Ο Σικμα ηταν αντικαταστατης του Πιτερς του 23. Ο Πιτερς ηταν αντικαταστατης του Σασαtokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Σεπ 16, 2025 3:47 pmΔεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα γιατί δεν βγάζει πουθενά.
Εδώ υπήρχαν άτομα προπερσι που βλέπαν χρήσιμο τον σικμα (αντικαταστάτη του βεζενκοφ θυμίζω) γιατί θα μοιραζε τις ασίστ του Σλούκα τι ψάχνετε τώρα.
Απλά κάποιοι έχουν την τάση να δικαιολογούν μονίμως τα πάντα και τα στραβά.
Είναι το άλλο άκρο από αυτούς που γκρινιάζουν για όλα.
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Πες μου τον Μαρτιο ποιο θεμα υγειας ειχε ο Εβανς... Με στοιχεια.Sokos έγραψε: ↑Τρί Σεπ 16, 2025 4:23 pmΜαζί σου, άρμα μάχης ο Evans, forward (βάλε και center) o Doncic.
Είναι δηλαδή από μέσα Φεβρουαρίου υγιέστατος ο Evans και ο Μπαρτζώκας για κάποιο δικό του βίτσιο δεν βάζει τον πιθανώς καλύτερό του guard να παίζει, ενώ ακόμη και 7 μήνες αργότερα δεν μπορεί να παίξει 2 σερί παιχνίδια, μην επιβαρυνθει.
Και μετά δημιουργώ εγώ εντυπώσεις...
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Ιδανικός θα έλεγα.Jeight έγραψε: ↑Τρί Σεπ 16, 2025 8:59 pmΟ Σικμα ηταν αντικαταστατης του Πιτερς του 23.tokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Σεπ 16, 2025 3:47 pmΔεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα γιατί δεν βγάζει πουθενά.
Εδώ υπήρχαν άτομα προπερσι που βλέπαν χρήσιμο τον σικμα (αντικαταστάτη του βεζενκοφ θυμίζω) γιατί θα μοιραζε τις ασίστ του Σλούκα τι ψάχνετε τώρα.
Απλά κάποιοι έχουν την τάση να δικαιολογούν μονίμως τα πάντα και τα στραβά.
Είναι το άλλο άκρο από αυτούς που γκρινιάζουν για όλα.
Βασικά ήταν αντικαταστάτης του Σλούκα..
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Άσχετα με το τι κυνήγησε ή όχι οι παίκτες που τελικά ήρθαν το ίδιο στυλ μπάσκετ δείχνουν.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Σεπ 16, 2025 7:55 pmαπο οτι θυμαμαι ο ολυμπιακος καλως η κακως κυνηγησε μιτσιτς και εψαξε και απο αμερικα πλευρα , το οτι καποιοι παικτες δεν ερχονται δεν σημαινει οτι μας ειπαν να ερθουν και τους φτυσαμε ...φετος εχουμε αλλαγες και η λογικη λεει οτι πρεπει να αλλαξει και ο τροπος που κινειται η ομαδα στο παρκε .tokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Σεπ 16, 2025 6:42 pm
Ναι αλλά το θέμα είναι ότι δεν απολυσαμε τον προπονητή και ανέλαβε ο Μπαρτζώκας μεσούσης της σεζόν χωρίς δικαίωμα για μεταγραφές.
Στο χέρι του είναι και της διοίκησης να κάνουν αυτό που πρέπει για να είναι η ομάδα πλήρης.
Τώρα αν για τους Χ ψ λόγους δεν γίνεται δεκτό αλλά μην κοροιδευομαστε μεταξύ μας ότι πιστεύουμε τον λι για χειριστή και τον Κώστα για 2ο σέντερ όταν χρειαστεί.
Το οποίο είναι και λογικό γιατί κάθε προπονητής έχει μια φιλοσοφία που δεν αλλάζεις εύκολα.
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μάλλον με δουλεύεις, αλλά να σου απαντήσω. Είχε το θέμα που δεν άφησε το προπονητικό επιτελείο να τον βάλει να παίξει ούτε δευτερόλεπτο σε ματς που δεν είχαν καμία βαθμολογική σημασία. Αλλιώς για πες μου εσύ με στοιχεία για ποιο λόγο δεν τον έβαζαν ενώ ήταν 3 ολόκληρους μήνες υγιέστατος και έτοιμος να μπει να παίξει.Jeight έγραψε: ↑Τρί Σεπ 16, 2025 9:02 pmΠες μου τον Μαρτιο ποιο θεμα υγειας ειχε ο Εβανς... Με στοιχεια.Sokos έγραψε: ↑Τρί Σεπ 16, 2025 4:23 pm
Μαζί σου, άρμα μάχης ο Evans, forward (βάλε και center) o Doncic.
Είναι δηλαδή από μέσα Φεβρουαρίου υγιέστατος ο Evans και ο Μπαρτζώκας για κάποιο δικό του βίτσιο δεν βάζει τον πιθανώς καλύτερό του guard να παίζει, ενώ ακόμη και 7 μήνες αργότερα δεν μπορεί να παίξει 2 σερί παιχνίδια, μην επιβαρυνθει.
Για ολόκληρο το μπασκετικό σύμπαν, με μοναδική εξαίρεση εσένα, ο Evans δεν έπαιξε μπάσκετ από τον Μάιο του 24 ως τον Σεπτέμβριο του 25. Έχει χάσει 16 μήνες λόγω του τραυματισμού του. Αν εσύ θες να λες ότι έχασε 8, feel free.
Over and out, γιατί η συζήτηση και off topic είναι και γραφική κατάντησε.
-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Προς τον φίλο Soko, μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας ανεξάρτητα πόσο καιρό πριν ήσουν υγιής αν μπεις σε φουλ ρυθμούς είναι πολύ επίφοβο να βγάλεις μυικό τραυματισμό.Jeight έγραψε: ↑Τρί Σεπ 16, 2025 9:02 pmΠες μου τον Μαρτιο ποιο θεμα υγειας ειχε ο Εβανς... Με στοιχεια.Sokos έγραψε: ↑Τρί Σεπ 16, 2025 4:23 pm
Οπότε το ότι δεν έπαιξε 2 σερί φιλικά μέσα σε 2 μέρες δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι για το αν ήταν έτοιμος τον Απρίλιο ή όχι.
Κάποιος που χαίρει άκρας υγείας δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βγάλει μυικό τραυματισμό, πόσο μάλλον μετά από τόσο μεγάλη αποχή.
Μπορεί να είσαι μαραθωνοδρόμος και να καταπίνεις χιλιόμετρα και αν σταματήσεις 1 χρονο ακόμα και χωρίς πρόβλημα, μόλις πας να ξανατρέξεις να πάθεις κάνα τράβηγμα στα πρώτα 500μ πχ.
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν είσαι επαγγελματίας μαραθωνοδρόμος, έτοιμος είσαι όταν ξανατρέξεις μαραθώνιο. Οχι όταν αρχίσεις σιγά σιγά το τρέξιμο. Αν είσαι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, έτοιμος είσαι όταν παίζεις (όχι όταν κάνεις προπόνηση, σουτακια, ζέσταμα κτλ). Με εξαίρεση προφανώς το να σαι έτοιμος και να σε έχουν μονίμως DNP. Δεν μιλάμε για τέτοια περίπτωση όμως.AO DAFNIS έγραψε: ↑Τρί Σεπ 16, 2025 10:05 pmΠρος τον φίλο Soko, μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας ανεξάρτητα πόσο καιρό πριν ήσουν υγιής αν μπεις σε φουλ ρυθμούς είναι πολύ επίφοβο να βγάλεις μυικό τραυματισμό.
Οπότε το ότι δεν έπαιξε 2 σερί φιλικά μέσα σε 2 μέρες δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι για το αν ήταν έτοιμος τον Απρίλιο ή όχι.
Κάποιος που χαίρει άκρας υγείας δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βγάλει μυικό τραυματισμό, πόσο μάλλον μετά από τόσο μεγάλη αποχή.
Μπορεί να είσαι μαραθωνοδρόμος και να καταπίνεις χιλιόμετρα και αν σταματήσεις 1 χρονο ακόμα και χωρίς πρόβλημα, μόλις πας να ξανατρέξεις να πάθεις κάνα τράβηγμα στα πρώτα 500μ πχ.
Να βάλουμε και τον Fall αν είναι να παίξει στον πρώτο τραυματισμό του Milutinov. Ίσως να μπορέσει να βγάλει κανένα 5λεπτο.
- Neondreamer

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τον όποιονα γάιδαρο μάς χαρίσει η αγορά, δε νομίζω ότι θα κάτσουμε να τον κοιτάξουμε στα δόντια, δω που φτάκαμε...
(Θέλω δηλαδή να) Πιστεύω πως εάν σου «δώσει» Μόρρις ή Πεην, πάς και φέρνεις Μόρρις ή Πέην. Δεν κάθεσαι και λες ξέρωγω έχω ήδη Κίναν Τομ Λι τι να τους κάνω αδερφέ μου
Αντίστοιχα πάλι άν έρχεται ένας Μπερκς ή Γκάρ. Μάθιους.
(Θέλω δηλαδή να) Πιστεύω πως εάν σου «δώσει» Μόρρις ή Πεην, πάς και φέρνεις Μόρρις ή Πέην. Δεν κάθεσαι και λες ξέρωγω έχω ήδη Κίναν Τομ Λι τι να τους κάνω αδερφέ μου
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο hoopfellas είπε χτες στην εκπομπή του ότι θα πάμε να φέρουμε τον αντίστοιχο Ναν, δηλαδή παίκτη που θα έχει scoring και θα μπορεί να πάει προς το καλάθι.
ΟΚ, λίγο υπερβολικό το ακούω, αλλά το θεωρώ αδιανόητο να βγει η ομάδα και να πει ότι είμαστε πλήρεις ή ότι δεν βρέθηκε κανείς που να κάνει για τον ρόλο που θέλουμε.
Θεωρώ βέβαιο ότι έχει αποφασιστεί ότι θα πάρουμε παίκτη από τα κοψίματα. Είναι και οικονομικά πιο προσιτό, ο Ναν ήρθε με 1.5 χαρτί, φέρνεις καλό παίκτη σε αυτά τα χρήματα για μια σεζόν.
ΟΚ, λίγο υπερβολικό το ακούω, αλλά το θεωρώ αδιανόητο να βγει η ομάδα και να πει ότι είμαστε πλήρεις ή ότι δεν βρέθηκε κανείς που να κάνει για τον ρόλο που θέλουμε.
Θεωρώ βέβαιο ότι έχει αποφασιστεί ότι θα πάρουμε παίκτη από τα κοψίματα. Είναι και οικονομικά πιο προσιτό, ο Ναν ήρθε με 1.5 χαρτί, φέρνεις καλό παίκτη σε αυτά τα χρήματα για μια σεζόν.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εμμμ..Jeight έγραψε: ↑Τρί Σεπ 16, 2025 9:02 pmΠες μου τον Μαρτιο ποιο θεμα υγειας ειχε ο Εβανς... Με στοιχεια.Sokos έγραψε: ↑Τρί Σεπ 16, 2025 4:23 pm
Οποίο είχε και τους μήνες πριν?
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μπηκε στις προπονησεις δηλαδη με μη υγιες γονατο και με εγκριση γιατρων, φυσιοθεραπευτων? Αυτο μου λες? Δεν κανεις προπονηση με ενταση και επαφη αν δεν εισαι υγιης. Και εκανε προπονησεις απο τον Μαρτιο. Ο Εβανς ειναι υιγης απο τοτε που του εδωσαν την εγκριση οι γιατροι να προπονηθειθ. Τελεια, δεν ειναι υπο συζητηση. Το αν ειναι ετοιμος και με ρυθμο σε κρισιμο σημειο της σεζον ειναι εντελως διαφορετικο, η αποθεραπεια ειχε ολοκληρωθει
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καθόλου τελεια.Μπαινεις στις προπονήσεις ναι ,πριν να είσαι έτοιμος για αγωνιστικά λεπτά.Κομματι της αποκατάστασης είναι αυτό.Κι οταν εισαι ετοιμος να παιξεις ,παιζεις (ενταξει λεμε αυτονοητα πραγμστα τωρα,οτι δλδ απο τον οποιο τραυματισμο θεωρεισαι οκ οταν παιζεις οχι οταν προπονεισαι.Πολλω δε μαλλον οταν το ενα απο το αλλο απεχει....6 μηνεςJeight έγραψε: ↑Τετ Σεπ 17, 2025 10:25 amΜπηκε στις προπονησεις δηλαδη με μη υγιες γονατο και με εγκριση γιατρων, φυσιοθεραπευτων? Αυτο μου λες? Δεν κανεις προπονηση με ενταση και επαφη αν δεν εισαι υγιης. Και εκανε προπονησεις απο τον Μαρτιο. Ο Εβανς ειναι υιγης απο τοτε που του εδωσαν την εγκριση οι γιατροι να προπονηθειθ. Τελεια, δεν ειναι υπο συζητηση. Το αν ειναι ετοιμος και με ρυθμο σε κρισιμο σημειο της σεζον ειναι εντελως διαφορετικο, η αποθεραπεια ειχε ολοκληρωθει
Να σου θυμισω επίσης πως ο ίδιος ο κοουτς είπε μετά τους τελικούς πως ο Έβανς υπολείποταν σε δύναμη το ποδι του σε σχέση με το άλλο.Αν αυτό σε κάνει να νομίζεις πως ήταν έτοιμος από το τραυματισμο του πάω πάσο
Για κάποιο λόγο κάποιοι πιστεύετε πως τον Μαρτιο ήταν έτοιμος,πληροφορία η οποία διακινείται(όλως τυχαιως) απο αυτους που έλεγαν πως...τον Μάρτιο θα ήταν έτοιμος (
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι συζητάμε ακριβώς; Ο Γκος είναι ο ορισμός του γυάλινου παίκτη, βγάζει συνέχεια μικροτραυματισμούς και καμία σοβαρή ομάδα δεν μπορεί να στηριχθεί σοβαρά πάνω του. Μην κάνουμε τώρα είδωλο τον Γκος απλά και μόνο επειδή έφυγε, ενώ σε δύο χρονιές στην ομάδα έπαιξε καλό μπάσκετ συνολικά 4 μήνες.
Ο Έβανς από την άλλη είχε δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς τα τελευταία τρία χρόνια. Όμως, δεν είχε ιστορικό στο παρελθόν και γενικά το σώμα του παραπέμπει σε αθλητή που δεν τραυματίζεται εύκολα (για μικρό τραυματισμούς μιλάω). Ούτε ο Έβανς είναι παίκτης που μπορείς να στηριχθείς πάνω του, τουλάχιστον για φέτος.
Τώρα αν θα βγει Rose των Bulls από εδώ και πέρα, ή θα το αφήσει πίσω του και δεν θα ξανά τραυματιστεί ποτέ, αυτό μόνο η Πυθία μπορεί να το προβλέψει.
Ποιον από τους δύο θα προτιμούσα από άποψη ιατρικού ιστορικού; Σίγουρα τον Έβανς. Ο Γκος είναι βέβαιο ότι θα χάσει πολλά ματς και φέτος. Ο Έβανς δεν είναι.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
και περσυ ειχαμε ντορσευ αλλα οταν φανηκε ο Φουρνιε τον πηραμε και προπερσυ ειχαμε σουπερ πητερς και πετρουσεφ αλλα μολις εσκασε βεζε τον πηραμε με ηγεμονικο συμβολαιο και πιστευω οτι και φετος αν εμφανιστει αξιολογο γκαρντ στα κοψιματα θα κινηθουμε.Neondreamer έγραψε: ↑Τετ Σεπ 17, 2025 4:16 amΤον όποιονα γάιδαρο μάς χαρίσει η αγορά, δε νομίζω ότι θα κάτσουμε να τον κοιτάξουμε στα δόντια, δω που φτάκαμε...
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο