Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
η αργοκαρουτα εχει παντως 106 defensive rating στο 3steps που ειναι εξαιρετικο και καλυτερο απο το 97% της euroleague. Επισης ολα τα scouting reports λενε οτι ειναι εξαιρετικος μπλοκερ. Αν περιμενεις να εμπιστευτω την γνωμη σου ςπο τα 4-5 παιχνιδια που μπορει να το εχεις δει περισσοτερο απο επισημα scouting report ατυχησες. Γισ 10 λεπτα στην ευρωλιγκα μια χαρα μπορει να σταθει αμυντικα.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 11, 2025 3:38 pmαποκλειεται να μιλαμε για τον ιδιο κουμαντζε..οταν θα τον περνανε σαν σταματημενο και στην επιθεση θα καθεται κατω απο το καλαθι μην ξεροντας τι να κανει εδω θα μαστε.Μιλαμε για παικτη πισω απο τον κωστακουμπο,κατι που ηθελε προσπαθεια για να γινει.
Αμα καποιος βρει σε καμια νοβιμπετ να πονταρω οτι θα φυγει νυχτα ενημερωστε με.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ειπα εγω να εμπιστευτεις την γνωμη μου καπου?Πιστευε εσυ οτι μπορει να σταθει 10λ ο κουμαντζε..αλλοι πιστευουν οτι η γη ειναι επιπεδη δεν θα τα χαλασουμε.Jeight έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 11, 2025 5:00 pmη αργοκαρουτα εχει παντως 106 defensive rating στο 3steps που ειναι εξαιρετικο και καλυτερο απο το 97% της euroleague. Επισης ολα τα scouting reports λενε οτι ειναι εξαιρετικος μπλοκερ. Αν περιμενεις να εμπιστευτω την γνωμη σου ςπο τα 4-5 παιχνιδια που μπορει να το εχεις δει περισσοτερο απο επισημα scouting report ατυχησες. Γισ 10 λεπτα στην ευρωλιγκα μια χαρα μπορει να σταθει αμυντικα.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 11, 2025 3:38 pm
αποκλειεται να μιλαμε για τον ιδιο κουμαντζε..οταν θα τον περνανε σαν σταματημενο και στην επιθεση θα καθεται κατω απο το καλαθι μην ξεροντας τι να κανει εδω θα μαστε.Μιλαμε για παικτη πισω απο τον κωστακουμπο,κατι που ηθελε προσπαθεια για να γινει.
το οτι εμεις ψαχνουμε σεντερ να σταθει βασικος οταν λειπει ο μιλου εντωμεταξυ ειναι λεπτομερεια..
σε αλλα νεα..ο και τζοουνς παει εφες.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Εσυαι ειπες οτι θα ειναι αργοκαρουτα. Σου παρεθεσα καποια στατιστικα και μετα μου συγκρινεις μια γνωμη που βασιζεται με αυτα με τους flat earthers. Δεν πηγε και πολυ καλα αυτο....shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 11, 2025 5:11 pmειπα εγω να εμπιστευτεις την γνωμη μου καπου?Πιστευε εσυ οτι μπορει να σταθει 10λ ο κουμαντζε..αλλοι πιστευουν οτι η γη ειναι επιπεδη δεν θα τα χαλασουμε.Jeight έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 11, 2025 5:00 pm
η αργοκαρουτα εχει παντως 106 defensive rating στο 3steps που ειναι εξαιρετικο και καλυτερο απο το 97% της euroleague. Επισης ολα τα scouting reports λενε οτι ειναι εξαιρετικος μπλοκερ. Αν περιμενεις να εμπιστευτω την γνωμη σου ςπο τα 4-5 παιχνιδια που μπορει να το εχεις δει περισσοτερο απο επισημα scouting report ατυχησες. Γισ 10 λεπτα στην ευρωλιγκα μια χαρα μπορει να σταθει αμυντικα.
το οτι εμεις ψαχνουμε σεντερ να σταθει βασικος οταν λειπει ο μιλου εντωμεταξυ ειναι λεπτομερεια..
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Οκ ούτε εγώ είμαι ενθουσιασμένος με την Φροντ-λαιν όμως σχεδόν όλοι έχουμε συμφωνήσει ότι η Ευρωλίγκα κερδίζεται από τα γκαρντ, όχι από το “βαρύ πέντε”.
Κι όντως, η ιστορία το έχει δείξει ότι περιφερειακοί έκριναν τίτλους, όχι οι σέντερ.
Στα γκάρντ είμαστε αρκετά καλά με επιστροφή Έβανς σε πρώτη φάση και έχουμε περιθώριο να πάρουμε άλλον έναν από τα επόμενα κοψίματα του ΝΒΑ. Ας δούμε τι θα γίνει μέχρι τότε.
Τώρα ξαφνικά έχουμε τον Μιλουτίνοφ ήδη εκτός και ξεκινάει η γκρίνια για τους υπόλοιπους ψηλούς
ακόμα και για τον Κουμάντζε που θα είναι μόνο για ειδικές καταστάσεις.
Σκέφτομαι οτι ο Ολυμπιακός έχει μια παράδοση στο να παίρνει ψηλούς που δεν εντυπωσίαζαν πριν, αλλά με τον ρόλο που τους έδωσε η ομάδα και το σύστημα, σαν να «απογειώθηκαν». Δεν χρειάστηκε ποτέ super σέντερ για να πετύχει. Παίρνει παίκτες που αλλού ήταν απλά καλοί ή «μέτριοι», τους δίνει ρόλο στο σύστημα και αυτοί γίνονται πρωταγωνιστές.
Γρήγορα γρήγορα να θυμηθώ Ντανστον, Χαινς, Χαντερ, Μαρτιν που δεν είχαν κανένα σούπερ παρελθόν πριν απο μας.
Κι όντως, η ιστορία το έχει δείξει ότι περιφερειακοί έκριναν τίτλους, όχι οι σέντερ.
Στα γκάρντ είμαστε αρκετά καλά με επιστροφή Έβανς σε πρώτη φάση και έχουμε περιθώριο να πάρουμε άλλον έναν από τα επόμενα κοψίματα του ΝΒΑ. Ας δούμε τι θα γίνει μέχρι τότε.
Τώρα ξαφνικά έχουμε τον Μιλουτίνοφ ήδη εκτός και ξεκινάει η γκρίνια για τους υπόλοιπους ψηλούς
Σκέφτομαι οτι ο Ολυμπιακός έχει μια παράδοση στο να παίρνει ψηλούς που δεν εντυπωσίαζαν πριν, αλλά με τον ρόλο που τους έδωσε η ομάδα και το σύστημα, σαν να «απογειώθηκαν». Δεν χρειάστηκε ποτέ super σέντερ για να πετύχει. Παίρνει παίκτες που αλλού ήταν απλά καλοί ή «μέτριοι», τους δίνει ρόλο στο σύστημα και αυτοί γίνονται πρωταγωνιστές.
Γρήγορα γρήγορα να θυμηθώ Ντανστον, Χαινς, Χαντερ, Μαρτιν που δεν είχαν κανένα σούπερ παρελθόν πριν απο μας.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν εχω απαντησει καπου σε σενα..εσυ ειχες εμπνευση να μου πεις οτι δεν εμπιστευεσαι την γνωμη μου για καποιο λογο..μου ειπες οτι εχει στατιστικα στην αλμπα,ναι και ο σικμα να δεις.Τεσπα οπως ξανα ειπα ο καθενας ας πιστευει οτι θελει.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω πως βλέπεις ότι είμαστε καλά στα γκαρντ.Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 11, 2025 5:16 pmΟκ ούτε εγώ είμαι ενθουσιασμένος με την Φροντ-λαιν όμως σχεδόν όλοι έχουμε συμφωνήσει ότι η Ευρωλίγκα κερδίζεται από τα γκαρντ, όχι από το “βαρύ πέντε”.
Με τον Γουοκαπ με την μέση του, τον Έβανς ερωτηματικό και τον Λι που δεν είναι πλειμεικερ και δεν απειλεί από μακριά. Εγώ θα έλεγα οτι στο 1 είμαστε χειρότεροι αυτή την στιγμή από τουλάχιστον 8 ομάδες της λίγκας
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αφου ειναι τοσο καλος γιατι δεν τον πειρατε για δευτερο σεντερ αλλα για 4ο με 2μηνο συμβολαιο?Jeight έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 11, 2025 5:00 pmη αργοκαρουτα εχει παντως 106 defensive rating στο 3steps που ειναι εξαιρετικο και καλυτερο απο το 97% της euroleague. Επισης ολα τα scouting reports λενε οτι ειναι εξαιρετικος μπλοκερ. Αν περιμενεις να εμπιστευτω την γνωμη σου ςπο τα 4-5 παιχνιδια που μπορει να το εχεις δει περισσοτερο απο επισημα scouting report ατυχησες. Γισ 10 λεπτα στην ευρωλιγκα μια χαρα μπορει να σταθει αμυντικα.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 11, 2025 3:38 pm
αποκλειεται να μιλαμε για τον ιδιο κουμαντζε..οταν θα τον περνανε σαν σταματημενο και στην επιθεση θα καθεται κατω απο το καλαθι μην ξεροντας τι να κανει εδω θα μαστε.Μιλαμε για παικτη πισω απο τον κωστακουμπο,κατι που ηθελε προσπαθεια για να γινει.
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Έχουμε κάποια σοβαρή ένδειξη οτι ο Γουόκαπ θα έχει πάλι πρόβλημα με την μέση του και θα ταλαιπωρείται;RedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 11, 2025 5:18 pmΔεν ξέρω πως βλέπεις ότι είμαστε καλά στα γκαρντ.Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 11, 2025 5:16 pmΟκ ούτε εγώ είμαι ενθουσιασμένος με την Φροντ-λαιν όμως σχεδόν όλοι έχουμε συμφωνήσει ότι η Ευρωλίγκα κερδίζεται από τα γκαρντ, όχι από το “βαρύ πέντε”.
Με τον Γουοκαπ με την μέση του, τον Έβανς ερωτηματικό και τον Λι που δεν είναι πλειμεικερ και δεν απειλεί από μακριά. Εγώ θα έλεγα οτι στο 1 είμαστε χειρότεροι αυτή την στιγμή από τουλάχιστον 8 ομάδες της λίγκας
Είναι μόνιμο αυτό που έχει; Φέτος πάντως θα είναι πιο ξεκούραστος.
Εγω είπα σε πρώτη φάση, συμφωνώ οτι θέλουμε και άλλον γκαρντ αλλα να μην δούμε πρώτα πως θα πάει ο Εβανς για να δει και ο Κόουτς τι παίκτη θα πάρει εκεί; Αν μείνουμε όπως έχουμε και γω θεωρώ οτι είναι ρίσκο.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δηλαδη αμφισβητεις τα ντιφενς ρειτινγκ τσαρτς και τα ψαγμενα μυστικιστικα στατιστικα?tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 11, 2025 5:36 pmΑντί για κώνο μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε και ως σκάλα τον Καλίφα να σκαρφαλώνουν στην πλάτη του να καθαρίζουν τα ριμπάουντ ξυπνήστε![]()
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Εγώ θα το έλεγα αλλιώς το ποίημα:tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 11, 2025 3:32 pmΗ στελέχωση στο 5 είναι για Όσκαρ πάντως, ένα μπράβο στον κοουτς.
Ο πρώτος του σέντερ είναι επιρρεπής στους μικροτραυματισμούς και ξέρεις ότι θα λείψει μέσα στην χρονιά.
Ο δεύτερος σέντερ έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να σταθεί σαν πρώτος και να παίζει 30 λεπτά.
Ο τρίτος σέντερ είναι ο Κώστας.
Και αφού μέχρι εδώ πήραμε άριστα είπαμε να το πάμε ένα βήμα παραπάνω πέρνοντας μια αργοκαρουτα, έναν μονοθεσιτη δεινόσαυρο που τον έχει ξεχάσει το μπάσκετ.![]()
Ο πρώτος σου σέντερ είναι μέσα στους τοπ 3 της λίγκας, μάλλον θα λείψει 9-6 αγώνες στους 80 της σεζόν.
Ο δεύτερός σου σέντερ μπορεί άνετα να παίξει 30+ λεπτά, δεν θα λείψει μάλλον από κανέναν αγώνα, και μπορεί να σταθεί σαν πρώτος μια χαρά.
Ο τρίτος σου σέντερ είναι ο Κώστας, που με λίγη δουλίτσα μπορεί να βγάλει 10 λεπτά για τις περιπτώσεις που θα παίζει σαν 2ος.
Ο τέταρτός σου σέντερ είναι για περιορισμένο χρόνο και ρόλο.
Σε γενικές γραμμές:
Αν παίζουν οι δύο πρώτοι, θα είμαστε πολύ πλήρεις και αξιόμαχοι στη θέση αυτή.
Αν κάποιος λείψει για λίγο (μάλλον ο Μιλού θα είναι αυτός), η δουλειά γίνεται με τους υπόλοιπους χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε χαρακίρι μπροστά στην τηλεόραση. Δεν θα σκίζουμε, αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας.
ΥΓ: Πάντως, προσωπικά αν δεν δω επίσημη ανακοίνωση της ομάδας για τον Κουμάτζε, δεν πιστεύω ότι θα του δώσουμε συμβόλαιο μετά το δίμηνο που έχει.
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Γιατί, δεν είναι ;;;shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 11, 2025 5:11 pmειπα εγω να εμπιστευτεις την γνωμη μου καπου?Πιστευε εσυ οτι μπορει να σταθει 10λ ο κουμαντζε..αλλοι πιστευουν οτι η γη ειναι επιπεδη δεν θα τα χαλασουμε.Jeight έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 11, 2025 5:00 pm
η αργοκαρουτα εχει παντως 106 defensive rating στο 3steps που ειναι εξαιρετικο και καλυτερο απο το 97% της euroleague. Επισης ολα τα scouting reports λενε οτι ειναι εξαιρετικος μπλοκερ. Αν περιμενεις να εμπιστευτω την γνωμη σου ςπο τα 4-5 παιχνιδια που μπορει να το εχεις δει περισσοτερο απο επισημα scouting report ατυχησες. Γισ 10 λεπτα στην ευρωλιγκα μια χαρα μπορει να σταθει αμυντικα.
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Γκουγκλαρε όργια Καλίφα να δεις εικόνες απ το μέλλον ρε γατάκιτουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 11, 2025 5:37 pmδηλαδη αμφισβητεις τα ντιφενς ρειτινγκ τσαρτς και τα ψαγμενα μυστικιστικα στατιστικα?tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 11, 2025 5:36 pm
Αντί για κώνο μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε και ως σκάλα τον Καλίφα να σκαρφαλώνουν στην πλάτη του να καθαρίζουν τα ριμπάουντ ξυπνήστε![]()
![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο