμα πιο πίσω οι Παπ,Λι,Σακ. Οι Κουμπο,Λάρι σπάνια και μόνο σε τραυματισμούς των από πάνω.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο