Basketzilla ολίγον off topic , και εγώ προτιμώ τους ψηλούς αλλά πρέπει ντε και καλά να ποστάρουν ? Δηλαδή το καθαρόαιμο που έρχεται ο Bagayoko δεν σε συγκινεί ?

Συντονιστής: Captains
Που έχει αυτό το live?Spectator έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 29, 2020 7:23 pmΔυστυχώς «δικαιώθηκα» . Ατολμία και πάνω από όλα το να διατηρήσουμε την «επετηρίδα» , μάλλον θα περιμένω το live του Μαργέλη με το Δικαιουλάκο να έρθω στα ίσα μου.
Basketzilla ολίγον off topic , και εγώ προτιμώ τους ψηλούς αλλά πρέπει ντε και καλά να ποστάρουν ? Δηλαδή το καθαρόαιμο που έρχεται ο Bagayoko δεν σε συγκινεί ?![]()
Δεν το βρίσκω το liveSpectator έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 29, 2020 9:09 pmConan: Facebook του Μαργελη και του basketbook, έχουν ξεκινήσει μεγάλη προσπάθεια από την άνοιξη (restart basketball) με σχεδόν όλους μέσα (αναπτυξιακους προπονητές / παικτες και κάποιους δημοσιογράφους).
Ψυχολογικά εμένα μου έκανε καλό όλη την περίοδο του κορονοϊού γιατί έβγαλα το άχτι μου
Conan1982 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 29, 2020 9:20 pmΔεν το βρίσκω το liveSpectator έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 29, 2020 9:09 pmConan: Facebook του Μαργελη και του basketbook, έχουν ξεκινήσει μεγάλη προσπάθεια από την άνοιξη (restart basketball) με σχεδόν όλους μέσα (αναπτυξιακους προπονητές / παικτες και κάποιους δημοσιογράφους).
Ψυχολογικά εμένα μου έκανε καλό όλη την περίοδο του κορονοϊού γιατί έβγαλα το άχτι μου