Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Σεπ 14, 2025 9:19 pm

αν και νωρις ακομα αλλα μου φαινεται οτι δεν θα αλλαξει το πλανο παρα του οτι εχουμε 3 σεντερ που παιζουν πικ εν ρολ και τον φαλ τραυματια..Στην ουσια θα παιξουμε οτι και τα προηγουμενα χρονια αλλα με διαφορετικα ατομα..

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Κυρ Σεπ 14, 2025 9:30 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Σεπ 14, 2025 9:19 pm
αν και νωρις ακομα αλλα μου φαινεται οτι δεν θα αλλαξει το πλανο παρα του οτι εχουμε 3 σεντερ που παιζουν πικ εν ρολ και τον φαλ τραυματια..Στην ουσια θα παιξουμε οτι και τα προηγουμενα χρονια αλλα με διαφορετικα ατομα..
Κ. Προπονητά, ΠΑΡΑΚΑΛΩ προσαμοστείτε!!!

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Σεπ 14, 2025 9:41 pm

Καλά πάμε και φέτος. Το συνεχίζουμε από εκεί που το αφήσαμε.
Για την γκρίνια και τη μίρλα μιλάω, που ορισμένοι θέλουν με το ζόρι να την περνάνε σε κάθε τους ποστάρισμα ήδη από το δεύτερο φιλικό.
Για να μη φάω και άλλα φάουλ και αποκλεισμούς, απέχω από τέτοιες συζητήσεις και θα καθίσω να θαυμάζω για την υπομονή των σοβαρών φίλων της ομάδας που είναι κι αυτοί υποχρεωμένοι να ανέχονται αυτή την κατάσταση.

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions:

Κυρ Σεπ 14, 2025 10:01 pm

Δεν περιμένω να δω πολλά πράγμα στα φιλικά, που ως γνωστόν ειδικά σε αυτό το άθλημα δεν προσφέρονται για ιδιαίτερα συμπεράσματα.
Περισσοτερο τα παρακολουθώ, γιατί θέλω να δω την διάθεση και τις προσωπικές ενέργειες των νέων παικτών.

Παρόλα αυτά και εξαιρουμένου του Σάσα που είναι μονίμως σε beast mode, όλο οι υπόλοιποι (παλιοί και νέοι) φαίνονται να ψάχνονται ακόμα και γενικά να έχουν βαριά πόδια , πράγμα εν μέρη λογικό για την εποχή.

Δεν θα πω ψέματα, αλλά ήδη αισθάνομαι μια ανασφάλεια βλέποντας την frontline μας αλλά και ανυπομονησία να δω τον Έβανς να αποδίδει έστω στο 50% για αρχή.
Θεωρώ ότι θα γίνουν κάποιες κινήσεις τον Οκτώβριο (guard , 4-5αρι) , αν και κατά την ταπεινή μου άποψη , είναι ήδη αρκετά τα ρίσκα που παίρνουμε σε μια ακόμα πιο δύσκολη χρονιά.

Όλα στο παρκέ λοιπόν και υπομονή φίλοι μου.

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Κυρ Σεπ 14, 2025 10:05 pm

Rivers15 έγραψε:
Κυρ Σεπ 14, 2025 7:42 pm
AO DAFNIS έγραψε:
Κυρ Σεπ 14, 2025 6:57 pm
Εαν δεν έρθει χειριστής θα πρόκειται για έγκλημα η μη ανανέωση του Γκος και η "αντικατάσταση" του με Λι. Γιατί ειδικά μέχρι να βρει τα πατήματα του ο Έβανς και χωρίς να ξέρουμε πως εν τέλει θα επανέλθει πρόκειται για τρομερό downgrade.

Μην παραξενευτεί κανείς αν ο Χολ ξεκινήσει 1ος στο rotation.
Ο γκος, για την ωρα, εχει αντικατασταθει απο τον Εβανς. Ο Λη αντικαθιστα τον Βιλντοζα.
Είσαι λάθος. Γιατί πέρυσι ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να πάμε με Γουόκαπ, Γκος και Έβανς στον άσσο. Οπότε είμαστε μείον έναν και σημαντικό στον άσσο.

Ο Βιλντόζα ήρθε σε «τιμή ευκαιρίας» να μπαλώσει το κενό του Έβανς ως ένα βαθμό και ο Λι ήρθε στην μέση της χρόνια την τελευταία ώρα των μεταγραφών ελλείψει εναλλακτικών να καλύψει το κενό του Γουόκαπ.

Οπότε πέρυσι το πλάνο ήταν Γουόκαπ, Γκος, Έβανς
Φέτος ξεκινάμε Γουόκαπ, Λι, Έβανς. Ανεξάρτητα την κατάσταση που θα βρεθεί ο Έβανς , ο Γκος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι 2 λεβελ πάνω από αυτά που έχουμε δει απο τον Λι.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Σεπ 14, 2025 11:02 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Κυρ Σεπ 14, 2025 10:05 pm
Rivers15 έγραψε:
Κυρ Σεπ 14, 2025 7:42 pm

Ο γκος, για την ωρα, εχει αντικατασταθει απο τον Εβανς. Ο Λη αντικαθιστα τον Βιλντοζα.
Είσαι λάθος. Γιατί πέρυσι ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να πάμε με Γουόκαπ, Γκος και Έβανς στον άσσο. Οπότε είμαστε μείον έναν και σημαντικό στον άσσο.

Ο Βιλντόζα ήρθε σε «τιμή ευκαιρίας» να μπαλώσει το κενό του Έβανς ως ένα βαθμό και ο Λι ήρθε στην μέση της χρόνια την τελευταία ώρα των μεταγραφών ελλείψει εναλλακτικών να καλύψει το κενό του Γουόκαπ.

Οπότε πέρυσι το πλάνο ήταν Γουόκαπ, Γκος, Έβανς
Φέτος ξεκινάμε Γουόκαπ, Λι, Έβανς. Ανεξάρτητα την κατάσταση που θα βρεθεί ο Έβανς , ο Γκος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι 2 λεβελ πάνω από αυτά που έχουμε δει απο τον Λι.
Εχεις δικιο οπως το θετεις.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Δευ Σεπ 15, 2025 11:38 am

Προπονητης και διοικηση ας κανουν ο,τι καταλαβαινουν. Ομως αν η ειδηση πως το φ4 θα γινει στο οακα, δεν τους δημιουργει ενα εξτρα κινητρο και πρεπει, να κερδισουν τον αιωνιο και τους υπολοιπους, τοτε τι να πω. Βρισκονται σε λαθος συλλογο.

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Σεπ 15, 2025 12:32 pm

Erether έγραψε:
Δευ Σεπ 15, 2025 11:38 am
Προπονητης και διοικηση ας κανουν ο,τι καταλαβαινουν. Ομως αν η ειδηση πως το φ4 θα γινει στο οακα, δεν τους δημιουργει ενα εξτρα κινητρο και πρεπει, να κερδισουν τον αιωνιο και τους υπολοιπους, τοτε τι να πω. Βρισκονται σε λαθος συλλογο.
Μ' αυτή τη λογική να δεις τι έξτρα κίνητρο δημιουργεί στον αιώνιο !!!

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Δευ Σεπ 15, 2025 12:52 pm

Στα φιλικα προετοιμασιας δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με τα επιθετικα πλεις κλπ . Εξαλλου τα πραγματα και οι ρολοι ειναι δεδομενοι και δεν προκειται να αλλαξει κατι δραματικα σε σχεση με περυσι . Βεζενκοφ εντ φρεντς θα ειναι το κυριως μενου με φουρνιε να αναλαμβανει οταν αρχισουν τα ζορια . Αν στην πορεια προκυψουν τιποτα δυνατες προσθηκες το βλεπουμε .

Κοιταω στην αλλη πλευρα του παρκε και τελικα εκ πρωτης οψεως ουτε εκει θα αλλαξει κατι δραματικα .

Σε αυτα τα δυο φιλικα παιχτηκε λιγο βολει στην ρακετα μας , ο χολ θα βοηθησει αρκετα αλλα δεν εχει το μπασκετικο iq να καλυπτει τα παντα .

Στο τεσσερα δεν υπαρχει αθλητικοτητα , δεν υπαρχει σκληραδα . Εκει θα χτυπησουν και φετος οι αντιπαλοι προπονητες .
Αυτο δεν καλυπτεται χωρις αλλαγες .Θα γινει προφανως μια ομαδικη προσπαθεια οπως και περυσι αλλα μεχρι ενα σημειο .

Παρακατω θα γραψω τι δεν μου αρεσει καθολου .
Διαβαζετε με δικη σας ευθυνη :D

Σαν ολυμπιακος δεν μου αρεσει καθολου να βλεπω τον σουπερ σταρ της ομαδας να φλοπαρει με το παραμικρο και να διαμαρτυρεται κι απο πανω αν δεν του δωσουν το σφυριγμα που θελει .

Επειδη φετος θα παιχτει διαφορετικα το εργο και ο ολυμπιακος δεν θα εχει την ιδια φιλικη διαιτησια με περυσι καλα θα κανουν στην ομαδα να προσαρμοστουν αλλιως θα πανε οι τεχνικες ποινες συννεφο . Παει και στον κοουτς αυτο . Αν διαμαρτυρεται ετσι στα φιλικα , στην ευρωλιγκα τι θα γινει ;

Μιλαμε για φιλικα που η διαιτησια ηταν καλυτερη απο ημιτελικους και τελικους ευρωμπασκετ .

Rivers15

nba
Reactions:

Δευ Σεπ 15, 2025 1:20 pm

yawn.brigade έγραψε:
Κυρ Σεπ 14, 2025 5:17 pm
δε πρόκειται να σχολιάσω την απόδοση κανενός για ευνόητους λόγους αλλά έχω καταλήξει από νωρίς σε ένα συμπέρασμα και όταν λέω νωρίς εννοώ από αρχές Ιουλίου : θα χορτάσουμε ΜακΚίσικ και φέτος.
Αν παιζει καλά ή μαλλον καλυτερα απο αλλους καλώς θα παιζει. Τον Μακισικ καθε χρονο τον ξεγραφουν ολοι το καλοκαιρι και καθε χρονο αυτος τελειωνει τη σεζον, γιατι κανει πραγματα στην επιθεση που εδώ και 5 χρονια δεν μπορουμε (ή δεν θέλουμε;) να βρουμε αλλον να τα κανει καλώς ή κακως.

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Δευ Σεπ 15, 2025 1:28 pm

coach blue έγραψε:
Στα φιλικα προετοιμασιας δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με τα επιθετικα πλεις κλπ . Εξαλλου τα πραγματα και οι ρολοι ειναι δεδομενοι και δεν προκειται να αλλαξει κατι δραματικα σε σχεση με περυσι . Βεζενκοφ εντ φρεντς θα ειναι το κυριως μενου με φουρνιε να αναλαμβανει οταν αρχισουν τα ζορια . Αν στην πορεια προκυψουν τιποτα δυνατες προσθηκες το βλεπουμε .

Κοιταω στην αλλη πλευρα του παρκε και τελικα εκ πρωτης οψεως ουτε εκει θα αλλαξει κατι δραματικα .

Σε αυτα τα δυο φιλικα παιχτηκε λιγο βολει στην ρακετα μας , ο χολ θα βοηθησει αρκετα αλλα δεν εχει το μπασκετικο iq να καλυπτει τα παντα .

Στο τεσσερα δεν υπαρχει αθλητικοτητα , δεν υπαρχει σκληραδα . Εκει θα χτυπησουν και φετος οι αντιπαλοι προπονητες .
Αυτο δεν καλυπτεται χωρις αλλαγες .Θα γινει προφανως μια ομαδικη προσπαθεια οπως και περυσι αλλα μεχρι ενα σημειο .

Σαν ολυμπιακος δεν μου αρεσει καθολου να βλεπω τον σουπερ σταρ της ομαδας να φλοπαρει με το παραμικρο και να διαμαρτυρεται κι απο πανω αν δεν του δωσουν το σφυριγμα που θελει .

Επειδη φετος θα παιχτει διαφορετικα το εργο και ο ολυμπιακος δεν θα εχει την ιδια φιλικη διαιτησια με περυσι καλα θα κανουν στην ομαδα να προσαρμοστουν αλλιως θα πανε οι τεχνικες ποινες συννεφο . Παει και στον κοουτς αυτο . Αν διαμαρτυρεται ετσι στα φιλικα , στην ευρωλιγκα τι θα γινει ;

Μιλαμε για φιλικα που η διαιτησια ηταν καλυτερη απο ημιτελικους και τελικους ευρωμπασκετ .

Με το τελευταίο συμφωνώ απόλυτα. Στην τελευταία φάση, ακόμα κι αν ο Hifi το "πουλούσε" λίγο υπερβολικά το φάουλ, ο Sasha όντως έβρισκε χέρια. Και εκείνος και ο Β τσάμπα φώναζαν.

Θα θελα κι εγώ να δω κάτι διαφορετικό από το Sasha & Co., αλλά δε νομίζω ότι ο Μπαρτζώκας ψήνεται για κάτι τέτοιο. Τον πάει σταθερά μέχρι κάποιο σημείο κιόλας, οπότε δύσκολα νομίζω θα εμπλουτίσει το παιχνίδι με κάτι διαφορετικό. Ελπίζω σε δυνατή προσθήκη στα guard που θα "λύσει" πολλά χέρια.

Rivers15

nba
Reactions:

Δευ Σεπ 15, 2025 1:45 pm

Sokos έγραψε:
Δευ Σεπ 15, 2025 1:28 pm
coach blue έγραψε:

Με το τελευταίο συμφωνώ απόλυτα. Στην τελευταία φάση, ακόμα κι αν ο Hifi το "πουλούσε" λίγο υπερβολικά το φάουλ, ο Sasha όντως έβρισκε χέρια. Και εκείνος και ο Β τσάμπα φώναζαν.

Θα θελα κι εγώ να δω κάτι διαφορετικό από το Sasha & Co., αλλά δε νομίζω ότι ο Μπαρτζώκας ψήνεται για κάτι τέτοιο. Τον πάει σταθερά μέχρι κάποιο σημείο κιόλας, οπότε δύσκολα νομίζω θα εμπλουτίσει το παιχνίδι με κάτι διαφορετικό. Ελπίζω σε δυνατή προσθήκη στα guard που θα "λύσει" πολλά χέρια.
Πολυ αμφιβαλλω πως θα βρεθει δυνατο PG Οκτωβρη μηνα αλλά οσο ζεις ελπιζεις, γινονται καμια φορα και θαυματα... Εκτος αν τελικα καταληξουμε σε κανα δυαροτριαρι που εκει ειναι σιγουρα ευκολοτερο να βρεις κατι καλο.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Σεπ 15, 2025 1:47 pm

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... sferei-sto

Να πούμε και ένα μεγάλο μπράβο στον Ντόντα Χολ για τις εμφανίσεις του στα δύο πρώτα φιλικά. 17 πόντους σε 31 λεπτά και 15 πόντους σε 16 λεπτά, + ένα καντάρι ριμπάουντ (τομέας που πονάγαμε πολυ πέρυσι).

Μπορεί να μην έχει τις πλαστικές κινήσεις του Μόουζες, μπορεί να μην είναι ο Και Τζόουνς, αλλά την δουλειά του φαίνεται ότι θα την κάνει και με το παραπάνω.

Δεν σας αρέσει επειδή είναι αντιτουριστικός, το καταλαβαίνω, αλλά είναι κρίμα ο παίκτης να έχει φάει τόσο κράξιμο και να εμφανίζεται συνολικά τόσο καλός (πλην του πρώτου ημιχρόνου με Μονακό). Ειδικά σε θέση που έχουμε πονέσει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια και δεν περνάμε και ιδιαίτερο σκορ.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Σεπ 15, 2025 1:51 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Σεπ 15, 2025 1:47 pm
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... sferei-sto

Να πούμε και ένα μεγάλο μπράβο στον Ντόντα Χολ για τις εμφανίσεις του στα δύο πρώτα φιλικά. 17 πόντους σε 31 λεπτά και 15 πόντους σε 16 λεπτά, + ένα καντάρι ριμπάουντ (τομέας που πονάγαμε πολυ πέρυσι).

Μπορεί να μην έχει τις πλαστικές κινήσεις του Μόουζες, μπορεί να μην είναι ο Και Τζόουνς, αλλά την δουλειά του φαίνεται ότι θα την κάνει και με το παραπάνω.

Δεν σας αρέσει επειδή είναι αντιτουριστικός, το καταλαβαίνω, αλλά είναι κρίμα ο παίκτης να έχει φάει τόσο κράξιμο και να εμφανίζεται συνολικά τόσο καλός (πλην του πρώτου ημιχρόνου με Μονακό). Ειδικά σε θέση που έχουμε πονέσει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια και δεν περνάμε και ιδιαίτερο σκορ.
Ετσι ακριβώς, και ακόμα δεν ξέρει και την ομάδα και κάνει και λάθη, που να την μάθει κιόλας!! ενώ σαν κερασάκι δεν τραυματίζεται και εύκολα, το έχω γράψει αρκετές φορές ο συγκεκριμένος παίκτης θα κάνει την έκπληξη σε εμάς φέτος.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Δευ Σεπ 15, 2025 2:04 pm

Ο Χολ ειναι χρησιμος και φιλοτιμος. Εγω το εχω ξαναπει για τριτος θα ηταν πολυτελεια. Το θεμα ειναι οτι θα χρειαστει να γινει δευτερος η και πρωτος. Τελος παντων και εμενα μου αρεσε, στα φιλικα εβαζε και τις βολες δεν ηξερα πως να το διαχειριστω ειδικα τωρα που θα ερθει και ο Κωστας :banghead: :banghead: :banghead: .

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”