Δυστυχώς κι εγώ αυτο φοβάμαι,πως θα χάνεται η ομάδα (εκτός αμα ανεβαίνει συχνά στο"4"ο McLean)ssoulliss έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 23, 2020 9:51 pmΧειρότερη και μπερδεμένη. Εκτός και αν τον παρκάρει στον πάγκο.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 23, 2020 2:35 pmΝα δούμε πώς θα είναι η ομάδα όταν επιστρέψει κι ο Σαλούστρος στη θέση "3".
Οι Παπανικολόπουλος και Ζούρος τον Καράμπελα τον χρησιμοποιούσαν από λίγο εώς καθόλου. Ο Πεδουλάκης αμέσως τον έβαλε και παίζει. Εμένα ο μικρός μου αρέσει, όμως επειδή έχω σε εκτίμηση τον Ζούρο περισσότερο από τον Πεδουλάκη λέω μήπως υπάρχει λίγο μεροληπτική στάση του προπονητή. Μου το ενισχύει αυτό το επιχείρημα, η πιθανή απομάκρυνση του Gaddy, ο οποίος είναι μια χαρά παίκτης κατ' εμέ. Θα δούμε προσεχώς πως θα πάει.
Για τον τομέα Καραμπελα, είναι μεγάλη ιστορία... Το 2018-2019 που πρώτο βγήκε με Πεδουλάκη πάλι, υπέγραψε τετραετές κι έβαλε μια υψηλότατη ρήτρα buyout. Πέρυσι πέρασε εντελώς ξεχασμένος,δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα κι σαν παίκτης αρα λογικά φέτος θα θελήσουν να έχει ενεργό ρόλο.Προσωπικα δεν πιστεύω πώς θα αλλάξει τον Gaddy για να παίζει ο Καράμπελας,αλλα γιατί κάτι δεν του άρεσε αγωνιστικά (αδιάφορη αμυνα, ασταθής σουτέρ).