Προημιτελικός: Γερμανία vs Σλοβενία (10/09, 21:00)
Συντονιστής: Captains
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
-
Vasiliki37

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Vasiliki37

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Vasiliki37 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 10, 2025 3:02 pmΚαλά που το είπες, γιατί θα περίμενα περιχαρής να δω τον αγώνα. Αφού είχαν πει ότι προημιτελικούς θα τους δείξουν όλους.![]()
Τώρα δε θέλω να σας τη χαλάσω, αντιλαμβάνομαι ότι ορισμένοι θα δυσανασχετήσουν, αλλά η τελευταία διοργάνωση που πήρε και μετέδωσε η κρατική τηλεόραση που αφορούσε μπάσκετ ή ποδόσφαιρο, ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο ήταν το Παγκόσμιο του 2019 στην Κίνα. Και αυτό διότι τα δικαιώματα τα είχε ήδη πλειοδοτήσει/αποκτήσει η τότε απερχόμενη κυβέρνηση. Η τωρινή είτε απλά δεν τις διεκδικεί, είτε κάνει επινοικιάσεις διοργανώσεων (σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο), μας ενημερώνει με σποτάκια ότι η διοργάνωση θα είναι στην ΕΡΤ (κάτι το οποίο είναι ψευδές αλλά λέγε-λέγε κάτι μένει), γνωρίζοντας ότι ο Έλληνας αυτά τα δύο σπορ θα τα δει σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αθλήματα - ομαδικά ή μη - όπου κανένας ιδιώτης δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει και ο μέσος Έλληνας δεν ενδιαφέρεται. Για αυτό είδαμε πρόσφατα, σχεδόν ολόκληρο το παγκόσμιο του βόλλευ γυναικών (καλώς το είδαμε). Τώρα όποιος ήθελε να δει το αποψινό ή π.χ. του Σαββάτου Τουρκία-Σουηδία ή της Κυριακής Ιταλία-Σλοβενία, απλά πληρώνει.
Νομίζω αυτό θα αλλάξει με το επόμενο Μουντιάλ αυτό του 2026, γιατί εκεί τα φράγκα είναι πολλά, τα έσοδα πολλά, μια πιθανή παρουσία της εθνικής σε ΗΠΑ θα σημάνει έντονο ενδιαφέρον από την ομογένεια, κλπ.
-
Vasiliki37

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εχω και την καλύτερη μνήμη του κόσμου. Έχω μείνει με την μακρινή (από ό,τι φαίνεται) ανάμνηση οτι Ευρωκπασκετ έδειχνε η ΕΡΤ. Γενικά για μπασκετ Δεν τα τσιγκουνευομαι τα λεφτά. Κανω κάθε χρόνο συνδρομή Ευρωλιγκα και ΝΒΑ. Θα πλήρωνα courtside, αλλά το αντιλήφθηκα λάθος και από ενα σημείο και ύστερα δεν ειχε νόημα.ssoulliss έγραψε: ↑Τετ Σεπ 10, 2025 5:02 pmVasiliki37 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 10, 2025 3:02 pm
Καλά που το είπες, γιατί θα περίμενα περιχαρής να δω τον αγώνα. Αφού είχαν πει ότι προημιτελικούς θα τους δείξουν όλους.
Τώρα δε θέλω να σας τη χαλάσω, αντιλαμβάνομαι ότι ορισμένοι θα δυσανασχετήσουν, αλλά η τελευταία διοργάνωση που πήρε και μετέδωσε η κρατική τηλεόραση που αφορούσε μπάσκετ ή ποδόσφαιρο, ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο ήταν το Παγκόσμιο του 2019 στην Κίνα. Και αυτό διότι τα δικαιώματα τα είχε ήδη πλειοδοτήσει/αποκτήσει η τότε απερχόμενη κυβέρνηση. Η τωρινή είτε απλά δεν τις διεκδικεί, είτε κάνει επινοικιάσεις διοργανώσεων (σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο), μας ενημερώνει με σποτάκια ότι η διοργάνωση θα είναι στην ΕΡΤ (κάτι το οποίο είναι ψευδές αλλά λέγε-λέγε κάτι μένει), γνωρίζοντας ότι ο Έλληνας αυτά τα δύο σπορ θα τα δει σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αθλήματα - ομαδικά ή μη - όπου κανένας ιδιώτης δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει και ο μέσος Έλληνας δεν ενδιαφέρεται. Για αυτό είδαμε πρόσφατα, σχεδόν ολόκληρο το παγκόσμιο του βόλλευ γυναικών (καλώς το είδαμε). Τώρα όποιος ήθελε να δει το αποψινό ή π.χ. του Σαββάτου Τουρκία-Σουηδία ή της Κυριακής Ιταλία-Σλοβενία, απλά πληρώνει.![]()
Νομίζω αυτό θα αλλάξει με το επόμενο Μουντιάλ αυτό του 2026, γιατί εκεί τα φράγκα είναι πολλά, τα έσοδα πολλά, μια πιθανή παρουσία της εθνικής σε ΗΠΑ θα σημάνει έντονο ενδιαφέρον από την ομογένεια, κλπ.![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο