Euroleague 2025-2026, Νέα, επικαιρότητα και Οfftopic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Σεπ 11, 2025 6:05 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Σεπ 11, 2025 3:25 pm

δεν ειναι σιγουρο οτι θα παρεις την κουπα αν το φ4 γινει στο γηπεδο σου
δεν μπορω να καταλαβω γιατι το θεωρειτε τοσο μεγαλο πλεονεκτημα επειδη τι επειδη εχουν σουταρει πιο πολλες φορες στην μπασκετα?σοβαρα τωρα?

εκεινες τις εποχες για να παρακαμψει ο παο τον μπερτι επρεπε να ειχε τουλαχιστον διπλασιο μπατζετ απτους υπολοιπους και μπορει ουτε και τοτε
θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πόσες φορές πολύ μεγάλη ομάδα της διοργάνωσης είχε το Φ4 στην πόλη της - έδρα της και το πήρε και πόσες δεν το πήρε

στο μυαλό μου είναι σημαντικό πλεονέκτημα

Μπορεί όμως τα στατιστικά να με διαφεύσουν

Θυμάμαι προφανώς ότι στη Βαρκελώνη δεν το έχει πάρει η Μπαρτσελόνα αλλά ο Παναθηναικός 1 φορά και στη Μπολόνια πάλι ο ΠΑΟ αντι της μεγάλης τότε ομάδας της Κιντερ Μπολονια

το 2003 το πήρε η Μπαρτσα

Πολη η Φενερ

Αθηνα ο ΠΑΟ

Μαδριτη η Ρεαλ

Τελ Αβιβ η Μακαμπι

Είμαι μικρός αυτά θυμάμαι και αναφέρομαι στα τοπ τιερ κλαμπ , το ότι δεν το πήρε στη Βιτόρια η Μπασκόνια ή στο Βελιγράδι σερβικη ομάδα ή στη Γερμανία η Αλμπα και η Μπαγερν ή στο Καουνας η Ζαλγκίρις του 2023 δεν μου λέει κάτι

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Πέμ Σεπ 11, 2025 6:12 pm

Coach Periklis έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Σεπ 11, 2025 3:25 pm

δεν ειναι σιγουρο οτι θα παρεις την κουπα αν το φ4 γινει στο γηπεδο σου
δεν μπορω να καταλαβω γιατι το θεωρειτε τοσο μεγαλο πλεονεκτημα επειδη τι επειδη εχουν σουταρει πιο πολλες φορες στην μπασκετα?σοβαρα τωρα?

εκεινες τις εποχες για να παρακαμψει ο παο τον μπερτι επρεπε να ειχε τουλαχιστον διπλασιο μπατζετ απτους υπολοιπους και μπορει ουτε και τοτε
θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πόσες φορές πολύ μεγάλη ομάδα της διοργάνωσης είχε το Φ4 στην πόλη της - έδρα της και το πήρε και πόσες δεν το πήρε

Θυμάμαι προφανώς ότι στη Βαρκελώνη δεν το έχει πάρει η Μπαρτσελόνα αλλά ο Παναθηναικός 1 φορά και στη Μπολόνια πάλι ο ΠΑΟ αντι της μεγάλης τότε ομάδας της Κιντερ Μπολονια

Πολη η Φενερ

Αθηνα ο ΠΑΟ

Μαδριτη η Ρεαλ

Τελ Αβιβ η Μακαμπι

Είμαι μικρός αυτά θυμάμαι και αναφέρομαι στα τοπ τιερ κλαμπ , το ότι δεν το πήρε στη Βιτόρια η Μπασκόνια ή στο Βελιγράδι σερβικη ομάδα ή στη Γερμανία η Αλμπα και η Μπαγερν ή στο Καουνας η Ζαλγκίρις του 2023 δεν μου λέει κάτι
πριν κατι μηνες ειχε ξαναγινει συζητηση και νομιζω οτι ειναι περιπου μοιρασμενες οι φορες

οποτε δεν υπαρχει καποια συσχετιση στην κατακτηση με εδρα που παιζεις

τα εισητηρια θα ειναι μοιρασμενα και η διαιτησια αν πεσει γραμμη να βοηθησουν καποιον θα τον κανουν σε οποια εδρα και να παιξουν δεν μασανε οι βαλιτσοφοροι απο εδρες
τωρα αν καποιος θεωρει πλεονεκτημα οτι σουταρουν στα συγκεκριμενα καλαθια ε οκ

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Σεπ 11, 2025 6:19 pm

τουλουμπα έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:

Πολη η Φενερ

Αθηνα ο ΠΑΟ

Μαδριτη η Ρεαλ

Τελ Αβιβ η Μακαμπι

πριν κατι μηνες ειχε ξαναγινει συζητηση και νομιζω οτι ειναι περιπου μοιρασμενες οι φορες

τα εισητηρια θα ειναι μοιρασμενα και η διαιτησια αν πεσει γραμμη να βοηθησουν καποιον θα τον κανουν σε οποια εδρα και να παιξουν δεν μασανε οι βαλιτσοφοροι απο εδρες
Μπα , όχι . Πιστεύω από ένα σημείο και μετά έχω σταματήσει τα γραφικά για μπασκέτες κλπ

Το σοβαρό πλεονέκτημα θα είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που συνάντησε ο Ολυμπιακός στην Πόλη με Φενέρ . Ένα γήπεδο να βράζει από Τούρκους και εμείς να μην έχουμε ελπίδα αριθμητικά ( μπορεί να θυμάμαι λάθος , εγώ κίτρινο γήπεδο θυμάμαι )

Αν γίνει Φ4 στην Αθήνα με ΠΑΟ ΟΣΦΠ και άλλη μία ομάδα με θερμό λαό τότε έχεις εσύ δίκιο 100% και είναι και λογικό

Αν πάει Φ4 ο ΠΑΟ με Ρεάλ Μονακό και Χάποελ παράδειγμα, τότε έχεις πλεονέκτημα και ένα καταπράσινο γήπεδο να κάνει σεισμό

Νομίζω είτε έχω δίκιο είτε άδικο , η σκέψη μου έχει μια ΧΨ λογική

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Σεπ 11, 2025 6:22 pm

τουλουμπα έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:

Πολη η Φενερ

Αθηνα ο ΠΑΟ

Μαδριτη η Ρεαλ

Τελ Αβιβ η Μακαμπι

Εδώ είμαστε, αγνοήστε τα...κακόβουλα σχόλια περί ...απόκρυψης στοιχείων :D :
viewtopic.php?p=244472#p244472

tarp7

champion
Reactions:

Πέμ Σεπ 11, 2025 8:49 pm

"Ετόρε Μεσίνα μίλησε όχι μόνο ως προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και ως πρόεδρος της ομάδας, επισημαίνοντας ότι η τρέχουσα μορφή της Euroleague με 20 ομάδες αποτελεί απλώς μια προσωρινή λύση πριν από μια μεγαλύτερη επέκταση στην διοργάνωση."

Πότε έγινε ο Μέσινα πρόεδρος :shock:

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Πέμ Σεπ 11, 2025 9:43 pm

j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Σεπ 11, 2025 2:02 pm
Conan1982 έγραψε:
Πέμ Σεπ 11, 2025 1:21 pm
Αλλάζοντας τελείως θέμα:
https://basketnews.com/news-231221-etto ... nsion.html

Εδώ ο Μεσίνα αποκαλύπτει ότι η αύξηση σε 20 ομάδες είναι απλώς ένα μεταβατικό στάδιο ενός έτους πριν την επέκταση σε 24 ομάδες. Αν μιλάμε πλέον για όλοι εναντίον όλων θα κάνουν εξαιρετικά δύσκολη την συμμετοχή των ομάδων και στην κανονική σεζόν στα εθνικά πρωταθλήματα με ότι αυτό συνεπάγεται.
Εγω ειμαι αντιθετος με αυτο το φορματ, με τα στανταρ συμβολαια κλπ,ειμαι της παλιας σχολης, οι συμμετοχες στην διοργανωση να βγαινουν απο τα εθνικα πρωταθληματα βαση καταταξης.
Κι εμένα δεν μ' αρέσει, στο σημείο που είμαστε θεωρώ πως το ιδανικό θα ήταν να μην υπήρχαν μεν μόνιμα συμβόλαια να εξασφαλιζόταν όμως η παραμονή στην Ευρωλίγκα από ένα σύστημα υποβιβασμού-προβιβασμού από μια δεύτερη διοργάνωση, όπως το Eurocup όπου θα πήγαιναν ομάδες βάσει της κατάταξης στα Εθνικά Πρωταθλήματα. Όλα αυτά είναι πλήρως ανέφικτα βέβαια αφού η διοργάνωση είναι ιδιωτική και οι ομάδες δεν έχουν κανένα σκοπό να ρισκάρουν, ακόμα και το ΝΒΑ να ερχόταν πάλι το εμπορικό κομμάτι θα κοίταζε.

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Πέμ Σεπ 11, 2025 10:45 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Σεπ 11, 2025 6:22 pm
τουλουμπα έγραψε:

Εδώ είμαστε, αγνοήστε τα...κακόβουλα σχόλια περί ...απόκρυψης στοιχείων :D :
viewtopic.php?p=244472#p244472
Βάση της έρευνας που έκανες βλέπουμε ότι υπάρχουν 5 παιχνίδια στα οποία στο φαιναλ φορ ήταν η γηπεδούχος παρών. Και στα 5 κέρδισε ο γηπεδούχος. Μιλάμε για 100% οπότε το δικό σου γήπεδο όντως σου δίνει μεγάλο πλεονέκτημα.

Δεν βάζω μέσα Ολυμπιακό Βελιγράδι η Παο Θεσσαλονίκη γιατί δεν είναι τα γήπεδα τους.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Παρ Σεπ 12, 2025 3:41 am

RedEmperor έγραψε:

Βάση της έρευνας που έκανες βλέπουμε ότι υπάρχουν 5 παιχνίδια στα οποία στο φαιναλ φορ ήταν η γηπεδούχος παρών. Και στα 5 κέρδισε ο γηπεδούχος. Μιλάμε για 100% οπότε το δικό σου γήπεδο όντως σου δίνει μεγάλο πλεονέκτημα.

Δεν βάζω μέσα Ολυμπιακό Βελιγράδι η Παο Θεσσαλονίκη γιατί δεν είναι τα γήπεδα τους.
RedEmperor έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 1:00 pm

Για όσους έχουν έχουν παίξει μπάσκετ το να παίζεις στο γήπεδο που προπονεισαι καθημερινά και σουτάρεις καθημερινά χιλιάδες σουτ σου δίνει άλλον αέρα και πλεονέκτημα
αυτο ειναι το λεγομενο ξερει η ομαδα τα καλαθια και το παρκε :welcome:

επισης απτο 2000 και μετα ειναι 5 νικες 3 ηττες για τους γηπεδουχους
δεν ειναι συντριπτικο το ποσοστο

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Σεπ 12, 2025 12:39 pm

RedEmperor έγραψε:
Υπάρχει και appendix πιο κάτω.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Σεπ 12, 2025 12:40 pm

αν βρεθουμε στον τελικο με τον παο η εδρα μπορει να του γυρισει μπουμερανγκ..με τις αλλες ομαδες ειναι πλεονεκτημα αλλα με μας ειναι ειδικη κατασταση μιας και παιζουμε καθε τρεις και λιγο εκει..το ιδιο φυσικα θα ισχυε και αν γινοταν στο σεφ.

θελω να δω παντως πως θα πανε με ασφαλεια τουλαχιστον 5000 ολυμπιακοι μεσα στο οακα αν τυχον και παιζουμε αντιπαλοι..και πως θα τους αποτρεψουν να μην σπασουν το γηπεδο,ειδικα σε περιπτωση ηττας..θα ζησουμε παλι ...μαγικες στιγμες

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρί Σεπ 16, 2025 1:47 pm

νεα εμφάνιση Μπάρτσα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρί Σεπ 16, 2025 2:01 pm

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Τρί Σεπ 16, 2025 3:02 pm

Να πω ότι φαίνεται το Euroleague TV φέτος θα δημιουργήσει προβλήματα στους προσωρινούς κατοίκους Τουρκίας.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Σεπ 16, 2025 3:40 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Σεπ 16, 2025 3:02 pm
Να πω ότι φαίνεται το Euroleague TV φέτος θα δημιουργήσει προβλήματα στους προσωρινούς κατοίκους Τουρκίας.
γιατι ?ζητανε τηλεφωνο τουρκιας?

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Τρί Σεπ 16, 2025 3:44 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Σεπ 12, 2025 3:41 am
RedEmperor έγραψε:

RedEmperor έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 1:00 pm

Για όσους έχουν έχουν παίξει μπάσκετ το να παίζεις στο γήπεδο που προπονεισαι καθημερινά και σουτάρεις καθημερινά χιλιάδες σουτ σου δίνει άλλον αέρα και πλεονέκτημα
αυτο ειναι το λεγομενο ξερει η ομαδα τα καλαθια και το παρκε :welcome:

επισης απτο 2000 και μετα ειναι 5 νικες 3 ηττες για τους γηπεδουχους
δεν ειναι συντριπτικο το ποσοστο
Ποιες είναι οι 3 ήττες γηπεδούχων? Μόνο την Μπολόνια θυμάμαι εναντίον του Παο. Ποιες είναι οι άλλες 2?

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague 2025-2026”